AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Juventus forbereder seg på å tilby en ny kontrakt til den 26 år gamle argentinske spissen Paulo Dybala, ifølge en rapport fra den italienske avisen Corriere dello Sport via Calciomercato.com i dag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Juventus ønsker å utvide kontrakten sin til å vare frem til 2024, ifølge rapporten, med økte lønninger på nærmere 10 millioner euro netto per sesong. Han er for tiden på € 7 millioner netto per sesong, med sin nåværende kontrakt som skal utløpe i juni 2022. billige Juventus drakt 2019/20 med høy kvalitet og rask levering! Dybala har gjort 24 opptredener i alle konkurranser i totalt 1404 minutter så langt denne sesongen, scoret ni mål og sørget for åtte assist i den tiden. ..
Read More
Bayerns sportslige sportssjef Hasan Salihamidzic har bekreftet at klubben har utelukket et trekk for Manchester City-vingen Leroy Sane i dette overføringsvinduet. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Sane hadde blitt koblet med en flytting tilbake til hjemlandet Tyskland om sommeren, men pådro seg en fremre korsbåndskade i Community Shield mot Liverpool og har savnet de første fem månedene av sesongen. Du kan også kjøpe billige Bayern München drakt 2019/20 i vår butikk. Bayern har angivelig vendt oppmerksomheten mot Crystal Palace-vingen Wilfried Zaha, men det virker som om de ikke vil signere ham i januarvinduet. ..
Read More
EA Sports har avslørt årets FIFA 20-lag. Nummer 10 billige Barcelona drakt 2019/20 Lionel Messi er overraskende del av en skremmende frontlinje som også inneholder Sadio Mane og Kylian Mbappe. Messi likte nok et fantastisk år med Barcelona-talisman som styrte sin side til deres siste La Liga-tittel. Du kan også kjøpe Messi drakt barn i butikken vår. Og den argentinske superstjernen kjempet seg tilbake fra skade i starten av den nåværende kampanjen og har allerede scoret 15 mål på tvers av alle konkurranser siden oktober. Årets FIFA 20-team: GK: Alisson Becker (Liverpool) RB: Trent Alexander-Arnold (Liverpool) CB: Matthijs De Ligt (Juventus) CB: Virgil van Dijk (Liverpool) LB: Andrew Robertson (Liverpool) CDM: N’Golo Kante (Chelsea) CM: Frenkie de Jong (Barcelona) KAM: Kevin De Bruyne (Manchester City) RW: Lionel Messi (Barcelona) LW: Sadio Mane (Liverpool) ST: Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) ..
Read More
Zlatan Ibrahimovic har valgt sitt AC Milan-trøyenummer etter å ha sikret seg tilbake til klubben. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Rossoneri bekreftet signeringen av svensken 27. desember via en uttalelse på deres offisielle nettsted, med Ibrahimovic som hadde skrevet en seks måneders avtale med muligheten for å forlenge den i ytterligere 12 måneder. Du kan også kjøpe billige AC Milan drakt 2019/20 for å vise din støtte. I følge Sky Italia-journalisten Peppe Di Stefano har Ibra valgt den ledige No.21-skjorten for tiden - men det kan endre seg. Skulle Borini sikre seg utreise de kommende dagene - med en flytting til Genoa tilsynelatende overhengende - kunne Zlatan ombestemme seg og ta tilbake 11. ..
Read More
Real Madrid har flere følgere på sosiale medier enn noen annen klubb i verden. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Real Madrid har til sammen 223 millioner følgere på tvers av tre sosiale plattformer - Twitter, Instagram og Facebook. Og bortsett fra å være klubb nummer én generelt sett, fører Madrid også resten på hver av de individuelle sosiale medieplattformene. Du kan også kjøpe billige Real Madrid drakt 2019/20 for å vise din støtte. Ikke langt etter Madrid ligger Barcelona, som har totalt 213,6 millioner følgere. Neste er to Premier League-klubber - Manchester United og Chelsea, men deres samlede antall følgere kommer ikke engang nær Barcelonas totale. United har nesten 126 millioner følger mens Chelsea har drøyt 81 millioner. Real Madrid og Barcelona dominerer overveldende Facebook, der de kan skilte med henholdsvis 110 og 103 millioner følgere. ..
Read More
