AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Europacupen er i ferd med å starte, England-laget innledet gode nyheter, lagets sentralforsvarer Maguire gjenopptok treningen fotballdrakter til barn. Han ble fotografert som trening med lagkameratene under den offentlige treningen torsdag morgen. Dette er første gang Maguire deltar på en komplett trening siden han ble skadet 9. mai. Sky Sports sa at hvorvidt Maguire kan delta i Englands kamp mot Kroatia fortsatt er ukjent billige England EM drakter 2020. England-trener Southgate sa i et intervju tidligere: "Vi tror han kan være involvert, og de er en så enestående rolle i laget." ..
Read More
Nyheter 4. juni bekreftet Barcelonas styreleder Laporte at trener Koeman fortsatt vil trene Barcelona neste sesong. Nylig har det kommet mange nyheter om at Coman kan forlate Barcelona.Billige fotballdrakter Laporte sa at etter vurdering mener klubben at Coman er det beste valget. I løpet av den siste sesongen vant Barcelona Copa del Rey, men ble bare nummer tre i ligaen. Billige Barcelona drakt 2020/21 De ble eliminert av Paris i den første runden av Champions League-knockout. Komans nåværende kontrakt med Barcelona er frem til 2022. ..
Read More
Champions League-finalen er i ferd med å finne sted Selv om Manchester City har tapt for Chelsea i de to foregående kampene, tror ikke Guardiola motstanderen har noen psykologisk fordel. På slutten av sesongen tapte Manchester City mot Chelsea i FA-cupen og Premier League, Billige fotballdrakter men på spørsmål om motstanderen har et psykologisk overtak, mislikte Gua Shuai. I et intervju med Ferdinands nettkanal sa Gua Shuai: "Absolutt ikke, (psykologisk fordel) er null." Guashuai sa: "Jeg vet hvordan vi forberedte oss på Champions League-finalen. Jeg vet også hvorfor FA-cupen tapte. Det spillet var bare to dager etter at vi eliminerte Dortmund. Selvfølgelig fortjente Chelsea å vinne. Gratulerer. Men. Denne gangen er et nytt spill. La oss spille igjen på lørdag og se hvordan ting går. "" Selv om vi vinner de to foregående kampene, er rollebyttet det samme, fordi jeg vet at Champions League-finalen er en visshet. Billige Manchester City drakt 2020/21 Sesongen er over. Bortsett fra dette spillet er alle på stranden og tenker på neste sesong. De siste 9 årene har jeg sett UEFA Champions League-finalen på TV på ferie. Nå forbereder vi oss på en finale, og situasjonen er veldig annerledes. " ..
Read More
Når det gjelder trenerposisjonen til Barcelona, ​​har media mange rykter, og nå sa de katalanske mediene at Barcelona vil invitere Flick som trener. Tidligere rapporterte ESPN at Barcelona hadde vurdert muligheten for å introdusere Flick, Billige fotballdrakter og nå avslørte Catalonia RAC1-radio at Flick nå er blitt den første personen på Barcelonas trenervalgliste. Radio RAC1 sa at selv om alle tegn indikerer at Flick vil overta Loew til det tyske landslaget, men nå har han ikke nådd enighet med det tyske fotballforbundet, er det fortsatt mulig for Barcelona å introdusere ham. Flicks fotballfilosofi i Bayern oppfyller behovene til Barcelona, ​​Billige Barcelona drakt 2020/21 og han har stor sannsynlighet for suksess i Barcelona. Denne nyheten ble imidlertid avvist av Falk, sjefredaktør for det tyske Bild. Den berømte tyske journalisten sa at Flick ikke ville dra til Barcelona for å trene og han ville bli hovedtrener for det tyske laget etter europacupen. Det ser ut til at Barcelona må finne noen andre. ..
Read More
Keane spurte om at Hendersons eksistensfølelse ikke er sterk, og kanskje ikke er kompetent for posisjonen til Manchester Uniteds målvakt. "Henderson, han ser for liten ut i målet. Billige fotballdrakter Dette er min bekymring." "Han har en god holdning og gode føtter, men jeg har sett noen få skudd nylig. Hans tilstedeværelse foran målet er for dårlig. For det fjerde målet ser han ubetydelig ut." "De kan ikke gjenbruke Tyskland." Heya , dette er ikke den endelige løsningen. Selvfølgelig vil Henderson gjøre noen feil,Billige Manchester United drakt 2020/21 men min bekymring er hans følelse av eksistens. Han ser for liten ut, noe som er bekymringsfullt. " ..
Read More
Carvajal ble skadet igjen. Høyrebacken til Real Madrid pådro seg en muskelskade i Chelsea-kampen. Han ble testet på torsdag og bekreftet skaden. Han vil være ute i minst 3 uker og har allerede sagt farvel til sesongen. Billige fotballdrakter Denne sesongens La Liga avsluttes 23. mai. Hvis Real Madrid går inn i Champions League-finalen (29. mai), kan det hende at Carvajal ikke får sjansen til å spille, fordi han fortsatt trenger å finne en ny rytme. I Chelsea-kampen ble Carvajal erstattet av Odriosola etter å ha blitt skadet. Han deltok ikke på trening torsdag og ble sjekket. Real Madrid-klubbens kunngjøring uttalte: “Etter en medisinsk undersøkelse ble Carvajal diagnostisert med en skade på den semimembranøse muskelen i høyre ben.” Denne sesongen spilte Carvajal bare 15 kamper. Real Madrid fotballdrakter/draktsett butikken Etter at Carvajal ble skadet igjen, var Zidane nervøs igjen i høyrebackposisjonen, fordi Vazquez også ble skadet, og Odriosola kunne ikke vinne Zidanes tillit. ..
Read More
Påvirket av den nye kronepidemien, er Real Madrids økonomiske situasjon ikke optimistisk, noe som også gjør det mulig for noen av hovedaktørene i laget deres å bli målrettet av andre klubber med gode penger. "Mirror" avslørte at Chelsea ser på Real Madrid-general Varane, og Blues-trener Tuchel har beordret å kjøpe Real Madrid midtstopper. Billige fotballdrakter Det skal påpekes at Manchester United også har til hensikt å skaffe Varane, og Chelsea må konkurrere med Red Devils. Varanes kontrakt med Real Madrid går ut sommeren 2022, og han kommer inn i kontraktsåret i sommer. Chelsea fotballdrakter/draktsett butikken Real Madrids pris for ham forventes å være 51 millioner pund. Hvis et lag tilbyr dette beløpet, vil Real Madrid tillate spillere å forlate. ..
Read More
Denne lørdagen møter Barcelona Athletic Bilbao i Copa del Rey-finalen. Dommeren for kampen er allerede bestemt, Martinez Muñuela fra Valencia, men "Daily Sport" uttrykte bekymring for slike dommerarrangementer, for denne sesongen vant ikke dommerens håndhevelse av spillet, Barcelona, ​​heller. Munueira har håndhevet 26 Copa del Rey-kamper, Billige fotballdrakter men dette er første gang han håndhever Copa del Rey-finalen. Dette er også hans tredje gang denne sesongen for å håndheve Barcelonas kamp. Barcelona hadde ikke vunnet to kamper før. Den første kampen var den første runden i det nasjonale derbyet, Barcelona tapte 1 til 3, og det andre spillet var La Liga mot Cádiz. Barcelona var opprørt og uavgjort 1-1 med motstanderne. Videre ble Langley dømt til foul i straffeområdet i begge kampene, og Barcelona ble dømt til straffespark. Munueira har håndhevet 23 kamper for Barcelona, ​​og Barcelona vant bare 15 seire, 4 uavgjorte og 4 tap. Blant dem kamper La Liga 20 kamper, Barcelona vant 14 seire, 3 uavgjorte og 3 tap. I de tre kampene i Copa del Rey vant Barcelona bare 1 seier, 1 uavgjort og 1 tap,Barcelona fotballdrakter/draktsett butikken inkludert den som Barcelona ble eliminert av Athletic Bilbao forrige sesong. Siden sesongen 2013-14 har Muniera håndhevet 4 kamper mellom Barcelona og Athletic Bilbao, og Barcelona vant bare 2 seire og 2 tap. ..
Read More
I følge nyheter fra spansk TV fire kan det hende at Eric Garcia ikke blir med i Barcelona fordi Barcelona har senket årslønnen. Garcias kontrakt med Manchester City utløper etter slutten av denne sesongen. Det har vært nyheter om at han vil bli med i Barcelona, fotball draktsett men nå er dette ikke lenger noen sikkerhet. Ifølge TV 4-rapporter har Barcelonas styreleder Laporta og sportsdirektør Alemanni revidert vilkårene i kontrakten til Eric. Det viktigste er å senke årslønnen, som er hele halvparten av forrige årslønn. Barcelona fotballdrakter/draktsett butikken På denne måten er ikke kontrakten gitt av Barcelona så attraktiv som tidligere, og Eric Garcia kan vurdere andre alternativer. ..
