AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Tottenham Hotspur vil få en spesiell Champions League pre-match jersey av Nike, akkurat som alle andre toppklubber i Swoosh. Tottenham 2019-20 tredje settet er satt til å bli utgitt sammen med det tilsvarende 19-20 tredje settet. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Basert på 2019-2020 Nike Champions League pre-match kit stil for flere toppklubber, kombinerer Tottenham Hotspur 19-20 Champions League trenings toppen forskjellige nyanser av blått med lette turkise applikasjoner. I midten av brystet er Nike Sportswear-logoen og en monokromatisk versjon av Tottenham-kammen. Du kan også kjøpe Tottenham Hotspur drakt 2018/19 for å vise din støtte.   ..
Read More
Cristiano Ronaldo har blitt bøtelagt € 20.000 ($ 22.700) av UEFA for sin "cojones" feiring under Juventus 'siste 16 Champions League seier over Atletico Madrid. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Etter å ha fullført sitt hat-trick, likte den portugisiske fremover feiringen av Atleti-treneren Diego Simeone, som feiret et mål i første etappe ved å ta tak i hans skritt. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2018/19 for å vise din støtte. UEFAs disiplinære panel fant Ronaldo, 34, skyldig i feilaktig oppførsel, men han unngår et forbud mot sin side Champions League-kvartfinalen mot Ajax neste måned. Ronaldo fikk det samme beløpet Simeone hadde for sin "uanstendige" feiring under Atletis 2-0-seier i Madrid.   ..
Read More
Liverpool er angivelig i samtaler med flere kitprodusenter da de nærmer seg slutten av partnerskapet med New Balance. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Det amerikanske selskapet har produsert noen excellence strips i løpet av sin tid på jobben, inkludert årets hjemmeskjorte, som har brutt klubbrekord. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2018/19 for å vise din støtte. Avtalen løper imidlertid ut etter neste sesong, og allerede er det mange spekulasjoner om hvilket selskap som vil være den som lager sine neste strimler fra 2020/21 og utover. Enhver ny kontrakt vil utvilsomt være den høyeste i Liverpool historie, mens den også kunne være en av de største noensinne.   ..
Read More
Real Madrid har bekreftet Zinedine Zidane tilbake til klubben som sjef, og erstatter Santiago Solari. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Franskmannen, som forlot Real sist sommer etter å ha ledet klubben til tre suksessive Champions League-titler, har signert en kontrakt på Bernabeu til juni 2022. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Zidane ble først utnevnt til Real Madrid-sjef i januar 2016 etter å ha stavet ansvar for B-laget, og han ble den første treneren for å vinne Champions League i tre rette sesonger. Zidane er klar til å ta sin første treningsøkt tirsdag før han administrerer sitt første spill tilbake mot Celta Vigo på Bernabeu på lørdag.   ..
Read More
Franske fotballgigantene Paris Saint-Germain er satt til å selge en million skjorter i en sesong for første gang på baksiden av samarbeidet med Nike-eide Jordan Brand. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ligue 1-gigantene annonserte tilbake i september at de ville slå sammen med basketballlegenden Michael Jordanas motebutikk på sitt tredje sett for denne sesongens UEFA Champions League. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2018/19 for å vise din støtte. Siden da har PSG produsert et komplett utvalg av Jordan-merket utstyr som har blitt stadig mer populært i USA, der klubbens skjorte salg har økt med 470 prosent. Den første helgen etter at pakken ble løslatt oppdratt 40.000 skjorte salg. I fjor sankte PSGs skjortesalg 800.000, men årets tall er satt for å se at de går inn i de fem beste klubber for skjortesalg, bak bare Real Madrid, Barcelona, ​​Bayern München og Manchester United.   ..
Read More
Med mange forventer fem-time Ballon d'Or-vinneren nummer 10 billige fotballdrakter eier Lionel Messi for å gjenoppta internasjonal plikt i år, mener FC Barcelona ikke at han vil gå tilbake til Argentina-folden ennå. Med en internasjonal pause nærmer seg fansen ivrig etter å forutse den 31 år gamle vinnerens retur til plikt for sitt landslag. Barcelona drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Det har blitt hevdet at Albiceleste-lederen Lionel Scaloni ønsket at Messi bare skulle delta i deres kamp i Spania, men Barcelona antas å presse på at kapteinen ikke vil spille i fixturen i det hele tatt.   ..
Read More
Manchester City har kunngjort en tiårig £ 650million avtale, med Puma. Etter annonseringen delte klubben og merkevaren både litt informasjon om design og utgivelsesdatoer for den aller første Puma Manchester City billige fotballdrakter. Manchester City-sjef ga innspill da designere utarbeidet utseendet på de nye skjorteene, shorts og sokker. Manchester City sjef Ferran Soriano sa: "Pep og trenerne er interessert i de tekniske aspektene til skjorten og treningsutstyret. De er veldig interessert og deres krav er svært høye. Manchester City drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. "Det er i form av vekt og så videre for å håndtere varmen og svetten - ikke så mye fargene, men de tekniske aspektene. Funksjonelle stoffer, kompresjon, passform, materialer - trenerne som spilte vet alt fordi de spilte seg selv og de er veldig forsiktige over kravene. " ..
Read More
Chelsea Eden Hazard har sagt at spillerne er "alle sammen med" sjef Maurizio Sarri, og at de må "ta ansvar" for å få Blues-sesongen tilbake på sporet. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Hazards svar har vært å kalle for enhet i et intervju med klubbens offisielle nettside på onsdag: "Vi er alle sammen. Vi er alle sammen med sjefen. Jeg vet at denne måneden var litt vanskelig, men vi må være sammen, bli sammen, hvis vi ønsker å gjøre noe på slutten av sesongen. " Du kan også kjøpe Chelsea drakt 2018/19 for å vise din støtte. Hazard er det mest talentfulle medlemmet i Chelsea-truppen, og hans støtte til sjefen hans kunne være avgjørende for italienernes stående med resten av gruppen.   ..
Read More
Paul Pogba har vært i fantastisk form for Manchester United siden Ole Gunnar Solskjaer overtok som vaktmester, men Gary Neville har bekymringer over midtbanespillerens langsiktige fremtid på klubben. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter på butikken vår. Pogba har vært involvert i flere mål enn annen spiller i Europas fem store ligaer siden Solskjaer tok opp tøylene på Old Trafford. Gary Neville sa til Sky Sports: "I de siste to eller tre månedene spiller han som spilleren som for å være rettferdig ble kjøpt for £ 95m. Og han er en fremragende spiller når han spiller som han gjør for øyeblikket. Manchester United drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. "Hvis han spiller for Manchester United i de neste fem årene på nivåene han spiller nå, blir det ingen lykkeligere enn oss to ser ham der ute fordi han er helt fremragende."   ..
Read More
Antoine Griezmann sier at Atletico Madrid har ekstra motivasjon for å nå Champions League-finalen denne sesongen. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den endelige vil bli avholdt på Atleticos hjemmebane, Wanda Metropolitano. Den spanske siden har nådd minst kvartfinalen i konkurransen i fire av de siste fem sesongene, mens finalen ble gjennomført i både 2014 og 2016. Du kan også kjøpe Atletico Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Griezmann er fast bestemt på å se lagspillet i en finale i hjemmet og mener at prospektet kunne gi Diego Simeones side en viktig kant. Griezmann sa: "Det gir oss og fansen enda mer motivasjon. Det er alltid en god atmosfære, og det er det vi trenger, det er det vi vil ha som spillere. Vi vil gjøre alt vi har for å komme dit, og så ser vi. "   ..
Read More
Arsene Wenger mener å miste Aaron Ramsey sine unike kvaliteter på midtbanen vil være et tilbakeslag for Arsenal. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den 28-årige vil bli med Juventus på en gratis overføring om sommeren etter at han signerte en kontrakt med Serie A-mesterene som flytter når hans eksisterende avtale i Emiratene utløper 1. juli. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2018/19 for å vise din støtte. Ramsey spilte under Wenger i 10 år, og paret likte relativ suksess, løftet FA Cup tre ganger, med Ramsey to ganger scoring det vinnende målet. Wenger sa: "Det kommer til å bli et tap for Arsenal, han er en spiller som går bra fremover. Du finner ikke mange spillere i dag som kan gjøre midtbanen løper av ballen. Det blir et interessant tillegg for Juventus."   ..
Read More
Fotballdirektøren i Juventus mener at kun superstjernen Lionel Messi fra FC Barcelona vil kunne forbedre Bianconeri, og ikke Paris Saint Germain's Neymar. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Med tanke på fremtiden til de italienske gigantene har Fabio Paratici insistert på at lederen Massimiliano Allegri vil forbli på klubben, samt spiller Paul Dybala. Spurt om hvem som kunne komme inn, insisterte Paratici bare på en spiller som Messi kunne forbedre sin allerede sterke gruppe. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2018/19 for å vise din støtte. Han sa: "Det er bare noen få spillere som kan forbedre dette laget. Kanskje Messi, kanskje ikke Neymar, jeg er i tvil. James Rodriguez er en stor spiller, men vi må se. Det er vanskelig å forbedre dette laget."   ..
Read More
Real Madrid forbereder en sommerbevegelse på 100 millioner pund for Marcus Rashford, ifølge rapporter. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Manchester United-angriperen har bare 18 måneder igjen på sin Old Trafford-avtale, og samtaler om en ny kontrakt har blitt lagret til slutten av sesongen. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Solen hevder at Rashford vilje til å vente på å signere en ny avtale, har oppmuntret Real til å tro at de kan lande den allsidige fremover. Englands internasjonale, 21, tjener £ 60 000 i uken, og United er forberedt på å tredoble sin lønn for å beholde ham.   ..
Read More
Paris T-Germain sjef Thomas Tuchel sier det vil være "super vanskelig" for Neymar å være egnet for sin Champions League-tie mot Manchester United neste måned. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Brasil-forresten led på en bruddmetatarsal mot Strasbourg i den franske cupen onsdag. PSG reiser til Old Trafford for første etappe av deres siste 16-slips den 12. februar. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2018/19 for å vise din støtte. Tuchel sa: "Det blir super vanskelig. Det er fortsatt for tidlig å snakke om en returdato fordi vi må vente og se hvordan Neymar reagerer på behandlingen for å være mer presis."   ..
Read More
Bayern München 2019-20 unna billige fotballdrakter vil grøfte den kontroversielle mintgrønne fargen på denne sesongens bortpakke med en mer tradisjonell fargerik. Den nye Bayern München 19-20 bortskjorten er satt til å bli utgitt i juli 2019. Den nye Bayern München-vesten vil ha hovedfarge hvit med marine applikasjoner. Ingenting om utformingen av settet har overgått ennå. Hvit er en farge som regelmessig er brukt til den tyske klubbens vesker. Bayern München drakt 2018/19 til salgs nettbutikk.   ..
Read More
Mohamed Salah scoret to ganger i en spennende 4-3-vinner for Liverpool mot Crystal Palace i lørdag for å ta sitt mål til 50 mål i den engelske Premier League. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Bare tre spillere - Andy Cole (65), Alan Shearer (66) og Ruud van Nistelrooy (68) - har nådd landemerket i så få spill som 72 det har tatt Salah til å hakke sitt halvt århundre. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2018/19 for å vise din støtte. Salah, 26, som vant EPL Golden Boot sist sesong med 32 mål, er nå ligaens toppscorer i denne kampanjen etter å ha funnet nettet 16 ganger, og den nervøse seieren over Palace utvider Liverpools ledelse øverst på bordet til syv poeng .   ..
Read More
Manchester City har inngått en avtale med Hajduk Split for Kroatia under 19 kaptein Ante Palaversa. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Palaversa, 18, er en av de kroatiske fotballens mest lovende midtbanespillere og vil tilbringe resten av sesongen på lån i Hajduk, med City for å betale Hajduk ekstra bonuser, avhengig av hvor mange opptredener tenåringen gjør i andre del av sesongen. Du kan også kjøpe Manchester City drakt 2018/19 for å vise din støtte. Ifølge Di Marzio blir Pep Guardiola "betraktet" av Palaversa og "ser Fernandinho i ham", noe som gjør den unge kroatiske en potensiell langsiktig etterfølger for Manchester Citys viktige brasilianske midtbanespiller.   ..
Read More
Juventus-angriperen Paulo Dybala har sagt om hans ønske om å bli gjenforenet med Manchester Uniteds Paul Pogba. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter for å vise din støtte. Dybala og Pogba var lagkamerater på Torino siden franskmannens bytte til Old Trafford for £ 89,3m sommeren 2016. Nå, med Dybala som er knyttet til et trekk til både United og Manchester City, har han snakket om hvor mye han ville like å leke med Pogba igjen.  Manchester United drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Dybala sa: "Jeg vil alltid gjerne spille med noen av hans nivå. Uansett hvilken beslutning han gjør, vil jeg alltid ønske ham lykke til." Argentineren scoret 22 Serie A-mål for Juventus i fjor, selv om han har slitt seg for å opprettholde den formen denne kampanjen, med bare to i 22 ligaer.   ..
Read More
Manchester United er nå bookmakers favoritter for å signere nummer 7 billige fotballdrakter eieren Philippe Coutinho bør han flytte i januar overføringsvindu, Manchester Evening News rapporter. Rapporter foreslo at United allerede hadde startet diskusjoner for å signere midtbanespilleren denne måneden etter at Coutinho hadde en grov start med Barcelona. Barcelona drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Den 26-åringen har angivelig blitt frustrert av hans mangel på spilletid siden han dro fra Liverpool, noe som gjorde ham til et toppmål for en rekke klubber i januar-overføringsvinduet.   ..
Read More
Nummer 7 billige fotballdrakter eier reflektert på en tilfredsstillende 2018 og snakket om hans fremtidige planer, inkludert en potensiell retur til Sporting CP, klubben som Manchester United signerte ham fra i 2003. Ronaldo, 33, som har scoret 15 mål i 24 kamper for Juve så langt denne sesongen, avslørt for å registrere at 2018 har vært det beste året i karrieren hans, til tross for å savne ut på Ballon d'Or-troféet. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2018/19 for å vise din støtte. Ronaldo sa: "Skal jeg gå tilbake til Sporting som Nani? I fotball vet du aldri. ... Det var den riktige beslutningen om å forlate det nasjonale [teamet] en kort stund, men jeg kommer tilbake i 2019. " Men han avslørte også at han ikke planlegger å forlate sin nye klubb Juventus noen gang snart, en klubb som han innrømmet har gjort ham til å føle seg hjemme med en gang.   ..
Read More
Cristiano Ronaldo har avsluttet 2018 som Real Madrids høyeste målskytter, til tross for at han ikke har spilt for klubben om syv måneder. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Portugals fremmester scoret en svimlende 28 mål i sine siste 22 kamper for Real i andre halvdel av kampen 2017/18 før han dro til Juventus i juli. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Marca rapporterer at i andre plass kom Gareth Bale på 27 mål i 48 kamper med Karim Benzema avrundet topp tre med 18 mål i 53 kamper. Luka Modric, som falt Ronaldo som Ballon d'Or-vinner i år, scoret to mål i sine 45 skikkelser.   ..
Read More
Adrien Rabiot kunne bli med Barcelona umiddelbart. Midtbanespilleren kan gå i juni 2019 til enhver side, og PSG har akseptert at de vil miste ham, da han ikke vil forny kontrakten. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Thomas Tuchel har skilt ham fra laget. PSGs sportsdirektør Antero Henrique har blitt fortalt å se etter en klubb som ønsker å signere ham for et gebyr i januar, slik at de kan tjene penger ut av avreise. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2018/19 for å vise din støtte. Per Paris United PSG er villig til å la ham gå for bare 5 millioner euro og si at de forventer at Eric Abidal, Barcelonas sportsdirektør, skal kontakte i januar for å starte forhandlinger.   ..
Read More
Premier League toppscorer har vært i god form nylig, med flere utøvere som begynner å dukke opp fra hovedpakken. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter for å støtte favorittspilleren din. Arsenalhelten Pierre-Emerick Aubameyang scoret to ganger mot Burnley for å fortsette sin imponerende sesong så langt. Mohamed Salah nettet igjen for Liverpool da de sikret toppspill i Premier League-bordet. Arsenal drakt 2018/19 med høy kvalitet! Harry Kane, Eden Hazard og Raheem Sterling er også i mixen, med disse tre stjernene uten tvil de beste spillerne i sesongen så langt. Arsenal drakt barn med høy kvalitet! Her er topp 5 av Premier League toppscorer: Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) - 12 mål (3 assists) Mohamed Salah (Liverpool) - 11 mål (5 assists) Raheem Sterling (Manchester City) - 9 mål (6 assists) Harry Kane (Tottenham) - 9 mål (3 assists) Eden Hazard (Chelsea) - 8 mål (9 assisterer)   ..
Read More
De første detaljene i Tottenham Hotspur 2019-20 unna billige fotballdrakter har blitt lekket. Igjen med AIA som hovedsponsor, forventes den nye Spurs-vesten å bli lansert i juli 2019. Tottenham 2019-20 unna skjorte vil være overveiende mørkblå med hvite logoer og, interessant, lilla aksenter. Dessverre kan vi ikke si noe mer spesifikt om selve designet, men det vil være basert på en oppdatert Nike-mal. Tottenham Hotspur drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Nike's 2019-2020-settsmal vil skryte av mer unike design, spesielt frontgrafikk kan strekke seg til ermene, og det vil være flere kragealternativer. Tottenham Hotspur drakt barn med høy kvalitet!   ..
Read More
Barcelona superstar nummer 10 Barcelona drakt 2018/19 eier Messi har nå scoret flere mål og gitt flere assists enn noen annen spiller i Europa - til tross for å være ute i en måned med en ødelagt arm. Den 31-årige nettet et fint hat-trick da katalanerne thrashed ti-mann Levante å forbli tre poeng klart i La Liga. Messi drakt barn til salgs nettbutikk. Messi's treble tok ham til 20 mål i alle konkurranser for kampanjen, med 14 av de som kom i toppflyet. Og et slikt trekk, kombinert med hans ti assists, så ham klatre til toppen av Golden Shoe-standarden for 2018-19 sesongen. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter for å vise din støtte. Argentinas internasjonale har nettet flere mål og bidratt mer assists enn noen annen spiller i Europas fem største ligaer.   ..
Read More
Gruppestadiet i UEFA Champions League har konkludert med, la oss se de høyeste scoring-spillerne i Europas toppkonkurranse hittil. Bayern München drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Så langt ligger Bayern Münchens Robert Lewandowski på toppen av målskårene med åtte mål, gjennomsnittlig et mål hvert 67 minutt. Han blir fulgt tett av Barcelona-essen Lionel Messi med seks mål (50 minutter per mål) og Roma Edin Dzeko med fem (72 minutter per mål). Du kan også kjøpe Lewandowski drakt barn for å vise din støtte. Etter hvert som Lewandowski er ferdig som toppmester i gruppespillet, markerer denne sesongen bare andre gang siden 2010-11 at verken Ronaldo eller Messi toppet målskårene i gruppespillet. billige fotballdrakter med høy kvalitet! Resten av listen over toppmatchere inkluderer Moussa Marega (FC Porto), Neymar (Paris Saint-Germain), Andrej Kramaric (Hoffenheim), Dusan Tadic (Ajax) og Paulo Dybala (Juventus) med fem mål hver hittil. ..
Read More
Liverpool lanserte nylig en helt ny retro billige fotballdrakter samling, tegning fra den rike historien fra slutten av 1980-tallet til begynnelsen av 2000-tallet. Denne skjorten er overveiende hvit og har noen grå vertikale striper, samt tynne røde linjer på ermene, i samme farge som en del av overlappskraven og Candy-logoen. Liverpool drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Denne jerseyen bringer klubbens tradisjonelle røde farge i to nyanser, takket være de vertikale stripene spredt over hele kroppen. Du kan også kjøpe Liverpool drakt barn for å vise din støtte. Den hvite vises på V-halsen, ved siden av den røde, stripene på ermet, og Carlsberg-logoen, en av klubbens største partnerskap hele tiden.   ..
Read More
Cristiano Ronaldo mener at hans store rival i Barcelona, Lionel Messi, skulle komme og bli med ham i Italia. Juventus drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Den 33-årige kom til Juventus om sommeren for en avgift i regionen på £ 105m etter ni år på Real Madrid, hvor han vant to La Liga-titler og fire Champions League. Du kan også kjøpe Ronaldo drakt barn i butikken vår. I løpet av sin tid på Bernabeu, gikk han og Messi stadig til hodet for lag og individuelle priser, med sin 10-årige dominans av Ballon d'Or, som bare ble brutt i år av Luka Modric. billige fotballdrakter med høy kvalitet! Ronaldo sa: "Jeg vil at han skal komme til Italia en dag. Jeg håper han aksepterer utfordringen som meg, men hvis han er glad der, respekterer jeg det." ..
Read More
Med spenninger som kjører høyt på Old Trafford, ser jobben til Manchester United, Jose Mourinho, seg ikke særlig sikker. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Hovedmålene for å erstatte ham som leder neste sommer er Spurs-sjef Mauricio Pochettino, men de må betale opptil £ 40million for sine tjenester, ifølge The Sun. Du kan også kjøpe Manchester United drakt 2018/19 for å vise din støtte. Argentineren har gjort en god jobb hos Tottenham, da de for tiden sitter tredje i Premier League-tabellen. I mellomtiden er Manchester United slankende i åttende. Manchester United drakt barn med høy kvalitet! I mai signerte Pochettino en ny femårsavtale som varer til 2023 verdt £ 8.5million per år, så Manchester United må betale for å ansette ham til jobben. ..
Read More
Krokas midtbanespiller Luka Modric slo Cristiano Ronaldo og Antoine Griezmann for å vinne 2018 Ballon d'Or. billige fotballdrakter fir salg nettbutikk. Modric førte sitt land til en første verdenskampfinale i Russland i fjor sommer, og var også en nøkkelmester i Real Madrid-laget som fullførte en Champions League tre i en rad i mai i fjor. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Luka Modric blir den første spilleren enn Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo for å kreve prisen på mer enn et tiår. Tidligere Brasil og AC Milan fremover Kaka, i 2007, var den siste spilleren annet enn Messi eller Ronaldo for å vinne den. Real Madrid drakt barn med høy kvalitet! Ronaldo, som kom til Juventus fra Real Madrid om sommeren, kom andre. Barcelona fortsatte Messi ferdig femte, med Atletico Madrid frontmann Antoine Griezmann og PSG angriper Kylian Mbappe - begge vunnet VM med Frankrike - tredje og fjerde henholdsvis. ..
Read More
Det er ifølge den spanske fotballjournalisten Guillem Balague, som har utelukket en retur for brasilianen. Paris Saint-Germain drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Neymar forlot Barca bak for å bli med Paris Saint-Germain i en verdensrekord på 198 millioner kroner i fjor sommer. På litt over et år på Parc Des Princes har 26-åringen nettopp 41 mål i 46 utflukter for den franske siden, men rapporter tyder på at han nå ser etter en utvei. Du kan også kjøpe Neymar drakt barn for å vise din støtte. Balague, men har halt kaldt vann på rykter, vil han være på vei tilbake til Nou Camp. Han sa: "Barcelona har ikke råd til Neymar. Og det burde være slutten på historien om den ene virkelig. Med å bringe Neymar, ville det bety ikke bare hans lønn, et overføringsgebyr på minst € 200m - den typen penger som Barcelona ikke har råd til.   ..
Read More
Barcelona har til hensikt å inngå en avtale for å gi nytt navn til Nou Camp. La Liga-gigantene har angivelig vært i samtaler med katalansk farmasøytisk selskap Grifols, og en avtale kunne bli avsluttet før årsskiftet. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Spansk radiostasjon RAC1 avslørte samtalene var på et avansert stadium på "Tu Diras" -programmet, etter at innledende diskusjoner ble nektet i fjor. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2018/19 for å vise din støtte. De siste samtalene antas å ha blitt holdt med høy grad av hemmelighold, og Grifols sies å være ledende i løpet av navnet på rettigheter, foran multimediakommunikasjonsgruppen Mediapro, også basert i Barcelona. Barcelona drakt barn med høy kvalitet! Enhver avtale vil tillate Barcelona å investere minst € 200 millioner (£ 177,4 millioner) i Espai Barca-prosjektet for å renovere området rundt Nou Camp og bygge en ny Palau Blaugrana, innendørsarenaen som brukes av Barcelonas basketball, håndball, futsal og roller hockey lag. ..
Read More

SITE MAP

VM 2018 Drakter
Argentina VM Drakt Australia VM Drakt Belgia VM Drakt Brasil VM Drakt Colombia VM Drakt Costa Rica VM Drakt Denmark VM Drakt Egypt VM Drakt England VM Drakt Frankrike VM Drakt Iran VM Drakt Island VM Drakt Japan VM Drakt Kroatia VM Drakt Marokko VM Drakt Mexico VM Drakt Nigeria VM Drakt Panama VM Drakt Peru VM Drakt Polen VM Drakt Portugal VM Drakt Russland VM Drakt Saudi Arabia VM Drakt Senegal VM Drakt Serbia VM Drakt Spania VM Drakt Sveits VM Drakt Sverige VM Drakt Sør-Korea VM Drakt Tunisia VM Drakt Tyskland VM Drakt Uruguay VM Drakt

Klubber Drakter

Premier League drakt
Arsenal drakt Aston Villa drakt Chelsea drakt Crystal Palace drakt Everton drakt Leicester drakt Liverpool drakt Manchester City drakt Manchester United drakt Newcastle United drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt West Ham United drakt

La Liga drakt
Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt Valencia drakt

Bundesliga drakt
Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Borussia Dortmund drakt FC Schalke 04 drakt Hamburger SV drakt Wolfsburg drakt

Ligue 1 drakt
As Monaco drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt

Serie A drakt
AC Milan drakt AS Roma drakt Fiorentina drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt SSC Napoli drakt

Andre Klubber drakt
AFC Ajax drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Celtic drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt FC Porto drakt Los Angeles Galaxy drakt New York City drakt River Plate drakt


Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Albania Drakt Barn Argentina Drakt Barn Belgia Drakt Barn Brasil Drakt Barn Chile Drakt Barn Colombia Drakt Barn England Drakt Barn Frankrike Drakt Barn Irland Drakt Barn Island Drakt Barn Italia Drakt Barn Kroatia Drakt Barn Mexico Drakt Barn Nederland Drakt Barn Nord-Irland Drakt Barn Polen Drakt Barn Portugal Drakt Barn Russland Drakt Barn Spania Drakt Barn Sveits Drakt Barn Sverige Drakt Barn Tsjekkia Drakt Barn Tyskland Drakt Barn Uruguay Drakt Barn USA Drakt Barn Wales Drakt Barn Østerrike Drakt Barn

Dame Drakter
AC Milan Dame 2018 Arsenal Dame 2018 Barcelona Dame 2018 Bayern München Dame 2018 Borussia Dortmund Dame 2018 Chelsea Dame 2018 Inter Milan Dame 2018 Juventus Dame 2018 Liverpool Dame 2018 Manchester City Dame 2018 Manchester United Dame 2018 Paris Saint Germain Dame 2018 Real Madrid Dame 2018 Argentina Dame 2018 Belgia Dame 2018 Brasil Dame 2018 Colombia Dame 2018 England Dame 2018 Frankrike Dame 2018 Italia Dame 2018 Mexico Dame 2018 Nederland Dame 2018 Portugal Dame 2018 Russland Dame 2018 Spania Dame 2018 Tyskland Dame 2018 USA Dame 2018

Spillere Drakter
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

Landslagsdrakt 2018
Albania Drakt 2018 Argentina Drakt 2018 Australia Drakt 2018 Belgia Drakt 2018 Brasil Drakt 2018 Canada Drakt 2018 Chile Drakt 2018 Colombia Drakt 2018 Costa Rica Drakt 2018 Denmark Drakt 2018 Ecuador Drakt 2018 Egypt Drakt 2018 Elfenbenskysten Drakt 2018 England Drakt 2018 Finland Drakt 2018 Frankrike Drakt 2018 Ghana Drakt 2018 Hellas Drakt 2018 Iran Drakt 2018 Irland Drakt 2018 Island Drakt 2018 Italia Drakt 2018 Japan Drakt 2018 Kamerun Drakt 2018 Kroatia Drakt 2018 Marokko Drakt 2018 Mexico Drakt 2018 Nederland Drakt 2018 Nigeria Drakt 2018 Nord-Irland Drakt 2018 Norge Drakt 2018 Panama Drakt 2018 Paraguay Drakt 2018 Peru Drakt 2018 Polen Drakt 2018 Portugal Drakt 2018 Romania Drakt 2018 Russland Drakt 2018 Saudi Arabia Drakt 2018 Senegal Drakt 2018 Serbia Drakt 2018 Slovakia Drakt 2018 Slovenia Drakt 2018 Spania Drakt 2018 Sveits Drakt 2018 Sverige Drakt 2018 Sør-Afrika Drakt 2018 Sør-Korea Drakt 2018 Tsjekkia Drakt 2018 Tunisia Drakt 2018 Tyrkia Drakt 2018 Tyskland Drakt 2018 Ukraina Drakt 2018 Ungarn Drakt 2018 Uruguay Drakt 2018 USA Drakt 2018 Venezuela Drakt 2018 Wales Drakt 2018 Østerrike Drakt 2018

Landslagsdrakt 2017
Albania Argentina Belgia Brasil Chile Colombia Costa Rica Czech Danmark Ecuador England Finland Frankrike Hellas Irland Island Italia Kalkun Kroatia Mexico Nederland Nord-Irland Norge Polen Portugal Romania Russland Skottland Slovakia Slovenia Spania Sveits Sverige Tyskland Ukraina Ungarn Uruguay USA Wales Østerrike