AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Arsenal slo Crystal Palace 4-1. Trossard hjalp Xhaka til å score i dette spillet. I den siste kampen fullførte Trossard et hattrick med assist ved pause. Siden han kom til Arsenal i januar har Trossard sendt 6 målgivende pasninger,Billige fotballdrakter flest blant Premier League-spillere i samme periode. Arsenals mål nummer én i vinter var Mudrick, men på grunn av å bli snappet opp av Chelsea kjøpte Arsenal Trossard for 25 millioner Billige Arsenal drakt 2022/23. ..
Read More
10. mars kunngjorde Premier League offisielt at Manchester United-trener ten Hag ble kåret til februars beste trener Dette er andre gang han blir kåret til månedens beste trener siden september denne sesongen Billige fotballdrakter. Ten Hag scoret 3 seire og 1 uavgjort på 4 kamper i februar. Manchester United ligger for øyeblikket på tredjeplass i Premier League med 49 poeng på 25 runder Billige Manchester United drakt 2022/23. ..
Read More
Manchester United slo Betis 4-1, Billige fotballdrakter og lagets midtbanespiller Bruno Fernandez ble kåret til kampens beste spiller av fansen. I dette spillet scoret B Fee 1 mål og 1 assist, og vant 49 % av stemmene. De to andre scoringsheltene Verhorst (15%) og Rashford (12%) rangerte som nummer to og tredje i stemmene Billige Manchester United drakt 2022/23. ..
Read More
28. februar, på FIFAs prisutdeling, fotballdrakter til barn ble Messi valgt ut som årets beste lag. Messi har blitt valgt ut til Årets FIFA-lag i 16 år på rad siden 2007, Billige Paris Saint Germain drakt og har skapt rekord og blitt den spilleren som har blitt valgt til Årets FIFA-lag flest ganger. ..
Read More
I andre runde av sluttspillet i Europa League snudde Manchester United Barcelona 2-1 hjemme og 4-3 sammenlagt for å gå videre til 16-delsfinalen Billige fotballdrakter. Barcelona har vært ubeseiret i 18 tidligere kamper, med en rekord på 16 seire og 2 uavgjorte Billige Manchester United drakt 2022/23. Før Barcelona tapte mot Manchester United i denne kampen, går Barcelonas siste tap tilbake til UEFA Champions League-gruppespillet 27. oktober i fjor.Barcelona tapte 0-3 hjemme mot Bayern. ..
Read More
I Champions League tapte Paris 0-1 hjemme mot Bayern. Mbappe ble intervjuet etter kampen. Mbappe sa: "Vi må se i en positiv retning. Dette er et tobent system og nå betyr det at første omgang nettopp er over Billige fotballdrakter. Vi vil gå bort med energi og besluttsomhet. Det er ikke over ennå." "Vi trenger bare å score på bortebane. Vi er bare ett mål bak og ett mål vil utligne, så vi må vinne den andre etappen. Vi må bare spille i stilen til laget, spille god angrepsfotball, det er det som vi vet hvordan vi skal gjøre Billige Paris Saint Germain drakt 2022/23." ..
Read More
I en sterk dialog i den 23. runden av Premier League skal Arsenal møte Brentford på Emirates Stadium. Arsenal tapte i siste runde av Premier League og ble også eliminert av Manchester City i FA-cupen.The Gunners, som hadde tapt to kamper på rad, fotballdrakter til barn trengte et presserende seier for å stoppe nedgangen, men motstanderen deres var Brentford, kjent som en rik morder. Kan de kjekke gutta få viljen sin? Arsenal leder for øyeblikket Manchester City med 5 poeng på en kamp mindre.Selv om de tapte for Everton 0-1 i siste runde, tapte heldigvis Manchester City også mot Tottenham, og Gunners' mesterskapsfordel ble bevart. Arsenal har tapt 0-1 på de siste 2 kampene, og Gunners' offensive gruppe fikk en feil. Generelt, selv om Arsenals nylige tilstand ikke er like god som gjestelagets, Billige Arsenal drakt 2022/23 er de mer verdt å se frem til ettersom de okkuperer hjemmebanen og styrkefordelene. Fire dager etter slutten av denne kampen vil Arsenal innlede en direkte dialog med Manchester City, så de 3 poengene i denne kampen vil direkte påvirke om presset på Arsenal i neste kamp er lett eller tungt. Forfatteren tror at Arsenal vil være i stand til å forsvare Emirates Stadiums ære denne runden og enkelt møte Manchester City i neste runde. ..
Read More
I andre runde av semifinalene i den engelske ligacupen 2022-23, på Old Trafford, 2-0 Manchester United Nottingham Forest og avanserte til finalen med en totalscore på 5-0. I det 73. minutt gjorde Manchester United en rask kontring.Martial driblet ballen til toppen av 16-meteren og banket over buen.Rashford traff målet fra venstre side av 16-meteren og ble blokkert av forsvareren.Martial fulgte etter. opp og scoret midt i straffefeltet Billige fotballdrakter.Manchester United 1-0 leder! I det 76. minutt slo Bruno Fernandez en pasning fra høyre, og Rashford krysset målet fra venstre i 16-meteren.Fred gikk deretter i bakhold og sparket ballen i det tomme målet Manchester United 2-0. Manchester United (433): 22-Heaton/29-Wan Bissaka, 19-Varane (80' 5-Maguire), 6-Martinez, Billige Manchester United drakt 2022/23 23-Luke Shaw/8-B Fee, 18-Casemiro (80' 2-Lindelof) , 17-Fred/21-Anthony (62' 25-Sancho), 27-Weghorst (62' 9-Martial), 49-Ganacho (62' 10-Rashford) Nottingham Forest (4231): 13-Hennessey/7-Williams , 26-McKenna, 30-Boli, 32-Lodi (65' 24-Olier)/23-Froyler (64' 28-Oliviera), 5-Mangala/20-Johnson (64' 17-Migden), 31-Scapa ( 86' 41-Hammond), 25' Dennis/16-Suriqi (87' 49-Ozon) ..
Read More
Chelsea tapte 1-2 for Fulham og gikk på tre kampers tapsrekke. Dette er allerede Chelseas syvende tap denne sesongen, og overgår deres totale tap i Premier League forrige sesong fotball draktsett. I de første 18 rundene av Premier League denne sesongen har Chelsea oppnådd rekord med 7 seire, 4 uavgjorte og 7 tap, og er foreløpig kun rangert som nummer 10 i Premier League. I forrige sesong var Chelseas totale tap i Premier League kun på 6 kamper, Chelsea fotballdrakter og denne sesongen spilte kun 18 runder.Chelseas tap i Premier League har passert forrige sesong. ..
Read More
I denne runden av Serie A beseiret Juventus Udinese 1-0, vant 8 serie A-seirer på rad og steg til andreplass på rangeringen fotball draktsett. Det er verdt å nevne at under Juventus sin 8-kampers seiersrekke slapp laget ikke inn et eneste mål. I de 17 Serie A-kampene denne sesongen har Juventus ikke blitt scoret av motstanderen på 12 kamper. Billige Juventus drakt 2022/23 Det er laget med flest clean sheets i de fem store ligaene. De har kun sluppet inn 7 mål totalt. Juventus sine null-segl i Serie A denne sesongen nådde også andreplassen i historien i samme periode. Kun ett lag hadde holdt mer nullen etter 17 serierunder tidligere, og det var Cagliari i sesongen 1966/67, da de holdt 13 nullen. ..
Read More
Alle Juventus oppdateringsrapporter om McAllisters fremtid, og europeiske giganter som Atletico Madrid, Billige fotballdrakter Arsenal, Liverpool og Juventus følger ham for tiden. Ifølge rapporter er Brightons prisantydning for McAllister minst 40 millioner euro. For øyeblikket er Arsenal og Liverpool de mest sannsynlige lagene til å signere McAllister billige Argentina VM drakter. Atletico Madrid og Juventus sin interesse for McAllister er reell, og de er i likhet med Arsenal og Liverpool villige til å komme med lukrative tilbud i vintervinduet. ..
Read More
I kvartfinalen i verdensmesterskapet i 2022 beseiret Frankrike England 2-1 og nådde topp fire i to verdenscuper på rad. De vant mesterskapet i det siste verdensmesterskapet. I semifinalen i dette verdensmesterskapet vil de møte Marokko fotballdrakter til barn. Det er verdt å nevne at det franske laget har kommet til semifinale i verdenscupen 7 ganger, og er foreløpig det laget som har kommet til semifinale flest ganger blant de fire beste i verdenscupen. Blant de andre lagene nådde Argentina semifinalen 5 ganger, Kroatia 3 ganger, og Marokko nådde semifinalen for første gang Marokko landslagsdrakter 2022. I historien vant det franske laget verdenscupen to ganger, Argentina vant også mesterskapet to ganger, og Kroatia og Marokko vant ikke mesterskapet. ..
Read More
VM 1/8-finaler, Argentina vs Australia. Messi scoret et mål for Argentina i første omgang, mens Alvarez scoret i andre omgang ved å bruke motstanderens keepers superfeil, utvidet til 2-0, og det argentinske laget la grunnlaget for opprykk Billige fotballdrakter. På det tidspunktet gjorde den australske målvakten Matthew Ryan en feil på lavt nivå da han mottok en pasning fra lagkameraten. Han sparket ikke ballen i tide. Som et resultat ble han tvunget av DePaul til å sende ballen litt større. Tom dør lyktes. Alvarez har spilt 3 ganger i dette VM og kom fra benken mot Mexico.Han har scoret mål i sine to siste starter, Billige Manchester City drakt inkludert 1 mål mot Polen og 1 mål mot Australia. ..
Read More
I andre runde av VM-gruppespillet spilte Argentina mot Mexico Etter å ha blitt reversert av Saudi-Arabia i forrige runde, må Argentina beseire Mexico i denne runden for å vinne 3 poeng. Argentina spilte mot Saudi-Arabia forrige kamp, ​​og stolte på at Messis mål ledet 1-1 i første omgang, men ble snudd av motstanderens 2 mål i andre omgang Billige fotballdrakter. Argentina presterte dårlig i andre omgang, angrepet var ikke skarpt nok, forsvaret var ikke stabilt nok, og organisasjonen var veldig dårlig.De kunne bare stole på veteranen Di Marias kryss for å skape en trussel. Etter tapet vil Argentina definitivt endre seg. De to største endringene, en kan være Manchester Uniteds midtforsvarer Lisandro Martinez for å erstatte den trege C. Romero til start, Pap Gomez kan også miste hovedposisjonen, Scaloni eller velge McCain Lister starter og styrker pasningsevnen til midtbanespilleren. Mexicos prestasjon i den siste kampen var gjennomsnittlig, og det klarte å tegne 0-0 med Mexico, avhengig av keeper Ochoa sitt straffespark reddet av Lewandowski. Den meksikanske hovedtreneren er den tidligere Argentina-treneren Martino, som er veldig kjent med Argentina og Messi, Messi fotballdrakter men den generelle kampeffektiviteten til laget er ikke sterk, jeg er redd det vil være vanskelig å stoppe Argentina, som må vinne denne kampen. ..
Read More
Manchester United søker etter sigende juridisk rådgivning for å si opp Ronaldos kontrakt uten kompensasjon. Ifølge BBC skal den 37 år gamle Cristiano Ronaldo ha slengt Manchester Uniteds ledelse og manager Ten Hag i et intervju, klubben var sint, og forholdet mellom de to sidene var uopprettelig. Med litt over syv måneder igjen av kontrakten hans på 500 000 pund i uken, fotball draktsett søker United juridisk rådgivning for å si opp den portugisiske landskampens kontrakt uten kompensasjon, slik at han kan bli med en annen klubb gratis i januar. Det er underforstått at Manchester United ønsker å behandle saken så raskt som mulig for ikke å påvirke andre halvdel av sesongen. Selv om klubben ikke er villig til å betale Cristiano Ronaldo noen kompensasjon, Billige Manchester United drakt 2022/23 ønsker de å respektere spilleren som har brakt laget tre Premier League-titler og én Champions League-tittel. Manchester United-stjernen Neville sa at han var trist over å se forholdet mellom de to sidene bryte sammen. "Ikke nødvendig. Hvis de to sidene hadde en moden dialog for noen uker siden, kan det sikres at han forlater problemfritt." ..
Read More
I følge «Marca»-rapporten, dette verdensmesterskapet, har Barcelona 16 spillere valgt ut til verdensmesterskapet, noe som skapte rekord for antall Barcelona-spillere som deltar i verdensmesterskapet. På det spanske landslaget er 7 spillere fra Barcelona.Billige fotballdrakter Selv om Fati ble valgt ut, er det synd at Marcos Alonso og Valverde ikke kom inn på listen. Til tross for dette har Barcelona fortsatt 7 spillere på det spanske landslaget: Alba, Eric Garcia, Fati, Busquets, Garvey, Ferran Torres, Pedri. I tillegg kom Dembele og Conde inn på det franske laget, De Jong og Depay kom inn i Nederland, Ter Stegen på Tyskland-laget, Christensen på Danmark-laget, Lewandowski på Polen-laget og Rafinha på Brasil-laget Araujo kommer inn i Uruguay. Det er verdt å nevne at Durst, Billige Barcelona drakt 2022/23 som var leid ut til AC Milan, også kom inn på det amerikanske lagets verdenscupliste. Dette er det største antallet spillere som har spilt i VM i Barcelonas historie.Det forrige var VM 2018. Totalt ble det tatt ut 14 spillere til VM. ..
Read More
Det siste året har den unge spilleren Ndrik fra Brasil fanget oppmerksomheten til Real Madrid. Den 16 år gamle brasilianeren spiller for tiden for Palmeiras i Brasil. Han presterte bra i Palmeiras og vakte oppmerksomhet fra mange giganter. Utmerket ytelse kombinert med en alder av 16 lar Real Madrid skinne. Real Madrid vil gjerne signere spissen, Billige fotballdrakter tross alt vil Ndrik snart forlate Brasil, noe som er et godt alternativ for begge sider. Det er rapportert at hvis de ønsker å signere ham, kan Real Madrid bruke 60 millioner euro (40 millioner euro overgangssum og 20 millioner euro i tilleggsgebyrer). For ikke lenge siden var Real Madrids avgjørelse å observere i en periode, men nå fordi mange giganter har sluttet seg til konkurransen om Ndrik, må Real Madrid få fart på signeringstakten. Billige Real Madrid drakt 2022/23 Styremedlemmer i Real Madrid har kontaktet interessenter i Sao Paulo for å diskutere en overgang. I mellomtiden jager Paris Saint-Germain, Barcelona, ​​​​Manchester City og Arsenal brasilianeren. ..
Read More
I denne runden av Premier League fullførte Tottenham en spennende reversering. I det 49. minutt tok Bournemouth en 2-0 ledelse og dyttet Tottenham opp i en corner. Dette er allerede Tottenhams 4 kamper på rad i alle konkurranser for å slippe inn det første målet I de tre foregående kampene hadde laget 1 uavgjort og 2 tap uten vellykket reversering fotball draktsett. De tapte for henholdsvis Manchester United og Newcastle, og spilte uavgjort mot Sporting Portugal. Men denne gangen lot ikke Tottenham marerittet fortsette. De begynte å blåse hornet fra kontringen fra det 57. minutt. Sessegnon sørget for 1-2 i det 57. minutt. Ben Davis utlignet i det 73. minutt. Tottenham gjorde en lort i det 92. minutt, Bentancur-corner sparket inn i øvre hjørne før den lille sekstenmeteren, 3-2. Etter å ha vunnet denne kampen har Tottenham 8 seire, 2 uavgjorte og 3 tap denne sesongen, og fortsetter på tredjeplass i ligaen med 26 poeng. Det er verdt å nevne at Tottenham for tiden forhandler med Conte om en kontraktsforlengelse. Billige Tottenham Hotspurs drakt 2022/23 Under verdensmesterskapet vil de to sidene ha formelle samtaler. Reporter Romano avslørte at hvis Tottenham ikke kan forhandle med Conte, vil Conte sannsynligvis returnere til Juventus, som er hans potensielle valg. ..
Read More
I 11. runde av Bundesliga vant Bayern München 2-0 borte fra Hoffenheim, Musiala scoret, og Schupmoting scoret i 3 kamper på rad. I det 38. minutt slo Gnabry et innlegg fra høyre, og Shubo-Moting dyttet i nettet fra kanten av det lille straffefeltet og skrev om til 2-0. Choupo-Moting har scoret i alle de siste 3 kampene og har allerede scoret 4 mål Billige fotballdrakter. Blant dem scoret Bundesliga 1 mål og assisterte 1 gang mot Freiburg. 2 mål mot Augsburg i den tyske cupen og 1 mål mot Hoffenheim i denne runden av Bundesliga. Choupo-Moting har scoret 5 mål i alle konkurranser denne sesongen. Choupo-Moting, som har vært innbytter inntil nylig, har nylig begynt å få muligheter, og effektiviteten hans i samme periode overgikk til og med Lewandowskis effektivitet i Bayern. Billige Bayern München drakt 2022/23 Tyske «Bild» sa at Choupo-Moting har vært i en het tilstand den siste tiden og er klar for et oppgjør med Lewandowski neste uke. ..
Read More
Barcelona-forsvareren Ronald Araujo har sagt at han ville hente Messi på en gratis overgang fra Paris neste sommer hvis han var klubbens sportsdirektør. Araujo, som vil gå glipp av søndagens Clasico på grunn av skade, fotballdrakter til barn snakket med media og ble spurt om klubbens signering og Real Madrid-stjernen Benzema. "Hvis jeg var sportsdirektør, ville jeg signert Messi og hentet ham tilbake til Barcelona," sa Araujo. Når det kommer til Benzema, sa Araujo: "Benzema er en spiller med en veldig smart bevegelse og et høyt nivå av fortreffelighet, han vet når han skal stoppe, når han skal samarbeide med lagkameratene sine, når du møter ham, vær alltid veldig forsiktig." Araujo snakket også om å jobbe med Harvey. "Vi har jobbet sammen en stund, og til å begynne med var det vanskelig fordi han kom med nye ideer, ting som ikke har blitt gjort her på flere år Billige Barcelona drakt 2022/23. Han prøver å komme tilbake til filosofien til Barca, og jeg tror nå vi kan starte fra Arbeidet han har gjort siden hans ankomst har kommet i oppfyllelse." ..
Read More
I denne runden av Premier League spilte Manchester City mot Southampton hjemme, og Haaland fortsatte å score mål. Han scoret i andre omgang etter at et skudd ble blokkert av stolpen i første omgang fotballdrakter til barn. I det 65. minutt av kampen, med motstanderspillerne som blokkerte, sparket Haaland raskt pasningen fra Cancelo i mål for å hjelpe Manchester City med å ta en 4-0-ledelse. Det er verdt å nevne at etter å ha scoret dette målet, har Haaland scoret i 10 offisielle kamper på rad for Manchester City. Sist han ikke klarte å score i en offisiell kamp for klubben var mot Bournemouth 13. august. Det vil si at han de siste 2 månedene har scoret mål i offisielle Manchester City-kamper, inkludert 3 hattrick Billige Manchester City drakt 2022/23. I historien til Manchester City-klubben har bare to spillere scoret i 10 kamper på rad, den siste var Macadamus i 1957, og det har gått 65 år siden nå. ..
Read More
I denne runden av La Liga ble Real Madrid uavgjort 1-1 av Osasuna hjemme, og ga fra seg topplasseringen til Barcelona. Benzema bommet på en straffe i kampen, og de to spillerne ble begge byttet ut i det 53. minutt på grunn av deres dårlige prestasjoner.De var Chuameni og Ceballos Billige fotballdrakter. Etter kampen kommenterte «Aspen» prestasjonen til de to spillerne.For Chuameni sa media at dette ikke var hans beste kamp i Real Madrid. Pasningen hans var unøyaktig i første omgang, og prestasjonen hans var inkonsekvent i andre omgang, da Ancelotti erstattet ham med Camavinga. En annen som ble erstattet tidlig er Ceballos. Modrics skade ga ham en sjanse, men "Aspen" påpekte at han ikke klarte å gripe muligheten til Modrics fravær til å bevise seg selv. I løpet av tiden på banen spilte han ingen vesentlig rolle. En Shuai erstattet ham med Valverde Billige Real Madrid drakt 2022/23. Angående den tidlige utskiftingen av disse to spillerne, sa Ancelotti: "Spillet var ikke veldig bra, med eller uten ball, det var mangel på intensitet. Dette er ikke et midtbaneproblem, det er ikke for mye press. Prestasjonen i andre omgang var bedre, jeg gjorde bytter for å blåse nytt liv inn i laget." ..
Read More
I UEFA Nations League slo Portugal Tsjekkia borte 4-0. Selv om Ronaldo ikke klarte å score, sendte han 1 assist fotballdrakter til barn. Etter denne kampen passerte Portugal Spania og rangerte først i gruppen. Så lenge de ikke taper mot Spania i siste runde, kan de delta i topp 4-konkurransen i UEFA Nations League. Etter kampen feiret Cristiano Ronaldo seieren med lagkameratene og skrev: "Utmerket prestasjon,Portugal landslagsdrakter viktig lagseier, vi forblir fokusert på våre mål. Takk til de portugisiske fansen for deres store støtte." ..
Read More
Bayern slo utmerkede Barcelona 2-0 i Champions League i midtuken, men tilbake i Bundesliga kan de ikke gjøre det igjen. I denne runden av Bundesliga tapte Bayern 0-1 borte mot Augsburg, og skrev en rekke svarte data. Først av alt klarte ikke Bayern å score i denne kampen Billige fotballdrakter. Lagets rekord på 87 Bundesliga-mål på rad ble avsluttet. Sist gang de ikke klarte å score i Bundesliga var i februar 2020. For det andre er dette det første nederlaget for Bayern denne sesongen. Etter tapet av denne kampen har Bayern vært uten seier på 4 kamper i Bundesliga. Etter en 7-0-seier på bortebane over Bochum falt Bayern i en nedtur.De spilte uavgjort med Borussia Mönchengladbach, Union Berlin og Stuttgart etter hverandre. I denne kampen tapte de for Augsburg 0-1 borte. Etter denne spillomgangen falt Bayerns rangering til fjerdeplass. Billige Bayern München drakt 2022/23 Heldigvis er de kun 3 poeng bak Dortmund på toppen av tabellen. Våkner de i tide, bør mesterskapet fortsatt være deres. ..
Read More
Torsdag kunngjorde AC Milan offisielt at de har fornyet kontrakten med Bosnia-Hercegovinas midtbanespiller Krunic frem til 30. juni 2025. Den 28 år gamle Krunic ble kjøpt opp av Milan fra Empoli i 2019,fotballdrakter til barn noe som kostet Milan 8,6 millioner euro. Den allsidige midtbanespilleren har spilt 92 ganger for Milan så langt, scoret 2 mål og assistert 5 ganger, og hjulpet laget med å vinne en Serie A-tittel. Hans forrige kontrakt med Milan gikk ut 30. juni 2024, som er en forlengelse av den opprinnelige kontrakten med ett år. Billige AC Milan drakt 2022/23 Krunic er i ferd med å komme seg etter en muskelskade i venstre ben og er ventet å komme tilbake i slutten av september. ..
Read More
Ifølge den spanske avisen Mundo Deportivo har FC Barcelona begynt å studere Griezmanns situasjon i Atletico Madrid. De juridiske tjenestene til de katalanske gigantene analyserer hvorfor den franske spissen ikke var i stand til å starte, og argumenterer for at Atletico kan unnvike 40 millioner utkjøpsavgift. Griezmann har bare spilt 30 minutter i hver av Atleticos tre kamper denne sesongen, selv om han har scoret i to av dem Billige fotballdrakter. Faktisk spiller franskmannen alltid i det 63. minutt, og det ser ut til at Atletico prøver å hindre ham fra å nå halvtimesgrensen per kamp, ​​som ifølge Atletico-Barca-avtalen ikke teller med i antall kamper. I følge kontrakten, når Griezmann spiller mer enn 60 minutter på 12 til 14 kamper, vil Atletico være forpliktet til å kjøpe ham for 40 millioner euro og må gi ham ytterligere to års kontrakt, som må være en av de høyeste lønningene i laget. Den aktuelle tvilen er om Simeones avgjørelse var på et sportslig nivå eller påtvunget fra toppen av klubben Billige Barcelona drakt 2022/23. Simeone sa "Jeg er en klubbfyr" og så ut til å følge klubbens ordre, og fritok seg selv for skylden fordi Griezmann brukte prestasjonene sine for å få en startplass. ..
Read More
13. august kunngjorde AC Milan offisielt at de har fornyet kontrakten med lagforsvareren Tomori til 2027. AC Milan offisiell kunngjøring: "AC Milan er glade for å kunngjøre fornyelsen av Tomoris kontrakt frem til 30. juni 2027. Etter å ha sluttet seg til Milan i januar 2021, Billige fotballdrakter viste Fikayo umiddelbart sin styrke på banen og vant Loved by Rossoneri-fansen. Tomori vil fortsette reisen sin. med Milan." I begynnelsen av 2021 kom Tomori til AC Milan på lån, og Milan kjøpte ham ut for 28,8 millioner euro etter sesongen. Tomori spilte 40 ganger for AC Milan forrige sesong, og spilte 3556 minutter. Billige AC Milan drakt 2022/23 Data fra det tyske overgangsmarkedet viser at Tomoris verdi har steget fra 20 millioner euro da han ble med til 50 millioner euro. Ifølge tidligere rapporter vil Tomoris årslønn øke fra 2 millioner euro til 3,5 millioner euro. ..
Read More
Selv om den nye sesongen av La Liga er i ferd med å starte, nekter De Jong fortsatt å forlate Barcelona. Barcelona og Chelsea er nær en avtale. Chelsea byr 70 millioner euro pluss Marcos Alonso for å kjøpe Barcelonas De Jong. Begge parter føler at avtalen er svært gjennomførbar. Men hvis De Jong fortsatt ikke er villig til å forlate laget, fotballdrakter til barn så kan Barcelona bare kjøpe Marcos Alonso alene for 10 millioner euro. De Jong vil sannsynligvis vurdere å ta en lønnskutt for å bli i Barcelona.Hvis lønnskuttet fortsatt ikke er gjennomførbart, vil De Jong vurdere å snakke med Chelsea, og planene til de to klubbene kan realiseres. Men spørsmålet om Marcos Alonso slutter seg til Barcelona er avgjort.Han og Barcelona har signert en avtale, bare venter på at den endelige transaksjonen skal fullføres. Billige Chelsea drakt Han ba til og med om å ikke spille noen kamper denne uken for å forhindre at skader påvirker overgangen. Hvorvidt Barcelona og Chelseas planer kan realiseres avhenger av De Jongs valg. ..
Read More
Kilder fra italienske medier sa at Juventus ønsket å introdusere Liverpool-stjernen Firmino med en pris på 22,5 millioner euro, men ble avvist av Liverpool. Firminos kontrakt med Liverpool går ut neste år, Billige fotballdrakter men Liverpool ønsker ikke å miste brasilianeren, som fortsatt er svært elsket av Liverpool-fansen til tross for at han har redusert betydning i laget den siste sesongen. Firminos minutter falt forrige sesong på grunn av de fremragende prestasjonene til spisser som Jota og Dias, men Klopp har avvist ryktene om at Firmino vil forlate Liverpool. Onkel Slag sa: "Bobby er veldig viktig for oss, Billige Juventus drakt 2022/23 han er hjertet og sjelen til dette laget. Alt ser veldig bra ut, jeg har absolutt ingen problemer med Firmino. For meg, hans Det er ingen tvil om nivået hans, så han er et must for oss." ..
Read More
22. juli kunngjorde Barcelona-klubben offisielt at den har fått 400 millioner euro i midler ved å selge 15 % av TV-rettighetene de neste 25 årene. Barcelona tjenestemann sa: "Barcelona Club kunngjør en avtale med Sixth Street Company, fotballdrakter til barn gjennom den andre transaksjonen selger klubben 15 % av lagets TV-rettigheter. I løpet av de neste 25 årene vil Sixth Street kjøpe totalt 25 % av lagets TV rettigheter. % av TV-rettigheter." Barcelona har nylig aktivert den såkalte økonomiske innflytelsen to ganger, etter at de solgte 10 % av TV-rettighetene til Sixth Street Company for 207 millioner euro. Sixth Street er et investeringsselskap med lang erfaring i sportsverdenen, Billige Barcelona drakt 2022/23 med forvaltningskapital på over 60 milliarder dollar. ..
Read More
I morgentimene søndag morgen annonserte Barcelona offisielt at de hadde kommet til enighet med Bayern om overgangen til Lewandowski, og nå er det kun spillerne som har gjennomgått en medisinsk undersøkelse og signeringen er fullført. Etter at avtalen var sluttført, avslørte Spanias «Daily Sport» også noen detaljer om Lewandowskis overgangskontrakt. Det rapporteres at Lewandowskis overgangssum er 45 millioner euro fast + 5 millioner euro flytende.Barcelona har ikke offentliggjort betalingsbetingelsene for flyteklausulen,günstige fußballtrikots men det er rapportert at den vil bli betalt i Lewandowski-kontraktsperioden. Lewandowski og Barcelona vil signere en 3+1 kontrakt, med 3 år som skal fastsettes, og 1 år til å bestemme seg for om kontrakten skal fornyes i henhold til om kravene er oppfylt. Når det gjelder lønn, avslørte «Daily Sports Daily» at Lewandowski er spilleren med høyest årslønn i Bundesliga, med en årslønn på 24 millioner euro før skatt og rundt 12 millioner euro etter skatt. I Barcelona er hans årlige lønn. lønn er 9 millioner euro etter skatt, og Lewandowski er lik Et lønnskutt på 3 millioner for å bli med. Bayern er imidlertid bare villige til å fornye kontrakten sin til 2024, mens han i Barcelona sannsynligvis vil spille til 2026 fußballtrikots Barcelona. En annen reporter, Romano, avslørte at Lewandowskis første samtale med Xavi var i slutten av februar i år, og det gode forholdet mellom agenten hans Zahavi og Laporta var nøkkelen til å fullføre overføringen. ..
Read More
Selv om Real Madrid ikke offisielt har annonsert det ennå, avslørte Romano, som er kjent for sine nøyaktige nyheter, at Real Madrid har fullført en kontraktsforlengelse med Vinicius. Billige fotballdrakter Romano avslørte at Venetius har signert en ny kontrakt med Real Madrid. Forrige måned kom det medieoppslag om at Real Madrid og Vinicius hadde oppnådd en muntlig kontraktsforlengelsesavtale, og nå har de to sidene offisielt signert en kontrakt. Den nye kontrakten, som løper til juni 2027, håper Real Madrid-president Florentino. Foreløpig har verken den offisielle nettsiden til Real Madrid eller den offisielle sosiale kontoen avslørt relevant informasjon, Billige Barcelona drakt 2022/23 men Romano avslørte at de to sidene har signert en kontrakt, og klubben vil velge å gi en offisiell kunngjøring til rett tid. Tidligere, ifølge medieoppslag, vil Vinicius få en betydelig lønnsøkning, og kontraktsavbestillingsgebyret hans vil også stige til 1 milliard euro. I tillegg til Vinicius vil Real Madrid også fornye kontrakter med Militao og Rodrigo. ..
Read More

SITE MAP

VM 2022 Drakter
Argentina VM Drakt Australia VM Drakt Belgia VM Drakt Brasil VM Drakt Canada VM Drakt Costa Rica VM Drakt Denmark VM Drakt Ecuador VM Drakt England VM Drakt Frankrike VM Drakt Ghana VM Drakt Iran VM Drakt Japan VM Drakt Kamerun VM Drakt Kroatia VM Drakt Marokko VM Drakt Mexico VM Drakt Nederland VM Drakt Polen VM Drakt Portugal VM Drakt Qatar VM Drakt Saudi Arabia VM Drakt Senegal VM Drakt Serbia VM Drakt Spania VM Drakt Sveits VM Drakt Sør-Korea VM Drakt Tunisia VM Drakt Tyskland VM Drakt Uruguay VM Drakt USA VM Drakt Wales VM Drakt

Klubber Drakter

Premier League drakt
Arsenal drakt Aston Villa drakt Chelsea drakt Crystal Palace drakt Everton drakt Leicester drakt Liverpool drakt Manchester City drakt Manchester United drakt Newcastle United drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt West Ham United drakt

La Liga drakt
Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt Valencia drakt

Bundesliga drakt
Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Borussia Dortmund drakt FC Schalke 04 drakt Hamburger SV drakt Wolfsburg drakt

Ligue 1 drakt
As Monaco drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt

Serie A drakt
AC Milan drakt AS Roma drakt Fiorentina drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt SSC Napoli drakt

Andre Klubber drakt
AFC Ajax drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Celtic drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt FC Porto drakt Los Angeles Galaxy drakt New York City drakt River Plate drakt


Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Albania Drakt Barn Argentina Drakt Barn Belgia Drakt Barn Brasil Drakt Barn Chile Drakt Barn Colombia Drakt Barn Egypt drakt barn England Drakt Barn Frankrike Drakt Barn Irland Drakt Barn Island Drakt Barn Italia Drakt Barn Kroatia Drakt Barn Mexico Drakt Barn Nederland Drakt Barn Nigeria drakt barn Nord-Irland Drakt Barn Polen Drakt Barn Portugal Drakt Barn Russland Drakt Barn Spania Drakt Barn Sveits Drakt Barn Sverige Drakt Barn Tsjekkia Drakt Barn Tyskland Drakt Barn Uruguay Drakt Barn USA Drakt Barn Wales Drakt Barn Østerrike Drakt Barn

Dame Drakter
AC Milan Dame Arsenal Dame Barcelona Dame Bayern München Dame Borussia Dortmund Dame Chelsea Dame Inter Milan Dame Juventus Dame Liverpool Dame Manchester City Dame Manchester United Dame Paris Saint Germain Dame Real Madrid Dame Argentina Dame Belgia Dame Brasil Dame Colombia Dame England Dame Frankrike Dame Italia Dame Mexico Dame Nederland Dame Portugal Dame Russland Dame Spania Dame Tyskland Dame USA Dame

Landslagsdrakt
Albania Drakt 2021 Argentina Drakt 2024 Australia Drakt 2024 Belgia Drakt 2024 Brasil Drakt 2024 Canada Drakt 2024 Chile Drakt 2021 Colombia Drakt 2021 Costa Rica Drakt 2024 Denmark Drakt 2024 Ecuador Drakt 2024 Egypt Drakt 2022 Elfenbenskysten Drakt 2021 England Drakt 2024 Finland Drakt 2021 Frankrike Drakt 2024 Ghana Drakt 2024 Hellas Drakt 2021 Iran Drakt 2024 Irland Drakt 2021 Island Drakt 2022 Italia Drakt 2022 Japan Drakt 2024 Kamerun Drakt 2024 Kroatia Drakt 2024 Marokko Drakt 2024 Mexico Drakt 2024 Nederland Drakt 2024 Nigeria Drakt 2021 Nord-Irland Drakt 2021 Norge Drakt 2021 Panama Drakt 2021 Paraguay Drakt 2021 Peru Drakt 2021 Polen Drakt 2024 Portugal Drakt 2024 Qatar Drakt 2024 Romania Drakt 2021 Russland Drakt 2021 Saudi Arabia Drakt 2024 Senegal Drakt 2024 Serbia Drakt 2024 Skottland Drakt 2021 Slovakia Drakt 2021 Slovenia Drakt 2021 Spania Drakt 2024 Sveits Drakt 2024 Sverige Drakt 2021 Sør-Afrika Drakt 2021 Sør-Korea Drakt 2024 Tsjekkia Drakt 2021 Tunisia Drakt 2024 Tyrkia Drakt 2021 Tyskland Drakt 2024 Ukraina Drakt 2021 Ungarn Drakt 2021 Uruguay Drakt 2024 USA Drakt 2024 Venezuela Drakt 2021 Wales Drakt 2024 Østerrike Drakt 2021

Spillere Drakter
Alli Aubameyang Dembele Dybala Forsberg Griezmann Haaland Heung Min Son Kane Lacazette Lukaku Mane Mbappe Messi Modric Rashford Salah Sancho Sane van Dijk Vardy Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

EM 2024 Drakter
Belgia EM 2020 Danmark EM 2020 England EM 2020 Finland EM 2020 Frankrike EM 2020 Italia EM 2020 Kroatia EM 2020 Nederland EM 2020 Polen EM 2020 Portugal EM 2020 Russland EM 2020 Spania EM 2020 Sveits EM 2020 Sverige EM 2020 Tsjekkia EM 2020 Tyrkia EM 2020 Tyskland EM 2020 Ukraina EM 2020 Wales EM 2020 Østerrike EM 2020