Read More
"RMC Sport" sa Leipzig-forsvarer Konat er nær å bli med i Liverpool. I følge rapporten har Konat deltatt i den fysiske undersøkelsen som ble arrangert av Liverpool, fotballdrakter til barn og den røde hæren håper å signere ham for 33 millioner pund (40 millioner euro), som også er beløpet for klausulen om likvidasjon i spillerens kontrakt. Leipzig har uttalt at de ikke vurderer å selge Konat, men hvis spilleren ønsker å forlate og kjøperen kan trekke tilbake beløpet av erstatning,Liverpool fotballdrakter/draktsett butikken har Leipzig ingen rett til å beholde noen. ..
Read More
I intervjuet mente Erdgau at Martinelli var den første dagen i Arsenal-laget. "Åpenbart har vi Sarkar og Rowe, Billige fotballdrakter men jeg tror det er en person, Martinelli, som ikke har spilt mange kamper nylig, men er et ekstraordinært geni. Du kan se ham ved å se ham på trening hver dag." "Han er et absolutt geni med stor styrke. Arsenal fotballdrakter/draktsett butikken Jeg tror han har en stor fremtid. Han er fortsatt så ung nå, så jeg tror han er den mest talentfulle i laget." ..
Read More
Etter 4-1-seieren over Huesca i den siste runden av La Liga, er Barcelona bare 4 poeng bak Atletico, og håpet om å vinne La Liga økes kraftig. De siste 7 rundene har de fått 19 poeng og en poengsum på 90,4%. Samtidig har Atletico bare scoret 13 poeng på åtte kamper og tapt 11 poeng, med en poengsum på bare 54,1%. Barcelona har ligget 12 poeng bak Atletico denne sesongen, Billige fotballdrakter men nå har de redusert gapet med 8 poeng, noe som er veldig oppmuntrende. Statistikk viser også at etter å ha kommet inn i 2021 har Barcelona vunnet 11 av 12 La Liga-kamper, og lagets vinnersats er så høy som 91,67%. I de fem store europeiske ligaene er Barcelonas seiersrate den andre bare etter Manchester City. Guardiolas lag har vunnet 15 av 16 Premier League-kamper, med en seiersrate på 93,75%. Bak Barcelona står Juventus og Inter Milan, Barcelona drakt til barn som begge har vunnet 10 av 13 kamper, med en seiersrate på 76,92%. Barcelonas mester Real Madrid vant 7 av 11 kamper, med en seiersrate på 63,64%. Atletico vant bare 8 av 13 kamper, med en seiersrate på bare 61,54%. ..
Read More
Fokus for Europa League knockout-kampene, Manchester United gjorde uavgjort med AC Milan på Old Trafford. Billige fotballdrakter Klarte ikke å vinne hjemme og miste en ball, har de røde djevlene mistet muligheten til å rykke opp. I følge Sky Sports-statistikk har Manchester United aldri vunnet andre runde i Milanos historie. Spesielt, i historien til de røde djevlene har det vært tre bortekamper mot AC Milan i andre runde, men Manchester United tapte alle tre gangene. Spesielt tapte Manchester United for Milan 0-4 i 1958, Manchester United tapte 0-1 for Milan i 2005, og Manchester United tapte for Milan 0-3 i 2007. Den historiske rekorden er veldig ugunstig for Manchester United. Billige Manchester United drakt 2019/20 Det er verdt å nevne at Milan mistet mange hovedspillere på grunn av skader i denne kampanjen, så det er ikke den sterkeste oppstillingen, men allikevel klarte ikke Manchester United å få et kupp. Hjemmetrekningen ble også tatt bort av Milan. Mål, Manchester United blir veldig vanskelig neste runde. ..
Read More
Manchester United gjorde uavgjort med Real Sociedad, og ungdoms tenåringen Red Devils Shaola Shotair kom fra benken for denne kampanjen og spilte i 15 minutter. Selv om det ikke ble scoret noen mål, Billige fotballdrakter var denne kampanjen fortsatt en uforglemmelig kveld for Shotaire. I en alder av 17 år og 23 dager ble han den yngste spilleren som spilte i Manchester Uniteds historie. Rekorden for den yngste spilleren som spilte i Manchester Uniteds historie i den europeiske krigen var 17 år og 131 dager holdt av Norman Whiteside, og Shotaire har nå slått denne rekorden. I Manchester Uniteds historie var Greenwood og Gary Neville under 18 år da de først spilte i Europa på vegne av laget. Greenwood var 17 år og 156 dager gammel, Billige Manchester United drakt 2019/20 mens Neville var 17 år og 211 dager gammel. Manchester United-trener Solskjaer snakket også spesielt om Shotair etter kampen. Han sa: "Shaola er veldig dyktig i å spille og kan være en veldig god spiller. Kveldens kamp er en plattform for ham, selv om han bare spilte 15 minutter, men for ham , hans opptreden på Old Trafford i kveld er verdt å huske. " ..
Read More
I følge den spanske avisen "Aspen" med henvisning til fotballnettstedet "Zhongwei.com" inkluderte den gamle klubben Hazard på listen over signeringer. "Blues" er interessert i å gjenvinne sine tidligere spillere, men de tilbød prisen. Bare 40 -50 millioner euro, bare halvparten av den opprinnelige salgsprisen. Hazard kom til Real Madrid sommeren 2019, Billige fotballdrakter og Bernabé brukte 100 millioner euro i overgangsgebyr for ham. Hazard har imidlertid vært plaget av skader etter at han kom til Real Madrid. Han gikk glipp av 283 dager på grunn av skader og savnet 43 kamper. Nå som Hazard er skadet igjen, vil han være fraværende i mer enn tre uker og forventes å gå glipp av første etappe i Champions League 1/8 finalen. Chelseas prestasjoner denne sesongen er ikke tilfredsstillende. Hvis Hazard kommer tilbake, vil det styrke Chelseas styrke, Billige Chelsea drakt 2019/20 og Tottenhams evne til å ta tilbake Bale fra Real Madrid gir dem også håp. I evalueringssystemet til det tyske "overføringsmarkedet" er hans nåværende verdi bare 50 millioner euro igjen. Kontrakten mellom Hazard og Real Madrid utløper imidlertid i juni 2024, og Real Madrid-ledere og Zidane har fortsatt forventninger til ham. Når Real Madrid vil vurdere å slippe Hazard er det fortsatt et spørsmål. ..
Read More
Premier League gjorde en sminkekamp, ​​og Tottenham utlignet Fulham 1-1, og klarte ikke å ta alle tre poengene. I møte med at underdogs gjentatte ganger mister poeng, har Tottenhams sesongutsikter økt tvil. Tottenham ledet tidligere Premier League i flere påfølgende runder, men etter å ha kommet inn i desember har staten Tottenham tatt det verre. Billige fotballdrakter På de siste 8 Premier League-kampene er det bare Leeds United og Arsenal som er vunnet. I de andre 6 kampene tapte 4 uavgjorte og 2 tap, og tapte stadig poeng. Påvirket av dette er Tottenham nå rangert som 7. i Premier League, 6 poeng bak Manchester United på toppen av listen. Billige Tottenham Hotspurs drakt 2019/20 Med den nåværende tøffe konkurransen i Premier League snakker ikke Tottenham om mesterskapet, jeg er redd for at det blir usikkerhet til og med det fjerde. ..
Read More
I semifinalen i den engelske ligacupen tapte Manchester United 0-2 hjemme mot Manchester City og bommet på finalen. Etter kampen godtok Red Devils-trener Solskjær et intervju med BBC.Han mente at Manchester United hadde uflaks i dette spillet, og ytelsen til de to sidene var faktisk lik. Solskjær sa: "Man City har en veldig sterk kreativitet. Vi vet alle at hvis de scorer et fantastisk mål, så har jeg ingenting å si, det er deres evne. Men de tapte 2 skudd. Billige fotballdrakter Jeg har virkelig litt sinne for faste spark, og vi mangler litt flaks. "" Egentlig er spillet fortsatt veldig balansert. Vi skapte ikke for mange scoringsmuligheter, men Manchester City gjorde det ikke. Men da vi møtte Manchester City som dette I laget må du vise din beste prestasjon, ellers blir det vanskelig å vinne. " Suo Shuai mener at i forhold til i fjor har Manchester United forbedret seg: "Sammenlignet med semifinalen for et år siden, tror jeg Manchester United har forbedret seg mye, og vårt gap blir mindre trinnvis. Dette beviser også vår posisjon. Års innsats var ikke forgjeves. Jeg tror vi fortsatt er på rett vei. "Når vi snakker om å tape semifinalen fire ganger på rad, sa Solskjær:" Jeg tror det bare er en tilfeldighet, det er ikke psykologisk. Årsaken til dette. Billige Manchester United drakt 2019/20 Åpenbart, når du kommer til semifinalen, har du stor sannsynlighet for å møte et sterkt lag, Manchester City er et slikt lag. For øyeblikket kan de være det sterkeste laget i Premier League. " ..