Pep Guardiola har beskrevet Kevin De Bruyne som den komplette midtbanespilleren. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Belgieren leverte en annen man-of-the-match-skjerm på lørdag da City slo Leicester i form 3-1 på Etihad, bare dager etter sin fantastiske prestasjon i seieren på Arsenal. Du kan også kjøpe Billige Manchester City drakt 2019/20 i vår butikk. Guardiola var full av ros for sin talisman. Han sa: "Kevin vi ikke er i tvil om. Vi kan ikke forvente at han vinner spillet hver tredje dag for oss. Det er ikke bare med ballen den er uten. Han har alt. " ..
Read More
Når han snakket i et intervju med France Football, gjenopplev PSG-superstjerneanfalleren Neymar smerten ved å se på hans side bli slått ut av Manchester United i Champions League forrige sesong. Paris Saint-Germain drakt 2019/20 for salg nettbutikk. “Jeg har aldri tapt en finale. Jeg vet ikke hvilken følelse det forårsaker. Jeg vet bare hvordan det er å bli eliminert, og det er fryktelig. Forrige sesong, da vi gikk ut mot Manchester United, var det enda vanskeligere for meg fordi jeg ikke var på banen. ”Du kan også kjøpe Neymar drakt barn i butikken vår. “” Jeg led så mye som jeg hadde hatt, og jeg var veldig trist. Jeg følte meg dårlig fordi vi hadde en reell mulighet til å gå til kvartfinalen. Og for at jeg skal kunne spille. Men vi må lære av disse slags dårlige opplevelser for å lære. ” ..
Read More
Mohammed Salah var i suveren form da Liverpool desimerte Watford 2-0 i et møte der europamesteren forlenget sin voksende strek i Premier League. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Salah gjentok glansen igjen med en skandaløs muskatfinish da Jurgen Klopps menn gikk to mål opp og strakte sin ubeseirede strek til 17 kamper denne kampanjen. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2019/20 for å vise din støtte. Utrolig, den to-målslåsingen så Mohammed Salah overgå Luis Suarez i Liverpool-mål da den 27 år gamle stjernen har vært direkte involvert i 57 mål i sine siste 52 seriekamper på Anfield. ..
Read More
Bayer Leverkusen hadde alt å spille for onsdag kveld foran hjemmesupporterne mot Cristiano Ronaldo og Juventus i Champions League-aksjonen. Juventus drakt 2019/20 til salgs nettbutikk. Ting gikk imidlertid ikke slik, da mål fra Ronaldo og Gonzalo Higuain ga Juve en 2-0-seier. Cristiano Ronaldo scoret da Juventus avsluttet Champions League-gruppespillet med 2-0-seier på Bayer Leverkusen. Ronaldo drakt barn med høy kvalitet! Juventus var allerede trygg på å ha toppet gruppe D og virket treg i perioder i Tyskland, før Ronaldo scoret fra kloss hold fra innbytter Paulo Dybalas kryss i det 75. minutt. Det var den portugisiske stjernens andre mål i Champions League denne sesongen. ..
Read More
Bayer Leverkusen hadde alt å spille for onsdag kveld foran hjemmesupporterne mot Cristiano Ronaldo og Juventus i Champions League-aksjonen. Juventus drakt 2019/20 til salgs nettbutikk. Ting gikk imidlertid ikke slik, da mål fra Ronaldo og Gonzalo Higuain ga Juve en 2-0-seier. Cristiano Ronaldo scoret da Juventus avsluttet Champions League-gruppespillet med 2-0-seier på Bayer Leverkusen. Ronaldo drakt barn med høy kvalitet! Juventus var allerede trygg på å ha toppet gruppe D og virket treg i perioder i Tyskland, før Ronaldo scoret fra kloss hold fra innbytter Paulo Dybalas kryss i det 75. minutt. Det var den portugisiske stjernens andre mål i Champions League denne sesongen. ..
Read More
Barcelona-spissen Antoine Griezmann har gitt en advarsel til sine rivaler, og insisterer på at de regjerende La Liga-mesterne fortsatt har et annet nivå. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den franske internasjonale scoret det første målet i sin 5-2 La Liga-seier over Real Mallorca, etterfulgt av et hattrick for Lionel Messi og et spektakulært mål fra Luis Suarez. Barcelona drakt 2019/20 med høy kvalitet! Til tross for at han kom tilbake til toppen av tabellen, og allerede sikret seg fremgang til Champions League siste 16, er den tidligere Atletico Madrid-stjernen imidlertid trygg på at laget har enda mer å gi. Griezmann har jevnlig uttalt at han har funnet tilpasningen til livet i Barcelona som vanskelig, men han la til at han er sikker på at han begynte å forstå sin rolle mer, og koble seg sammen med Messi og Suarez. ..
