AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Paris Saint Germain og Brazil Star Neymar hilste Unai Emery og mener at treneren vil gi suksess til Arsenal. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Emery tok ansvar for Premier League-klubben tidligere i år, og Arsenal har gjort en anstendig start på sesongen, sittende femte i bordet etter 12 kamper. Neymar spilte en sesong under Emery på PSG, støttet spanjeren til suksess i England. Du kan også kjøpe Arsenal drakt 2018/19 for å vise din støtte. Neymar sa: "Nå er det lett å si at Arsenal spiller veldig bra fotball. De kommer fra en flott løp i de siste kampene, og alle vet at han er en veldig god trener, han vil bringe gode ting til Arsenal. Arsenal drakt barn med høy kvalitet ! Arsenal har slått seg tilbake i Premier League etter tre rette trekk, og sitter åtte poeng bak lederne Manchester City, men forblir ubeseiret siden august. ..
Read More
Paulo Dybala sier at han ikke tenker på å forlate Juventus og er veldig glad for å leke med Cristiano Ronaldo på klubben. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ronaldo ankom sommeren etter tre rette Champions League-titler for Real, mens den gamle damen har vunnet Serie A en plate syv ganger på rad. Dybala sier at streikduoen har vært "veldig glad sammen" til tross for at Juventus gjør "små endringer" for å passe inn i Real Madrid legenden i. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2018/19 for å vise din støtte. Han sa: "Jeg tror vi har det bra. Vi har skapt virkelig viktige mål for Juventus sammen. Cristiano kom bare for kort tid, men vi vet alle betydningen han har på alle, og vi visste stilen sin fra før. Juventus drakt barn med høyt kvalitet! "Vi vet hvordan han spiller og hvordan han jobber. Selvfølgelig må du gjøre små endringer, men vi er glade og vi skal score mange mål sammen. Vi vil ha en god sjanse til å vinne Champions League i år. " ..
Read More
Borussia Dortmund-kaptein Marco Reus vil ikke tenke på snakk om en potensiell Bundesliga-tittel ennå etter lørdagens 3-2-seier over rivaler Bayern München. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den tyske forwarden scoret to ganger på Signal Iduna Park for å hjelpe Dortmund til å kreve en avgjørende Der Klassiker-seier. Dortmund leder nå Bundesliga med fire poeng fra andreplass Borussia Mönchengladbach med Bayern ytterligere tre poeng bak i femte plass. Du kan også kjøpe Borussia Dortmund drakt 2018/19 i butikken vår. Men Reus nekter å starte tittelprat etter bare 11 kamper denne sesongen. Han sa: "Det er godt å ha en pute, men Bayern er veldig sterk. Det er altfor tidlig å snakke om Bundesliga-tittelen. De andre etterfølgerne som Gladbach er heller ikke inaktiv. " ..
Read More
Real Madrid's Keylor Navas kunne allerede ha en fot ut av døren. Navas, som var en erstatning for kampen mot Viktoria Plzen i Champions League, kunne vurdere hans fremtid på Santiago Bernabeu etter å ha følt at han ikke er klarert av ny trener Santiago Solari. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Navas er opprørt av å ha mistet sin startplass i laget og vurderer å flytte til Torino. Denne samme informasjonen antyder at Navas kan være den neste Madrid-spilleren å forlate og signere for Juventus, i følge Cristiano Ronaldo fotspor i fjor sommer. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Helt siden Courtois kom til Madrid, og faktumet Solari har avsluttet rotasjonspolitikken mellom paret vi så under Lopetegui, håndhever bare Navas tro på at det beste alternativet ville være for ham å forlate klubben. Real Madrid drakt barn med høy kvalitet! ..
Read More
Den nyeste forskningen fra CIES Football Observatory hevder at Lionel Messi bare er den sjette mest verdifulle fotballspiller i overføringsmarkedet over Europas store fem ligaer. Barcelona drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Barcelona-legenden er nå 31, og ifølge en algoritme som tar hensyn til faktorer som alder, kontraktslengde og ytelse for å anslå overføringsverdi, er han nå verdt 149,37 millioner kroner. Du kan også kjøpe Messi drakt barn for å vise din støtte. Det setter ham bak fem andre spillere, inkludert Premier League-paret Harry Kane og Mohamed Salah. PSGs verdensmester-vinnende angriper Kylian Mbappe er toppen hunden, verdsatt til litt over £ 189m - rundt £ 17m mer enn hans lagkammerat Neymar. Cristiano Ronaldo mangler fra topp 10 helt, med Juventus-stjernens alder (33) ser sin verdi nedgang - med Eden Hazard en annen bemerkelsesverdig fravær. ..
Read More
Bayern München skal søke på finalen av 2021 UEFA Champions League-finalen på stadion, Allianz Arena. Bayerns bud vil bli sendt til UEFA av den tyske fotballforbundet (DFB). billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. "Jeg kan bekrefte at FC Bayern, sammen med München, vil bli offisielt ansatt for å være vert for 2021 Champions League-finalen," sa klubbformann Karl-Heinz Rummenigge. Du kan også kjøpe Bayern München drakt 2018/19 for å vise din støtte. Det ville være andre gang Allianz Arena har vært vertskap for Champions League-finalen, Bayern og München har hatt ære på to tidligere anledninger da finalen ble holdt på Olympiastadion i 1993 og 1997. Sistnevnte så Bundesliga-klubben Borussia Dortmund vinne sin eneste Champions League-tittel. ..
Read More
Kylian Mbappe mener han kan bli Paris Saint Germain hovedmann etter å ha ledet sin side til seier utenfor benken mot Marseille. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Mbappe hadde blitt droppet av trener Thomas Tuchel av disiplinære grunner foran Le Classique og startet ikke spillet på Stade Veledrome. Imidlertid kom han fra benken for å levere fortellende bidrag, og satte sin side foran før han fikk en hånd i Julian Draxlers andre. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2018/19 i butikken vår. Og Mbappe insisterer på at han allerede har det som trengs for å være ledende lys for Ligue 1-mesterene, selv om han deler et omkledningsrom med likeså Neymar. Mbappe sa: "Et godt team er avhengig av sine ledere, og de må gjøre en forskjell på viktige øyeblikk. Jeg tror jeg kan ta på den rollen, og jeg gjorde det." ..
Read More
Manchester United er blitt belastet av Uefa etter at tre supportere invadert banen under deres Champions League-sammenstøt med Juventus på tirsdag kveld. Juventus drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Tilhengerne alle forsøkte å nå Cristiano Ronaldo, Juventus fortsetter å returnere til Old Trafford etter å ha spilt for United mellom 2003 og 2009. Det er ingen tvil om at Ronaldo er en veldig flott spiller, du kan også kjøpe Ronaldo drakt barn for å vise din støtte. Uefa belastet klubben for "field invasion" onsdag ettermiddag. Saken vil bli behandlet av UEFA-kontrollen, etikk og disiplinært organ 22. november - uken før de arrangerer sin endelige Gruppe H-kamp mot Young Boys. ..
Read More
Chelsea er angivelig opptatt av å gjøre et januar-trekk for Inter Milan-angriperen Mauro Icardi. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ifølge krav fra Daily Mail, er Blues opptatt av å legge til en høyverdig angriper til sine muligheter i midten av sesongens overføringsvindu, med Icardi og Genoa fremover Krzysztof Piatek på toppen av sin ønskeliste. Du kan også kjøpe Inter Milan drakt 2018/19 for å vise din støtte. Icardi har vært et sentralt medlem av Inter Milans startlinje i flere sesonger nå, og det antas at klubben er desperat til å knytte ham til en ny kontrakt. Den 25 år gamle har hatt en sterk start på den nye sesongen, netting fire mål og chipping inn med to assists i Serie A. ..
Read More
Manchester United-forsvareren Luke Shaw har signert en ny fem-årig avtale for å bli på Old Trafford, som vil holde ham på klubben til juni 2023 med mulighet til å utvide i ytterligere år. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Shaw, 23, hadde gått inn i det siste året i sin tidligere avtale, men ble kåret til den amerikanske spilleren i måneden for august og september og har oppnådd en betydelig lønnsvekst. Shaw signerte nye vilkår på klubbens Carrington treningskompleks i morges, og United forventes å gjøre en kunngjøring senere i dag. Du kan også kjøpe Manchester United drakt 2018/19 for å vise din støtte. Shaw sa: "Siden jeg kom til United, har det vært en virvelvind i fire år som har gått så fort. Jeg er veldig stolt av å signere min nye kontrakt og fortsette mitt opphold på denne flotte klubben. Jeg vil takke alle som har stått ved meg og viste meg stor støtte - ledelsen, mine lagkamerater og fansen. ..
Read More
Sadio Mane er blitt Liverpools siste skade tvil om å komme fra den internasjonale pause etter å ha lidd det som antas å være en knust tommel mens du trener med Senegal. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Bare dager etter at Reds syntes å miste Egyptens Mohamed Salah i minst to uker med hamstringskade og deretter Virgil Van Dijk mens han var på vakt for Holland, har Mane blitt det siste skadesofret for det som fremstår som den kostbare internasjonale pause for Jurgen Klopp. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2018/19 for å vise din støtte. Tidlig rapporterer at mens skadene ikke er alvorlige, vil det tvinge ham til å savne Senegals kamp, samt lørdagens retur til Premier League-handlingen mot Huddersfield. ..
Read More
Ifølge Mundo Deportivo kunne Lionel Messi forlate Barcelona på en gratis på bare to år på grunn av en overraskelsesdetalj i sin avtale. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Hvis den nevnte rapporten skal troes, selv om den 31-årige har en kontrakt på Camp Nou til 2021, kunne en spesiell utgangsklausul se den argentinske budgivningen til La Liga Champions i 2020, bare for å bli med en 'ikke-elite klubben'. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2018/19 i butikken vår. Messi utgivelsesklausul i Barcelona, i sin nåværende kontrakt, som varer fram til 2021, er en hel del 700 millioner euro. Imidlertid var Messi å bestemme seg for å følge i fotsporene til Xavi (Qatar) og Andres Iniesta (Japan) og flytte til en liga som ikke var ansett som "elite", den argentinske superstjernen kunne gå gratis i 2020.   ..
Read More
Eden Hazard innrømmer at han må flytte til Spania for å vinne Ballon d'Or. Chelsea-stjernen utelukket å gjøre en drømskifte til Real Madrid i januar. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Likevel, spurte om spille i La Liga ville øke sjansene for å bli kronet til verdens beste spiller, sa Hazard: "Ja, det er derfor jeg vil gå og spille der, kanskje! Men ikke i januar." Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Hazards £ 200,000-a-week kontrakt går til sommeren 2020, og Chelsea vil at han skal signere en ny £ 300k-en-uke-avtale. Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har vunnet fem Ballon d'Or-priser siden 2008 - ni mens på spanske klubber. ..
Read More
Manchester Citys nummer 17 billige fotballdrakter eier Kevin De Bruyne skal sette tilbake til Burnley den 20. oktober etter at klubben bestemte seg for at det ville være for stor risiko for å spille ham i Liverpool på søndag. Belgias internasjonale De Bruyne har gjort en rask gjenoppretting fra knelagamentskader og returnert til første lag trening på mandag. Du kan også kjøpe Manchester City drakt 2018/19 for å vise din støtte. Den 27-årige har blitt forlatt av Belgia-truppen for Nations League-sammenstøtet med Sveits i Brussel 12. oktober og den vennlige mot Nederland fire dager senere. Han vil bli i Manchester, og jobber på byens Etihad Campus for å komme opp til full fitness i tide for spillet på Burnley. ..
Read More
Cristiano Ronaldo har vist sin bitre side, etter å ha tatt en svep på Mohamed Salahs Merseyside-derby-streik med å vinne Puskas-prisen. Ronaldo drakt barn til salgs nettbutikk. Liverpool-stjernens superfinale mot Everton vant troféet på Fifa's The Best Awards. Men den tidligere Real Madrid-stjernen mener at hans overheadspark mot nytt lag Juventus i Champions League mer enn begrunnet bagging gong. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2018/19 i butikken vår. Nå har Ronaldo avslørt alt til fans under en Instagram Live-sesjon for fans på fredag ... og kommer over en tåmodig motvilje. Ronaldo fortalte sine fans: "Salah fortjente å vinne Puskas-prisen, det var et godt mål. Men la oss være ærlige, la oss ikke lyve for oss selv, mitt mål var det beste." ..
Read More
Paris Saint-Germain-manager Thomas Tuchel er glad for å se Edinson Cavani og Neymar kombinerer effektivt på banen denne sesongen, etter en 4-1-vinning over Reims. Paris Saint-Germain drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Neymar og Cavani syntes å være støtende hoveder i fjor, da de ville kollidere over spot-kick plikter, men Tuchel mener de har avgjort sine forskjeller og hjelper hverandre til å bli bedre. Du kan også kjøpe Neymar drakt barn for å vise din støtte. PSG smeltet Reims 4-1 på onsdag for å opprettholde sin perfekte start på Ligue 1 sesongen, med Cavani scoring en brace mens Neymar også fant baksiden av nettet. Tuchel sa: "Store spillere må leke og leve sammen, det er veldig viktig. Jeg føler at Neymar, Edinson, Angel og Kylian danner en gruppe som ønsker å vinne og forbedre seg sammen. Jeg vil alltid fortelle dem det er det jeg vil. " ..
Read More
Ifølge lokale papir ble Barcelona 19-20 hjemskjortet nylig godkjent av klubben og har et sjakkdesign som ligner på Kroatiens. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Barcelona 2019-20 hjemmeskjorte har et sjakkdesign for første gang i klubbhistorie. Svært som den ikoniske kroatiske hjemskjorten, har Barcelona 19-20-trøyen røde og blå brikker på forsiden, og solide blå ermer. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2018/19 for å vise din støtte. En katalansk flagg detalj vises på oversiden av Barcelona 2019-2020 hjemmekit, like under halsen. Det gjenstår å se hvordan baksiden av Barcelona 2019-20-jerseyen vil se ut. Shortsen vil bli blå og sokkene vil ha brikker som speiler utseendet på jerseyen. Dette vil sikkert være et av de mest interessante og kontroversielle prosjektene neste sesong. ..
Read More
Cristiano Ronaldo forventes ikke å savne sin Manchester United-reunion på Old Trafford etter å ha blitt sendt mot Valencia i Champions League på onsdag kveld. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2018/19 i butikken vår. Juventus-forwarden har mottatt en automatisk en-match-suspensjon etter at han tilsynelatende satte hånden på forsvarsspilleren Jeison Murillo, og utelukket ham for hjemmet til Young Boys 2. oktober. Men det er forstått at hans forbud ikke vil bli forlenget, og han vil være fri til å gå tilbake til Old Trafford og møte hans tidligere klubb 23. oktober. Ronaldo drakt barn med høy kvalitet! UCED har kunngjort at det vil se på det røde kortet når det samles 27. september. UCED er imidlertid ikke sannsynlig å forlenge forbudet, da det ikke kommer til å se på noe uenighet i dette tilfellet, eller på hvilken måte Ronaldo forlot feltet. Disse kan være forverrende faktorer når forbudstillatelser vurderes. ..
Read More
Franck Ribéry hevder at han vil spille til han er 38, til tross for lidelse med skader og blir mindre av en fast fixtur i Bayern München-siden. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ribéry var i stor grad forventet å forlate klubben i sommer, men signerte en ny ettårig avtale i mai, og utvidet sitt opphold på klubben til 11 år. Nummer 7 Bayern München drakt 2018/19 eier er klar over at "det ville være gal" for han å spille i hvert spill, men tror han insisterer på at han kan bidra til siden under Niko Kovač Ribéry sa: "Jeg er fortsatt ambisiøs, jeg er fortsatt drevet. Jeg har aldri sagt til meg selv dette vil være det siste året. Jeg har vunnet alt, jeg kan slappe av nå. Jeg gir det alltid min alt fordi det kan være mitt siste år. I min alder vet du aldri hva som er neste, men jeg vil gjerne spille til jeg er 38. " ..
Read More
Carlos Tevez har forklart hovedforskjellen mellom Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Tevez har spilt med både Messi og Ronaldo, etablert et fint partnerskap med den tidligere på internasjonalt nivå, og nyter stor suksess med sistnevnte for Manchester United. Han sa: "Lionel Messi, jeg så aldri ham i treningsstudioet. Jeg har aldri sett nummer 10 Messi drakt barn eier tog i de stopper eller gjøre tekniske øvelser. Det er helt naturlig for ham, men på straffer har han trent: først tok han ikke dem og nå skyter han dem alle på hjørnet. "Cristiano stoppet alltid i treningsstudioet etter trening: for ham er det en besettelse, og han er alltid best i alt, han kom alltid til jobb tidlig." ..
Read More
Den tyske fotballforeningen (DFB) og Adidas annonserte i dag utvidelsen av partnerskapet. Adidas vil forbli den offisielle leverandøren av Tyskland til 2026. Landslags fotballdrakter 2018 til salgs nettbutikk. Den tyske idrettsproducenten og den tyske fotballforeningen har jobbet sammen i mer enn 60 år. Den forrige Adidas DFB-avtalen ble signert i 2016, gyldig til 2022 og verdt 50 millioner euro per år. Du kan også kjøpe Tyskland landslagsdrakt for å vise din støtte. "Jeg er glad for å fortsette dette samarbeidet. Den tyske fotballforeningen og Adidas hører ganske enkelt sammen," sa Adidas administrerende direktør Kasper Rorsted.   ..
Read More
Chelsea vil bli sett i teal når de legger på sitt tredje sett denne sesongen, etter at Blues avslørte sin nye jersey laget av sportswear gigantene Nike på onsdag. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter i butikken vår. "Chelsea Football Club presenterer i dag vårt nye tredje sett for 2018/19 sesongen, med NikeConnect-teknologi i en fotballskjorte for første gang, sa klubben. Til ære for deres vest-London-røtter er det et luftskudd fra Stamford Bridge, og omgivelsene emblazoned på forsiden. Chelsea drakt 2018/19 med høy kvalitet! Beskrive det nye settet, sa Nike: "Ved å skanne en NikeConnect-logo på skjorteetiketten gjennom Nike-appen, kan fans få tilgang til produkt, tilpasset innhold og eksklusive erfaringer. ..
Read More
Real Madrid har gitt Bale friheten til å lede angrepet etter at Ronaldo dro til Juventus i en overføring på 105 millioner pund i juli. Real Madrid drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Så langt har farten gått, med Wales-internasjonalen som finner nettet tre ganger i så mange kamper. Real Madrid var forbundet med Eden Hazard, Neymar og Kylian Mbappe i kjølvannet av Ronaldo's exit, men valgte å til slutt holde tro på Bale, som var knyttet til et trekk til Manchester United. Du kan også kjøpe Gareth Bale drakt barn for å vise din støtte. I mellomtiden har Madrid sjef Julen Lopetegui lovet Bale for sin imponerende form denne sesongen. Han sa: "Vi elsker Bale er med oss. Han er så motivert med mye håp, og han har jobbet bra siden begynnelsen av sesongen." Vi er overbevist om at han vil ha en flott sesong. " ..
Read More
Cristiano Ronaldo er på vei tilbake til Manchester United etter en Champions League-tegning av blandede formuer for engelske klubber. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. United må overvinne tøffe italienske og spanske motstandere etter å ha blitt matchet med Ronaldo's nye klubb Juventus og den gjenopplivende Valencia. Den sveitsiske siden Young Boys fullfører gruppen, men det er Ronaldos tilbake til United som vil fange fantasien. Du kan også kjøpe Manchester United drakt 2018/19 i butikken vår. Ronaldo har dominert konkurransen i nyere historie. Han søker en fjerde påfølgende europeisk cup. Ronaldo vant Champions League med United i 2008, hvor han tilbrakte seks år før han flyttet til Bernabeu i 2009, og er sikker på en følelsesmessig velkommen tilbake til Old Trafford. ..
Read More
Etter nummer 7 billige fotballdrakter eier Cristiano Ronaldo avgang fra Real Madrid i sommer, klubben er på utkikk etter en erstatning og av alle menneskene, kan Barcelonas Lionel Messi vite hvem det er. Ifølge spansk papir Don Balon vet Lionel Messi at tidligere Barcelona fremover og Messi er nær venn Neymar vil bli med Real Madrid som en potensiell erstatning til den portugisiske stjernen. Barcelona drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Ikke bare det, Real Madrid har også jaktet den brasilianske fremover for en stund nå og er villig til å bruke en rekord på 300 millioner euro for å bringe Neymar til Santiago Bernabeu. Mens meldingene fra Messi som vet om Madrids neste Ronaldo, kan være noe mer enn bare krav, men igjen kjenner beste venner ganske mange hemmeligheter.   ..
Read More
Serie A-gigantene Juventus har gitt ut deres billige fotballdrakter for den nye sesongen etter at de utgitt det tredje settet for ikke lenge siden. Det nye Juventus 2018-19-vesken kombinerer de viktigste fargene Sesame med Clay-applikasjoner. Dette skaper et relativt kjedelig, men noe stilig utseende for Juventus 18-19 unna jerseyen. Juventus drakt 2018 til salgs nettbutikk. Design-vis, Juventus 2018-2019 bortskjorta har en knappet henley krage med trim langs toppen. De 3 Stripes sitter på skuldrene, mens mansjettene er del Clay, delvis svart-hvitt. Alle logoer på forsiden av Juventus 18-19 unna jersey er svarte - bare de tre stjernene over 'J' -kampen er gyldne. Du kan også kjøpe Juventus drakt barn for å vise din støtte.   ..
Read More
Yuri Berchiche begynte Athletic Club fra Paris Saint-Germain i sommer. Sist sesongen delte han et omkledningsrom med Neymar, Cavani, Mbappé og Verrati, og har gode minner om sin tid i den franske hovedstaden. Paris Saint-Germain drakt 2018 til salgs nettbutikk. Fullbacken hadde et godt forhold til alle på PSG og spesielt Neymar Jr. Under sitt opphold i Paris hadde Yuri muligheten til å finne et vennskap med Neymar, og dette tillot ham å bli kjent med den brasilianske enda bedre. Du kan også kjøpe Neymar drakt barn i butikken vår. Berchiche sa: "Jeg ser ham tilbake, men mer i hvitt enn i blått og rødt. Han var veldig glad i Barcelona. Han liker fortsatt La Liga fordi jeg snakket med ham om det, vi har et godt vennskap, og han er en fantastisk person. Hvis han blir med i Madrid, ønsker jeg ham lykke til. "   ..
Read More
Toby Alderweireld forblir hos Spurs og i Premier League for nå, men utelukker ikke Bundesliga og La Liga-mestere, Bayern og Barcelona. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ifølge rapport er Alderweireld 6/1 å signere for Bayern München før slutten av august. Bayern har blitt kritisert i noen kvartaler fordi de ikke klarte å styrke styrket et aldrende lag, og en ny, kommandosenter-tilbake kunne fortsatt være nødvendig hvis Jerome Boateng forlater Allianz Arena. Du kan også kjøpe Bayern München drakt 2018 for å vise din støtte. Interessant, Sky Bet har også Barcelona som 6/1 favoritt for å signere engangs Atletico Madrid Loanee. Alderweireld flytter til Camp Nou virker mindre sannsynlig, da Barca allerede kan ringe til Gerard Pique, Samuel Umtiti, Thomas Vermaelen og den nye signeringen Clement Lenglet på 30 millioner pounds.   ..
Read More
Tottenham Hotspur har avslørt sin 2018-19 tredje billige fotballdrakter for klubbens sesongåpner på Newcastle United. The Jersey viser lokal stolthet og bilder av klubbens fortid. Fargene er valgt for å reflektere "urbane omgivelser og den naturlige verden", mens jerseyen selv inneholder subtile referanser til populære Tottenham-skjorter fra 80- og 90-tallet. Tottenham Hotspur drakt 2018 nettbutikk. Tottenham Hotspur 2018-19 tredje jersey har en dristig design som er delt mellom en mørk nyans av grønn på toppen og en lysere på de nedre to tredjedelene, mens den har en iøynefallende trykk på forsiden. Ermene til Tottenham Hotspur 18-19 tredje skjorte er mørkegrønne, ryggen er fullstendig farget i lysere farger. ..
Read More
Real Madrid nådde en avtale med Chelsea for rundt 35 millioner euro for å signere Thibaut Courtois, som vil signere en seks års avtale. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Courtois har alltid ønsket å gå tilbake til den spanske hovedstaden etter å ha forlatt Atletico de Madrid. Hans familie bor der, og han skulle la sin kontrakt med Chelsea utløpe, så den London-baserte klubben ble tvunget til å selge gitt at han bare hadde et år igjen på sin avtale. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018 i butikken vår. Deretter går Courtois ut på banen på Santiago Bernabéu for første gang på Real Madrid C.F. jersey og vil snakke med media i presserommet. ..
Read More
AC Milan-stjernen Suso har snakket om Liverpool og hvordan hans tidligere klubb lærte ham hvordan å elske fotball i det siste intervjuet. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. AC Milan-spillmakeren har steget til å bli et ledd i italiensk angrep og tiltrekker nå overføringsrenter nord for £ 40 millioner. Han ble med i Liverpool i 2010, i utgangspunktet lånt mens klubben sikret en arbeidstillatelse og forlot i 2015. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2018 for å vise din støtte. Snakker om en rekke ting til spansk avis Marca Suso nevner sin tid på Anfield og sa: "Der lærte de meg å elske fotball og bli profesjonell. Og å spille i Anfield, som er en av de beste stadionene i verden, er ganske en opplevelse. " ..
Read More
Manchester United midtbanespiller Paul Pogba har angivelig hatt et hemmelig møte med Barcelona regissør Eric Abidal over en foreslått overføring fra Manchester United. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter for å vise din støtte til ditt favorittlag. Den franske midtbanespilleren har angivelig bestemt seg for at han vil forlate Premier League-klubben og La Liga-mesterene Barcelona er ivrige etter å signere ham. Pogba har en langsiktig kontrakt på Old Trafford, men hans brutale forhold med Jose Mourinho har resultert i at han vurderer sin fremtid. Barcelona drakt 2018 til salgs nettbutikk. Han er ennå ikke kommet tilbake til pre-season etter å ha vunnet VM, med tidligere klubb Juventus trodde også å være villig til å signere ham igjen. ..
Read More

SITE MAP

VM 2018 Drakter
Argentina VM Drakt Australia VM Drakt Belgia VM Drakt Brasil VM Drakt Colombia VM Drakt Costa Rica VM Drakt Denmark VM Drakt Egypt VM Drakt England VM Drakt Frankrike VM Drakt Iran VM Drakt Island VM Drakt Japan VM Drakt Kroatia VM Drakt Marokko VM Drakt Mexico VM Drakt Nigeria VM Drakt Panama VM Drakt Peru VM Drakt Polen VM Drakt Portugal VM Drakt Russland VM Drakt Saudi Arabia VM Drakt Senegal VM Drakt Serbia VM Drakt Spania VM Drakt Sveits VM Drakt Sverige VM Drakt Sør-Korea VM Drakt Tunisia VM Drakt Tyskland VM Drakt Uruguay VM Drakt

Klubber Drakter

Premier League drakt
Arsenal drakt Aston Villa drakt Chelsea drakt Crystal Palace drakt Everton drakt Leicester drakt Liverpool drakt Manchester City drakt Manchester United drakt Newcastle United drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt West Ham United drakt

La Liga drakt
Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt Valencia drakt

Bundesliga drakt
Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Borussia Dortmund drakt FC Schalke 04 drakt Hamburger SV drakt Wolfsburg drakt

Ligue 1 drakt
As Monaco drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt

Serie A drakt
AC Milan drakt AS Roma drakt Fiorentina drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt SSC Napoli drakt

Andre Klubber drakt
AFC Ajax drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Celtic drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt FC Porto drakt Los Angeles Galaxy drakt New York City drakt River Plate drakt


Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Albania Drakt Barn Argentina Drakt Barn Belgia Drakt Barn Brasil Drakt Barn Chile Drakt Barn Colombia Drakt Barn England Drakt Barn Frankrike Drakt Barn Irland Drakt Barn Island Drakt Barn Italia Drakt Barn Kroatia Drakt Barn Mexico Drakt Barn Nederland Drakt Barn Nord-Irland Drakt Barn Polen Drakt Barn Portugal Drakt Barn Russland Drakt Barn Spania Drakt Barn Sveits Drakt Barn Sverige Drakt Barn Tsjekkia Drakt Barn Tyskland Drakt Barn Uruguay Drakt Barn USA Drakt Barn Wales Drakt Barn Østerrike Drakt Barn

Dame Drakter
AC Milan Dame 2018 Arsenal Dame 2018 Barcelona Dame 2018 Bayern München Dame 2018 Borussia Dortmund Dame 2018 Chelsea Dame 2018 Inter Milan Dame 2018 Juventus Dame 2018 Liverpool Dame 2018 Manchester City Dame 2018 Manchester United Dame 2018 Paris Saint Germain Dame 2018 Real Madrid Dame 2018 Argentina Dame 2018 Belgia Dame 2018 Brasil Dame 2018 Colombia Dame 2018 England Dame 2018 Frankrike Dame 2018 Italia Dame 2018 Mexico Dame 2018 Nederland Dame 2018 Portugal Dame 2018 Russland Dame 2018 Spania Dame 2018 Tyskland Dame 2018 USA Dame 2018

Spillere Drakter
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

Landslagsdrakt 2018
Albania Drakt 2018 Argentina Drakt 2018 Australia Drakt 2018 Belgia Drakt 2018 Brasil Drakt 2018 Canada Drakt 2018 Chile Drakt 2018 Colombia Drakt 2018 Costa Rica Drakt 2018 Denmark Drakt 2018 Ecuador Drakt 2018 Egypt Drakt 2018 Elfenbenskysten Drakt 2018 England Drakt 2018 Finland Drakt 2018 Frankrike Drakt 2018 Ghana Drakt 2018 Hellas Drakt 2018 Iran Drakt 2018 Irland Drakt 2018 Island Drakt 2018 Italia Drakt 2018 Japan Drakt 2018 Kamerun Drakt 2018 Kroatia Drakt 2018 Marokko Drakt 2018 Mexico Drakt 2018 Nederland Drakt 2018 Nigeria Drakt 2018 Nord-Irland Drakt 2018 Norge Drakt 2018 Panama Drakt 2018 Paraguay Drakt 2018 Peru Drakt 2018 Polen Drakt 2018 Portugal Drakt 2018 Romania Drakt 2018 Russland Drakt 2018 Saudi Arabia Drakt 2018 Senegal Drakt 2018 Serbia Drakt 2018 Slovakia Drakt 2018 Slovenia Drakt 2018 Spania Drakt 2018 Sveits Drakt 2018 Sverige Drakt 2018 Sør-Afrika Drakt 2018 Sør-Korea Drakt 2018 Tsjekkia Drakt 2018 Tunisia Drakt 2018 Tyrkia Drakt 2018 Tyskland Drakt 2018 Ukraina Drakt 2018 Ungarn Drakt 2018 Uruguay Drakt 2018 USA Drakt 2018 Venezuela Drakt 2018 Wales Drakt 2018 Østerrike Drakt 2018

Landslagsdrakt 2017
Albania Argentina Belgia Brasil Chile Colombia Costa Rica Czech Danmark Ecuador England Finland Frankrike Hellas Irland Island Italia Kalkun Kroatia Mexico Nederland Nord-Irland Norge Polen Portugal Romania Russland Skottland Slovakia Slovenia Spania Sveits Sverige Tyskland Ukraina Ungarn Uruguay USA Wales Østerrike