AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

22. november, i den sjette runden av den søramerikanske verdensmesterskapet, spilte Brasil hjemme mot Argentina. Før kampen i det hele tatt startet, fotballdrakter til barn kjempet fansen på tribunen allerede! Argentinske og brasilianske spillere klatret over reklametavler for å overtale fansen til ikke å slåss, og opprørspoliti ble satt inn. Deretter returnerte de argentinske spillerne til garderoben. Under konflikten skilte en fan iført trøye nr Argentina landslagsdrakter 2024. 11 til Yi Jianlians landslag seg ut! ..
Read More
15. november ble det avslørt at både Bayern-trener Tuchel og ledelsen mener at Mbappes potensielle handel ikke er umulig. Mbappe er høyt verdsatt i Bayern,Billige fotballdrakter og Hoeness og Rummenigge er begge fansen hans. Mbappes navn har blitt nevnt tilfeldig i flere diskusjoner innad i klubbens ledelse. Bayern ville i det minste vurdert muligheten til å hente Mbappe hvis de fikk sjansen. Mbappes kontrakt med Paris går ut i juni neste år, da han blir en gratis agent, men den største hindringen for å signere er lønnen hans. Mbappes årslønn i Paris er på rundt 100 millioner euro. Hvis Mbappe velger å slutte seg til Bayern, Bayern München fotballdrakter må han ta et betydelig lønnskutt, og Bayern håper å holde seg til det interne årlige lønnstaket på 25 millioner euro. Og Mbappe vet også hva han vil ha ved å slutte seg til Bayern.Han må tenke på hva som er viktigere for karrieren hans - mye penger eller muligheten til å vinne mange mesterskap.   ..
Read More
  I fjerde runde av gruppe A i Champions League-gruppespillet snudde København ti-manns Manchester United 4-3 hjemme og tok seg opp til andreplass i gruppen fotball draktsett. Etter kampen ble den 17 år gamle svenske spissen Rooney Baddji, som scoret vinnermålet, intervjuet: "Jeg kan ikke beskrive hvordan jeg følte det den gangen. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Hver gang jeg sitter. på benken i hver kamp tror jeg det har vært drømmen min siden jeg var liten å kunne avgjøre en kamp som dette i Champions League Manchester United fotballdrakter. Det er så kult.» Baddj har representert København i 23 kamper i alle konkurranser denne sesongen og scoret 10 mål. Den nåværende tyske omsetningsprisen er 4 millioner euro. ..
Read More
Manchester United offisielle nyheter, fotballdrakter til barn McTominay ble kåret til lagets månedens spiller for oktober. McTominay spilte 4 kamper i alle konkurranser i oktober og scoret 3 mål (en dobbel stoppetid mot Brentford hjalp laget til å vinne, og mot Sheffield United åpnet han scoringen). I kåringen av månedens spiller fikk McTominay 45 % av stemmene, Manchester United fotballdrakter mens de to andre kandidatene Maguire og Onana fikk 30 % og 25 % av stemmene. Vinneren av denne månedlige prisen i august er B Fee, og i september er det Casemiro. ..
Read More
I den 11. La Liga-runden vil forsvarende mester Barcelona møte Real Madrid hjemme, Billige fotballdrakter og den første El Clasico for den nye sesongen begynner! Sportslotteriets funksjonær har åpnet en oddskombinasjon på 2.18 3.50 2.53 for dette spillet. Barcelona, ​​​​som er hjemme, har en liten fordel. Barcelona ligger for tiden på tredjeplass i La Liga, ett poeng bak de to beste Real Madrid og Girona. Det skal bemerkes at Barcelonas nåværende skadesituasjon er relativt alvorlig.I den siste Champions League-kampen mot Shakhtar satt Lewandowski, Barcelona fotballdrakter De Jong, Pedri, Rafinha, Konde og kaptein Roberto alle på sidelinjen. Flere skadde spillere var på Barcelonas midlertidige hjemmebane Åstedet for å se kampen på tribunen på Olympiastadion fikk kallenavnet "skadelaget" av fansen. Denne kampanjen mot Real Madrid er trener Xavi strukket tynn, noe som virkelig er en stor test. ..
Read More
Den 19. oktober ble det rapportert at fotballforbundene i Spania, Portugal og Marokko formelt ville sende inn sine offisielle søknader om å være vertskap for verdensmesterskapet i 2030 den 28. denne måneden. FIFA uttalte tidligere denne måneden at FIFA-rådet enstemmig ble enige om at Spania, Portugal og Marokko i fellesskap skal arrangere verdensmesterskapet i 2030 fotballdrakter til barn. Så lenge disse tre landene passerer anbudsprosessen, vil de offisielt få rett til å arrangere verdensmesterskapet i fotball FIFA-kongressen 2024. Samtidig bestemte FIFA seg for å holde en feiring i Uruguay, arenaen for verdensmesterskapet i 1930 billige Spania VM drakter . Uruguay, Argentina og Paraguay vil være vertskap for hvert sitt verdensmesterskap i 2030. ..
Read More
I følge "World Sports News", etter at Miami International mistet kvalifiseringen til sluttspillet denne sesongen, Billige fotballdrakter var det nyheter om at Messi kan bli lånt tilbake til Barcelona. Realiteten er at Messi vil fortsette å bli i Miami International, selv om han går til Barcelona, ​​det blir bare ferie. Messi har ingen intensjoner om å returnere til Barcelona på lån.Messi fotballdrakter Han drar på ferie i desember og starter forberedelsene til Inter Miami i januar neste år. Den forrige relevante nyheten er alle falske nyheter. ..
Read More
Ifølge den argentinske lagreporteren Gastón Edul, fotballdrakter til barn har Manchester Uniteds argentinske forsvarer Lima gjennomgått en operasjon igjen, og resultatene har vært jevne. Edul sa at Lima nå har gått inn i restitusjonsstadiet, men han vil ikke spille for Argentina igjen i år Argentina landslagsdrakter 2024. Lima pådro seg en gjentakelse av metatarsalbruddet i september, og Sky Sports sa at han vil være ute til desember. ..
Read More
«Daily Sports» rapporterte at Barcelona ønsker å fornye De Jongs kontrakt til 2029, men spillerne må prestere lønnsmessig. Deco har begynt forberedelsene til neste sesong. Billige fotballdrakter Åpenbart vil klubbens lønnsgrenseproblem fortsatt eksistere. Toppprioritet nå er å fornye De Jongs kontrakt, som vil beskytte spillerens fremtid i laget og samtidig la spilleren bli enige å utsette lønnen sin.. Både Deco og Barcelona ønsker å fornye De Jongs kontrakt for å vise hans vilje til å dedikere sine toppår til klubben.Derfor er klubben forberedt på å gi De Jong en kontrakt som varer til 2029, Barcelona fotballdrakter som er høyere enn Ter Stegens nye kontrakt. 1 år lang. Barcelonas idé er at begge parter skal komme til enighet slik at De Jong ikke taper pengene, men kan spre pengene inn i en lengre kontrakt. Forhandlingene har allerede startet og Deco håper å fullføre avtalen før slutten av året. Det var en kompleks forhandling da De Jong gikk gjennom en vanskelig periode for to somre siden og hadde anstrengte forhold til toppledelsen. Nå ser det ut til at hendelsen er glemt, og det er optimisme i Barca om at det vil være en vinn-vinn-situasjon for begge parter. ..
Read More
Ifølge The Athletic har Odegaard blitt den best betalte spilleren i laget etter å ha fullført kontraktsforlengelsen med Arsenal Billige fotballdrakter. TA sa at Odegaard signerte en femårskontrakt med Arsenal, som ikke inkluderte forlengelsesmuligheter, og spilleren ble Arsenals best betalte spiller. Forhandlingene mellom de to sidene startet i mai, og Odegaard har vakt interesse fra andre klubber tidligere, Tyskland landslagsdrakter 2024 men han er kun fokusert på å fornye kontrakten med Arsenal. ..
Read More
I den første runden av søramerikansk kvalifisering til verdenscuppen beseiret Brasil Bolivia 5-1 Billige fotballdrakter. Neymar scoret to ganger i kampen, Brasil landslagsdrakter 2024 noe som brakte antall mål på landslaget til 79, og overgikk dermed Peles 77 mål og kronet det brasilianske landslagets historiske målscorer. ..
Read More
6. september avslørte noen mediekilder at 16 år gamle Yamal vil fornye kontrakten sin til 2026 med et oppsigelsesgebyr på 1 milliard euro fotball draktsett. Denne nyheten vil bli offisielt annonsert etter den internasjonale konkurransedagen. Den 16 år gamle Yamal kom fra Barcelonas ungdomstreningsleir og spiller i hovedsak rollen som kantspiller og spiss, Barcelona fotballdrakter så langt denne sesongen har han spilt 4 ganger for Barcelona og gitt 2 assists. ..
Read More
2. september kunngjorde Ligue 1 Paris Saint-Germain at laget signerte Mouani fra Frankfurt Billige fotballdrakter. Det rapporteres at Muanis totale overføringspris nådde 90 millioner, hvorav 75 millioner er faste og 15 millioner er flytende. Billige Paris Saint Germain drakt  Muani vil ha på seg trøyen nr. 23 i den nye sesongen. Han signerte med klubben frem til 2028. ..
Read More
23. august, ifølge Sky Sports-rapporter, økte Bayern tilbudet for Peretz etter flere timer med gode forhandlinger fotballdrakter til barn. Men det er fortsatt lavere enn Tel Avivs prisantydning på 7 millioner euro, men Bayern-ledere er sikre på at avtalen vil bli fullført i tide. Peretz er en 23 år gammel israelsk målvakt som spilte 45 kamper for Tel Aviv forrige sesong, Bayern München fotballdrakter slapp inn 32 mål og fullførte 25 clean sheets. ..
Read More
16. august kunngjorde Manchester City offisielt at laget fornyet kontrakten med den 18 år gamle Lewis til juni 2028 Billige fotballdrakter. Den 18 år gamle Lewis spilte 23 ganger for Manchester City fotballdrakter forrige sesong og scoret 1 mål. ..
Read More
11. august rapporterte Sky Sports at Liverpool, Chelsea og Bayern tilbød Caicedo henholdsvis 110 millioner, Billige fotballdrakter 100 millioner og 90 millioner pund. Liverpool har gått med på å signere Caicedo fra Brighton for en Premier League-rekord på 110 millioner pund. Brighton satte en frist til midnatt torsdag, med det høyeste budet som vant. Til slutt var det ingen som matchet Liverpools bud. Billige Liverpool drakt Caicedo reiser til Liverpool på fredag ​​for medisinsk behandling. ..
Read More
Den 4. august bekreftet Romano at overføringen av Gvardio til Manchester City er fullført fotballdrakter til barn: "Manchester City og RB Leipzig har nettopp signert dokumentet - Gvardio er allerede en Manchester City-spiller! Den endelige overgangssummen er en fast 90 millioner euro, Billige Manchester City drakt  nei Gueva vil fly til Manchester i kveld før han gjennomgår medisinsk behandling på fredag." ..
Read More
26. juli, ifølge siste nytt fra L'Equipe, hvis Mbappe ikke kan signeres, ønsker ikke Riyadh Crescent-delegasjonen å returnere tomhendt. Deres neste mål kan være Verratti, Billige fotballdrakter som er under kontrakt med Paris Saint-Germain til juni 2026. Riyadh Crescent tilbød Verratti en pris på 30 millioner euro, og Paris sa at det kunne løslate ham, Billige Paris Saint Germain drakt men tilbudet på 30 millioner euro var for lavt, og Paris Saint-Germains styreleder Nasser ba om 100 millioner euro. ..
Read More
21. juli kunngjorde Miami International offisielt at Alba ble med. Kontrakten er signert ut MLS-sesongen 2024, fotballdrakter til barn og klubben kan også velge å fornye kontrakten med ett år til. Han blir gjenforent med de gamle Barcelona-spillerne Messi og Busquets i Miami. Alba, 34, begynte i Inter Miami som en gratis agent med en årslønn på 1,6 millioner dollar Messi fotballdrakter. ..
Read More
Romano: Liverpool-kaptein Henderson gikk med på å slutte seg til det saudiske laget Daman-samarbeidet Billige fotballdrakter.De to partene har kommet til en muntlig prinsippavtale, og de personlige betingelsene er blitt enige. Den nåværende treneren til Daman Cooperation er tidligere Liverpool-kaptein Gerrard. Denne transaksjonen avhenger hovedsakelig av forhandlingene om overgangssum mellom Liverpool og Daman Cooperation. Liverpool vil aldri la Henderson dra gratis. Henderson har snakket med Klopp i dag, Billige Liverpool drakt som ga grønt lys. En kjent reporter kom med nyheten om at Hendersons ukelønn kan nå 700 000 pund! ..
Read More
The Guardian:Chelsea mener at £80 millioner er nok til å signere Caicedo, og nekter å møte Brightons prisantydning på 100 millioner pund, Billige fotballdrakter mens Brighton mener at Caicedos overgangssum må matche Rices overgangssum på 1,05 til Arsenal milliarder pund. Chelsea ønsker ikke å betale for mye for Caicedo, og de to klubbene har gjort omfattende avtaler de siste 12 månedene Chelsea fotballdrakter. Brighton ønsker å inkludere Colwell i en avtale etter at deres bud på 30 millioner pund ble avvist av Chelsea, som ønsker å tilby den 20 år gamle midtstopperen en langsiktig avtale. ..
Read More
1. juli kommer nyheter fra overgangsekspert Romano fotballdrakter til barn. Liverpool aktiverte direkte Sobolois' likvidasjon og kjøpte det ungarske geniet for 70 millioner euro. Den 22 år gamle Soboszlai spilte 46 ganger for Leipzig Red Bull forrige sesong, og scoret 10 mål og assisterte 13 mål Liverpool fotballdrakter. ..
Read More
21. juni kunngjorde Real Madrid-klubben offisielt at laget og den tyske midtbanespilleren Toni Kroos fornyet kontrakten sin for ett år,Billige fotballdrakter og kontrakten går ut i juni 2024. Den 33 år gamle Kroos spilte 52 ganger for Real Madrid forrige sesong, og scoret 2 mål og assisterte 6 mål Real Madrid fotballdrakter. ..
Read More
Den 14. juni kunngjorde Real Madrid offisielt at laget signerte den 19 år gamle Dortmund-midtbanespilleren Bellingham, fotballdrakter til barn og de to sidene signerte en kontrakt frem til juni 2029. Det rapporteres at Real Madrid signerte Bellingham til en pris på 130 millioner, hvorav 100 millioner er en fast overgangssum og 30 millioner er en flytende avgift. 15. juni tar Real Madrid imot Bellingham Billige Real Madrid drakt . ..
Read More
8. juni offentliggjorde Dortmund offisielt at lagets midtbanespiller Bellingham offisielt har gått over til Real Madrid.Den totale overgangssummen er på 130 millioner, Billige fotballdrakter som er fordelt på 100 millioner faste overgangsgebyrer og 30 millioner flyteklausuler. Den 19 år gamle Bellingham spilte 42 ganger på vegne av Dortmund denne sesongen, inkludert 39 starter, scoret 14 mål og sendt 6 assists Billige Real Madrid drakt 2022/23. ..
Read More
Paris Saint-Germain kunngjorde offisielt at den argentinske stjernen Messi vil forlate laget etter slutten av denne sesongen, og avslutte sin to år lange karriere i Paris. Messi forlot Barcelona for å bli med Paris sommeren 2021. Billige fotballdrakter I løpet av sine to sesonger spilte han 74 kamper, scoret 32 ​​mål og bidro med 35 assist. I sesongen 2022-23 spilte Messi 40 kamper for Paris, og bidro med 21 mål og 20 assists. Blant dem scoret Ligue 1 15+ mål og assisterte. Toppscoreren i historien til de fem store ligaene. Mens han spilte for Paris, vant Messi to Ligue 1-titler og en fransk Super Cup-tittel med laget. Billige Paris Saint Germain drakt 2022/23 Messi vant personlig en Ballon d'Or, en FIFA Årets Spiller-trofé og en Lawrence Mannlige Spiller av Årets. I løpet av denne perioden ledet han som kaptein også det argentinske landslaget til å vinne det tredje verdensmesterskapet i lagets historie i verdensmesterskapet i 2022 i Qatar ..
Read More
Milan News Network rapporterte: AC Milan fotballdrakter til barn er veldig nær å signere den japanske midtbanespilleren Daichi Kamada. De beseiret lag som Napoli og Dortmund Billige AC Milan drakt 2022/23. ..
Read More
14. mai, ifølge overgangsekspert Romano,Billige fotballdrakter hadde Chelsea kommet til enighet med Pochettino. Romano sa: "Chelsea og Pochettino har nådd en omfattende avtale og han vil tiltre i juni." I tillegg sa Romano at Lampard vil lede denne sesongen Chelsea fotballdrakter. ..
Read More
Manchester United tapte mot Sevilla 2-5 på to runder i kvartfinalen i Europa League og bommet på cutten. Etter kampen ble Manchester United-spiller Eriksson intervjuet: "Det skjedde mye i denne kampen. Vi gjorde det ikke vanskelig for motstanderen fra første minutt, noe som ga dem mange muligheter til å avslutte oss fotball draktsett. Vi mistet litt av roen, gjorde flere feil enn vanlig og vi klarte ikke gjøre opp for dem. Det handler ikke om atmosfæren, det handler om at vi ikke er sterke nok i spillet Manchester United fotballdrakter. Dette er fotball, i dag var vi ikke sterke nok til å komme tilbake fra feil, så fra i morgen vil vi fokusere på Brighton. "   ..
Read More
Den 14. april, første runde av Europa Leagues kvartfinale, Manchester United vs Sevilla i det 86. minutt, Billige fotballdrakter ble Lima skadet og dro, og da så det ut til at Lima innså at skaden hans ikke var alvorlig da han ble slått av Montiel og Akuni Ya ble båret av banen, og Lima felte tårer da han forlot banen, og ble båret ut direkte av en båre. Uniteds hjemmefans ropte «Argentina», «Argentina» da Lima forlot banen for å heie på den argentinske landslagsspilleren Manchester United fotballdrakter. ..
Read More
Klokken 3 om morgenen 6. april, i den 25. runden av Premier League, fotballdrakter til barn beseiret Manchester United Brentford 1-0 på hjemmebane, og overgikk Tottenham på stillingen og kom inn i topp 4. I det 27. minutt lobbet Martinez et skudd fra utsiden av 16-meteren, Sabitzer headet, og Rashford dyttet inn foran mål Billige Manchester United drakt. ..
Read More
25. mars kunngjorde Bayern offisielt at den 35 år gamle Nagelsmann ble avskjediget fra å gå ut av klassen fotballdrakter til barn. Laget vil ansette Tuchel som ny trener. Bayern skrev i kunngjøringen: Bayern München har avsluttet samarbeidet med Nagelsmann. Dette er en avgjørelse tatt etter diskusjon av styreleder i klubben Kahn, sportsdirektør Salihamidzic og klubbleder Heiner Billige Bayern München drakt 2022/23. Nagelsmanns etterfølger blir Tuchel, som vil signere en kontrakt med Bayern frem til 30. juni 2025, og lede laget for første gang på trening mandag. ..
Read More

SITE MAP

Klubber Drakter

Premier League drakt
Arsenal drakt Aston Villa drakt Chelsea drakt Crystal Palace drakt Everton drakt Leicester drakt Liverpool drakt Manchester City drakt Manchester United drakt Newcastle United drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt West Ham United drakt

La Liga drakt
Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt Valencia drakt

Bundesliga drakt
Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Borussia Dortmund drakt FC Schalke 04 drakt Hamburger SV drakt Wolfsburg drakt

Ligue 1 drakt
As Monaco drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt

Serie A drakt
AC Milan drakt AS Roma drakt Fiorentina drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt SSC Napoli drakt

Andre Klubber drakt
AFC Ajax drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Celtic drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt FC Porto drakt Los Angeles Galaxy drakt New York City drakt River Plate drakt


Barn Drakter
AC Milan drakt barn Al Hilal SFC drakt Barn Al-Nassr FC drakt Barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Crystal Palace drakt Barn Everton drakt barn Inter Miami CF drakt Barn Inter Milan drakt barn Ittihad FC drakt Barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Albania Drakt Barn Argentina Drakt Barn Belgia Drakt Barn Brasil Drakt Barn Chile Drakt Barn Colombia Drakt Barn Danmark Drakt Barn Egypt drakt barn England Drakt Barn Frankrike Drakt Barn Irland Drakt Barn Island Drakt Barn Italia Drakt Barn Kroatia Drakt Barn Mexico Drakt Barn Nederland Drakt Barn Nigeria drakt barn Nord-Irland Drakt Barn Panama Drakt Barn Polen Drakt Barn Portugal Drakt Barn Russland Drakt Barn Spania Drakt Barn Sveits Drakt Barn Sverige Drakt Barn Tsjekkia Drakt Barn Tyskland Drakt Barn Uruguay Drakt Barn USA Drakt Barn Wales Drakt Barn Østerrike Drakt Barn

Landslagsdrakt
Albania Drakt 2021 Argentina Drakt 2024 Australia Drakt 2024 Belgia Drakt 2024 Brasil Drakt 2024 Canada Drakt 2024 Chile Drakt 2021 Colombia Drakt 2021 Costa Rica Drakt 2024 Denmark Drakt 2024 Ecuador Drakt 2024 Egypt Drakt 2022 Elfenbenskysten Drakt 2021 England Drakt 2024 Finland Drakt 2021 Frankrike Drakt 2024 Ghana Drakt 2024 Hellas Drakt 2021 Iran Drakt 2024 Irland Drakt 2021 Island Drakt 2022 Italia Drakt 2022 Japan Drakt 2024 Kamerun Drakt 2024 Kroatia Drakt 2024 Marokko Drakt 2024 Mexico Drakt 2024 Nederland Drakt 2024 Nigeria Drakt 2021 Nord-Irland Drakt 2021 Norge Drakt 2021 Panama Drakt 2021 Paraguay Drakt 2021 Peru Drakt 2021 Polen Drakt 2024 Portugal Drakt 2024 Qatar Drakt 2024 Romania Drakt 2021 Russland Drakt 2021 Saudi Arabia Drakt 2024 Senegal Drakt 2024 Serbia Drakt 2024 Skottland Drakt 2021 Slovakia Drakt 2021 Slovenia Drakt 2021 Spania Drakt 2024 Sveits Drakt 2024 Sverige Drakt 2021 Sør-Afrika Drakt 2021 Sør-Korea Drakt 2024 Tsjekkia Drakt 2021 Tunisia Drakt 2024 Tyrkia Drakt 2021 Tyskland Drakt 2024 Ukraina Drakt 2021 Ungarn Drakt 2021 Uruguay Drakt 2024 USA Drakt 2024 Venezuela Drakt 2021 Wales Drakt 2024 Østerrike Drakt 2021

Spillere Drakter
Alli Aubameyang Dembele Dybala Forsberg Griezmann Haaland Heung Min Son Kane Lacazette Lukaku Mane Mbappe Messi Modric Rashford Salah Sancho Sane van Dijk Vardy Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

Dame Drakter
AC Milan Dame Arsenal Dame Barcelona Dame Bayern München Dame Borussia Dortmund Dame Chelsea Dame Inter Milan Dame Juventus Dame Liverpool Dame Manchester City Dame Manchester United Dame Paris Saint Germain Dame Real Madrid Dame Argentina Dame Belgia Dame Brasil Dame Colombia Dame England Dame Frankrike Dame Italia Dame Mexico Dame Nederland Dame Portugal Dame Russland Dame Spania Dame Tyskland Dame USA Dame

EM 2024 Drakter
Belgia EM 2020 Danmark EM 2020 England EM 2020 Finland EM 2020 Frankrike EM 2020 Italia EM 2020 Kroatia EM 2020 Nederland EM 2020 Polen EM 2020 Portugal EM 2020 Russland EM 2020 Spania EM 2020 Sveits EM 2020 Sverige EM 2020 Tsjekkia EM 2020 Tyrkia EM 2020 Tyskland EM 2020 Ukraina EM 2020 Wales EM 2020 Østerrike EM 2020

VM 2026 Drakter
Argentina VM Drakt Australia VM Drakt Belgia VM Drakt Brasil VM Drakt Canada VM Drakt Costa Rica VM Drakt Denmark VM Drakt Ecuador VM Drakt England VM Drakt Frankrike VM Drakt Ghana VM Drakt Iran VM Drakt Japan VM Drakt Kamerun VM Drakt Kroatia VM Drakt Marokko VM Drakt Mexico VM Drakt Nederland VM Drakt Polen VM Drakt Portugal VM Drakt Qatar VM Drakt Saudi Arabia VM Drakt Senegal VM Drakt Serbia VM Drakt Spania VM Drakt Sveits VM Drakt Sør-Korea VM Drakt Tunisia VM Drakt Tyskland VM Drakt Uruguay VM Drakt USA VM Drakt Wales VM Drakt