Read More
Chelsea vil kanskje innen få dager finne ut om overføringsforbudet for to vinduer pålagt det av verdens fotballstyringsorgan FIFA har blitt opphevet av voldgiftsretten for sport (CAS), sa manager Frank Lampard tirsdag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Europa League-mesterne ble i februar sanksjonert for brudd på regler for internasjonal overføring og registrering av spillere under 18 år. De ble også bøtelagt 600 000 sveitsiske franc ($ 600 000). du kan også kjøpe Chelsea drakt 2019/20 i vår butikk. Klubben la inn en anke til CAS i juni i et bud om å kunne rekruttere i overgangsvinduet i januar. Lampard ble spurt på en nyhetskonferanse når en beslutning kunne forventes. ..
Read More
Adidas slipper en dristig trøye før kampen for de engelske gigantene Manchester United for sesongen 20-21. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. En veldig dristig fargekombinasjon, Manchester United 2020-21 foran kamp er lilla med gule Three Stripes og røde logoer med høy oppløsning. Det er sikkert å skille seg ut, det er sikkert. Du kan også kjøpe Manchester United drakt 2019/20 i vår butikk. Fronten på Man Utd 20-21-toppkampkampen kan skilte med den samme grafikken som er sett på EURO 2020 pre-matchtrøyer for slike som Tyskland og Spania. Denne uniformen fra Manchester United FC 2020-2021 forventes sluppet sent på sommeren 2020. ..
Read More
Karim Benzema er i sin livsform akkurat nå etter å ha scoret to ganger i 2-2 uavgjort med Paris Saint-Germain i går. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Franskmannen, ikke fritt fra sjaklene som Cristiano Ronaldo plasserte ham, scorer ikke bare mål for moro skyld, men slår inn forestillinger som de fleste spillere ville være stolte av. Real Madrid-spissen har scoret 14 mål og registrert seks assists i sine 17 opptredener i 2019/20, inkludert fire på fem Champions League-kamper. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2019/20 for å vise din støtte. Og 31-åringens rekord i Europas premiekonkurranse er rett og slett enestående, en så god at han uten tvil er en av de største spillerne i turneringens berømte historie. ..
Read More
Bayern München er forberedt på å åpne samtaler med Mauricio Pochettino etter at han ble sparket av Tottenham Hotspur denne uken. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Pochettino fikk hard spark av Spurs, til tross for at han førte dem til Champions League-finalen på slutten av forrige sesong, med Jose Mourinho som kom inn for å erstatte ham. Imidlertid kunne han finne seg raskt tilbake i ledelse med Bundesliga-gigantene Bayern klar til å slå til. Du kan også kjøpe Bayern München drakt 2019/20 for å vise din støtte. Det kan passe Pochettino, som antas å ville vente til nyttår før han trer inn i en ny rolle. Pochettino vil sannsynligvis også overvåke situasjoner i Manchester United og Real Madrid - to klubber som han har vært sterkt knyttet til - men Bayern vil sikkert være et fristende forslag. Mens de er opptatt av å sette i gang samtaler mellom de to partiene, er Bayern villige til å bide tiden sin til å lande den tidligere Southampton-sjefen. ..
Read More
PSGs hjemmekit for 2020-21 bringer tilbake "Hechter" -uttrykket for å feire klubbens 50-årsjubileum. Den blir utgitt i mai 2020. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. PSGs hjemmeskjorte 2020-21 bringer tilbake det ikoniske Hechter-designet etter så mange år - det har ikke blitt brukt siden 2011-12 for å være nøyaktig. Skyggen av blå er den samme som ble brukt på de siste PSG-hjemmetrøyene. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2019/20 i vår butikk. Basert på Nike 2020-2021-malen, har den nye Paris Saint-Germain-trøyen ikke raglan-ermer, men bruker i stedet et mer standard kutt. Ermmansjettene til PSG 20-21-trøya er hvit-rød-hvit, mens v-kragen er blå med en hvit midtstripe. ..
Read More
Barcelona midtbanespiller ønsker en flytting til Juventus i stedet for Milan eller en bytte til Premier League. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den kroatiske internasjonale har brukt store deler av sesongen på benken og er angivelig opptatt av å bytte klubber i vinter. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2019/20 i vår butikk. Milan har også angivelig gjort sin interesse kjent, men ifølge Sport har Rakitic sitt hjerte til å bli med på Juventus. Det er ingen indikasjoner på om noe potensielt trekk vil finne sted i januar eller i juni 2020, mens spilleren for øyeblikket er frisk fra en akillessene. ..
Read More
Messis nåværende kontrakt går ut i 2021 og samtalene har startet om en mulig forlengelse for 32-åringen, selv om han selv har uttalt at han ikke ønsker å bli bundet til en livsavtale. Barcelona drakt 2019/20 for salg nettbutikk. Messi har ikke gjort noen hemmelighet om at han ønsket å spille for sin gutteklubb, Newells, igjen før han henger opp støvlene, men Bartomeu uttrykte sin tillit til at Argentina-kapteinen vil melde seg på et lengre opphold på Camp Nou når tiden kommer: “Jeg er sikker på at alle involverte parter vil være villige til å forlenge kontrakten sin på ubestemt tid. ”Du kan også kjøpe Messi drakt barn for å vise din støtte. Livstidsavtalen er i stor grad en æresaffære. Det er mer en garanti for at en spiller alltid vil være velkommen til å komme tilbake i en viss kapasitet, og det er ikke utenkelig at Barças trenerteam om ti år kan inkludere Messi, Iniesta og nåværende Al-Sadd-sjef Xavi. ..
Read More
New Balances anke mot High Courts domssak-dom er avvist. Liverpool kommer til å bruke Nike-sett fra neste sesong. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Noen dager etter at dommen ble kunngjort og akkurat som mange hadde forventet, lanserte New Balance i dag en formell anke mot Høyesteretts avgjørelse. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2019/20 for å vise din støtte. Det tok bare tre dager før domstolen kom til beslutningen om å knuse New Balances argumenter og la Liverpool forlate merkevaren for å gå sammen med Nike på en femårsavtale. Hovedgrunnen til at dommer kastet ut New Balances tilbud, som var basert på en samsvarende rettighetsklausul i kontrakten som ble avsluttet mellom Liverpool og New Balance i 2011, var at Nike ga overlegne markedsføringsinsentiver - noe han mente at New Balance ikke kunne kamp. ..
Read More
Manchester City-stjernen Sergio Aguero sier at det å være med i City var den beste avgjørelsen i karrieren. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Klubbens rekordmålsscorer markerte nok en milepæl med hans 350. opptreden for Blues mot Southampton, og feiret typisk med et par flere mål for å øke hans stadig økende opptelling. Du kan også kjøpe Manchester City drakt 2019/20 for å vise din støtte. Aguero har nå 243 mål til dags dato og ligger allerede 66 mål foran den andreplassede Eric Brook på mest målliste. Nå i sin åtte sesong med City er det ikke rart at han mener at han ikke kunne ha gjort et bedre valg da han forlot Atletico Madrid i 2011. ..
Read More
Real Madrid har bestemt at inneværende sesong skal være midtbanespiller Luka Modric's siste i klubben, ifølge en rapport. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. En rekke utsalgssteder koblet Milan sammen med et trekk for Modric gjennom sommeren, med regissør Zvonomir Boban tilsynelatende opptatt av å ta med sin venn og landsmann til San Siro. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2019/20 for å vise din støtte. SportMediaset uttalte til og med at Milan forberedte et kontraktstilbud for den internasjonale Kroatia, med at Real hadde satt en prisantydning på € 20 millioner. Nylig ble det rapportert av Calciomercato.it at Milan fortsatt er interessert i Modric, mens det i Spania er blitt hevdet at han får lov til å forlate en gratis overføring på slutten av sesongen. ..
Read More
Inter Milan og Manchester United er interessert i å signere den tidligere tyske stjernen Thomas Mueller, som har mistet sin startplass i Bayern München, ifølge tyske medieoppslag torsdag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. I følge magasinene Kicker, interres "interessen intensiveres", og de italienske gigantene kan føre Muller til Milan i overgangsvinduet i januar, mens Sport Bild melder at Premier League-siden United, som har vært knyttet til Mueller tidligere, også er interessert. Inter Milan drakt 2019/20 med høy kvalitet! 30-åringen har ofte funnet seg på benken denne sesongen bak Philippe Coutinho, som Bayern-trener Niko Kovac foretrekker i den angripende midtbanerollen. Det har så langt vært et vanskelig år for Mueller, som ble fortalt av den tyske trener Joachim Loew i mars, sammen med andre verdensmesterskap-vinnere Mats Hummels og Jerome Boateng, at han ikke har noen fremtid i den nasjonale troppen. ..
Read More
Etter at begge gikk glipp av 1-1-uavgjort mot Liverpool, sørget Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær for skaderoppdateringer på Paul Pogba og Axel Tuanzebe. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Pogba skal ennå ikke spille for United siden 1-1-uavgjort mot Arsenal og tilbrakte en drøy uke i Dubai, hvor han fortsatte sin bedring i den internasjonale pausen. Axel Tuanzebe ble valgt til å starte mot Liverpool, men trakk seg ut av oppstillingen etter å ha pådratt seg en hoftestamme i oppvarmingen og ble erstattet av Marcos Rojo. Du kan også kjøpe Manchester United drakt 2019/20 i vår butikk. Når han snakket på en pressekonferanse etter kampen, ga Solskjær en skadeoppdatering på Pogba og Tuanzebe, "Jeg vet ikke hvordan han (Tuanzebe) er. Vi skal ta en test på Paul i morgen og se hvordan han har det og hvor lenge det er Jeg vil være før han er tilbake. " ..
Read More
Mer enn syv måneder foran den første lanseringen av neste sesongs sett, var informasjon om alle tre FC Barcelona 20202-2021-pakker allerede lekket. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Som lekket av avisen SPORT, har FC Barcelona 2020-21 konsept-trøye gule linjer mellom de tradisjonelle Blaugrana-stripene, og skaper et friskt utseende av det klassiske strippedesignet. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2019/20 for å vise din støtte. Kanskje en av de klassiskeste og mest populære settene neste sesong, Nike FC Barcelona 2020-2021 bortetrøye vil være svart og gull, noe som er en første for klubben. Barças 2020-21-sett er satt til å dele fansenes mening, ettersom det er den første ekte rosa trøya for de katalanske kjempene. ..
Read More
Cristiano Ronaldo scoret sitt 700. karrieremål i sitt lands Euro 2020-kval 2-1-nederlag av Ukraina mandag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ronaldos straff i andre omgang brakte landemerket da han ble den sjette spilleren som scoret 700 karrieremål. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2019/20 for å vise din støtte. 34-åringen har nå scoret 95 mål for sitt land, med bare Irans Ali Daei foran seg i de internasjonale hitlistene med 109 mål, ifølge europeisk fotballs styringsorgan UEFA. På toppen av sine mål for Portugal har Ronaldo scoret 450 for Real Madrid, 118 for Manchester United, 32 for Juventus og fem for Sporting Lisboa. ..
Read More
Cristiano Ronaldo vil ikke slutte å bryte rekorder, og han lukker seg for et annet når han nærmer seg sitt 700. mål, som han kan treffe når han stiller opp for Portugal mot Luxembourg. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Portugiseren kunne legge til ytterligere to nuller på slutten av CR7, etter å ha hatt utrolig suksess gjennom karrieren så langt med Sporting CP, Manchester United, Real Madrid, Juventus og landet hans. Du kan også kjøpe Ronaldo drakt barn for å vise din støtte. Disse målene tok antallet sider for å ha lidd sine mål til 152, for både klubb og land. Det er ingen overraskelse at han er Portugals toppscorer med 93 mål på 160 kamper, og bare iranske Ali Daeis 109 internasjonale mål slår ham. ..
Read More
Paris Saint-Germain-manager Thomas Tuchel har sagt at han tror forholdet mellom Neymar og klubbens supportere blir bedre. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Neymar ble jeeret av PSG-fansen tidligere i kampanjen etter en sommer med kontinuerlige transportspekulasjoner som koblet ham med en flytting til Barcelona. Siden han kom tilbake til startende XI, har imidlertid brasilianeren vært imponerende, og gjorde det fire mål på fem kamper denne sesongen. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2019/20 for å vise din støtte. Thomas Tuchel sa: "Om Neymar, ja, det blir bedre, det er lettere. Jeg sa at det er opp til oss, opp til ham å vise igjen og igjen, være avgjørende, lide, løpe for å få ballen. Det er ikke nødvendig å snakke. Han viste mange ting og prøvde mange driblinger [mot Angers]. Han scoret nok en gang, han kunne til og med ha scoret flere mål, men han er fremdeles i stand til utrolige ting. ..
Read More
Bayern München vil gjøre et nytt trekk for Leroy Sane i januar, har avtroppende klubbpresident Uli Hoeness erklært. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Bayern-sjefer ser på 23-åringen som mannen som skal erstatte klubblegendene Arjen Robben og Franck Ribery. Men sjefer strøk mot Citys prislapp på 100 millioner pluss pluss i løpet av sommeren, og merket Premier League-klubbens krav “sinnssyke”. Bayern München drakt 2019/20 med høy kvalitet! Og da Sane plukket opp en ACL-skade i Community Shield, ble Bayerns interesse satt på vent. Bayerns myndigheter fortsetter imidlertid å overvåke Sane sin utvinning. ..
Read More
Utvalgt i World XI forrige sesong, slik de ble stemt fram av 23 000 FIFpro-spillere er: Sergio Ramos, Marcelo, Modric og Hazard. Fra Barcelona, Messi og De Jong. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Denne kvelden i Milanos Teatro alla Scala avslørte FIFA FIFPro World XI - verdens fremragende lag fra forrige sesong. Barcelona, som var klubben med flest kandidater på den endelige listen (de har 10 spillere på den definitive listen på 55), endte med å tape med fire-to til Real Madrid i sluttresultatet, slik denne avisen avslørte tidligere i dag. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2019/20 for å vise din støtte. Utvalgt i FIFPro World XI (som stemt av 23 000 profesjonelle spillere tilknyttet FIFPro) er: Marcelo (beste venstreback), Sergio Ramos (beste midtback sammen med Van Dijk), Modric (den siste Ballon d'Or) og Eden Hazard, sistnevnte for den fantastiske sesongen han hadde med Chelsea. Når det gjelder Barças representanter, er det bare Messi, og også De Jong som hadde en strålende sesong med Ajax før han begynte i Blaugranas i sommer. ..
Read More
Sadio Mane er i samtaler med Liverpool-hierarkiet om en ny avtale som skal gjennom 2024-25, og betaler ham mer enn 15 millioner dollar per sesong. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Mane, 27, har for tiden en avtale gjennom 2023, men ville absolutt ikke hatt noe imot en økning. Og Liverpool vil gjerne knytte ham på Merseyside litt lenger. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2019/20 for å vise din støtte. Han har scoret seks ganger på syv kamper denne sesongen, og også tatt en assist. Det er i bedre tempo enn hans 26 mål og fem assist over 50 opptredener i 2018/19. Mane har 70 Premier League-mål for øyeblikket. ..
Read More
Lionel Messi trente søndag morgen da Barcelona kom tilbake til anstrengelse etter lørdagens 5-2 seier over Valencia på Camp Nou. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Barcelona-kaptein Messi, som ikke har spilt ennå denne sesongen på grunn av en leggskade, deltok i hele økten, selv om han fortsatt er i utvinningsprosessen. Søndag trente han sammen med de som ikke hadde startet mot Valencia, mens de som hadde gjort restitusjonsarbeid til siden. Du kan også kjøpe Messi drakt barn i butikken vår. Barcelona reiser til Dortmund på mandag foran sin debut i denne sesongens Champions League på tirsdag. ..
Read More
De nye bildene av FC Barcelona 2019-2020 tredje billige fotballdrakter har blitt lekket. Det tredje settet i Barcelona fra 19 til 20 gir en inspirasjon fra 1990-tallet til bordet, og kombinerer en lys flisfarge med trim i klubbens primærfarger 'edel rød' og 'dyp kongeblå'. Sistnevnte brukes også til den klassiske Nike-logoen på høyre bryst av den tredje trøyen i Barcelona 2020-20. Barcelona drakt 2019/20 for salg nettbutikk. I tråd med andre Nike 2019-2020 tredje sett, har Barcelona-skjorten et helt trykk, i dette tilfellet Barcelona våpenskjoldet, som også er basen til klubbens kråke. Nike FC Barcelona 19-20 tredje skjorte har en tradisjonell krage som er halv rød, halvblå, mens ermet mansjetter også er blå. Rakuten-sponsoren er hvit. ..
Read More

SITE MAP

Klubber Drakter

Premier League drakt
Arsenal drakt Aston Villa drakt Chelsea drakt Crystal Palace drakt Everton drakt Leicester drakt Liverpool drakt Manchester City drakt Manchester United drakt Newcastle United drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt West Ham United drakt

La Liga drakt
Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt Valencia drakt

Bundesliga drakt
Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Borussia Dortmund drakt FC Schalke 04 drakt Hamburger SV drakt Wolfsburg drakt

Ligue 1 drakt
As Monaco drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt

Serie A drakt
AC Milan drakt AS Roma drakt Fiorentina drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt SSC Napoli drakt

Andre Klubber drakt
AFC Ajax drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Celtic drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt FC Porto drakt Los Angeles Galaxy drakt New York City drakt River Plate drakt


Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Albania Drakt Barn Argentina Drakt Barn Belgia Drakt Barn Brasil Drakt Barn Chile Drakt Barn Colombia Drakt Barn England Drakt Barn Frankrike Drakt Barn Irland Drakt Barn Island Drakt Barn Italia Drakt Barn Kroatia Drakt Barn Mexico Drakt Barn Nederland Drakt Barn Nord-Irland Drakt Barn Polen Drakt Barn Portugal Drakt Barn Russland Drakt Barn Spania Drakt Barn Sveits Drakt Barn Sverige Drakt Barn Tsjekkia Drakt Barn Tyskland Drakt Barn Uruguay Drakt Barn USA Drakt Barn Wales Drakt Barn Østerrike Drakt Barn

Landslagsdrakt
Albania Drakt 2018 Argentina Drakt 2018 Australia Drakt 2018 Belgia Drakt 2018 Brasil Drakt 2018 Canada Drakt 2018 Chile Drakt 2018 Colombia Drakt 2018 Costa Rica Drakt 2018 Denmark Drakt 2018 Ecuador Drakt 2018 Egypt Drakt 2018 Elfenbenskysten Drakt 2018 England Drakt 2018 Finland Drakt 2018 Frankrike Drakt 2018 Ghana Drakt 2018 Hellas Drakt 2018 Irland Drakt 2018 Island Drakt 2018 Italia Drakt 2018 Japan Drakt 2018 Kamerun Drakt 2018 Kroatia Drakt 2018 Marokko Drakt 2018 Mexico Drakt 2018 Nederland Drakt 2018 Nigeria Drakt 2018 Nord-Irland Drakt 2018 Norge Drakt 2018 Panama Drakt 2018 Paraguay Drakt 2018 Peru Drakt 2018 Polen Drakt 2018 Portugal Drakt 2018 Russland Drakt 2018 Saudi Arabia Drakt 2018 Senegal Drakt 2018 Serbia Drakt 2018 Slovakia Drakt 2018 Slovenia Drakt 2018 Spania Drakt 2018 Sveits Drakt 2018 Sverige Drakt 2018 Sør-Afrika Drakt 2018 Sør-Korea Drakt 2018 Tsjekkia Drakt 2018 Tunisia Drakt 2018 Tyrkia Drakt 2018 Tyskland Drakt 2018 Ukraina Drakt 2018 Ungarn Drakt 2018 Uruguay Drakt 2018 USA Drakt 2018 Venezuela Drakt 2018 Wales Drakt 2018 Østerrike Drakt 2018

Dame Drakter
AC Milan Dame Arsenal Dame Barcelona Dame Bayern München Dame Borussia Dortmund Dame Chelsea Dame Inter Milan Dame Juventus Dame Liverpool Dame Manchester City Dame Manchester United Dame Paris Saint Germain Dame Real Madrid Dame Argentina Dame Belgia Dame Brasil Dame Colombia Dame England Dame Frankrike Dame Italia Dame Mexico Dame Nederland Dame Portugal Dame Russland Dame Spania Dame Tyskland Dame USA Dame

Spillere Drakter
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

VM 2018 Drakter
Argentina VM Drakt Australia VM Drakt Belgia VM Drakt Brasil VM Drakt Colombia VM Drakt Costa Rica VM Drakt Denmark VM Drakt Egypt VM Drakt England VM Drakt Frankrike VM Drakt Island VM Drakt Japan VM Drakt Kroatia VM Drakt Marokko VM Drakt Mexico VM Drakt Nigeria VM Drakt Panama VM Drakt Peru VM Drakt Polen VM Drakt Portugal VM Drakt Russland VM Drakt Saudi Arabia VM Drakt Senegal VM Drakt Serbia VM Drakt Spania VM Drakt Sveits VM Drakt Sverige VM Drakt Sør-Korea VM Drakt Tunisia VM Drakt Tyskland VM Drakt Uruguay VM Drakt