AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Barcelona kunngjorde offisielt at Suarez ble med i Atletico Madrid, Barcelona krever ikke et fast overgangsgebyr, men har en flytende klausul på 6 millioner euro.Billige fotballdrakter I følge tidligere rapporter vil den flytende klausulen på 6 millioner euro være knyttet til Atleticos ligarangering og Champions League-resultater. Suarez-kontrakten med Barcelona utløper neste sommer, men han er ikke lenger i planen til Barcelona-trener Coman. Før han kom til Juventus, mislyktes han, og til slutt signerte han en toårskontrakt med Atletico Madrid. Suarez er 33 år i år. Han har spilt for Barcelona i 6 sesonger. Billige Barcelona drakt 2019/20 Han bidro med 198 mål og 109 assist. Han ble den tredje målscoreren i Barcelonas historie og vant 13 mål for de røde og blå, inkludert 1 Champions League og 4 La Liga. champion. ..
Read More
Juventus kunngjorde offisielt den offisielle oppsigelsen av kontrakten med Higuain, og den argentinske spissen vil signere med Miami International. Higuain er allerede i USA. Før dette dro eieren av Miami International til flyplassen for å hilse på den lille røykeren og uttrykte sin oppriktighet.Billige fotballdrakter Juventus nådde også en avtale med Roma om å signere Bosnia-Hercegovina-spissen Ba Dzeko. Higuain kom til laget i sommervinduet 2016 for 90 millioner euro, scoret 66 mål på 149 kamper og hjalp laget med å vinne tre Serie A-titler. Etter hvert som alderen har gått ned, Billige Juventus drakt 2019/20 har han imidlertid også blitt lånt ut til AC Milan og Chelsea etter at han ble med. ..
Read More
AC Milan-klubbens offisielle nyheter, den portugisiske spissen Andre Silva overført offisielt til Bundesliga-laget Frankfurt, signerte han med Frankfurt frem til 2023. Andre Silva flyttet fra Porto til AC Milan sommeren 2017, da Rossoneri betalte ham 38 millioner euro. Billige fotballdrakter Men etter overgangen spilte han dårlig og har ikke funnet den utmerkede overtidstilstanden mot Portugal. Da spilte Andre Silva for Sevilla og Frankfurt på lån. I 19-20 sesongen spilte han 37 kamper for Frankfurt i forskjellige konkurranser, scoret 16 mål og hadde 5 assists, spesielt hans bemerkelsesverdige prestasjoner etter omkampen, noe som også fikk Frankfurt til å kjøpe seg en idé. I følge Bild-avisen betalte Frankfurt bare 9 millioner euro for overføringen av Andre Silva, Billige AC Milan drakt 2019/20 som er langt fra kostnadene ved å kjøpe i 2017, men dette kan være knyttet til den fremtidige Rebic-transaksjonen. , Det forventes at Rossoneri snart vil kunngjøre nyheten om å bli med den kroatiske spissen som er "byttet" med Silva. ..
Read More
Messis besluttsomhet ble rystet. Under farens forhold vurderer Messi muligheten for å bli i laget. Onsdag morgen lokal tid benyttet Messis far Jorge anledningen til å ankomme Barcelona, fotball draktsett og etter å ha møtt med advokaten hadde han et møte med Barcelonas president Bartomeu i mer enn en time. I følge nyheter fra vestlige medier nådde de to partene imidlertid ikke enighet denne gangen, og stemningen i samtalen var veldig harmonisk. Torsdag kom faren til Messi for å møte og snakke med Messi i en time. Selv om det ikke er gjort noe videre av alle parter, sa spanske medier at Messi vurderer på nytt. "Daily Sports Daily" hadde overskriften "Han tenker". Sa at Messi studerer muligheten for å bli, Billige Barcelona drakt 2019/20 og Bartomeus faste stilling gjør det vanskelig for Messi å reise fritt. Kanskje han vil oppfylle sitt siste kontraktår i Barcelona og forlate Barcelona i fri form neste sommer. ..
Read More
Ronaldo ga sin stemme på sosiale medier for andre dag på rad, og indikerte at han er veldig sterk og vil bryte rekorder i den nye sesongen og erobre Europa og verden. Ronaldo kom med i Juventus for to serier i serie A på rad, men ble eliminert av Lyon i Champions League Final 16 forrige sesong . Billige fotballdrakter Han så frem til den nye sesongen gjennom Ins på torsdag, "Jeg forbereder meg til den andre sesongen av Bianconeri. Min ånd og ambisjon er like høy som alltid. Mål, seire, engasjement, engasjement, profesjonalitet. Bruk all min styrke i lagkamerater. Med verdifull hjelp fra alle Juventus-lagene, prøver vi nok en gang å erobre Italia, Europa og verden! " Under ledelse av trener Pirlo er Juventus 'mål selvfølgelig ikke begrenset til ti påfølgende mesterskap i Serie A. Laget vant Champions League sist gang i 1996. Ronaldo savnet også Big Ears Cup etter å ha tatt farvel med Real Madrid. “Bryt rekorder og overvunnet hindringer. Billige Juventus drakt 2019/20 Vinn mesterskap, oppnå personlige mål og gjør mer og bedre gang på gang. For å nå et høyere nivå og lykkes med alle mulige utfordringer. "Gjør hvert år til et bedre eventyr enn tidligere år , For å vinne alt for fansen og supporterne. Å være arving etter denne fantastiske og unike lidenskapen fra Juventus, å leve opp til dens historie og for å forbedre vårt omdømme, verdier og standarder så mye som mulig. Vi er Juventus! Vi er vinnerene! Vi er tilbake, sterkere enn noen gang! Vi stoler på deg! komme sammen! Til slutten! " ..
Read More
Bell har blitt en stor hodepine for Real Madrid, men nå tar Real Madrid imot gode nyheter, Premier League-teamet til Tottenham har til hensikt å overta Bell. The Mirror siterte spanske medier som rapporterer at Mourinho håper å bringe Bale tilbake til Tottenham. Billige fotballdrakter Den eneste vanskeligheten nå er Bales lønn. Hans ukentlige lønn etter skatt er så høy som 350.000 pund, noe som er uutholdelig for Tottenham. av. Hvis spilleren samtykker til en lønnskutt, vil avtalen være operativ. Bell er 31 år gammel og begynte hos Real Madrid fra Tottenham for syv år siden. Overføringsgebyret er så høyt som 86 millioner pund. Den siste sesongen brøt Bell og Zidane fullstendig, Billige Real Madrid drakt 2019/20 og Zizou forlot også Bell. I dette tilfellet bruker Bell enten lønnen sin eller overfører for å redde karriere                                                                                                                                                                                                                                                                             n. ..
Read More
I følge tyske medieoppslag kontaktet Liverpool formelt Bayern München for å diskutere kjøpet av Thiago. Bildet rapporterte at dette var første gang Liverpool offisielt tok kontakt med Bayern. Billige fotballdrakter De ba Tiago om prisen. Bayerns prisantydning var 30 millioner pund, men ifølge tyske medianalyser var et tilbud på 27 millioner pund nok til å ta bort. Thiago. De britiske mediene sa at Liverpools psykologiske pris for Thiago er 20 millioner pund, og den spanske midtbanespilleren blir fylt 30. neste år. Han har bare ett år igjen i kontrakten sin med Bayern, Billige Liverpool drakt 2019/20 og han er ikke villig til å fornye. I tillegg ønsker spillerne selv å komme til Premier League og Anfield. I 2013 signerte Bayern Thiago fra Barcelona for 21,6 millioner pund. ..
Read More
Arsenal kunngjorde offisielt permittering av 55 ansatte, dette trekket forårsaket et opprør. Ifølge rapporter er Arsenal-spillerne veldig misfornøyd med denne avgjørelsen. Ifølge rapporten "The Athletic" er Arsenal-spillerne misfornøyd med klubbens beslutning om å permittere staben, Billige fotballdrakter og spillerne mener at de er blitt forrådt av klubben. Under epidemien før, overtalte Arsenal-klubben de fleste spillerne til å kutte lønningene med 12,5%, og ga uttrykk for at de hadde til hensikt å bruke midlene fra spillernes lønnskutt for å beholde jobbene til andre klubbansatte, men nå har klubben permittert 10% av staben på en gang. skuffet. I tillegg rapporterte "The Athletic" at flere Arsenal-ansatte vil møte oppsigelse de kommende dagene. Billige Arsenal drakt 2019/20 Selv om de ansatte som ikke ble sagt opp, er fordelene blitt redusert. I tillegg til å opprettholde medisinsk forsikring, vil pensjoner mottatt fra klubben reduseres, og de tidligere gratisbillettene eller kontantfordeler med tilsvarende verdi vil bli avsluttet fullstendig. ..
Read More
I følge britiske medieoppslag vil venstreback Zilwell fra Leicester informere klubben om at han vil til Chelsea. Ifølge Mirror mener den 23 år gamle engelske venstrebacken at hans langsiktige fremtid er på Stamford Bridge.Han er veldig interessert i å melde seg inn i Blues og vil informere Leicester City om sine ideer. Billige fotballdrakter Imidlertid kontrakten hans frem til 2024, med mindre Chelsea gir et tilbud som er vanskelig å avslå, vil ikke Blue Fox slippe ham lett. Leicester City-trener Rogers sa: "Vi har ingen intensjoner om å selge Chilwell, han er ikke til salgs." Zilwell bommet på de fem siste rundene i Leicester City på grunn av skade, Billige Chelsea drakt 2019/20 og laget vant bare en kamp i disse fem rundene og tapte Champions League-setet. ..
Read More
Die Saison 2019-20 der La Liga ist beendet und die UEFA hat die beste Mannschaft der La Liga in dieser Saison ausgewählt. Der Ligameister Real Madrid hat insgesamt 5 als größten Sieger ausgewählt, Billige fotballdrakter während nur Messi aus Barcelona auf der Liste steht. Außerdem gehört der beste Trainer zu Zidane, und Navas und Cazorla werden ebenfalls als beste Mannschaft ausgewählt. Anhang: Die beste Mannschaft der Saison in der Liga, Billige Real Madrid drakt 2019/20 ausgewählt von der UEFA Torhüter: Courtois (Real Madrid) Verteidiger: Navas (Sevilla), Ramos (Real Madrid), Diego Carlos (Sevilla), Yuri Belcice (Bibao) Mittelfeldspieler: Kroos (Real Madrid), Casemiro (Real Madrid), Cazorla (Villarreal) Vorwärts: Messi (Barcelona), Benzema (Real Madrid), Gerard Moreno (Villarreal) Bester Trainer: Zidane (Real Madrid) ..
Read More
I La Liga-ligaen tapte spanjolen mot Barcelona 0-1 og droppet til andre divisjon tre runder på forhånd. Den spanske styrelederen Chen Yansheng holdt en tale. Mens han ba unnskyldning til fansen, Billige fotballdrakter sa han at spanjolene er sikre på å raskt komme tilbake til La Liga. Jeg personlig har det største ansvaret for lagets dårlige atletiske prestasjoner denne sesongen. Derfor vil jeg uttrykke mine dype unnskyldninger til fansen og klubbvennene som bryr seg og støtter laget. Deretter vil vi gjennomføre en grundig gjennomgang og refleksjon, fotballdrakt dame Spania Hjemmedrakt og fremme den fortsatte utviklingen av teamet. Vi er sikre på at teamet raskt vil komme tilbake til La Liga i nærmeste fremtid gjennom ubegrenset innsats og hardt arbeid. ..
Read More
Liverpool beseiret Brighton i Premier League denne runden, men kapteinen Henderson pådro seg en ligamentskade, noe som foreløpig ikke er ideelt. Billige fotballdrakter Nyheter fra The Mirror sier at Henderson ikke burde være i stand til å spille resten av sesongen, og han kan til og med savne spillet i begynnelsen av neste sesong. Når han snakket om Hendersons skade, sa Liverpool-trener Klopp: "Vi vet ikke den eksakte situasjonen. Vi må vente, men Hendersons skade er ganske alvorlig." The Mirror sa at Henderson forventet Vil være fraværende i 6-8 uker, og resten av sesongen blir absolutt ikke spilt. Billige Liverpool drakt 2019/20 Når man tar hensyn til den forkortede sesongen på grunn av epidemien, betyr dette også at i begynnelsen av den nye sesongen, vil Henderson også gå glipp av noen kamper. ..
Read More
For Getafe-spillet vant Real Madrid, men laget vant vanskelig. Ramos sitt straffemål og lagets solide forsvar sørget for seier. På den offensive enden var spillerens ytelse skuffende. Isco. Denne kampanjen fortsatte Isco å starte, dette er hans andre spillstart på rad, men ytelsen er langt fra hans nivå på spillerne burde ha et nivå, med talentet hans, burde han gi en mer tilfredsstillende ytelse . Den spanske "Aspen" sa at Isco ga middelmådige prestasjoner mot Getafe igjen, fotballdrakter til barn og dette ser ut til å ha blitt normen den siste tiden. På banen kunne Isco ikke finne en retning og ble undertrykt av motstanderen, som om han falt i gropen. Han kunne ikke koble laget og kunne ikke utgjøre en trussel mot Getafe. Isco har liten innflytelse på lagets fotball. På den ene siden er han i dårlig fysisk tilstand og ikke i stand til å endre rytme, noe som opprinnelig var hans spesialitet. På den annen side savner han ofte ballen i faresonen, Billige Real Madrid drakt 2019/20 og pasningen virker irrelevant. Motstanderens spiller presset ham for å undertrykke Isco på midtbanen. Zidane ønsket opprinnelig at han skulle fungere som en bro som forbinder Real Madrid. Etter Iscos dårlige prestasjoner, måtte Zidane endre strategien og erstattet Roscoe med Rodrigo i det 64. minutt og kom av benken. Ascencio og Rodrigo, som spilte bare en halvtime, utgjorde en større trussel mot motstanderne enn Isco. ..
Read More
Etter et bortfall på 30 år, fikk Liverpool endelig tilbake den engelske Premier League-tittelen, satte Klopps lag også en serie rekorder. Etter å ha låst mesterskapet, Billige fotballdrakter kommenterte "Daily Mail" også og scoret prestasjonen til Liverpool-spillerne denne sesongen. Lagets eneste 10 poeng ble gitt til forsvareren Ding Haishen Fan Dyke. "The Post" berømmet den nederlandske stjernen gjør fortsatt fremgang. Hans tilstedeværelse har beroliget alle Liverpool-fans. Billige Liverpool drakt 2019/20 Noen lag vil til og med velge å unngå når de angriper. Åpne Van Dykes forsvarssone. I forsvaret, selv om han bommet på noen kamper på grunn av skade, oppnådde Alisson en høy poengsum på 9 poeng med sin enestående ytelse. ..
Read More
For Barcelona kan Filbo som ble introdusert i fjor sommer kalles lagets velsignelse. I de 12 siste kampene i Filbo oppnådde Barcelona en vinnende rekord. Filbo kom til Barcelona som en erstatter for Alba. Billige fotballdrakter,Hans start i Barcelona var ikke jevn. I sin første kamp på vegne av Barcelona tapte Barcelona mot Granada. Barcelonas første mål ble inngått. , Stammer fra Filbos feil. Den dårlige starten påvirket imidlertid ikke Filbos utvikling i Barcelona, ​​han gjorde litt fremgang og integrerte seg gradvis i Barcelona-matrisen. I sine 12 siste kamper på vegne av Barcelona har Barcelona alle vunnet. Barcelona fotballdrakter/draktsett butikken,den vanskeligste kampen var bortekampen mot Atletico, Barcelona vant 1-0. ..
Read More
Barcelona-spiss Breswitt gjennomgikk noen av høydepunktene i karrieren, og understreket at han i Camp Nou disse månedene har blitt en bedre spiller. Vanligvis skriver barn dagbøker når de er små, og slutter å skrive når de blir store. Situasjonen er annerledes for Breswaite,fotballdrakter til barn,han er en "forfatter" av Barcelona. Som han avslørte i et intervju, liker han å se frem og reflektere over seg selv i dagboken. Nå som Breswits drøm har gått i oppfyllelse, føler han seg fortsatt utrolig fordi han blir en bedre spiller på en rask måte: "Du må være veldig fokusert, jeg tar til meg alt, jeg er en person som har observert og lært Jeg kan allerede føle hvor mye jeg har lært på så kort tid. I Barcelona må du være veldig god på ballkontroll og spille på en liten plass. Hverdagstrening er basert på dette. Billige Barcelona drakt 2019/20 Du er i en I et stressende miljø er det mennesker rundt, og du må takle ballen. " ..
Read More
Manchester United vil gi Brandon Williams en kontraktforlengelse for å matche hans nåværende status som førstelagsspiller. 19-åringen fullback har for øyeblikket en ukentlig lønn på bare 4 000 pund, men Manchester Uniteds nye kontrakt vil forbedre behandlingen betraktelig, Billige fotballdrakter,fordi hans prestasjoner denne sesongen har imponert Manchester United-trenere og toppledelse. Han kom av benken for første gang i League Cup mot Rochdale, og startet deretter for første gang i UEFA Cup mot Alkmaar. Siden den gang har han vist seg å være et viktig medlem av Solskjær-teamet, og gjorde 26 opptredener denne sesongen, inkludert ni Premier League-starter.Manchester United fotballdrakter, Han kan tilpasse seg alle posisjoner på venstre side og av og til gjøre gjesteopptredener på høyre side. Premier League er i ferd med å starte på nytt, og Williams har også fått en tung plikt. ..
Read More
Den endelige utformingen av billige fotballdrakter er mye mindre skurrende enn hva mange fryktet å se tidligere skisser og forfalskninger. Adidas Manchester United 20-21 hjemmeskjorte er overveiende rød med hvite logoer. De tre stripene, plassert på skuldrene på skjorten, er også hvite. billige Manchester United drakt 2019/20 til salgs nettbutikk. Som forventet vises en svart-gul stripe-grafikk over hele Manchester United 2020-21 hjemme-trøye - selv om bruken er mye mindre skurrende enn først fryktet. ..
Read More
Den nye BVB 20-21 hjemme billige fotballdrakter vil ha samme fargekombinasjonsbokse som deres nåværende sett - Cyber Yellow & Black. Ikke veldig overraskende, Dortmunds hjemmefotballskjorte for 2020-21 vil inneholde lagets klassiske og ikoniske fargekombinasjon - gul og svart. Fargene (Cyber Yellow & Puma Black) er de samme som de som ble brukt de foregående sesongene. billige Borussia Dortmund drakt 2019/20 til salgs nettbutikk. Det som er mer interessant med BVB 20-21 hjemmekit, er at skjorten vil hylle t-banestasjonen Westfalenhalle, undergrunnsstasjonen som fansen kan bruke for å komme seg til stadion. ..
Read More
Den nye Barcelona fjerde trøya ble lekket i dag. Den er laget av Nike, sponset av Rakuten og skal bæres i La Liga 2020-21. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Nike FC Barcelona 20-21 fjerde fotballskjorte introduserer et unikt design som er ganske uvanlig - for første gang noensinne er Blaugrana-stripene og det katalanske flagget kombinert. Du kan også kjøpe billige Barcelona drakt 2019/20 for å vise din støtte. Overveiende blå er det to røde striper på fronten av Nike Barcelona 2020-2021 fjerde fotballskjorte, som falmer inn i de fem gule og fire røde stripene på Senyera mot bunnen. ..
Read More
Fabio Capello påpekte at det eneste teamet i Spania som ikke kom til å bli ødelagt av COVID-19-krisen, var Real Madrid, og det virker sant når du ser på at backbackene deres samlet er verdt 178 millioner euro. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Av de som for øyeblikket er i førstelaget, er Marcelo verdt 16 millioner euro, Ferland Mendy er verdt 32 millioner euro og Dani Carvajal er verdt 40 millioner euro. Du kan også kjøpe billige Real Madrid drakt 2019/20 i vår butikk. Det er også tre fullrygg som er verdifulle, med Achraf Hakimi som er verdt 54 millioner euro ifølge Transfermarkt. Sergio Reguilon er verdt 20 millioner euro, mens Alvaro Odriozola er verdt 10 millioner euro. ..
Read More
Fortsetter det nylige temaet med relativt mørke hjemmeskjorter, har Nike Liverpool 2020-21 hjemmeskjorte samme farge som Portugal 2018 verdensmesterskjorte. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Nike kombinerer den røde basefargen med hvit og teal for Nike Liverpool 20-21 hjemme-trøye. Settet er basert på Nike 2020-malen, introdusert for 2020-landslagssettene. Du kan også kjøpe billige Liverpool drakt 2019/20 i vår butikk. På baksiden under kragen er den vanlige grafikken for å huske Hillsborough-katastrofen. ..
Read More
Den tredje billige fotballdrakter fra Manchester City 2019-20, den første av Puma, introduserte et stilig design i livlige farger. Nå gir vi deg informasjonen om Manchester Citys nye 20-21 tredje sett, som er satt til å ha en mye mer klassisk fargekombinasjon. Manchester City 20-21 tredje trøye vil kombinere fargene Whisper-White & Peacoat offisielt. Whisper-White er en veldig lys beige fargetone som mest sannsynlig vil vises hvit langveisfra, mens Peacoat er en standard marine fargetone. billige Manchester City drakt 2019/20 til salgs nettbutikk. Mens fargene på Manchester City 2020-2021 3. trøye antyder et klassisk utseende, er den faktiske designen mye mer der ute - per Puma. ..
Read More
Juventus je ochoten nechat hvězdného hráče Cristiana Ronalda vrátit se do svého bývalého klubu Real Madrid za výhodnou cenu, podle Corriere dello Sport. billige Juventus drakt 2019/20 na prodej online obchod. Vypuknutí koronaviry způsobilo ve sportovním světě chaos, a během příštích měsíců bude klubům stát spoustu peněz, což některé nutí k drastickým jednáním. Veškeré příjmy z zápasových dnů vyschly, ligy byly uzamčeny po celém světě a Juventus může být nucen odprodat některá aktiva. V našem obchodě si také můžete koupit Ronaldo drakt barn. Ronaldo je nejlépe placeným hráčem v Serie A a jeho smlouva mu vydělala 27,5 mil. A-sezónu, garantovaná do června 2022. ..
Read More
Det franske fotballaget Paris Saint-Germain har samlet inn nesten 300 000 dollar for helsepersonell som kjemper mot Coronavirus-pandemien i Frankrike. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Paris Saint-Germain, det franske fotballkraftverket, lanserte en trøye med begrenset opplag med ordene “Tous Unis” (Alle sammen) i stedet for Accor Live Limitless-logoen, deres vanlige sponsor. Trøyen med begrenset utgave kan også skryte av logoen til Assistance Publique (Paris Hospitals AP-HP) på høyre ermet, og PSGs "beskytt og respekter" logo på venstre ermet. billige Paris Saint-Germain drakt 2019/20 med høy kvalitet! Trøyen, som bare var tilgjengelig på nettet og begrenset til 1 500 enheter, ble utsolgt på under 12 timer i løpet av helgen. Med hver trøye solgt for 175 €, samlet PSG inn 262 500 € ($ 290,000). ..
Read More
I dag kan vi avsløre en annen interessant detalj om neste sesongs sett FC Bayern München billige fotballdrakter. For første gang siden et tiår kommer settene med en annen 'stolt logo' på seg. Mia san Mia (We are who we are) er klubbens offisielle slagord, lik Barcas Més que un club (Mer enn en klubb). Mia san Mia-logoen har vært funksjoner på Bayern Münchens trøyer siden sesongen 2011-12, da den først dukket opp i kragen. billige Bayern München drakt 2019/20 til salgs nettbutikk. I stedet for slagordet Mia san mia, vil Adidas Bayern München 20-21 trøye ha en spesiell Rauten-grafikk med bokstaven FC Bayern. Loggen kan sees på lekkede treningstips fra 2020-21. ..
Read More
Juventus forbereder etter sigende en ny avtale for Cristiano Ronaldo som vil holde ham i klubben til utover hans 39-årsdag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ronaldos nåværende kontrakt løper til juni 2022, men det har vært hans innvirkning på Juve at sjefene i Serie A-gigantene er opptatt av å binde ham i ytterligere to år. Du kan også kjøpe billige Juventus drakt 2019/20 for å vise din støtte. Til tross for det faktum at Ronaldo nå er 35 år, og uten tvil allerede har gått høydepunktene, har ikke målscoringsevnen avtatt, og han har nettet et enormt imponerende 21 mål på 22 kamper i Serie A denne sesongen. ..
Read More
Hjemme- og bortesettet Nike France Euro 2020 slippes i mars. Du kan også kjøpe EM 2020 fotballdrakter i vår butikk. Nike France 2020 hjemmefotballskjorte er overveiende mørk blå med hvite logoer. Selv om dette er å forvente, var ikke måten France Euro 2020-hjemmekitene henter inspirasjon fra den som Zidane og Co. hadde på verdensmesterskapet i 1998. Frankrike drakt EM 2020 for salg nettbutikk. Overveiende hvit introduserer Nike France 2020 bortetrøyen et veldig rent utseende som følger med den retroinspirerte borte. Det er helt hvitt med en halsbånd og en monokrom blå logo på brystet. En stripe i fargene på det franske flagget er plassert på begge sider av Nike France Euro 2020-bortetrøyen. ..
Read More
Real Madrid vyhrál svou první ligu Clasico od osmi pokusů od roku 2016 o přeskočení Barcelony v horní části La Ligy na základě gólů druhé poloviny z Vinicius Junior a Mariano.billige fotballdrakter za prodej online obchodu. Barcelona si užila lepší šance v první polovině, ale Arthurovi a hmatatelně nejrůznějším druhům Lionela Messiho upírali pokuty šetrné k Thibaut Courtois, zatímco Antoine Griezmann stále bojoval v nepřítomnosti Luise Suáreze, aby ospravedlnil svůj letní převod 107 milionů liber, 12 yardů. Můžete také zakoupit billige Real Madrid drakt 2019/20, abyste projevili svou podporu. Real Madrid měl od začátku koherentnější strategii a používal tempo Viciniuse jnra a uruguayského záložníka Federica Valverde, aby využil prostor za barcelonskými záškodníky. ..
Read More
Barcelonas nye trøye for 2020-2021 introduserer et stilig utseende som er inspirert av 2011 Champions League-vinnerskjorta, så vel som klubbens vellykkede 1920-tallsperiode. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Det er tiårsjubileum for sesongen 2010-11, som så Barcelona vinne ligaen og Champions League. I likhet med det stilige settet som ble brukt den sesongen, har det nye hjemmesettet til 2020-2021 i Barcelona en gul krage på halsen og to røde striper foran, bak og ermene. Du kan også kjøpe billige Barcelona drakt 2019/20 for å vise din støtte. Inspirert av 1920-tallet (ifølge SPORTs historie fra i fjor), er det tynne gullstriper som vises mellom det tradisjonelle blå og røde på FC Barcelona 20-21-settet. Det er en subtil halvtone gradient mot sidene av stripene. ..
Read More
Real Madrid-stjernen Eden Hazard har snakket om sin glede ved å komme tilbake til siden etter 10 uker uten handling på grunn av skade. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den belgiske internasjonale har ikke omtalt for Zinedine Zidanes side etter å ha fått en ankelskade i 2-2 Champions League-sammenstøtet med Paris Saint-Germain i november. Du kan også kjøpe billige Real Madrid drakt 2019/20 for å vise din støtte. Han ble tilbakekalt av Zidane for deres 2-2 La Liga-uavgjort mot Celta Vigo, og til tross for resultatet var Hazard fornøyd med å være tilbake å spille fotball igjen. “Jeg er glad for å være tilbake og leke, men er ikke fornøyd med resultatet. Vi ønsket å vinne spillet, men vi kan ikke bli for skuffet, for vi er fortsatt topp i ligaen. " ..
Read More
Paul Pogba er fast bestemt på å spille en ledende rolle i Manchester Uniteds avgjørende innkjøring når han stenger for å komme tilbake til kondisjon.  billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den franske internasjonalen er håpefull for å starte på nytt utendørstrening på Uniteds Carrington-treningskompleks i løpet av to dager. Du kan også kjøpe billige Manchester United drakt 2019/20 for å vise din støtte. Derfra håper man at Pogba - forutsatt at de endelige stadiene av rehabilitering fra ankelkirurgi går etter planen - kan være tilgjengelig for valg innen ytterligere to uker. ..
Read More

SITE MAP

EM 2020 Drakter
Belgia EM 2020 Danmark EM 2020 England EM 2020 Finland EM 2020 Frankrike EM 2020 Italia EM 2020 Kroatia EM 2020 Nederland EM 2020 Polen EM 2020 Portugal EM 2020 Russland EM 2020 Spania EM 2020 Sveits EM 2020 Sverige EM 2020 Tsjekkia EM 2020 Tyrkia EM 2020 Tyskland EM 2020 Ukraina EM 2020 Wales EM 2020 Østerrike EM 2020

Klubber Drakter

Premier League drakt
Arsenal drakt Aston Villa drakt Chelsea drakt Crystal Palace drakt Everton drakt Leicester drakt Liverpool drakt Manchester City drakt Manchester United drakt Newcastle United drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt West Ham United drakt

La Liga drakt
Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt Valencia drakt

Bundesliga drakt
Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Borussia Dortmund drakt FC Schalke 04 drakt Hamburger SV drakt Wolfsburg drakt

Ligue 1 drakt
As Monaco drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt

Serie A drakt
AC Milan drakt AS Roma drakt Fiorentina drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt SSC Napoli drakt

Andre Klubber drakt
AFC Ajax drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Celtic drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt FC Porto drakt Los Angeles Galaxy drakt New York City drakt River Plate drakt


Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Albania Drakt Barn Argentina Drakt Barn Belgia Drakt Barn Brasil Drakt Barn Chile Drakt Barn Colombia Drakt Barn Egypt drakt barn England Drakt Barn Frankrike Drakt Barn Irland Drakt Barn Island Drakt Barn Italia Drakt Barn Kroatia Drakt Barn Mexico Drakt Barn Nederland Drakt Barn Nigeria drakt barn Nord-Irland Drakt Barn Polen Drakt Barn Portugal Drakt Barn Russland Drakt Barn Spania Drakt Barn Sveits Drakt Barn Sverige Drakt Barn Tsjekkia Drakt Barn Tyskland Drakt Barn Uruguay Drakt Barn USA Drakt Barn Wales Drakt Barn Østerrike Drakt Barn

Dame Drakter
AC Milan Dame Arsenal Dame Barcelona Dame Bayern München Dame Borussia Dortmund Dame Chelsea Dame Inter Milan Dame Juventus Dame Liverpool Dame Manchester City Dame Manchester United Dame Paris Saint Germain Dame Real Madrid Dame Argentina Dame Belgia Dame Brasil Dame Colombia Dame England Dame Frankrike Dame Italia Dame Mexico Dame Nederland Dame Portugal Dame Russland Dame Spania Dame Tyskland Dame USA Dame

Landslagsdrakt
Albania Drakt 2020 Argentina Drakt 2020 Australia Drakt 2020 Belgia Drakt 2020 Brasil Drakt 2020 Canada Drakt 2020 Chile Drakt 2020 Colombia Drakt 2020 Costa Rica Drakt 2020 Denmark Drakt 2020 Ecuador Drakt 2020 Egypt Drakt 2020 Elfenbenskysten Drakt 2020 England Drakt 2020 Finland Drakt 2020 Frankrike Drakt 2020 Ghana Drakt 2020 Hellas Drakt 2020 Irland Drakt 2020 Island Drakt 2020 Italia Drakt 2020 Japan Drakt 2020 Kamerun Drakt 2020 Kroatia Drakt 2020 Marokko Drakt 2020 Mexico Drakt 2020 Nederland Drakt 2020 Nigeria Drakt 2020 Nord-Irland Drakt 2020 Norge Drakt 2020 Panama Drakt 2020 Paraguay Drakt 2020 Peru Drakt 2020 Polen Drakt 2020 Portugal Drakt 2020 Russland Drakt 2020 Saudi Arabia Drakt 2020 Senegal Drakt 2020 Serbia Drakt 2020 Skottland Drakt 2020 Slovakia Drakt 2020 Slovenia Drakt 2020 Spania Drakt 2020 Sveits Drakt 2020 Sverige Drakt 2020 Sør-Afrika Drakt 2020 Sør-Korea Drakt 2020 Tsjekkia Drakt 2020 Tunisia Drakt 2020 Tyrkia Drakt 2020 Tyskland Drakt 2020 Ukraina Drakt 2020 Ungarn Drakt 2020 Uruguay Drakt 2020 USA Drakt 2020 Venezuela Drakt 2020 Wales Drakt 2020 Østerrike Drakt 2020

Spillere Drakter
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa