AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

PSGs hjemmekit for 2020-21 bringer tilbake "Hechter" -uttrykket for å feire klubbens 50-årsjubileum. Den blir utgitt i mai 2020. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. PSGs hjemmeskjorte 2020-21 bringer tilbake det ikoniske Hechter-designet etter så mange år - det har ikke blitt brukt siden 2011-12 for å være nøyaktig. Skyggen av blå er den samme som ble brukt på de siste PSG-hjemmetrøyene. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2019/20 i vår butikk. Basert på Nike 2020-2021-malen, har den nye Paris Saint-Germain-trøyen ikke raglan-ermer, men bruker i stedet et mer standard kutt. Ermmansjettene til PSG 20-21-trøya er hvit-rød-hvit, mens v-kragen er blå med en hvit midtstripe. ..
Read More
Barcelona midtbanespiller ønsker en flytting til Juventus i stedet for Milan eller en bytte til Premier League. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den kroatiske internasjonale har brukt store deler av sesongen på benken og er angivelig opptatt av å bytte klubber i vinter. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2019/20 i vår butikk. Milan har også angivelig gjort sin interesse kjent, men ifølge Sport har Rakitic sitt hjerte til å bli med på Juventus. Det er ingen indikasjoner på om noe potensielt trekk vil finne sted i januar eller i juni 2020, mens spilleren for øyeblikket er frisk fra en akillessene. ..
Read More
Messis nåværende kontrakt går ut i 2021 og samtalene har startet om en mulig forlengelse for 32-åringen, selv om han selv har uttalt at han ikke ønsker å bli bundet til en livsavtale. Barcelona drakt 2019/20 for salg nettbutikk. Messi har ikke gjort noen hemmelighet om at han ønsket å spille for sin gutteklubb, Newells, igjen før han henger opp støvlene, men Bartomeu uttrykte sin tillit til at Argentina-kapteinen vil melde seg på et lengre opphold på Camp Nou når tiden kommer: “Jeg er sikker på at alle involverte parter vil være villige til å forlenge kontrakten sin på ubestemt tid. ”Du kan også kjøpe Messi drakt barn for å vise din støtte. Livstidsavtalen er i stor grad en æresaffære. Det er mer en garanti for at en spiller alltid vil være velkommen til å komme tilbake i en viss kapasitet, og det er ikke utenkelig at Barças trenerteam om ti år kan inkludere Messi, Iniesta og nåværende Al-Sadd-sjef Xavi. ..
Read More
New Balances anke mot High Courts domssak-dom er avvist. Liverpool kommer til å bruke Nike-sett fra neste sesong. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Noen dager etter at dommen ble kunngjort og akkurat som mange hadde forventet, lanserte New Balance i dag en formell anke mot Høyesteretts avgjørelse. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2019/20 for å vise din støtte. Det tok bare tre dager før domstolen kom til beslutningen om å knuse New Balances argumenter og la Liverpool forlate merkevaren for å gå sammen med Nike på en femårsavtale. Hovedgrunnen til at dommer kastet ut New Balances tilbud, som var basert på en samsvarende rettighetsklausul i kontrakten som ble avsluttet mellom Liverpool og New Balance i 2011, var at Nike ga overlegne markedsføringsinsentiver - noe han mente at New Balance ikke kunne kamp. ..
Read More
Manchester City-stjernen Sergio Aguero sier at det å være med i City var den beste avgjørelsen i karrieren. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Klubbens rekordmålsscorer markerte nok en milepæl med hans 350. opptreden for Blues mot Southampton, og feiret typisk med et par flere mål for å øke hans stadig økende opptelling. Du kan også kjøpe Manchester City drakt 2019/20 for å vise din støtte. Aguero har nå 243 mål til dags dato og ligger allerede 66 mål foran den andreplassede Eric Brook på mest målliste. Nå i sin åtte sesong med City er det ikke rart at han mener at han ikke kunne ha gjort et bedre valg da han forlot Atletico Madrid i 2011. ..
Read More
Real Madrid har bestemt at inneværende sesong skal være midtbanespiller Luka Modric's siste i klubben, ifølge en rapport. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. En rekke utsalgssteder koblet Milan sammen med et trekk for Modric gjennom sommeren, med regissør Zvonomir Boban tilsynelatende opptatt av å ta med sin venn og landsmann til San Siro. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2019/20 for å vise din støtte. SportMediaset uttalte til og med at Milan forberedte et kontraktstilbud for den internasjonale Kroatia, med at Real hadde satt en prisantydning på € 20 millioner. Nylig ble det rapportert av Calciomercato.it at Milan fortsatt er interessert i Modric, mens det i Spania er blitt hevdet at han får lov til å forlate en gratis overføring på slutten av sesongen. ..
Read More
Inter Milan og Manchester United er interessert i å signere den tidligere tyske stjernen Thomas Mueller, som har mistet sin startplass i Bayern München, ifølge tyske medieoppslag torsdag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. I følge magasinene Kicker, interres "interessen intensiveres", og de italienske gigantene kan føre Muller til Milan i overgangsvinduet i januar, mens Sport Bild melder at Premier League-siden United, som har vært knyttet til Mueller tidligere, også er interessert. Inter Milan drakt 2019/20 med høy kvalitet! 30-åringen har ofte funnet seg på benken denne sesongen bak Philippe Coutinho, som Bayern-trener Niko Kovac foretrekker i den angripende midtbanerollen. Det har så langt vært et vanskelig år for Mueller, som ble fortalt av den tyske trener Joachim Loew i mars, sammen med andre verdensmesterskap-vinnere Mats Hummels og Jerome Boateng, at han ikke har noen fremtid i den nasjonale troppen. ..
Read More
Etter at begge gikk glipp av 1-1-uavgjort mot Liverpool, sørget Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær for skaderoppdateringer på Paul Pogba og Axel Tuanzebe. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Pogba skal ennå ikke spille for United siden 1-1-uavgjort mot Arsenal og tilbrakte en drøy uke i Dubai, hvor han fortsatte sin bedring i den internasjonale pausen. Axel Tuanzebe ble valgt til å starte mot Liverpool, men trakk seg ut av oppstillingen etter å ha pådratt seg en hoftestamme i oppvarmingen og ble erstattet av Marcos Rojo. Du kan også kjøpe Manchester United drakt 2019/20 i vår butikk. Når han snakket på en pressekonferanse etter kampen, ga Solskjær en skadeoppdatering på Pogba og Tuanzebe, "Jeg vet ikke hvordan han (Tuanzebe) er. Vi skal ta en test på Paul i morgen og se hvordan han har det og hvor lenge det er Jeg vil være før han er tilbake. " ..
Read More
Mer enn syv måneder foran den første lanseringen av neste sesongs sett, var informasjon om alle tre FC Barcelona 20202-2021-pakker allerede lekket. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Som lekket av avisen SPORT, har FC Barcelona 2020-21 konsept-trøye gule linjer mellom de tradisjonelle Blaugrana-stripene, og skaper et friskt utseende av det klassiske strippedesignet. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2019/20 for å vise din støtte. Kanskje en av de klassiskeste og mest populære settene neste sesong, Nike FC Barcelona 2020-2021 bortetrøye vil være svart og gull, noe som er en første for klubben. Barças 2020-21-sett er satt til å dele fansenes mening, ettersom det er den første ekte rosa trøya for de katalanske kjempene. ..
Read More
Cristiano Ronaldo scoret sitt 700. karrieremål i sitt lands Euro 2020-kval 2-1-nederlag av Ukraina mandag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ronaldos straff i andre omgang brakte landemerket da han ble den sjette spilleren som scoret 700 karrieremål. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2019/20 for å vise din støtte. 34-åringen har nå scoret 95 mål for sitt land, med bare Irans Ali Daei foran seg i de internasjonale hitlistene med 109 mål, ifølge europeisk fotballs styringsorgan UEFA. På toppen av sine mål for Portugal har Ronaldo scoret 450 for Real Madrid, 118 for Manchester United, 32 for Juventus og fem for Sporting Lisboa. ..
Read More
Cristiano Ronaldo vil ikke slutte å bryte rekorder, og han lukker seg for et annet når han nærmer seg sitt 700. mål, som han kan treffe når han stiller opp for Portugal mot Luxembourg. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Portugiseren kunne legge til ytterligere to nuller på slutten av CR7, etter å ha hatt utrolig suksess gjennom karrieren så langt med Sporting CP, Manchester United, Real Madrid, Juventus og landet hans. Du kan også kjøpe Ronaldo drakt barn for å vise din støtte. Disse målene tok antallet sider for å ha lidd sine mål til 152, for både klubb og land. Det er ingen overraskelse at han er Portugals toppscorer med 93 mål på 160 kamper, og bare iranske Ali Daeis 109 internasjonale mål slår ham. ..
Read More
Paris Saint-Germain-manager Thomas Tuchel har sagt at han tror forholdet mellom Neymar og klubbens supportere blir bedre. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Neymar ble jeeret av PSG-fansen tidligere i kampanjen etter en sommer med kontinuerlige transportspekulasjoner som koblet ham med en flytting til Barcelona. Siden han kom tilbake til startende XI, har imidlertid brasilianeren vært imponerende, og gjorde det fire mål på fem kamper denne sesongen. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2019/20 for å vise din støtte. Thomas Tuchel sa: "Om Neymar, ja, det blir bedre, det er lettere. Jeg sa at det er opp til oss, opp til ham å vise igjen og igjen, være avgjørende, lide, løpe for å få ballen. Det er ikke nødvendig å snakke. Han viste mange ting og prøvde mange driblinger [mot Angers]. Han scoret nok en gang, han kunne til og med ha scoret flere mål, men han er fremdeles i stand til utrolige ting. ..
Read More
Bayern München vil gjøre et nytt trekk for Leroy Sane i januar, har avtroppende klubbpresident Uli Hoeness erklært. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Bayern-sjefer ser på 23-åringen som mannen som skal erstatte klubblegendene Arjen Robben og Franck Ribery. Men sjefer strøk mot Citys prislapp på 100 millioner pluss pluss i løpet av sommeren, og merket Premier League-klubbens krav “sinnssyke”. Bayern München drakt 2019/20 med høy kvalitet! Og da Sane plukket opp en ACL-skade i Community Shield, ble Bayerns interesse satt på vent. Bayerns myndigheter fortsetter imidlertid å overvåke Sane sin utvinning. ..
Read More
Utvalgt i World XI forrige sesong, slik de ble stemt fram av 23 000 FIFpro-spillere er: Sergio Ramos, Marcelo, Modric og Hazard. Fra Barcelona, Messi og De Jong. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Denne kvelden i Milanos Teatro alla Scala avslørte FIFA FIFPro World XI - verdens fremragende lag fra forrige sesong. Barcelona, som var klubben med flest kandidater på den endelige listen (de har 10 spillere på den definitive listen på 55), endte med å tape med fire-to til Real Madrid i sluttresultatet, slik denne avisen avslørte tidligere i dag. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2019/20 for å vise din støtte. Utvalgt i FIFPro World XI (som stemt av 23 000 profesjonelle spillere tilknyttet FIFPro) er: Marcelo (beste venstreback), Sergio Ramos (beste midtback sammen med Van Dijk), Modric (den siste Ballon d'Or) og Eden Hazard, sistnevnte for den fantastiske sesongen han hadde med Chelsea. Når det gjelder Barças representanter, er det bare Messi, og også De Jong som hadde en strålende sesong med Ajax før han begynte i Blaugranas i sommer. ..
Read More
Sadio Mane er i samtaler med Liverpool-hierarkiet om en ny avtale som skal gjennom 2024-25, og betaler ham mer enn 15 millioner dollar per sesong. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Mane, 27, har for tiden en avtale gjennom 2023, men ville absolutt ikke hatt noe imot en økning. Og Liverpool vil gjerne knytte ham på Merseyside litt lenger. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2019/20 for å vise din støtte. Han har scoret seks ganger på syv kamper denne sesongen, og også tatt en assist. Det er i bedre tempo enn hans 26 mål og fem assist over 50 opptredener i 2018/19. Mane har 70 Premier League-mål for øyeblikket. ..
Read More
Lionel Messi trente søndag morgen da Barcelona kom tilbake til anstrengelse etter lørdagens 5-2 seier over Valencia på Camp Nou. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Barcelona-kaptein Messi, som ikke har spilt ennå denne sesongen på grunn av en leggskade, deltok i hele økten, selv om han fortsatt er i utvinningsprosessen. Søndag trente han sammen med de som ikke hadde startet mot Valencia, mens de som hadde gjort restitusjonsarbeid til siden. Du kan også kjøpe Messi drakt barn i butikken vår. Barcelona reiser til Dortmund på mandag foran sin debut i denne sesongens Champions League på tirsdag. ..
Read More
De nye bildene av FC Barcelona 2019-2020 tredje billige fotballdrakter har blitt lekket. Det tredje settet i Barcelona fra 19 til 20 gir en inspirasjon fra 1990-tallet til bordet, og kombinerer en lys flisfarge med trim i klubbens primærfarger 'edel rød' og 'dyp kongeblå'. Sistnevnte brukes også til den klassiske Nike-logoen på høyre bryst av den tredje trøyen i Barcelona 2020-20. Barcelona drakt 2019/20 for salg nettbutikk. I tråd med andre Nike 2019-2020 tredje sett, har Barcelona-skjorten et helt trykk, i dette tilfellet Barcelona våpenskjoldet, som også er basen til klubbens kråke. Nike FC Barcelona 19-20 tredje skjorte har en tradisjonell krage som er halv rød, halvblå, mens ermet mansjetter også er blå. Rakuten-sponsoren er hvit. ..
Read More
Det tredje settet med Chelsea 2019-2020 introduserer et rent utseende, basert på merkets siste 1990-tallsinspirerte tredje sett-stil. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den tredje trøyen for Chelsea 2020-20 er overveiende svart med oransje og hvit pynt. Logoene er hvite, inkludert en omfarget klubbkam på høyre bryst. Du kan også kjøpe Chelsea drakt 2019/20 for å vise din støtte. Malvis er den tredje skjorta fra Chelsea fra 19-20 inspirert av Nike-kit fra begynnelsen av 1990-tallet, inkludert bruken av den klassiske merkevarelogoen fra den tiden. Kraven, som er direkte fra den epoken, har oransje, hvit og svart striping, en stil som gjentas for ermet mansjetter. ..
Read More
Rekord Serie A-mesterne Juventus har overtent Manchester United som den tredje mest fulgte klubben på Instagram. Bainconeri har nå 31,1 millioner følgere på nettstedet for sosiale medier, mens de røde djevlene har 31 millioner. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Bemerkelsesverdig har 20 millioner av de 31,1 millioner følgere begynt å følge klubben siden ankomsten av Cristiano Ronaldo, som ble med i 2018 mot et gebyr på over 100 millioner euro. Den portugisiske superstjernen har over 181 millioner følgere på nettstedet. Juventus drakt 2019/20 med høy kvalitet! Til tross for økningen i antall tilhengere, er klubben fortsatt langt bak lederne Real Madrid som har 77,6 millioner følgere. Nest på listen er Reals La Liga-rivaler FC Barcelona som har 76,4 millioner.   ..
Read More
Kevin De Bruyne kan understreke sin status som en av de mest produktive skaperne i Premier League-historien ved å slå Mesut Özls assistanserekord hvis han sørger for et mål for Manchester City på AFC Bournemouth på søndag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. City-spilleren satte opp begge sidene sine mål i forrige helgs 2-2 uavgjort med Tottenham Hotspur. Det forlot ham en borte fra 50 assist i Premier League. Du kan også kjøpe Manchester City drakt 2019/20 for å vise din støtte. De Bruyne har nådd 49 assists på bare 122 kamper og skal snart treffe et halvt århundre enn noen av de 36 spillerne som har nådd det totalt. Den raskeste til 50 Premier League-assists er Özil, som tok 141 opptredener for Arsenal for å gjøre det. De Bruyne har 18 kamper for å gi sin 50. assist og slå tyskeren. ..
Read More
Barcelona og Real Madrid har gitt mislykkede tilbud for Paris Saint-Germain-spiss Neymar. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Neymars tidligere klubb Barcelona antas å ha tilbudt 100 millioner euro (92,4 millioner pund) pluss Philippe Coutinho. Ivan Rakitic ble også diskutert med den franske klubben som en del av avtalen for den 27 år gamle Brasil-internasjonalen. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2019/20 for å vise din støtte. Real har lagt frem en avtale som inkluderer penger så vel som Gareth Bale og James Rodriguez. PSG ba om Vinicius Junior, men Real satte ikke navnet sitt i rammen. Ingen av budene har blitt akseptert, men det antas at PSG foretrekker å selge til Real. ..
Read More
Real Madrid vil gjøre et forsøk på å signere Neymar hvis en avtale for nr. 1 overføringsmål Paul Pogba ikke klarer å realisere seg. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Paris Saint-Germain er imidlertid tilsynelatende usikker på hvor ekte Madrids interesse er. En kilde fortalte ESPN FC at PSG ennå ikke vil motta et tilbud fra Los Blancos for Neymar. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2019 i vår butikk. PSG er angivelig glade for å selge Neymar til enhver klubb. Barcelona har også flørt med ideen om å signere spilleren de solgte igjen i 2017 for en verdensrekord på 222 millioner euro. Men Ligue 1-gigantene kunne bruke sitt vennskapelige forhold til Madrid for å sende Neymar til Barcelonas rivaler. Kilder sier PSG-president Nasser Al-Khelaifi og Madrid-kollega Florentino Perez deler et veldig godt forhold. ..
Read More
Med Premier League-sesongen 2019-20 denne måneden, tar vi en titt på hvilke lag som får mest ut av skjortesponsoren. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Manchester United topper tydelig listen med 64 millioner GBP fra Chevrolet-avtalen. Andre toppklubber i Premier League får nesten alle de samme, rundt 20 millioner GBP mindre (Man City, Spurs, Arsenal, Chelsea, Liverpool). Du kan også kjøpe Manchester United drakt 2019 i vår butikk. Imidlertid er hovedårsaken til at Manchester United får mye mer enn de andre klubbene, ikke hovedsakelig fordi Chevrolet verdsatte dem mye høyere enn andre toppklubber. Faktisk ble Man United Chevrolet-avtalen signert i amerikanske dollar - det svake britiske pundet og den sterke dollaren betyr at avtalen er verdt rundt 64 millioner GBP sammenlignet med 47 millioner GBP da den ble signert. ..
Read More
Da de første bildene av det nye Barcelona 2019/2020 hjem billige fotballdrakter ble lekket, delte det revolusjonerende rutete designet fansens meninger. Fra et kommersielt synspunkt er imidlertid hjemmeskjorta i Barcelona 19-20 en stor suksess så langt. Ledere i FC Barcelona har blitt overrasket over suksessen med den nye rutete trøya, hvis salg langt overgår forventningene. Salgstallene er høyere enn de opprinnelig var planlagt i de offisielle butikkene. Faktisk blir 32 prosent mer utstyr sendt enn planlagt, selv om forventningene allerede var høye. Barcelona drakt 2019 til salgs nettbutikk. Det er foreløpig ingen informasjon om hvor mange skjorter FC Barcelona solgte de første ukene siden lanseringen. Vanligvis selger FC Barcelona rundt 2 millioner sett per sesong. ..
Read More
Å sikre seg en åttende strake Bundesliga-tittel denne sesongen vil ikke være noen enkel oppgave for Bayern, spesielt i lys av hvor mye Dortmund har styrket troppen sin. I et nylig intervju med Bundesliga.com sier imidlertid nubmer 9 billige fotballdrakter eier Robert Lewandowski, Bayern München er klar til å gjøre alt det som trengs for å holde seg i toppen. Lewandowski føler at laget har opprettholdt en høy arbeidsmoral denne pre-sesongen, og at troppen vil være klar til å gå om to ukers tid. Bayern München drakt 2019 til salgs nettbutikk. Lewandowski sa: ”Sesongen kommer til å bli veldig lang, men vi har fortsatt noen uker til. Det er også Supercup og DFB Cup før starten av Bundesliga sesongen, og vi har allerede jobbet veldig hardt. Men det viktige er at vi er på full vippe når ligaen starter. ”king really hard. But the important thing is that we are at full tilt when the league starts.” ..
Read More
Den nye Liverpool 2019-2020 tredje billige fotballdrakter ble offisielt utgitt, og fullførte Champions League-vinnernes sett for den nye sesongen. New Balance Liverpool 2019-2020 tredje jersey er mørkegrå / svart med lyse tealogoer. Basert på den nye NB-malen, har Liverpool FCs nye 2019-2020 tredje skjorte et dristig og iøynefallende grafisk trykk på forsiden. Liverpool drakt 2019 til salgs nettbutikk. Mønsteret på den nye Liverpool 2019-20-t-skjorten er faktisk inspirert av byen Liverpool med sin form som er avledet fra dens ikoniske gateskilt. 'Tidepool'en blå blåser igjen inspirasjon fra Liver Birds som sitter oppe på Royal Liver Building. ..
Read More
Juventus sammen med Konami Digital Entertainment B.V. har kunngjort, i dag, et langsiktig og eksklusivt partnerskap. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Det nye partnerskapet med Konami vil se at eFootball PES-serien har eksklusiv bruk av Juventus immaterielle rettigheter innenfor konsollfotballvideospill, inkludert lagets navn, krøllet og offisielle prosjektpakker. I tillegg har utviklingslaget fått dyptgående tilgang til spillerne selv, via full-body 3D-skanning, for å gjenskape sin sannsynlighet i spillet så nøyaktig som mulig. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2019 for å vise din støtte. Den ikoniske Allianz stadion vil også bli gitt full og eksklusiv tilgang i eFootball PES 2020, for å gjenskape stadion og fotballfans i en slik grad at detaljnivået ikke vil gå ubemerket. ..
Read More
Borussia Dortmund har lansert en svart og grå unna billige fotballdrakter for 2019/20 sesongen. Designet er inspirert av stål, som har preget byen Dortmund for omore enn hundre år siden midten av 1800-tallet. Borussia Dortmund drakt 2019 til salgs nettbutikk. Som en hyllest til stål domineres skjorten av fargene svart, grått og sølv. De brede vertikale stripene har blitt holdt svarte, med en svart og grå grafikk som nå er synlig mellom dem. Logoen til PUMA og Evonik og de to formstripene på skuldrene har blitt holdt i slående sølv, mens den eneste streken av gul kommer fra klubbens emblem på brystet. En spesiell detalj er trykket som leser "Forever Borussia Dortmund" på tysk i nakken. ..
Read More
Barcelona 2019-20 unna billige fotballdrakter ble offisielt avduket, feiret 40 års jubileum for grunnleggelsen av La Masia med et retro-inspirert utseende. Den nye borte skjorten er gylden gul med en blå og rød sash overfor, inspirert av ikoniske jerseys slitt på 1970-tallet. På samme måte som på den originale retro-designen går sokkelen på Barcelona 19-20-jerseyen fra øverst til høyre til nederst til venstre, med et lite gap igjen for Rakuten-sponsoren. Barcelona drakt 2019 til salgs onlien butikk. Den blå og røde som brukes på Barcelona 19-20-jerseyen, er de samme som vil gjøre opp plassene på hjemmesettet, og det samme gjelder for gult, hvilke funksjoner i form av Nike-logoer i hjemmet. ..
Read More
Arsenal har offisielt avduket sitt nye hjem billige fotballdrakter for 2019/20 sesongen, og det er trygt å si at det er en av de beste klubben har hatt i nyere tid. Gunners 'avtale med tidligere skjorte produserer Puma ble avsluttet i fjor, med klubben skiftet til en £ 300m-pakkeavtale med adidas, 25 år på - til dagen! - fra den siste tiden hadde Gunners de berømte tre stripene. Arsenal drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Kittet i seg selv har en klassisk all-over rød kropp, suppleret med popping hvite ermer og kontrasterende krage. Den hvite høykrage designen er emblazoned med en sentral rød stripe og svart trim. Denne designen gjentas på begge ermer og de karakteristiske tre stripene løper over skulderen i en lys hvit. ..
Read More
Real Madrid nettopp lansert sin nye 2019-20 bort billige fotballdrakter, som sies å ha blitt inspirert av støy laget av fans Bernabeu i løpet av sesongen av 'La Decima. Real Madrid 2019-2020 borte jersey er marineblå med gull aksenter. Nøyaktig komplementere det hvite hjemmekitet og mintgrønne tredje, er Real Madrid 2019-20 unna jersey mørkblå med gull trim og logoer, inkludert en monokrom klubbkamp på venstre bryst. Real Madrid drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. De 3 Stripes har en mørkere farge enn skjorten. Fly Emirates-logoen er gull. Shorts og sokker i den nye Real Madrid 2019-2020-brikken er også marine / gull. ..
Read More
Real Madrid har tilbudt € 130 millioner (£ 115m) pluss enten Gareth Bale eller James Rodriguez til Paris Saint-Germain for Neymar, ifølge rapporter i Spania. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Neymar har fortalt PSGs president Nasser Al-Khelaifi at han vil forlate klubben denne sommeren og tar sikte på en retur til Barcelona. Men ifølge Mundo Deportivo må Barcelona selge mer enn en etablert første lagspiller for å finansiere et trekk for den brasilianske. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2018/19 for å vise din støtte. Madrid er klar over Barcas nåværende situasjon og har gjort det første skrittet for å signere Neymar med et kontant-plus-spiller-bud. Madrid ønsker å selge både Bale og Rodriguez og har fortalt PSG at en av dem kan bli med i flyten til Neymar. ..
Read More

SITE MAP

Klubber Drakter

Premier League drakt
Arsenal drakt Aston Villa drakt Chelsea drakt Crystal Palace drakt Everton drakt Leicester drakt Liverpool drakt Manchester City drakt Manchester United drakt Newcastle United drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt West Ham United drakt

La Liga drakt
Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt Valencia drakt

Bundesliga drakt
Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Borussia Dortmund drakt FC Schalke 04 drakt Hamburger SV drakt Wolfsburg drakt

Ligue 1 drakt
As Monaco drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt

Serie A drakt
AC Milan drakt AS Roma drakt Fiorentina drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt SSC Napoli drakt

Andre Klubber drakt
AFC Ajax drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Celtic drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt FC Porto drakt Los Angeles Galaxy drakt New York City drakt River Plate drakt


Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Albania Drakt Barn Argentina Drakt Barn Belgia Drakt Barn Brasil Drakt Barn Chile Drakt Barn Colombia Drakt Barn England Drakt Barn Frankrike Drakt Barn Irland Drakt Barn Island Drakt Barn Italia Drakt Barn Kroatia Drakt Barn Mexico Drakt Barn Nederland Drakt Barn Nord-Irland Drakt Barn Polen Drakt Barn Portugal Drakt Barn Russland Drakt Barn Spania Drakt Barn Sveits Drakt Barn Sverige Drakt Barn Tsjekkia Drakt Barn Tyskland Drakt Barn Uruguay Drakt Barn USA Drakt Barn Wales Drakt Barn Østerrike Drakt Barn

Landslagsdrakt
Albania Drakt 2018 Argentina Drakt 2018 Australia Drakt 2018 Belgia Drakt 2018 Brasil Drakt 2018 Canada Drakt 2018 Chile Drakt 2018 Colombia Drakt 2018 Costa Rica Drakt 2018 Denmark Drakt 2018 Ecuador Drakt 2018 Egypt Drakt 2018 Elfenbenskysten Drakt 2018 England Drakt 2018 Finland Drakt 2018 Frankrike Drakt 2018 Ghana Drakt 2018 Hellas Drakt 2018 Iran Drakt 2018 Irland Drakt 2018 Island Drakt 2018 Italia Drakt 2018 Japan Drakt 2018 Kamerun Drakt 2018 Kroatia Drakt 2018 Marokko Drakt 2018 Mexico Drakt 2018 Nederland Drakt 2018 Nigeria Drakt 2018 Nord-Irland Drakt 2018 Norge Drakt 2018 Panama Drakt 2018 Paraguay Drakt 2018 Peru Drakt 2018 Polen Drakt 2018 Portugal Drakt 2018 Romania Drakt 2018 Russland Drakt 2018 Saudi Arabia Drakt 2018 Senegal Drakt 2018 Serbia Drakt 2018 Slovakia Drakt 2018 Slovenia Drakt 2018 Spania Drakt 2018 Sveits Drakt 2018 Sverige Drakt 2018 Sør-Afrika Drakt 2018 Sør-Korea Drakt 2018 Tsjekkia Drakt 2018 Tunisia Drakt 2018 Tyrkia Drakt 2018 Tyskland Drakt 2018 Ukraina Drakt 2018 Ungarn Drakt 2018 Uruguay Drakt 2018 USA Drakt 2018 Venezuela Drakt 2018 Wales Drakt 2018 Østerrike Drakt 2018

Dame Drakter
AC Milan Dame Arsenal Dame Barcelona Dame Bayern München Dame Borussia Dortmund Dame Chelsea Dame Inter Milan Dame Juventus Dame Liverpool Dame Manchester City Dame Manchester United Dame Paris Saint Germain Dame Real Madrid Dame Argentina Dame Belgia Dame Brasil Dame Colombia Dame England Dame Frankrike Dame Italia Dame Mexico Dame Nederland Dame Portugal Dame Russland Dame Spania Dame Tyskland Dame USA Dame

Spillere Drakter
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

VM 2018 Drakter
Argentina VM Drakt Australia VM Drakt Belgia VM Drakt Brasil VM Drakt Colombia VM Drakt Costa Rica VM Drakt Denmark VM Drakt Egypt VM Drakt England VM Drakt Frankrike VM Drakt Iran VM Drakt Island VM Drakt Japan VM Drakt Kroatia VM Drakt Marokko VM Drakt Mexico VM Drakt Nigeria VM Drakt Panama VM Drakt Peru VM Drakt Polen VM Drakt Portugal VM Drakt Russland VM Drakt Saudi Arabia VM Drakt Senegal VM Drakt Serbia VM Drakt Spania VM Drakt Sveits VM Drakt Sverige VM Drakt Sør-Korea VM Drakt Tunisia VM Drakt Tyskland VM Drakt Uruguay VM Drakt