AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Mohamed Salah scoret to ganger i en spennende 4-3-vinner for Liverpool mot Crystal Palace i lørdag for å ta sitt mål til 50 mål i den engelske Premier League. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Bare tre spillere - Andy Cole (65), Alan Shearer (66) og Ruud van Nistelrooy (68) - har nådd landemerket i så få spill som 72 det har tatt Salah til å hakke sitt halvt århundre. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2018/19 for å vise din støtte. Salah, 26, som vant EPL Golden Boot sist sesong med 32 mål, er nå ligaens toppscorer i denne kampanjen etter å ha funnet nettet 16 ganger, og den nervøse seieren over Palace utvider Liverpools ledelse øverst på bordet til syv poeng .   ..
Read More
Manchester City har inngått en avtale med Hajduk Split for Kroatia under 19 kaptein Ante Palaversa. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Palaversa, 18, er en av de kroatiske fotballens mest lovende midtbanespillere og vil tilbringe resten av sesongen på lån i Hajduk, med City for å betale Hajduk ekstra bonuser, avhengig av hvor mange opptredener tenåringen gjør i andre del av sesongen. Du kan også kjøpe Manchester City drakt 2018/19 for å vise din støtte. Ifølge Di Marzio blir Pep Guardiola "betraktet" av Palaversa og "ser Fernandinho i ham", noe som gjør den unge kroatiske en potensiell langsiktig etterfølger for Manchester Citys viktige brasilianske midtbanespiller.   ..
Read More
Juventus-angriperen Paulo Dybala har sagt om hans ønske om å bli gjenforenet med Manchester Uniteds Paul Pogba. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter for å vise din støtte. Dybala og Pogba var lagkamerater på Torino siden franskmannens bytte til Old Trafford for £ 89,3m sommeren 2016. Nå, med Dybala som er knyttet til et trekk til både United og Manchester City, har han snakket om hvor mye han ville like å leke med Pogba igjen.  Manchester United drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Dybala sa: "Jeg vil alltid gjerne spille med noen av hans nivå. Uansett hvilken beslutning han gjør, vil jeg alltid ønske ham lykke til." Argentineren scoret 22 Serie A-mål for Juventus i fjor, selv om han har slitt seg for å opprettholde den formen denne kampanjen, med bare to i 22 ligaer.   ..
Read More
Manchester United er nå bookmakers favoritter for å signere nummer 7 billige fotballdrakter eieren Philippe Coutinho bør han flytte i januar overføringsvindu, Manchester Evening News rapporter. Rapporter foreslo at United allerede hadde startet diskusjoner for å signere midtbanespilleren denne måneden etter at Coutinho hadde en grov start med Barcelona. Barcelona drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Den 26-åringen har angivelig blitt frustrert av hans mangel på spilletid siden han dro fra Liverpool, noe som gjorde ham til et toppmål for en rekke klubber i januar-overføringsvinduet.   ..
Read More
Nummer 7 billige fotballdrakter eier reflektert på en tilfredsstillende 2018 og snakket om hans fremtidige planer, inkludert en potensiell retur til Sporting CP, klubben som Manchester United signerte ham fra i 2003. Ronaldo, 33, som har scoret 15 mål i 24 kamper for Juve så langt denne sesongen, avslørt for å registrere at 2018 har vært det beste året i karrieren hans, til tross for å savne ut på Ballon d'Or-troféet. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2018/19 for å vise din støtte. Ronaldo sa: "Skal jeg gå tilbake til Sporting som Nani? I fotball vet du aldri. ... Det var den riktige beslutningen om å forlate det nasjonale [teamet] en kort stund, men jeg kommer tilbake i 2019. " Men han avslørte også at han ikke planlegger å forlate sin nye klubb Juventus noen gang snart, en klubb som han innrømmet har gjort ham til å føle seg hjemme med en gang.   ..
Read More
Cristiano Ronaldo har avsluttet 2018 som Real Madrids høyeste målskytter, til tross for at han ikke har spilt for klubben om syv måneder. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Portugals fremmester scoret en svimlende 28 mål i sine siste 22 kamper for Real i andre halvdel av kampen 2017/18 før han dro til Juventus i juli. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Marca rapporterer at i andre plass kom Gareth Bale på 27 mål i 48 kamper med Karim Benzema avrundet topp tre med 18 mål i 53 kamper. Luka Modric, som falt Ronaldo som Ballon d'Or-vinner i år, scoret to mål i sine 45 skikkelser.   ..
Read More
Adrien Rabiot kunne bli med Barcelona umiddelbart. Midtbanespilleren kan gå i juni 2019 til enhver side, og PSG har akseptert at de vil miste ham, da han ikke vil forny kontrakten. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Thomas Tuchel har skilt ham fra laget. PSGs sportsdirektør Antero Henrique har blitt fortalt å se etter en klubb som ønsker å signere ham for et gebyr i januar, slik at de kan tjene penger ut av avreise. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2018/19 for å vise din støtte. Per Paris United PSG er villig til å la ham gå for bare 5 millioner euro og si at de forventer at Eric Abidal, Barcelonas sportsdirektør, skal kontakte i januar for å starte forhandlinger.   ..
Read More
Premier League toppscorer har vært i god form nylig, med flere utøvere som begynner å dukke opp fra hovedpakken. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter for å støtte favorittspilleren din. Arsenalhelten Pierre-Emerick Aubameyang scoret to ganger mot Burnley for å fortsette sin imponerende sesong så langt. Mohamed Salah nettet igjen for Liverpool da de sikret toppspill i Premier League-bordet. Arsenal drakt 2018/19 med høy kvalitet! Harry Kane, Eden Hazard og Raheem Sterling er også i mixen, med disse tre stjernene uten tvil de beste spillerne i sesongen så langt. Arsenal drakt barn med høy kvalitet! Her er topp 5 av Premier League toppscorer: Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) - 12 mål (3 assists) Mohamed Salah (Liverpool) - 11 mål (5 assists) Raheem Sterling (Manchester City) - 9 mål (6 assists) Harry Kane (Tottenham) - 9 mål (3 assists) Eden Hazard (Chelsea) - 8 mål (9 assisterer)   ..
Read More
De første detaljene i Tottenham Hotspur 2019-20 unna billige fotballdrakter har blitt lekket. Igjen med AIA som hovedsponsor, forventes den nye Spurs-vesten å bli lansert i juli 2019. Tottenham 2019-20 unna skjorte vil være overveiende mørkblå med hvite logoer og, interessant, lilla aksenter. Dessverre kan vi ikke si noe mer spesifikt om selve designet, men det vil være basert på en oppdatert Nike-mal. Tottenham Hotspur drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Nike's 2019-2020-settsmal vil skryte av mer unike design, spesielt frontgrafikk kan strekke seg til ermene, og det vil være flere kragealternativer. Tottenham Hotspur drakt barn med høy kvalitet!   ..
Read More
Barcelona superstar nummer 10 Barcelona drakt 2018/19 eier Messi har nå scoret flere mål og gitt flere assists enn noen annen spiller i Europa - til tross for å være ute i en måned med en ødelagt arm. Den 31-årige nettet et fint hat-trick da katalanerne thrashed ti-mann Levante å forbli tre poeng klart i La Liga. Messi drakt barn til salgs nettbutikk. Messi's treble tok ham til 20 mål i alle konkurranser for kampanjen, med 14 av de som kom i toppflyet. Og et slikt trekk, kombinert med hans ti assists, så ham klatre til toppen av Golden Shoe-standarden for 2018-19 sesongen. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter for å vise din støtte. Argentinas internasjonale har nettet flere mål og bidratt mer assists enn noen annen spiller i Europas fem største ligaer.   ..
Read More
Gruppestadiet i UEFA Champions League har konkludert med, la oss se de høyeste scoring-spillerne i Europas toppkonkurranse hittil. Bayern München drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Så langt ligger Bayern Münchens Robert Lewandowski på toppen av målskårene med åtte mål, gjennomsnittlig et mål hvert 67 minutt. Han blir fulgt tett av Barcelona-essen Lionel Messi med seks mål (50 minutter per mål) og Roma Edin Dzeko med fem (72 minutter per mål). Du kan også kjøpe Lewandowski drakt barn for å vise din støtte. Etter hvert som Lewandowski er ferdig som toppmester i gruppespillet, markerer denne sesongen bare andre gang siden 2010-11 at verken Ronaldo eller Messi toppet målskårene i gruppespillet. billige fotballdrakter med høy kvalitet! Resten av listen over toppmatchere inkluderer Moussa Marega (FC Porto), Neymar (Paris Saint-Germain), Andrej Kramaric (Hoffenheim), Dusan Tadic (Ajax) og Paulo Dybala (Juventus) med fem mål hver hittil. ..
Read More
Liverpool lanserte nylig en helt ny retro billige fotballdrakter samling, tegning fra den rike historien fra slutten av 1980-tallet til begynnelsen av 2000-tallet. Denne skjorten er overveiende hvit og har noen grå vertikale striper, samt tynne røde linjer på ermene, i samme farge som en del av overlappskraven og Candy-logoen. Liverpool drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Denne jerseyen bringer klubbens tradisjonelle røde farge i to nyanser, takket være de vertikale stripene spredt over hele kroppen. Du kan også kjøpe Liverpool drakt barn for å vise din støtte. Den hvite vises på V-halsen, ved siden av den røde, stripene på ermet, og Carlsberg-logoen, en av klubbens største partnerskap hele tiden.   ..
Read More
Cristiano Ronaldo mener at hans store rival i Barcelona, Lionel Messi, skulle komme og bli med ham i Italia. Juventus drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Den 33-årige kom til Juventus om sommeren for en avgift i regionen på £ 105m etter ni år på Real Madrid, hvor han vant to La Liga-titler og fire Champions League. Du kan også kjøpe Ronaldo drakt barn i butikken vår. I løpet av sin tid på Bernabeu, gikk han og Messi stadig til hodet for lag og individuelle priser, med sin 10-årige dominans av Ballon d'Or, som bare ble brutt i år av Luka Modric. billige fotballdrakter med høy kvalitet! Ronaldo sa: "Jeg vil at han skal komme til Italia en dag. Jeg håper han aksepterer utfordringen som meg, men hvis han er glad der, respekterer jeg det." ..
Read More
Med spenninger som kjører høyt på Old Trafford, ser jobben til Manchester United, Jose Mourinho, seg ikke særlig sikker. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Hovedmålene for å erstatte ham som leder neste sommer er Spurs-sjef Mauricio Pochettino, men de må betale opptil £ 40million for sine tjenester, ifølge The Sun. Du kan også kjøpe Manchester United drakt 2018/19 for å vise din støtte. Argentineren har gjort en god jobb hos Tottenham, da de for tiden sitter tredje i Premier League-tabellen. I mellomtiden er Manchester United slankende i åttende. Manchester United drakt barn med høy kvalitet! I mai signerte Pochettino en ny femårsavtale som varer til 2023 verdt £ 8.5million per år, så Manchester United må betale for å ansette ham til jobben. ..
Read More
Krokas midtbanespiller Luka Modric slo Cristiano Ronaldo og Antoine Griezmann for å vinne 2018 Ballon d'Or. billige fotballdrakter fir salg nettbutikk. Modric førte sitt land til en første verdenskampfinale i Russland i fjor sommer, og var også en nøkkelmester i Real Madrid-laget som fullførte en Champions League tre i en rad i mai i fjor. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Luka Modric blir den første spilleren enn Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo for å kreve prisen på mer enn et tiår. Tidligere Brasil og AC Milan fremover Kaka, i 2007, var den siste spilleren annet enn Messi eller Ronaldo for å vinne den. Real Madrid drakt barn med høy kvalitet! Ronaldo, som kom til Juventus fra Real Madrid om sommeren, kom andre. Barcelona fortsatte Messi ferdig femte, med Atletico Madrid frontmann Antoine Griezmann og PSG angriper Kylian Mbappe - begge vunnet VM med Frankrike - tredje og fjerde henholdsvis. ..
Read More
Det er ifølge den spanske fotballjournalisten Guillem Balague, som har utelukket en retur for brasilianen. Paris Saint-Germain drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Neymar forlot Barca bak for å bli med Paris Saint-Germain i en verdensrekord på 198 millioner kroner i fjor sommer. På litt over et år på Parc Des Princes har 26-åringen nettopp 41 mål i 46 utflukter for den franske siden, men rapporter tyder på at han nå ser etter en utvei. Du kan også kjøpe Neymar drakt barn for å vise din støtte. Balague, men har halt kaldt vann på rykter, vil han være på vei tilbake til Nou Camp. Han sa: "Barcelona har ikke råd til Neymar. Og det burde være slutten på historien om den ene virkelig. Med å bringe Neymar, ville det bety ikke bare hans lønn, et overføringsgebyr på minst € 200m - den typen penger som Barcelona ikke har råd til.   ..
Read More
Barcelona har til hensikt å inngå en avtale for å gi nytt navn til Nou Camp. La Liga-gigantene har angivelig vært i samtaler med katalansk farmasøytisk selskap Grifols, og en avtale kunne bli avsluttet før årsskiftet. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Spansk radiostasjon RAC1 avslørte samtalene var på et avansert stadium på "Tu Diras" -programmet, etter at innledende diskusjoner ble nektet i fjor. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2018/19 for å vise din støtte. De siste samtalene antas å ha blitt holdt med høy grad av hemmelighold, og Grifols sies å være ledende i løpet av navnet på rettigheter, foran multimediakommunikasjonsgruppen Mediapro, også basert i Barcelona. Barcelona drakt barn med høy kvalitet! Enhver avtale vil tillate Barcelona å investere minst € 200 millioner (£ 177,4 millioner) i Espai Barca-prosjektet for å renovere området rundt Nou Camp og bygge en ny Palau Blaugrana, innendørsarenaen som brukes av Barcelonas basketball, håndball, futsal og roller hockey lag. ..
Read More
Manchester City-ungdommen Brahim Diaz har avtalt å inngå en pre-kontrakt med Real Madrid i januar i forkant for å bli med i klubben gratis neste sommer. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Diaz, 19, er i det siste året i kontrakten hans på Etihad Stadium, og El Chiringuito (h / t Dan O'Toole av Manchester Evening News) sa at det allerede er enighet om at han skal garantere sine tjenester til Los Blancos i 2019. Du kan også kjøpe Manchester City drakt 2018/19 for å vise din støtte. Tenåringen kom til Citizens akademi fra Malaga i 2013 og gjorde sin første lag debut i 2016. Han scoret to ganger i en 2-0 Carabao Cup fjerde runde seier over Fulham i begynnelsen av november, en av kun to senior opptredener denne termen . Manchester City drakt barn med høy kvalitet! Diaz sies å ha blitt desillusjonert med sjansene for en første lagsperspektiv i Manchester og ville foretrekke sin odds på Santiago Bernabeu, hvor tidligere Castilla-trener Santiago Solari ble nylig utnevnt til leder. ..
Read More
Cesc Fabregas kan være på vei ut av Chelsea, og venter på å starte på en ny reise i Italia med AC Milan. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Fabregas, som har vunnet to Premier League-titler på Stamford Bridge, har bare gjort ni skuespill under ny sjef Maurizio Sarri så langt denne sesongen, og kontrakten hans skal utløpe neste sommer. Du kan også kjøpe Chelsea drakt 2018/19 i butikken vår. Ifølge Calciomercato er 31-åringen i samtaler med AC Milan over et potensielt trekk. Det er trodde at Maurizio Sarri er i favør av å selge ham, gitt sin side mange muligheter på midtbanen. Chelsea drakt barn med høy kvalitet! Tidligere denne sesongen sa spanieren at han ønsket at han hadde spilt for Sarri tidligere i sin karriere. Han sa: "Jeg føler fornemmelser under Sarri at jeg aldri trodde jeg ville føle meg igjen. Jeg skulle ønske han kom litt tidligere for å være ærlig. Det er litt sent nå i min karriere." ..
Read More
Paris Saint Germain og Brazil Star Neymar hilste Unai Emery og mener at treneren vil gi suksess til Arsenal. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Emery tok ansvar for Premier League-klubben tidligere i år, og Arsenal har gjort en anstendig start på sesongen, sittende femte i bordet etter 12 kamper. Neymar spilte en sesong under Emery på PSG, støttet spanjeren til suksess i England. Du kan også kjøpe Arsenal drakt 2018/19 for å vise din støtte. Neymar sa: "Nå er det lett å si at Arsenal spiller veldig bra fotball. De kommer fra en flott løp i de siste kampene, og alle vet at han er en veldig god trener, han vil bringe gode ting til Arsenal. Arsenal drakt barn med høy kvalitet ! Arsenal har slått seg tilbake i Premier League etter tre rette trekk, og sitter åtte poeng bak lederne Manchester City, men forblir ubeseiret siden august. ..
Read More
Paulo Dybala sier at han ikke tenker på å forlate Juventus og er veldig glad for å leke med Cristiano Ronaldo på klubben. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ronaldo ankom sommeren etter tre rette Champions League-titler for Real, mens den gamle damen har vunnet Serie A en plate syv ganger på rad. Dybala sier at streikduoen har vært "veldig glad sammen" til tross for at Juventus gjør "små endringer" for å passe inn i Real Madrid legenden i. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2018/19 for å vise din støtte. Han sa: "Jeg tror vi har det bra. Vi har skapt virkelig viktige mål for Juventus sammen. Cristiano kom bare for kort tid, men vi vet alle betydningen han har på alle, og vi visste stilen sin fra før. Juventus drakt barn med høyt kvalitet! "Vi vet hvordan han spiller og hvordan han jobber. Selvfølgelig må du gjøre små endringer, men vi er glade og vi skal score mange mål sammen. Vi vil ha en god sjanse til å vinne Champions League i år. " ..
Read More
Borussia Dortmund-kaptein Marco Reus vil ikke tenke på snakk om en potensiell Bundesliga-tittel ennå etter lørdagens 3-2-seier over rivaler Bayern München. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den tyske forwarden scoret to ganger på Signal Iduna Park for å hjelpe Dortmund til å kreve en avgjørende Der Klassiker-seier. Dortmund leder nå Bundesliga med fire poeng fra andreplass Borussia Mönchengladbach med Bayern ytterligere tre poeng bak i femte plass. Du kan også kjøpe Borussia Dortmund drakt 2018/19 i butikken vår. Men Reus nekter å starte tittelprat etter bare 11 kamper denne sesongen. Han sa: "Det er godt å ha en pute, men Bayern er veldig sterk. Det er altfor tidlig å snakke om Bundesliga-tittelen. De andre etterfølgerne som Gladbach er heller ikke inaktiv. " ..
Read More
Real Madrid's Keylor Navas kunne allerede ha en fot ut av døren. Navas, som var en erstatning for kampen mot Viktoria Plzen i Champions League, kunne vurdere hans fremtid på Santiago Bernabeu etter å ha følt at han ikke er klarert av ny trener Santiago Solari. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Navas er opprørt av å ha mistet sin startplass i laget og vurderer å flytte til Torino. Denne samme informasjonen antyder at Navas kan være den neste Madrid-spilleren å forlate og signere for Juventus, i følge Cristiano Ronaldo fotspor i fjor sommer. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Helt siden Courtois kom til Madrid, og faktumet Solari har avsluttet rotasjonspolitikken mellom paret vi så under Lopetegui, håndhever bare Navas tro på at det beste alternativet ville være for ham å forlate klubben. Real Madrid drakt barn med høy kvalitet! ..
Read More
Den nyeste forskningen fra CIES Football Observatory hevder at Lionel Messi bare er den sjette mest verdifulle fotballspiller i overføringsmarkedet over Europas store fem ligaer. Barcelona drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Barcelona-legenden er nå 31, og ifølge en algoritme som tar hensyn til faktorer som alder, kontraktslengde og ytelse for å anslå overføringsverdi, er han nå verdt 149,37 millioner kroner. Du kan også kjøpe Messi drakt barn for å vise din støtte. Det setter ham bak fem andre spillere, inkludert Premier League-paret Harry Kane og Mohamed Salah. PSGs verdensmester-vinnende angriper Kylian Mbappe er toppen hunden, verdsatt til litt over £ 189m - rundt £ 17m mer enn hans lagkammerat Neymar. Cristiano Ronaldo mangler fra topp 10 helt, med Juventus-stjernens alder (33) ser sin verdi nedgang - med Eden Hazard en annen bemerkelsesverdig fravær. ..
Read More
Bayern München skal søke på finalen av 2021 UEFA Champions League-finalen på stadion, Allianz Arena. Bayerns bud vil bli sendt til UEFA av den tyske fotballforbundet (DFB). billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. "Jeg kan bekrefte at FC Bayern, sammen med München, vil bli offisielt ansatt for å være vert for 2021 Champions League-finalen," sa klubbformann Karl-Heinz Rummenigge. Du kan også kjøpe Bayern München drakt 2018/19 for å vise din støtte. Det ville være andre gang Allianz Arena har vært vertskap for Champions League-finalen, Bayern og München har hatt ære på to tidligere anledninger da finalen ble holdt på Olympiastadion i 1993 og 1997. Sistnevnte så Bundesliga-klubben Borussia Dortmund vinne sin eneste Champions League-tittel. ..
Read More
Kylian Mbappe mener han kan bli Paris Saint Germain hovedmann etter å ha ledet sin side til seier utenfor benken mot Marseille. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Mbappe hadde blitt droppet av trener Thomas Tuchel av disiplinære grunner foran Le Classique og startet ikke spillet på Stade Veledrome. Imidlertid kom han fra benken for å levere fortellende bidrag, og satte sin side foran før han fikk en hånd i Julian Draxlers andre. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2018/19 i butikken vår. Og Mbappe insisterer på at han allerede har det som trengs for å være ledende lys for Ligue 1-mesterene, selv om han deler et omkledningsrom med likeså Neymar. Mbappe sa: "Et godt team er avhengig av sine ledere, og de må gjøre en forskjell på viktige øyeblikk. Jeg tror jeg kan ta på den rollen, og jeg gjorde det." ..
Read More
Manchester United er blitt belastet av Uefa etter at tre supportere invadert banen under deres Champions League-sammenstøt med Juventus på tirsdag kveld. Juventus drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Tilhengerne alle forsøkte å nå Cristiano Ronaldo, Juventus fortsetter å returnere til Old Trafford etter å ha spilt for United mellom 2003 og 2009. Det er ingen tvil om at Ronaldo er en veldig flott spiller, du kan også kjøpe Ronaldo drakt barn for å vise din støtte. Uefa belastet klubben for "field invasion" onsdag ettermiddag. Saken vil bli behandlet av UEFA-kontrollen, etikk og disiplinært organ 22. november - uken før de arrangerer sin endelige Gruppe H-kamp mot Young Boys. ..
Read More
Chelsea er angivelig opptatt av å gjøre et januar-trekk for Inter Milan-angriperen Mauro Icardi. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ifølge krav fra Daily Mail, er Blues opptatt av å legge til en høyverdig angriper til sine muligheter i midten av sesongens overføringsvindu, med Icardi og Genoa fremover Krzysztof Piatek på toppen av sin ønskeliste. Du kan også kjøpe Inter Milan drakt 2018/19 for å vise din støtte. Icardi har vært et sentralt medlem av Inter Milans startlinje i flere sesonger nå, og det antas at klubben er desperat til å knytte ham til en ny kontrakt. Den 25 år gamle har hatt en sterk start på den nye sesongen, netting fire mål og chipping inn med to assists i Serie A. ..
Read More
Manchester United-forsvareren Luke Shaw har signert en ny fem-årig avtale for å bli på Old Trafford, som vil holde ham på klubben til juni 2023 med mulighet til å utvide i ytterligere år. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Shaw, 23, hadde gått inn i det siste året i sin tidligere avtale, men ble kåret til den amerikanske spilleren i måneden for august og september og har oppnådd en betydelig lønnsvekst. Shaw signerte nye vilkår på klubbens Carrington treningskompleks i morges, og United forventes å gjøre en kunngjøring senere i dag. Du kan også kjøpe Manchester United drakt 2018/19 for å vise din støtte. Shaw sa: "Siden jeg kom til United, har det vært en virvelvind i fire år som har gått så fort. Jeg er veldig stolt av å signere min nye kontrakt og fortsette mitt opphold på denne flotte klubben. Jeg vil takke alle som har stått ved meg og viste meg stor støtte - ledelsen, mine lagkamerater og fansen. ..
Read More
Sadio Mane er blitt Liverpools siste skade tvil om å komme fra den internasjonale pause etter å ha lidd det som antas å være en knust tommel mens du trener med Senegal. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Bare dager etter at Reds syntes å miste Egyptens Mohamed Salah i minst to uker med hamstringskade og deretter Virgil Van Dijk mens han var på vakt for Holland, har Mane blitt det siste skadesofret for det som fremstår som den kostbare internasjonale pause for Jurgen Klopp. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2018/19 for å vise din støtte. Tidlig rapporterer at mens skadene ikke er alvorlige, vil det tvinge ham til å savne Senegals kamp, samt lørdagens retur til Premier League-handlingen mot Huddersfield. ..
Read More
Ifølge Mundo Deportivo kunne Lionel Messi forlate Barcelona på en gratis på bare to år på grunn av en overraskelsesdetalj i sin avtale. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Hvis den nevnte rapporten skal troes, selv om den 31-årige har en kontrakt på Camp Nou til 2021, kunne en spesiell utgangsklausul se den argentinske budgivningen til La Liga Champions i 2020, bare for å bli med en 'ikke-elite klubben'. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2018/19 i butikken vår. Messi utgivelsesklausul i Barcelona, i sin nåværende kontrakt, som varer fram til 2021, er en hel del 700 millioner euro. Imidlertid var Messi å bestemme seg for å følge i fotsporene til Xavi (Qatar) og Andres Iniesta (Japan) og flytte til en liga som ikke var ansett som "elite", den argentinske superstjernen kunne gå gratis i 2020.   ..
Read More
Eden Hazard innrømmer at han må flytte til Spania for å vinne Ballon d'Or. Chelsea-stjernen utelukket å gjøre en drømskifte til Real Madrid i januar. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Likevel, spurte om spille i La Liga ville øke sjansene for å bli kronet til verdens beste spiller, sa Hazard: "Ja, det er derfor jeg vil gå og spille der, kanskje! Men ikke i januar." Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Hazards £ 200,000-a-week kontrakt går til sommeren 2020, og Chelsea vil at han skal signere en ny £ 300k-en-uke-avtale. Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har vunnet fem Ballon d'Or-priser siden 2008 - ni mens på spanske klubber. ..
Read More

SITE MAP

VM 2018 Drakter
Argentina VM Drakt Australia VM Drakt Belgia VM Drakt Brasil VM Drakt Colombia VM Drakt Costa Rica VM Drakt Denmark VM Drakt Egypt VM Drakt England VM Drakt Frankrike VM Drakt Iran VM Drakt Island VM Drakt Japan VM Drakt Kroatia VM Drakt Marokko VM Drakt Mexico VM Drakt Nigeria VM Drakt Panama VM Drakt Peru VM Drakt Polen VM Drakt Portugal VM Drakt Russland VM Drakt Saudi Arabia VM Drakt Senegal VM Drakt Serbia VM Drakt Spania VM Drakt Sveits VM Drakt Sverige VM Drakt Sør-Korea VM Drakt Tunisia VM Drakt Tyskland VM Drakt Uruguay VM Drakt

Klubber Drakter

Premier League drakt
Arsenal drakt Aston Villa drakt Chelsea drakt Crystal Palace drakt Everton drakt Leicester drakt Liverpool drakt Manchester City drakt Manchester United drakt Newcastle United drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt West Ham United drakt

La Liga drakt
Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt Valencia drakt

Bundesliga drakt
Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Borussia Dortmund drakt FC Schalke 04 drakt Hamburger SV drakt Wolfsburg drakt

Ligue 1 drakt
As Monaco drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt

Serie A drakt
AC Milan drakt AS Roma drakt Fiorentina drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt SSC Napoli drakt

Andre Klubber drakt
AFC Ajax drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Celtic drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt FC Porto drakt Los Angeles Galaxy drakt New York City drakt River Plate drakt


Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Albania Drakt Barn Argentina Drakt Barn Belgia Drakt Barn Brasil Drakt Barn Chile Drakt Barn Colombia Drakt Barn England Drakt Barn Frankrike Drakt Barn Irland Drakt Barn Island Drakt Barn Italia Drakt Barn Kroatia Drakt Barn Mexico Drakt Barn Nederland Drakt Barn Nord-Irland Drakt Barn Polen Drakt Barn Portugal Drakt Barn Russland Drakt Barn Spania Drakt Barn Sveits Drakt Barn Sverige Drakt Barn Tsjekkia Drakt Barn Tyskland Drakt Barn Uruguay Drakt Barn USA Drakt Barn Wales Drakt Barn Østerrike Drakt Barn

Dame Drakter
AC Milan Dame 2018 Arsenal Dame 2018 Barcelona Dame 2018 Bayern München Dame 2018 Borussia Dortmund Dame 2018 Chelsea Dame 2018 Inter Milan Dame 2018 Juventus Dame 2018 Liverpool Dame 2018 Manchester City Dame 2018 Manchester United Dame 2018 Paris Saint Germain Dame 2018 Real Madrid Dame 2018 Argentina Dame 2018 Belgia Dame 2018 Brasil Dame 2018 Colombia Dame 2018 England Dame 2018 Frankrike Dame 2018 Italia Dame 2018 Mexico Dame 2018 Nederland Dame 2018 Portugal Dame 2018 Russland Dame 2018 Spania Dame 2018 Tyskland Dame 2018 USA Dame 2018

Spillere Drakter
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

Landslagsdrakt 2018
Albania Drakt 2018 Argentina Drakt 2018 Australia Drakt 2018 Belgia Drakt 2018 Brasil Drakt 2018 Canada Drakt 2018 Chile Drakt 2018 Colombia Drakt 2018 Costa Rica Drakt 2018 Denmark Drakt 2018 Ecuador Drakt 2018 Egypt Drakt 2018 Elfenbenskysten Drakt 2018 England Drakt 2018 Finland Drakt 2018 Frankrike Drakt 2018 Ghana Drakt 2018 Hellas Drakt 2018 Iran Drakt 2018 Irland Drakt 2018 Island Drakt 2018 Italia Drakt 2018 Japan Drakt 2018 Kamerun Drakt 2018 Kroatia Drakt 2018 Marokko Drakt 2018 Mexico Drakt 2018 Nederland Drakt 2018 Nigeria Drakt 2018 Nord-Irland Drakt 2018 Norge Drakt 2018 Panama Drakt 2018 Paraguay Drakt 2018 Peru Drakt 2018 Polen Drakt 2018 Portugal Drakt 2018 Romania Drakt 2018 Russland Drakt 2018 Saudi Arabia Drakt 2018 Senegal Drakt 2018 Serbia Drakt 2018 Slovakia Drakt 2018 Slovenia Drakt 2018 Spania Drakt 2018 Sveits Drakt 2018 Sverige Drakt 2018 Sør-Afrika Drakt 2018 Sør-Korea Drakt 2018 Tsjekkia Drakt 2018 Tunisia Drakt 2018 Tyrkia Drakt 2018 Tyskland Drakt 2018 Ukraina Drakt 2018 Ungarn Drakt 2018 Uruguay Drakt 2018 USA Drakt 2018 Venezuela Drakt 2018 Wales Drakt 2018 Østerrike Drakt 2018

Landslagsdrakt 2017
Albania Argentina Belgia Brasil Chile Colombia Costa Rica Czech Danmark Ecuador England Finland Frankrike Hellas Irland Island Italia Kalkun Kroatia Mexico Nederland Nord-Irland Norge Polen Portugal Romania Russland Skottland Slovakia Slovenia Spania Sveits Sverige Tyskland Ukraina Ungarn Uruguay USA Wales Østerrike