Read More
I følge en rapport fra Tottenhams lagreporter Alasdair Gold vil Tottenhams Premier League-kamp mot Fulham bli utsatt på grunn av epidemien. Kampen var opprinnelig planlagt å spilles klokken 02.00 Beijing tid 31. desember.Billige fotballdrakter I følge "The Athletic" -rapporten ble mange mennesker i Fulham-teamet diagnostisert med den nye kronen positive, så spillet måtte utsettes. Det er verdt å nevne at dette allerede er den tredje kampen i Premier League denne sesongen utsatt på grunn av epidemien. Billige Tottenham Hotspurs drakt 2019/20 De to første kampene var Villa mot Newcastle i 11. runde og Everton mot Manchester City i 16. runde. ..
Read More
Nylig har Real Madrid vunnet 4 seire på rad, og beseiret de fire store rivalene Sevilla, Mönchen, Atletico og Athletic Bilbao. Billige fotballdrakter Disse 4 seirene gjorde det mulig for Zidane å avslutte krisen og hjelpe ham ut av myra. De er kjernemedlemmene i laget, de er ikke lenger unge, men de er veldig pålitelige. Modric og Kroos er typiske representanter. Spanias "Marca" sa at det var Cross og Modric, de to mestrene som hjalp Real Madrid til å starte på nytt. De var 30 år og 35 år gamle, og de bar laget på skuldrene i et kritisk øyeblikk. Billige Real Madrid drakt 2019/20 I kampen mot Borussia presterte Modric perfekt, og i Madrid Derby var Kroos lagleder. Seieren til disse to viktigste kampene gjorde at Real Madrid kunne møte fremtiden med optimisme. ..
Read More
I den siste runden av Europa League-gruppespillet som endte tidlig i morges, slo Arsenal Dundalk 4-2 på bortebane, Billige fotballdrakter og gruppespillet vant førsteplassen med 6 seire! Fordi de hadde sikret seg topplasseringen i gruppen på forhånd, sendte Arsenal en rekke innbyttere i dette spillet, men de vant likevel kampen enkelt. Gruppespillet vant 6 kamper og scoret 20 mål, Billige Arsenal drakt 2019/20 bare 5 sluppet inn. Arsenal er det eneste laget i UEFA Champions League og Europa League som har vunnet gruppespillet denne sesongen. ..
Read More
Atletico Madrid kunngjorde gjennom det offisielle nettstedet at den uruguayanske spissen Suarez har slått sin nye krone og er i ferd med å gå tilbake til trening. Billige fotballdrakter Suarez fikk diagnosen forrige kampdag, og han savnet deretter mange kamper, inkludert kampene mot Barcelona og Bayern. I sommer kom Suarez til Atletico fra Barcelona og scoret 5 mål i 6 seriekamper. Atletico Madrid møter Valladolid i helgen, Billige Atletico Madrid drakt 2019/20 og de er for øyeblikket ett poeng bak Real Sociedad på to kamper. ..
Read More
Klokka 20.00 lokal tid den 26. i Norge startet en fokuskamp på 4. kampdag i UEFA Europa League gruppe B 2020/21 på Molde stadion. Arsenal slo Molde 3-0 på bortebane, og Pepe hadde tre runder på rad. Goal, Nelson og Barlogon scoret. Arsenal ledet an med 4 seire. Billige fotballdrakter Arsenal fikk 4 seire og 1 uavgjort mot det norske laget på fem europeiske kamper, inkludert en 4-1 hjemmeseier over Molde i siste runde. Arsenal roterer opptil åtte personer, bare Pepe, Willock og Xhaka fortsetter å starte. Ekrem tok et hjørnespark og Gregson bommet på hodet. Mustafis heading fløy i et hjørnespark, og Pepe skjøt fra venstre side av sekstenmeteren utenfor nær hjørne. Laazette passerte ballen, og Nelson gjorde et lavt skudd fra venstre side av sekstenmeteren. Molde gikk glipp av en god mulighet i det 15. minutt Hesta slo en pasning fra venstre side av sekstenmeteren Xin Yang, som var ubevoktet fra langt punkt, skjøt på kort hold, Billige Arsenal drakt 2019/20 men savnet keeperen. ..
Read More
Manchester City kunngjorde på den offisielle nettsiden at de offisielt har fornyet lagets trener Guardiola til sommeren 2023. Guashuais forrige kontrakt gikk ut i morgen, Billige fotballdrakter og Manchester City forlenget kontrakten med to år. Manchester Citys offisielle nettside uttalte at Guardiola har revolusjonert lagets spill siden han overtok Manchester City sommeren 2016, og førte til at laget vant hele 8 mesterskapstroféer, inkludert to Premier League-titler. Guardiola ledet Manchester City til å spille i 245 kamper, og vant 181 av dem, med en vinnende prosentandel på 73,87%, Billige Manchester City drakt 2019/20 og et gjennomsnitt på 31 kamper kan gi tilbake et mesterskapstrofé. ..
Read More
Lev det 10. november Milanos meritterte trener Sacchi godtok et intervju med Gazzetta dello Sport og snakket om Milanos tittelutsikter denne sesongen. Sacchi sa at Milan har en sjanse til å vinne Serie A-mesterskapet, Billige fotballdrakter men de må spille mer helhetlig i stedet for å stole utelukkende på enkeltpersoner. I tillegg påpekte Sacchi at Ibrahimovic er en mesterspiller, men han burde være mer tolerant overfor lagkameratene. "For å komme i mål er det bare én hemmelighet, og det er å tro på deg selv, i spillet og på det du holder på med. Milan kan vinne Serie A-mesterskapet i denne uvanlige sesongen, Billige AC Milan drakt 2019/20 men spillerne under Pioli må være mer selvsikker og mer selvsikker. Nådeløs og uselvisk. "" Bare på denne måten kan de vinne konkurransen. Motstanderen deres sovner akkurat nå, men før eller siden vil de våkne og gå videre. " ..
Read More
Kl. 20.00 5. november, lokal tid i Storbritannia, startet et fokuskamp på den tredje kampdagen i UEFA Europa League Group B 2020/21 på Emirates Stadium. Arsenal slo Molde 4-1 hjemme, Billige fotballdrakter og Allison scoret et langskudd. Willock scoret to selvmål og Pepe scoret. Arsenal ledet an med en seier. Dette er første gang de to lagene møtes i den europeiske krigen. Arsenal hadde 3 seire og 1 uavgjort mot det norske laget de forrige 4 gangene. Arsenal roterer opptil 9 personer, bare William og Leno fortsetter å starte. Arsenal scoret knapt i åpningen 5 minutter, Pepe ga en rett pasning, og Nkatias enkelthåndsskudd fra 10 meter ble blokkert og Björbak gjorde et tomt mål. Billige Arsenal drakt 2019/20 Men Molde scoret først i det 22. minutt, Ekrem passet ballen, og Allison skjøt en rebound fra 30 meter i nedre venstre hjørne. ..
Read More
AC Milans galskap fortsetter fortsatt. Billige fotballdrakter Europa League beseiret Sparta Praha 3-0 hjemme, selv om Ibrahimovic sparket et straffespark, scoret AC Milan likevel 3 mål. AC Milans utmerkede ildkraft fra slutten av forrige sesong til i dag fortsetter fortsatt. Dette er den 12. kampen på rad for AC Milan som scorer minst 2 mål i en enkelt kamp. Billige AC Milan drakt 2019/20 Siden Serie A offisielt ble den italienske nasjonale profesjonelle liga i sesongen 1929-1930, Dette er første gang AC Milan oppnår en slik målrekord. ..
Read More
Chelsea-midtbanespilleren Moses forventes å bli med på utlån til Sparta Moskva. Dette vil være sjette gang i karrieren han blir leid ut av de blå. "Daily Mail" avslørte at forrige sesong spilte Moses for Inter Milan på utlån, hans prestasjoner ble anerkjent, Billige fotballdrakter men den permanente overføringen mislyktes før fristen, han måtte finne en annen klubb. I dag forventes Sparta Moskva å være hans neste stopp, i form av et lån for en sesong, og ytterligere 8 millioner £ buyout. Det russiske overgangsvinduet er fremdeles en uke unna, og Sparta håper å innføre sterk støtte fra Premier League. I tillegg til Moses håper de også å introdusere Billige Chelsea drakt 2019/20 Tottenham-backen Auriye, men Mourinho er kanskje ikke villig til å slippe. ..
Read More
Da Luo er mitt idol - 10/10/2020
Real Madrid-spiss Benzema sa at den legendariske brasilianske spissen Ronaldo er hans idol. Benzema har nå blitt et viktig medlem av Bernabeu. Billige fotballdrakter Han sa at Ronaldo har gitt ham inspirasjon og styrke som et eksempel i hans utvikling. "Da jeg var veldig ung, var Ronaldo mitt idol," sa Benzema i "Universo Valdano" -showet. "Det er på grunn av ham at jeg begynte å se på fotball." "Jeg så på trekkene hans, og jeg prøvde å replikere det han gjorde. Men ingen kan like ham. Jeg ser så mye på ham." "Noen spillere har fart, men de kan ikke ha både ballkontroll og teknikk. Billige Real Madrid drakt 2019/20 Folk tror Ronaldo kan bare score mål, men han kan gjøre alt. Fremover må vite hvordan man gjør mange ting, ikke bare mål, han er et perfekt forbilde. Jeg har lært mye av ham og Zidane. " ..
Read More
Premier League overgangsvindu i sommer har mindre enn en uke igjen å lukke, og Tottenham vil fortsatt bruke denne siste gangen til å introdusere en sentral forsvarer. Sky Sports avslørte at Tottenham ser på Chelsea-sentralforsvar Rudiger, som har mistet spilletid i Chelsea og har blitt en kantforsvarer. Lampard stolte på Thiago Silva, Christensen, Billige fotballdrakter Tomori og Zuma mer, og Rudiger ble den femte sentrale forsvareren. Chelsea kan være med på å leie ut Rüdiger, men de er motvillige til å gi spillere til Premier League-konkurrenter. Sky Sports kontaktet Chelsea spesifikt i denne saken, men de blå nektet å kommentere denne saken. Billige Tottenham Hotspurs drakt 2019/20 Rudiger er 27 år og 1,90 meter høy. Han spilte 26 ganger for Chelsea forrige sesong og scoret 2 mål. Tottenham har nå bare to sanne sentrale forsvarere, Ald Vereld og Davinson Sanchez.Teller como Dell har Tottenham bare tre sentrale forsvarere, så de vil introdusere en ny sentralforsvarer. ..
Read More
Barcelona kunngjorde offisielt at Suarez ble med i Atletico Madrid, Barcelona krever ikke et fast overgangsgebyr, men har en flytende klausul på 6 millioner euro.Billige fotballdrakter I følge tidligere rapporter vil den flytende klausulen på 6 millioner euro være knyttet til Atleticos ligarangering og Champions League-resultater. Suarez-kontrakten med Barcelona utløper neste sommer, men han er ikke lenger i planen til Barcelona-trener Coman. Før han kom til Juventus, mislyktes han, og til slutt signerte han en toårskontrakt med Atletico Madrid. Suarez er 33 år i år. Han har spilt for Barcelona i 6 sesonger. Billige Barcelona drakt 2019/20 Han bidro med 198 mål og 109 assist. Han ble den tredje målscoreren i Barcelonas historie og vant 13 mål for de røde og blå, inkludert 1 Champions League og 4 La Liga. champion. ..
Read More
Juventus kunngjorde offisielt den offisielle oppsigelsen av kontrakten med Higuain, og den argentinske spissen vil signere med Miami International. Higuain er allerede i USA. Før dette dro eieren av Miami International til flyplassen for å hilse på den lille røykeren og uttrykte sin oppriktighet.Billige fotballdrakter Juventus nådde også en avtale med Roma om å signere Bosnia-Hercegovina-spissen Ba Dzeko. Higuain kom til laget i sommervinduet 2016 for 90 millioner euro, scoret 66 mål på 149 kamper og hjalp laget med å vinne tre Serie A-titler. Etter hvert som alderen har gått ned, Billige Juventus drakt 2019/20 har han imidlertid også blitt lånt ut til AC Milan og Chelsea etter at han ble med. ..
Read More
AC Milan-klubbens offisielle nyheter, den portugisiske spissen Andre Silva overført offisielt til Bundesliga-laget Frankfurt, signerte han med Frankfurt frem til 2023. Andre Silva flyttet fra Porto til AC Milan sommeren 2017, da Rossoneri betalte ham 38 millioner euro. Billige fotballdrakter Men etter overgangen spilte han dårlig og har ikke funnet den utmerkede overtidstilstanden mot Portugal. Da spilte Andre Silva for Sevilla og Frankfurt på lån. I 19-20 sesongen spilte han 37 kamper for Frankfurt i forskjellige konkurranser, scoret 16 mål og hadde 5 assists, spesielt hans bemerkelsesverdige prestasjoner etter omkampen, noe som også fikk Frankfurt til å kjøpe seg en idé. I følge Bild-avisen betalte Frankfurt bare 9 millioner euro for overføringen av Andre Silva, Billige AC Milan drakt 2019/20 som er langt fra kostnadene ved å kjøpe i 2017, men dette kan være knyttet til den fremtidige Rebic-transaksjonen. , Det forventes at Rossoneri snart vil kunngjøre nyheten om å bli med den kroatiske spissen som er "byttet" med Silva. ..
Read More

SITE MAP

EM 2020 Drakter
Belgia EM 2020 Danmark EM 2020 England EM 2020 Finland EM 2020 Frankrike EM 2020 Italia EM 2020 Kroatia EM 2020 Nederland EM 2020 Polen EM 2020 Portugal EM 2020 Russland EM 2020 Spania EM 2020 Sveits EM 2020 Sverige EM 2020 Tsjekkia EM 2020 Tyrkia EM 2020 Tyskland EM 2020 Ukraina EM 2020 Wales EM 2020 Østerrike EM 2020

Klubber Drakter

Premier League drakt
Arsenal drakt Aston Villa drakt Chelsea drakt Crystal Palace drakt Everton drakt Leicester drakt Liverpool drakt Manchester City drakt Manchester United drakt Newcastle United drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt West Ham United drakt

La Liga drakt
Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt Valencia drakt

Bundesliga drakt
Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Borussia Dortmund drakt FC Schalke 04 drakt Hamburger SV drakt Wolfsburg drakt

Ligue 1 drakt
As Monaco drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt

Serie A drakt
AC Milan drakt AS Roma drakt Fiorentina drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt SSC Napoli drakt

Andre Klubber drakt
AFC Ajax drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Celtic drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt FC Porto drakt Los Angeles Galaxy drakt New York City drakt River Plate drakt


Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Albania Drakt Barn Argentina Drakt Barn Belgia Drakt Barn Brasil Drakt Barn Chile Drakt Barn Colombia Drakt Barn Egypt drakt barn England Drakt Barn Frankrike Drakt Barn Irland Drakt Barn Island Drakt Barn Italia Drakt Barn Kroatia Drakt Barn Mexico Drakt Barn Nederland Drakt Barn Nigeria drakt barn Nord-Irland Drakt Barn Polen Drakt Barn Portugal Drakt Barn Russland Drakt Barn Spania Drakt Barn Sveits Drakt Barn Sverige Drakt Barn Tsjekkia Drakt Barn Tyskland Drakt Barn Uruguay Drakt Barn USA Drakt Barn Wales Drakt Barn Østerrike Drakt Barn

Dame Drakter
AC Milan Dame Arsenal Dame Barcelona Dame Bayern München Dame Borussia Dortmund Dame Chelsea Dame Inter Milan Dame Juventus Dame Liverpool Dame Manchester City Dame Manchester United Dame Paris Saint Germain Dame Real Madrid Dame Argentina Dame Belgia Dame Brasil Dame Colombia Dame England Dame Frankrike Dame Italia Dame Mexico Dame Nederland Dame Portugal Dame Russland Dame Spania Dame Tyskland Dame USA Dame

Landslagsdrakt
Albania Drakt 2021 Argentina Drakt 2021 Australia Drakt 2021 Belgia Drakt 2021 Brasil Drakt 2021 Canada Drakt 2021 Chile Drakt 2021 Colombia Drakt 2021 Costa Rica Drakt 2021 Denmark Drakt 2021 Ecuador Drakt 2021 Egypt Drakt 2021 Elfenbenskysten Drakt 2021 England Drakt 2021 Finland Drakt 2021 Frankrike Drakt 2021 Ghana Drakt 2021 Hellas Drakt 2021 Irland Drakt 2021 Island Drakt 2021 Italia Drakt 2021 Japan Drakt 2021 Kamerun Drakt 2021 Kroatia Drakt 2021 Marokko Drakt 2021 Mexico Drakt 2021 Nederland Drakt 2021 Nigeria Drakt 2021 Nord-Irland Drakt 2021 Norge Drakt 2021 Panama Drakt 2021 Paraguay Drakt 2021 Peru Drakt 2021 Polen Drakt 2021 Portugal Drakt 2021 Romania Drakt 2021 Russland Drakt 2021 Saudi Arabia Drakt 2021 Senegal Drakt 2021 Serbia Drakt 2021 Skottland Drakt 2021 Slovakia Drakt 2021 Slovenia Drakt 2021 Spania Drakt 2021 Sveits Drakt 2021 Sverige Drakt 2021 Sør-Afrika Drakt 2021 Sør-Korea Drakt 2021 Tsjekkia Drakt 2021 Tunisia Drakt 2021 Tyrkia Drakt 2021 Tyskland Drakt 2021 Ukraina Drakt 2021 Ungarn Drakt 2021 Uruguay Drakt 2021 USA Drakt 2021 Venezuela Drakt 2021 Wales Drakt 2021 Østerrike Drakt 2021

Spillere Drakter
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa