AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Live it, 27. januar, ifølge "World Sports Daily"-rapporten, håper Barcelona for tiden å styrke posisjonen til midt- og kantspiller, og navnet til Wolves-angriperen Traore har dukket opp igjen sterkt.Billige fotballdrakter Ifølge rapporter har spillerens agent Mendes Traore anbefaler til Barcelona. Barcelona innrømmet også at Traore er et av alternativene. Når det gjelder dagens situasjon, ønsker Barcelona å låne spillere til slutten av sesongen, i stedet for permanente overganger, fordi de i stor grad ønsker å forsterke kantspilleren. er Infati skadet, ønsket de ikke å satse stort på vinterens overgangsvindu fra start. Og fra Traores ståsted ønsker han å jobbe hardt før VM og overbevise Enrique om å gjøre ting enklere.Barcelona fotballdrakter/draktsett butikken Traores nåværende kontrakt med Wolves går ut i 2023, og 26-åringen kom ut av La Masias ungdomsakademi og sluttet i august 2015. ..
Read More
Arsenal tapte 2-0 for Liverpool i EFL Cup torsdag. Den ghanesiske midtbanespilleren Thomas Partey, som nettopp kom tilbake fra Afrikacupen, gjorde «to gule til én rød» kort tid etter at han kom fra benken. Men trener Arteta sa etter kampen at han ikke angret på at han lot ham spille. Patty, fotballdrakter til barn som spilte i det 74. minutt av kampen, hadde allerede to gule kort i besittelse i det 90. minutt, «to gule ble til ett rødt», og gikk hjem på bare 15 minutter. Men faktisk kan avslutningen til Pattis ha liten innvirkning på kampen. Arsenal var allerede to mål bak i det 77. minutt. Og hovedtreneren forsvarte det etter kampen: "Jeg angrer ikke på at jeg lot ham spille.Arsenal fotballdrakter/draktsett butikken Han jobbet hardt etter at han spilte, men han deltok ikke engang på en trening før. Det samme gjelder Odegaard, som allerede er flott." Samtidig benektet hovedtreneren også Thomas' foul og hans jetlag-tretthet. ..
Read More
Lev det, 13. januar, ifølge Tysklands "Sky Sports"-rapport, har Dortmund til hensikt å signere Manchester United-tenåringen Amade Diallo, han kan bli med Dortmund på lån. Selv om Dortmund tidligere har uttalt at de ikke ville gjøre noen grep i vintervinduet, stoppet ikke dette folk fra å spekulere om overgangen deres. Overgangsryktene om Diallo kom fra Tysklands "Sky Sports".De avslørte at Dortmund har til hensikt å signere den unge Manchester United-tenåringen. I tillegg er mange andre ligaer og lavere ligaklubber også veldig interessert i denne tenåringen. Men Tysklands «Sky Sports» sa også at Dortmunds interesse for Diallo ikke er klar for øyeblikket, og det ser ut til at han er mer sannsynlig å bli med en annen engelsk klubb på lån. Billige fotballdrakter Dortmund prøvde å betjene lånet til Odoi i fjor sommer, men Tuchel gikk ikke med på å forlate Odoi til slutt. Diallo har kun spilt 3 ganger for Manchester United denne sesongen. Skader og hard konkurranse i laget har hindret ham i å få nok spilletid. Manchester United håper å låne ham ut for å gi ham mer spilletid. Diallo kom til Manchester United fra Atalanta i januar i fjor for et gebyr på 21 millioner euro.Borussia Dortmund fotballdrakter/draktsett butikken. ..
Read More
Tidligere Manchester City-spiller Sinclair mener at Manchester City slapp unna katastrofen ved å ikke signere Cristiano Ronaldo. Sinclair sa: "Jeg tenkte at Manchester City ikke signerte Ronaldo, det gjorde de. Jeg er mer og mer tilbøyelig til å tro det. Billige fotballdrakter Du ser på noen av spillerne som har problemer i Manchester United: Sancho, Rashford Tyskland, etc., det er veldig vanskelig for dem å spille en god kamp, ​​selvfølgelig kan vi klandre Ronaldo for det." "Du kjenner rollen din. De hentet deg inn for å få deg til å spille. Noen ganger er det beste du kan gjøre å lukke munnen. Han skaper mange problemer i klubben. Mangel på mål i en kamp. Jeg føler at han er en slags signering som ser bra ut, men det er det ikke i det hele tatt." "For meg var en av grunnene til at han ikke tenkte på å gå til Manchester City fordi han ikke ønsket å spille med Pep Guardiola. Innbytter. Hos United, Billige Manchester United drakt 2021/22 han følte at han kunne avskrekke Ole (Solskjær). Jeg tror han bare tenker på seg selv, noe som ikke er bra for klubben." ..
Read More
I følge "Daily Sports"-rapporten ble Barcelonas renseoperasjon hindret, Harvey trengte ikke Coutinho og Langley, og tenkte at de kunne forlate laget, men de to spillerne har ingen intensjon om å forlate laget. Etter introduksjonen av Ferran setter Barcelona fart på ryddearbeidet for å frigjøre lønnsplass for Ferran for å få registrering. Coutinho og Langley står på Barcelonas ryddeliste Disse to spillerne har høye årslønninger. Hvis de drar, fotballdrakter til barn kan de hjelpe Barcelona med å løse store problemer. «Daily Sports» avslørte imidlertid at det ser ut til at de to spillerne ikke har til hensikt å forlate Barcelona. "Daily Sports" uttalte at Coutinho og Langley begge liker Barcelona veldig godt. Kontrakten deres er fortsatt veldig lang. Coutinhos kontrakt går ut i juni 2023, og Langleys kontrakt vil være til 2026. Nettopp utløpt. Og dagens lønn er ikke gitt av andre klubber. Invitasjonene som er mottatt så langt har ikke oppfylt kravene. Derfor ønsket ingen av disse to spillerne å forlate laget, noe som førte til at Barcelonas utrenskning ble hindret. Barcelona fotballdrakter/draktsett butikken Noen Premier League-lag er interessert i Langley, og Coutinho var en gang assosiert med Arsenal. Imidlertid uttalte "Daily Sports Daily" at de to ikke var villige til å forlate laget i vintervinduet. Hvis Barcelona ikke får plass til lønn, kan de ikke registrere seg for Ferran. ..
Read More
Simeone ble hovedtrener for Atletico i desember 2011. Under hans styre ble Atletico Madrid en ekte europeisk gigant. Billige fotballdrakter Han ledet laget sitt til å gjenvinne La Liga-mesterskapet og kom inn i Champions League-finalen to ganger. Men i Simeones karriere som trener for Atletico, har Ronaldo alltid vært hans nemesis. I løpet av sin tid i Real Madrid ledet Ronaldo Real Madrid til å beseire Atletico i Champions League-finalen to ganger, og ledet også laget til å eliminere motstandere i en kvartfinale. Etter at han kom til Juventus, tapte han for Atletico Madrid 0-2 i første runde. I andre runde fikk Cristiano Ronaldos direkte hat-trick en stor reversering.Billige Manchester United drakt 2021/22 Det var også det fjerde hat-tricket i Ronaldos karriere mot Atletico Madrid. Han scoret 25 mål på 35 ganger mot Simeones lag. Ronaldo sa imidlertid i et nylig intervju: «Jeg beundrer Simeones mot veldig mye, jeg liker ham.» Alle vet at Manchester United vil gå inn på trenerstadiet etter sesongslutt, og Simeone kan også være en av kandidatene. ..
Read More
Inter Milan tar for tiden fart. Fra et datasynspunkt har Nerazzurri blitt låst som "halvtidskonge" av Serie A, og ifølge historiske data har endelig omtrent to tredjedeler (67%) av vintermesterne utnyttet. Ta det til slutten. Fra dette synspunktet er Inter Milans mesterskap bundet til å vinne. På den annen side tapte AC Milan mot Napoli. Billige fotballdrakter Dette er rett og slett et overskudd. Dette gjorde at Inter Milan, som scoret 43 poeng på 18 kamper, lo og ledet AC Milan og Napoli med 4 poeng. Så uansett hva resultatet av den 19. runde har Inter Milan sikret seg halvtidsmesterskapet. Og det er også en interessant statistikk.Siden 2004/05-sesongen har bare 3 vintermestere i Serie A-historien endelig gått glipp av mesterskapet, Billige Inter Milan drakt 2021/22 nemlig Napoli i 2015/16 og 2017/18, og forrige sesongs AC Milan. ..
Read More
Med Villarreal i 16-delsfinalen i Champions League, vil alle de 16 Champions League bli produsert. Det er verdt å nevne at etter at Villarreal slo Atlanta for å vinne på andreplass, har muligheten for at Real Madrid spiller mot Chelsea og Paris også økt. Den spanske dataeksperten Alexis analyserte muligheten for møter mellom de 16 beste lagene i Champions League. Billige fotballdrakter Som et resultat er muligheten for møte mellom Real Madrid og Chelsea den største blant ulike kombinasjoner, og når 32,315 %. Hvis de to lagene møtes, vil det være andre sesong på rad etter Champions League-semifinalene forrige sesong. I tillegg er sannsynligheten for at Real Madrid og Paris møter 19,389 %. Sannsynligheten for at Real Madrid møter Paris eller Chelsea er mer enn 50 %. For Paris er det mest sannsynlig å møte Real Madrid, og i tillegg til Real Madrid er ikke andre mulige motstandere svake, inkludert Bayern, Juventus, Manchester United, Liverpool, Ajax. Billige Real Madrid drakt 2021/22 Chelsea vil bare møte Bayern, Real Madrid, Ajax og Lille, og sannsynligheten for å møte Real Madrid eller Bayern er mer enn 50 %. ..
Read More
Golden Globe-utdelingen i 2021 er over. I tillegg til Golden Globe-prisene har noen priser også kunngjort vinnerne, blant annet vant Barcelona Copa-prisen og Golden Globe-prisen for kvinner. Billige fotballdrakter Kopa-prisen har som mål å berømme fremragende spillere under 21 år. Barcelona-tenåringen Pedri ble vinneren av dette året Pedri presterte bra i Barcelona og Spania forrige sesong. Kvinners Ballon d'Or ble vunnet av Barcelonas midtbanespiller Putras. Forrige sesong hjalp hun Barcelona med å vinne La Liga for kvinner, Copa del Rey og treble i Champions League for kvinner. Billige Barcelona drakt 2021/22 Yassin-prisen ble vunnet av den italienske keeperen Donnarumma, som hjalp Italia med å vinne europacupen i sommer. ..
Read More
Tirsdag offentliggjorde Premier League Tottenham Hotspur Club sin siste økonomiske rapport for kvartalet Regnskapet viser at Tottenhams gjeldsgrense har nådd 706 millioner pund (omtrent 838 millioner euro). Tottenhams inntekter for sesongen 2019-20 var 402,4 millioner pund,fotballdrakter til barn og sesongen 2020-21 ble påvirket av epidemiens inntekt, som bare var 361 millioner euro. På grunn av ikke å komme inn i Champions League falt bonusen fra 51,3 millioner pund til 23,6 millioner pund. I tillegg kostet oppsigelsen av Mourinho Spurs 16 millioner pund. Tottenham tapte 80,2 millioner pund i sesongen 2020-21 og 67,7 millioner pund i sesongen 2019-20. Billige Tottenham Hotspurs drakt 2021/22 Den nåværende gjelden har steget til 706 millioner pund, som er ytterligere 100 millioner pund mer enn forrige sesong. ..
Read More
Ifølge den spanske avisen Aspen ønsker Real Madrid å introdusere Harland, hele driftskostnaden kan komme opp i 400 millioner euro. Det er rapportert at det ikke er noen kontraktbruddsklausul i Harlands kontrakt. Media rapporterte at kontraktsbruddet hans var på 75 millioner euro, Billige fotballdrakter noe som ikke er nøyaktig. Uansett, med Haalands nåværende prestasjoner og potensial er han verdt rundt 100 millioner euro. I tillegg håper Harland å få en årslønn etter skatt på 25 millioner euro, som er om lag 50 millioner euro før skatt. Hvis Real Madrid ønsker å eie Harland i 5 år, vil summen av lønn og overgangssum komme opp i 350 millioner euro. I tillegg vil faren til agenten Raiola og Harland definitivt be om en enorm provisjon, beregnet til å nå 50 millioner euro. Billige Real Madrid drakt 2021/22 Du må vite at Dortmund ga Raiola en provisjon på 14 millioner euro for å introdusere Harland.Harlands far fikk også 7 millioner euro, mens Harlands overgangssum var bare 25 millioner euro. ..
Read More
Å fornye kontrakten med Dembele er et av Harveys krav. Da han ble spurt om Dembele på pressekonferansen, gjorde han det klart at fornyelse av kontrakten med den franske kantspilleren er Barcelonas toppprioritet, og han har også bedt om Barcelonas styreformann. Porta sa. det klart. Harvey liker Dembele fordi han liker en ren kantspiller. Med en kantspiller kan laget åpne plassen godt. Han tror at "mygg" vil være nøkkelen til Barcelonas taktikk fotball draktsett. Dembeles kontrakt blir neste juni. Utløp, ifølge " Daily Sports News", har Barcelona tatt en beslutning om å fornye kontrakten sin, og resten er å la ham sette seg ned og signere en ny kontrakt. Dembele er entusiastisk over å fornye kontrakten med Barcelona fordi han allerede vet at treneren har tillit til ham. Harvey sa på pressekonferansen at hvis Dembele trener godt, kan han bli den beste spilleren i sin posisjon. Det meldes at Barcelona også er enig i det store potensialet til Dembele,Billige Barcelona drakt 2021/22 som bare er 24 år gammel. Noen i klubben tror til og med at han kan være bedre enn Paris Saint-Germains Mbappé. Forutsetningen er selvfølgelig at han ikke er plaget av skader. ..
Read More
Ifølge flere spanske medieoppslag representerte Harvey torsdag Barcelona og hadde et møte med eieren av Alsad-klubben i Qatar, Mohammed bin Khalifa Alsani, men det er ikke kommet til enighet ennå. "Daily Sports" sa at de to sidene vil fortsette forhandlingene på fredag. Billige fotballdrakter Både Harvey og Alsads sjef håper at denne saken kan løses på en vennlig måte, men alle muligheter finnes. Uansett vil fredagens forhandlinger være de siste forhandlingene mellom de to sidene. «Daily Sports» uttalte at det ville vært bedre om Alsad frafalt straffekravet på 500 euro. Hvis det ikke er mulig,Billige Barcelona drakt 2021/22 vil Barcelona betale Harvey 5 millioner euro. Lørdag reiser Xavi tilbake til Barcelona med Barcelona-delegasjonen. ..
Read More
Ifølge overgangsekspert Romano har Inter Milan fornyet kontrakten med Lautaro til 2026, og dokumentet er signert fotballdrakter til barn. I løpet av de neste to dagene vil Inter Milan offisielt kunngjøre. Blant de nye kontraktsfornyelsene er Lautaros termineringsgebyr på 110 millioner euro fjernet. Billige Inter Milan drakt 2021/22 Lautaro spilte 12 ganger for Inter denne sesongen, og scoret 5 mål og assisterte 1 mål. ..
Read More
21. oktober kunngjorde Bayern offisielt at trener Nagelsman var smittet med det nye kronviruset. I følge «Bild»-nyhetene vil Nagelsman gå glipp av minst 3 kamper med Bayern. Billige fotballdrakter I UEFA Champions League Bayern-kampen mot Benfica trente ikke Nagelsman på sidelinjen på grunn av en forkjølelse. Etter kampen ble han testet for å være infisert med det nye kronviruset. Han tok det medisinske flyet alene og returnerte til München. Nagelsman vil være isolert hjemme. Han går glipp av minst tre kamper, ligaen mot Hoffenheim denne lørdagen,Billige Bayern München drakt 2020/21 den tyske cupen mot Borussia neste onsdag, og ligaen mot Berlin United neste lørdag. ..
Read More
Ifølge den britiske medien "The Sun" -rapporten, har Foden blitt enige om å fornye kontrakten med Manchester City. De to partene vil signere en ny seksårskontrakt frem til 2027, noe som betyr at Manchester City har låst Fodens langsiktige fremtid. Foden, nå 21, hadde tre år igjen av kontrakten sin med Manchester City, men på grunn av sin enestående prestasjon, kan Manchester City ikke vente med å heve lønnen. Fodens nåværende ukelønn er bare 30 000 pund. Etter at kontrakten er fornyet, fotballdrakter til barn vil lønnen bli doblet, og det er fortsatt mye rom for økning. Manchester City verdsetter Foden veldig mye. Guardiola har tidligere sagt at Foden ikke er til salgs og vil ikke la ham forlate laget hvis han gir 500 millioner overføringsgebyrer. Foden uttrykte også sin lojalitet til Manchester City. Han sa: "Med tanke på at jeg har støttet Manchester City veldig siden jeg var veldig ung, Billige Manchester City drakt 2020/21 kan jeg bare forestille meg at jeg kommer til å spille for Manchester City og ikke spille for andre lag." ..
Read More
Ifølge "Roma Sport" -nyheter, i sommer, inkludert Liverpool, Chelsea og Bayern, kom alle med tilbud til Chiesa, hvorav ett var så høyt som 80 millioner euro, fotball draktsett men det ble fortsatt avvist av Juventus. I Europacupen i sommer spilte Chiesa veldig bra, han hjalp det italienske laget med å vinne mesterskapet.Billige Juventus drakt 2020/21 Han har blitt en favoritt på transfermarkedet, men Juventus tror at Chiesa er lagets fremtid.De vil heller selge Ronaldo enn Chiesa. Den nåværende verdsettelsen av den italienske internasjonale har oversteget 100 millioner. I UEFA Champions League midt i uken slo Chiesa Jr. Chelsea. ..
Read More
I denne runden av La Liga slo Real Madrid Mallorca 6-1. Det kan sies at Ancelottis personalopplegg i dette spillet var veldig vellykket. Noen spillere som ikke spilte mye tid, fikk sjansen, og laget vant fremdeles store gevinster. Det er verdt å nevne at Real Madrid midtbanespillere Technica Modric, Casemiro og Kroos ikke spilte i denne kampen De startet ikke og kom ikke på benken. Cross gjenoppretter fortsatt etter skader. Billige fotballdrakter Selv om Modric og Casemiro var på laget, spilte de ikke på 1 minutt. Ancelotti eliminerte kombinasjonen av Valverde, Camawenga og Ascencio på midtbanen, og erstattet deretter Camawenga med Blanco og Asensio med Isco. Statistikk viser at dette er første gang på mer enn to år at Real Madrid-midtbanespiller Audio-Technica ikke har spilt et minutt. Siste gang var i kampen mot Huesca 31. mars 2019, da Real Madrid vant 3-2. Ancelotti sa etter kampen: "Real Madrid har nå Valverde, Camarwenga og Blanco, teamets fremtid er garantert. Laget har nå Cross, Modric, Casemiro, Real Madrid Midtbanespilleren er veldig sterk i alle aspekter." Men Ancelotti har også påpekte rollen som Casemiro: "Det er mange spillere som kan spille i hans posisjon, og Casemiros defensive nivå er veldig høyt. Ja, i offensiv taktikk er Casemiros rolle uunnværlig. Billige Real Madrid drakt 2020/21 Kamavena, Cross, Valverde kan spille sin posisjon, men nei en har sin defensive evne. " ..
Read More
I første runde i Champions League tapte Manchester United 1-2 borte mot den unge Berne fotball draktsett.Lingard gjorde en dødelig pasningsfeil før slutt. Men Manchester Uniteds offisielle nettsted skrev spesielt en artikkel for å oppmuntre Lingard. Den europeiske tjenestemannen i Manchester United skrev: "Jesse, du vet at Manchester United er en stor familie. Enten vi vinner eller vinner, er vi alltid sammen. Hvis vi vinner, skal vi feire sammen, og hvis vi taper, vil vi bære sammen. For du, dette er en skuffelse. Billige Manchester United drakt 2020/21 Øyeblikk. Onsdag kveld sendte du også en unnskyldning til fansen og uttrykte din frustrasjon. Vi vet at feil alltid er uunngåelige under kampen. Vi er med deg og ser frem til ditt neste opptreden. " ..
Read More
Manchester City møter Leicester City i Premier League på søndag, og 36 år gamle keeper Scott Carson kan dukke opp. Hovedmålvakten Edsson ble midlertidig utestengt av FIFA for å unndra seg det brasilianske landslagsspillet. Innbyttermålvakten Stephen var isolert for den nye kronen og kunne ikke spille. Guardiola sendte enten den tredje keeperen Carson for å spille, eller han var fra reservelaget . Billige fotballdrakter Når han ringer inn den unge McNamara og Vanzas, ser det ut til at Carson er mer sannsynlig å spille. Hvis Carson spiller, blir dette hans andre Premier League -kamp på 10 år. Siden han forlot West Brom i 2011, Billige Manchester City drakt 2020/21 er hans eneste Premier League -kamp så langt Manchester City mot Newcastle på slutten av forrige sesong. ..
Read More
Nylig kunngjorde FC Barcelona at den 18 år gamle Anzu Fati vil ha på seg Messi-trøya nr. 10. Spansk TV -fire filmet, faren til Anzu Fati var veldig spent på dette, han dro til Barcelona -klubbens offisielle butikk for å kjøpe 8 Fatis nr. 10 -trøyer, som kostet mer enn 800 euro Billige fotballdrakter. Fati far sa: "Det er veldig iøynefallende, for å være ærlig, kan ingen forestille seg (Fati har på seg en trøye nummer 10). Det er gal." Fati far sa at Barcelona lot Fati ha på seg trøya nr. 10, familien er veldig spent, det kan sies at den er våken om natten. Etter å ha lært nyheter, fortalte han sin kone første gang. De siste 9 månedene har Fati kommet seg etter skadene sine. Fati selv og familien lider veldig Billige Barcelona drakt 2020/21. Fati far sa også at han gråt mange ganger. Til slutt tok faren til Fati også på seg trøya nr. 10 for et show. ..
Read More
Manchester United midtbanespiller McTominay avslørte at han hadde operert lysken og trengte en periode med restitusjon. Billige fotballdrakter Denne nyheten overrasket mange mennesker. Den 24 år gamle McTominay deltok i Premier League-kampen mot Leeds og Southampton. Det var ingen melding om operasjonen hans før. McTominay sa på sosiale plattformer: "Jeg vil informere deg om at jeg har utført mindre operasjoner for å løse problemene som må håndteres de siste månedene." "Lykke til til de andre lagene, Manchester United fotballdrakter/draktsett butikken jeg kommer tilbake raskere enn du forventet . "Ifølge britiske medier er det ikke sikkert at McTominay kommer tilbake før i midten av september. ..
Read More
Ifølge The Sun planlegger Manchester United å gi Ruben Diaz en ny kontrakt. Selv om han bare har sluttet seg til Manchester City i ett år, Billige fotballdrakter har Ruben Diaz prestasjoner vunnet bekreftelsen til Guardiola og Manchester Citys toppledelse. Fornyelsen er en belønning for hans fremragende prestasjon. Diaz hjalp Manchester City med å vinne Premier League -tittelen forrige sesong, Champions League nådde også finalen, og han ble selv valgt til årets Premier League -spiller. Diaz nåværende ukelønn i Manchester City er 90 000 pund, noe som er relativt lavt i laget. Billige Manchester City drakt 2020/21 Manchester City er villige til å fornye kontrakten med en lønnsøkning, doble lønnen og forlenge kontraktstiden til 2027. Diaz spilte totalt 50 kamper for Manchester City forrige sesong og er en sentral spiller i lagets forsvar. ..
Read More
Med tillegg av Messi har en annen spiller fra Sør -Amerika blitt lagt til Grand Paris -laget, og lagets søramerikanske gjeng har vokst seg sterkere. Ifølge statistikk, inkludert Messi som nettopp har signert, har Paris signert 19 søramerikanske spillere på 10 år, og de fleste av dem er brasilianske og argentinske spillere. Lagtreneren Pochettino er også argentinsk. Billige fotballdrakter Før Paris var det også en uruguayansk spiller Cavani, men det ryktes at Cavani og Neymar er uenige. Jeg er redd dette er en av grunnene til at Cavani forlot Paris. Siden Qatar -midler gikk inn i Stor -Paris, ser det ut til at Paris har vært fascinert av søramerikanske spillere. Etter at Messi kom på laget, økte de søramerikanske spillerne ytterligere. Det er 6 spillere fra Brasil og Argentina, Messi, Neymar, Di Maria, Maginhos, Paredes og Rafinha. Billige Paris Saint Germain drakt 2020/21 Hvis Mbappe, den eneste ikke-søramerikanske spilleren i det offensive systemet, forlater, vil den fremtidige offensive tridenten i Paris bli fullstendig dominert av den søramerikanske gjengen. Kombinasjonen av Messi, Neymar og Di Maria kan til og med replikere MSN -kombinasjonen av Barcelona det året, men nå er Messi og Di Maria litt eldre. ..
Read More
Meslier avslørte at han nektet muligheten til å bli med Chelsea 12 måneder før han signerte for Leeds United. I juli 2018 hadde den 18 år gamle Meslier nettopp signert sin første profesjonelle kontrakt med det franske laget Lorient. "Chelsea tok seg av Lorient, og spurte meg deretter, Billige fotballdrakter er du klar?" Meslier sa; "Det var fortsatt 24 timer før slutten av overgangsvinduet. Jeg sa," Nei, det er for sent! Hvis du er 1 tidlig - 2 uker, jeg er kanskje enig. '" Meslier sa: "Dette er en vanskelig avgjørelse. Chelsea er en storklubb. Hvorfor ikke gå? Men Chelsea har mange keepere. Billige Chelsea drakt 2020/21 Det er veldig vanskelig å vokse opp der. Du må fortsette på lån, og så videre. Jeg tror å være den første keeperen. Det er mer passende å gå igjen, ikke 18 år gammel. " ..
Read More
Etter at Nagelsmann overtok trenerposisjonen i Bayern, klarte ikke laget å vinne med 1 uavgjort og 2 tap i oppvarmingskampen. Først var det et 2-3-tap for Köln, deretter 2-2 uavgjort med Ajax, og et 0-2-tap for Borussia onsdag. Billige fotballdrakter Bayern -trener Nagelsmann ble intervjuet etter å ha tapt mot Borussia. Når det gjelder kampen, sa Nagelsman: "Vårt forsvar i første omgang var mye bedre enn de forrige kampene. Vi ønsket å legge press på motstanderen etter åpningen i dag og scoret mange mål. Borussia hadde ikke for mye i første omgang. Mange trusler, men ikke mange muligheter foran oss. " Om lagets problemer sa Nashuai: "Vi manglet initiativ i den tredje offensive sonen, men vi hadde fortsatt to eller tre gode muligheter. Billige Bayern München drakt 2020/21 I begynnelsen av andre omgang hadde vi to veldig gode offensive og defensive konverteringsmuligheter, men vi gjorde det ikke holde den. Ballen, og så før benken vår kom på, mistet vi ballen. " ..
Read More
Barcelona slo Tarragona 4-0 i oppvarmingskampen. B-lagspiss Manai utførte et hattrick, Abe Yukui bidro med assistanse, og en annen B-lagsspiller Corrado scoret. Det er verdt å nevne at midtstopperen Corrado etter kampen sa at han ikke ønsket å spille i andrelaget neste sesong fotballdrakter til barn. I et intervju med TV3 sa Corrado: "Jeg vil gjøre mitt beste for å få spilletid i førstelaget. Jeg føler meg fornøyd og fornøyd nå. Jeg kommer ikke tilbake til B-laget, jeg vil prøve å holde meg i første laget riktig . " Corrado sa også at hvis han ikke kan bli i førstelaget, håper han å bli leid ut. Corrado er 22 år i år, ble valgt ut til Spania U19, Billige Barcelona drakt 2020/21 er høyrekant. Kontrakten hans med Barcelona utløper i 2023. Allerede i mai 2019 debuterte han i førstelaget til Barcelona. ..
Read More
Fremtiden til Paris-stjernen Mbappé er ennå ikke bestemt, han og PSG har bare ett år igjen av kontrakten Billige fotballdrakter. Det er mange rykter om at Real Madrid har tenkt å tappe Mbappé i sommer, og hvis det ikke fornyer kontrakten, blir Paris veldig passiv. Nyheter fra "Mirror" sa at Paris vurderer å tilby Mbappé en superkontrakt for å overtale Mbappé til å bli i Paris med høy lønn. Paris håper å forhindre Real Madrid fra poaching, de vil ikke miste Mbappé i sommer. Men til slutt kommer det an på Mbappés egen holdning. På slutten av forrige sesong og under europacupen snakket Mbappé om fremtiden med en tvetydig holdning. Paris Saint Germain fotballdrakter dame Han sa at han var veldig glad for å bli i Paris, men han kunne ikke forutsi hva som ville skje i fremtiden. Paris-president Nasser var tøff, og han uttalte offentlig at han ikke ville la Mbappe gå. ..
Read More
England eliminert Danmark. Det var en veldig kontroversiell scene i overtidstiden i spillet. Sterling falt og fikk en straffe. England slo derfor Danmark for å vinne. Uansett om det var en kjendistrener,Billige fotballdrakter en kjendis, media eller en fan etter spillet, var synspunktene til folk flest enhetlig denne gangen - straffesparket var kontroversielt. Mourinho sa at det definitivt ikke var noen straff! Wenger sa at det ikke var noen straff, og jeg forstår ikke hvorfor dommeren ikke gikk til sidelinjen for å se VAR-omspillingen. Reporter Palmeri ertet at fotballen "hoppet" hjem. Netizens var også engstelige, billige England EM drakter 2020 og sprayet direkte dommeren og Sterling, og til og med falske Sterling med forskjellige P-bilder. ..
Read More
Tottenham utnevnte tidligere Wolves-trener Nuno som ny hovedtrener, men fansen til laget var ikke helt fornøyde. Hovedårsaken til fansen er at Nuno er en trener som spiller defensiv fotball.Billige fotballdrakter Etter Mourinho-perioden håper Tottenham-fansen å komme tilbake til attraktiv offensiv fotball. Tidligere på sosiale plattformer kommenterte noen fans: "Hvordan kan det dyreste laget i Europa ansette en defensiv og kjedelig trener som Nuno? Billige Tottenham Hotspurs drakt 2020/21 Ulvene scorer neppe i første omgang." ..
Read More
Spanias "Aspen" påpekte at Real Madrid kan være stolte av spillerne sine. I denne europacupen gikk alle de 8 Real Madrid-spillerne inn i topp 16. Europacup gruppespillet er avsluttet, Billige fotballdrakter topp 16-listen er utgitt, og alle de 8 Real Madrid-spillerne har kommet inn i knockout-runden. Courtois og Hazards Belgia, Benzema og Varanes Frankrike, Kroos Tyskland, Modrics Kroatia, Bells Wales, Alabas Østerrike, den neste vil bli en topp 8-kamp om antall plasser. Billige Real Madrid drakt 2020/21 Det er verdt å nevne at 4 Real Madrid-spillere (Modric, Benzema, Bell, Alaba) har vunnet den beste æren i gruppespillet. ..
Read More
Den italienske spissen Immobile viet lagets gode start i europacupen til de to barna som ble skutt i Roma i forrige uke Billige fotballdrakter. I utkanten av Roma sist søndag skjøt en 35 år gammel mann og drepte en gammel mann og to barn før han begikk selvmord. Immobile sa: "På vegne av hele teamet vil jeg vie seieren og målet mitt til de to barna, billige Italia EM drakter 2020, de to englene som forlot oss. Uansett hvor de er, vil vi omfavne dem." "Vi føler tragedien. . Det er vår plikt å gjøre det vi kan gjøre på banen. " ..
Read More

SITE MAP

EM 2020 Drakter
Belgia EM 2020 Danmark EM 2020 England EM 2020 Finland EM 2020 Frankrike EM 2020 Italia EM 2020 Kroatia EM 2020 Nederland EM 2020 Polen EM 2020 Portugal EM 2020 Russland EM 2020 Spania EM 2020 Sveits EM 2020 Sverige EM 2020 Tsjekkia EM 2020 Tyrkia EM 2020 Tyskland EM 2020 Ukraina EM 2020 Wales EM 2020 Østerrike EM 2020

Klubber Drakter

Premier League drakt
Arsenal drakt Aston Villa drakt Chelsea drakt Crystal Palace drakt Everton drakt Leicester drakt Liverpool drakt Manchester City drakt Manchester United drakt Newcastle United drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt West Ham United drakt

La Liga drakt
Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt Valencia drakt

Bundesliga drakt
Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Borussia Dortmund drakt FC Schalke 04 drakt Hamburger SV drakt Wolfsburg drakt

Ligue 1 drakt
As Monaco drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt

Serie A drakt
AC Milan drakt AS Roma drakt Fiorentina drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt SSC Napoli drakt

Andre Klubber drakt
AFC Ajax drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Celtic drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt FC Porto drakt Los Angeles Galaxy drakt New York City drakt River Plate drakt


Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Albania Drakt Barn Argentina Drakt Barn Belgia Drakt Barn Brasil Drakt Barn Chile Drakt Barn Colombia Drakt Barn Egypt drakt barn England Drakt Barn Frankrike Drakt Barn Irland Drakt Barn Island Drakt Barn Italia Drakt Barn Kroatia Drakt Barn Mexico Drakt Barn Nederland Drakt Barn Nigeria drakt barn Nord-Irland Drakt Barn Polen Drakt Barn Portugal Drakt Barn Russland Drakt Barn Spania Drakt Barn Sveits Drakt Barn Sverige Drakt Barn Tsjekkia Drakt Barn Tyskland Drakt Barn Uruguay Drakt Barn USA Drakt Barn Wales Drakt Barn Østerrike Drakt Barn

Dame Drakter
AC Milan Dame Arsenal Dame Barcelona Dame Bayern München Dame Borussia Dortmund Dame Chelsea Dame Inter Milan Dame Juventus Dame Liverpool Dame Manchester City Dame Manchester United Dame Paris Saint Germain Dame Real Madrid Dame Argentina Dame Belgia Dame Brasil Dame Colombia Dame England Dame Frankrike Dame Italia Dame Mexico Dame Nederland Dame Portugal Dame Russland Dame Spania Dame Tyskland Dame USA Dame

Landslagsdrakt
Albania Drakt 2021 Argentina Drakt 2021 Australia Drakt 2021 Belgia Drakt 2021 Brasil Drakt 2021 Canada Drakt 2021 Chile Drakt 2021 Colombia Drakt 2021 Costa Rica Drakt 2021 Denmark Drakt 2021 Ecuador Drakt 2021 Egypt Drakt 2021 Elfenbenskysten Drakt 2021 England Drakt 2021 Finland Drakt 2021 Frankrike Drakt 2021 Ghana Drakt 2021 Hellas Drakt 2021 Irland Drakt 2021 Island Drakt 2021 Italia Drakt 2021 Japan Drakt 2021 Kamerun Drakt 2021 Kroatia Drakt 2021 Marokko Drakt 2021 Mexico Drakt 2021 Nederland Drakt 2021 Nigeria Drakt 2021 Nord-Irland Drakt 2021 Norge Drakt 2021 Panama Drakt 2021 Paraguay Drakt 2021 Peru Drakt 2021 Polen Drakt 2021 Portugal Drakt 2021 Romania Drakt 2021 Russland Drakt 2021 Saudi Arabia Drakt 2021 Senegal Drakt 2021 Serbia Drakt 2021 Skottland Drakt 2021 Slovakia Drakt 2021 Slovenia Drakt 2021 Spania Drakt 2021 Sveits Drakt 2021 Sverige Drakt 2021 Sør-Afrika Drakt 2021 Sør-Korea Drakt 2021 Tsjekkia Drakt 2021 Tunisia Drakt 2021 Tyrkia Drakt 2021 Tyskland Drakt 2021 Ukraina Drakt 2021 Ungarn Drakt 2021 Uruguay Drakt 2021 USA Drakt 2021 Venezuela Drakt 2021 Wales Drakt 2021 Østerrike Drakt 2021

Spillere Drakter
Alli Aubameyang Dembele Dybala Forsberg Griezmann Haaland Heung Min Son Kane Lacazette Lukaku Mane Mbappe Messi Modric Rashford Salah Sancho Sane van Dijk Vardy Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa