AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Juventus sammen med Konami Digital Entertainment B.V. har kunngjort, i dag, et langsiktig og eksklusivt partnerskap. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Det nye partnerskapet med Konami vil se at eFootball PES-serien har eksklusiv bruk av Juventus immaterielle rettigheter innenfor konsollfotballvideospill, inkludert lagets navn, krøllet og offisielle prosjektpakker. I tillegg har utviklingslaget fått dyptgående tilgang til spillerne selv, via full-body 3D-skanning, for å gjenskape sin sannsynlighet i spillet så nøyaktig som mulig. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2019 for å vise din støtte. Den ikoniske Allianz stadion vil også bli gitt full og eksklusiv tilgang i eFootball PES 2020, for å gjenskape stadion og fotballfans i en slik grad at detaljnivået ikke vil gå ubemerket. ..
Read More
Borussia Dortmund har lansert en svart og grå unna billige fotballdrakter for 2019/20 sesongen. Designet er inspirert av stål, som har preget byen Dortmund for omore enn hundre år siden midten av 1800-tallet. Borussia Dortmund drakt 2019 til salgs nettbutikk. Som en hyllest til stål domineres skjorten av fargene svart, grått og sølv. De brede vertikale stripene har blitt holdt svarte, med en svart og grå grafikk som nå er synlig mellom dem. Logoen til PUMA og Evonik og de to formstripene på skuldrene har blitt holdt i slående sølv, mens den eneste streken av gul kommer fra klubbens emblem på brystet. En spesiell detalj er trykket som leser "Forever Borussia Dortmund" på tysk i nakken. ..
Read More
Barcelona 2019-20 unna billige fotballdrakter ble offisielt avduket, feiret 40 års jubileum for grunnleggelsen av La Masia med et retro-inspirert utseende. Den nye borte skjorten er gylden gul med en blå og rød sash overfor, inspirert av ikoniske jerseys slitt på 1970-tallet. På samme måte som på den originale retro-designen går sokkelen på Barcelona 19-20-jerseyen fra øverst til høyre til nederst til venstre, med et lite gap igjen for Rakuten-sponsoren. Barcelona drakt 2019 til salgs onlien butikk. Den blå og røde som brukes på Barcelona 19-20-jerseyen, er de samme som vil gjøre opp plassene på hjemmesettet, og det samme gjelder for gult, hvilke funksjoner i form av Nike-logoer i hjemmet. ..
Read More
Arsenal har offisielt avduket sitt nye hjem billige fotballdrakter for 2019/20 sesongen, og det er trygt å si at det er en av de beste klubben har hatt i nyere tid. Gunners 'avtale med tidligere skjorte produserer Puma ble avsluttet i fjor, med klubben skiftet til en £ 300m-pakkeavtale med adidas, 25 år på - til dagen! - fra den siste tiden hadde Gunners de berømte tre stripene. Arsenal drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Kittet i seg selv har en klassisk all-over rød kropp, suppleret med popping hvite ermer og kontrasterende krage. Den hvite høykrage designen er emblazoned med en sentral rød stripe og svart trim. Denne designen gjentas på begge ermer og de karakteristiske tre stripene løper over skulderen i en lys hvit. ..
Read More
Real Madrid nettopp lansert sin nye 2019-20 bort billige fotballdrakter, som sies å ha blitt inspirert av støy laget av fans Bernabeu i løpet av sesongen av 'La Decima. Real Madrid 2019-2020 borte jersey er marineblå med gull aksenter. Nøyaktig komplementere det hvite hjemmekitet og mintgrønne tredje, er Real Madrid 2019-20 unna jersey mørkblå med gull trim og logoer, inkludert en monokrom klubbkamp på venstre bryst. Real Madrid drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. De 3 Stripes har en mørkere farge enn skjorten. Fly Emirates-logoen er gull. Shorts og sokker i den nye Real Madrid 2019-2020-brikken er også marine / gull. ..
Read More
Real Madrid har tilbudt € 130 millioner (£ 115m) pluss enten Gareth Bale eller James Rodriguez til Paris Saint-Germain for Neymar, ifølge rapporter i Spania. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Neymar har fortalt PSGs president Nasser Al-Khelaifi at han vil forlate klubben denne sommeren og tar sikte på en retur til Barcelona. Men ifølge Mundo Deportivo må Barcelona selge mer enn en etablert første lagspiller for å finansiere et trekk for den brasilianske. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2018/19 for å vise din støtte. Madrid er klar over Barcas nåværende situasjon og har gjort det første skrittet for å signere Neymar med et kontant-plus-spiller-bud. Madrid ønsker å selge både Bale og Rodriguez og har fortalt PSG at en av dem kan bli med i flyten til Neymar. ..
Read More
Manchester United har fullført signeringen av Wales-vingen Daniel James fra Swansea City for en innledende avgift på rundt £ 15m. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den 21-årige, som har signert en femårig kontrakt, er Ole Gunnar Solskjaers første underskrift siden han lyktes Jose Mourinho som leder. Du kan også kjøpe Manchester United drakt 2018/19 for å vise din støtte. Swansea akademikandidat James scoret fem mål i 38 skikkelser i et gjennombrudd 2018-19 sesong. ..
Read More
Cristiano Ronaldo scoret et hat-trick, inkludert to forsinkede mål, for å gi Portugal en 3-1-seier over Sveits i en Nations League-finale med en ekstraordinær VAR-hendelse på onsdag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ronaldo sa: Det var en vanskelig kamp. Sveits er et utmerket lag. De spilte bra og var veldig farlige, men Portugal hadde flere sjanser og sjansene vi hadde vi tok. Vi er fortjente vinnerne. Vi er glade for å være i finalen og laget fortjener mye kreditt. Du kan også kjøpe billige Ronaldo drakt for å vise din støtte. Jeg vil også sende en melding til fansen: de spilte en grunnleggende rolle og støttet oss mye. Jeg håper at finalen vil være full også, og at folk vil støtte oss fra start til slutt. Det vil gi oss motivasjon og styrke til å vinne denne konkurransen. ..
Read More
Liverpool har avsluttet samtaler med Tottenham Hotspur om den potensielle bruken av den nordlige London-klubbens nye stadion for en pre-season-vennlig. billige fotballdrakter for salg nettbutikk. Planen for Jurgen Klopps side for å bruke 850 millioner pund på slutten av juli ble skrapt på grunn av klubber som møtes i lørdagens Champions League-finale. Liverpool betraktet stadion et alternativ til Anfield, men nå anser det upassende fordi en av klubbene vil pleie sine sår på lørdag kveld. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2018/19 for å vise din støtte. I stedet tenker Liverpool på å bruke Murrayfield i Edinburgh som vert for en oppvarmingsarmatur den 28. juli foran 2019-20 sesongen. Anfield er ikke tilgjengelig i slutten av juli, fordi banen blir re-laid etter en serie med sommer pop og rockekonserter. ..
Read More
AC Milan sluppet sin nye Puma 2019-2020 hjemme billige fotballdrakter. Det er den andre sesongen for det tyske merket på de italienske gigantene, og den resulterende 2019-2020 Milan jerseyen er hver bit så klassisk som den i debutkampanjen. Milan 2019-2020 hjemme jersey introduserer et veldig klassisk utseende med tynne svarte og røde striper, en referanse til klubbens tidlige dager. Stripene har ikke bare på forsiden av Milano 19-20-settet, men også ermene og ryggene. AC Milan drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Det er en Puma Cat-logo på høyre bryst, samt på begge ermer i Milano 19-20-settet, noe som ellers er veldig lavt og kommer uten å være i vei for detaljer. Den har en svart kragehals krage, og den lille djevelens logoen som finnes på denne sesongens skjorter er plassert på øvre baksiden like under nakken. ..
Read More
Lionel Messi ble æret av Catalonia regjeringen på torsdag da han mottok Creu de Sant Jordi (St. George's Cross) -prisen i en spesiell seremoni. Barcelona drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Prisen utdeles årlig til 28 personer og 15 organisasjoner i anerkjennelse av sine fremragende tjenester til regionen og er en av Catalons høyeste æresbevisninger. Du kan også kjøpe Billige Messi drakt for å vise din støtte. Katalisterns president, Quim Torra, presenterte Messi med sin pris, som belønnet ikke bare hans sportsvennlighet, men også hans arbeid fra banen. Messi ble beskrevet som "den største fotballspiller av all tid" som "legemliggjør slike grunnleggende sosiale attributter som ydmykhet, ærlighet, utdanning, kreativitet, samarbeid og respekt." ..
Read More
Manchester City holdt på øverste plass etter å ha slått Brighton bort 4-1, og tok tittelen for den andre sesongen på rad. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Det var den åttende Premier League-tittelkonkurransen å gå ned til siste dag, med Manchester City et poeng foran Liverpool i begynnelsen av søndagen. Du kan også kjøpe Manchester City drakt 2018/19 for å vise din støtte. Sergio Aguero, Ilkay Gundogan, Aymeric Laporte og Riyad Mahrez scoret ett mål hver. City har blitt den første siden siden Manchester United i 2008-09 for å løfte back-to-back Premier League-titlene. ..
Read More
De lekkede bildene av BVB 2019-2020 hjemme billige fotballdrakter og den offisielle teaser for lanseringen av settet, bekrefter at klubben vil endre plasseringen av Dortmund på settet fra bunn til topp. For tiden har Borussia Dortmund sitt lagnavn 'Dortmund' skrevet under og spillernes navn over nummeret. Nå ønsker klubben, i likhet med forskjellige andre Bundesliga klubber, å bytte posisjonering - lagets navn på toppen og spillerens navn på bunnen. Borussia Dortmund drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Årsaken til at Dortmund og andre lag har laget sitt navn på toppen er at laget er viktigere enn spilleren. Spillerne forandrer seg, klubben holder det samme. Rundt 13 Bundesliga-lag har spillerens navn under tallene, mens resten har dem på toppen. ..
Read More
For å feire den allerede 8. Serie A-tittelen på rad, lanserte Adidas og Juventus en spesiell Champions billige fotballdrakter Adidas 2018-2019 Serie A champions tee kommer med symbolet uendelig lidenskap og antall påfølgende mesterskap vunnet av teamet vårt: en stor 8, hvit på svart "omfavnet av navnene på mesterne som har gjort stor historien om dette mesterskap. Juventus drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Juventus tilbyr også en spesiell utskrift for Adidas 2018-2019-settene med den offisielle tittelen hashtag # w8nderful og de åtte som også skrives ut på Champions-t-skjorten. ..
Read More
South American-baserte sportsmarkedsføringsbyrå Euromericas Sport Marketing i denne uken publiserte sin årlige rangering av topp 10-lagene som solgte mest billige fotballdrakter i Europa. Hvilken klubb solgte de mest fotballtrøyene i 2018? Tre Adidas-lag leder listen, med Manchester United å ha erobret topprommet fra Real Madrid. En grunn til det er at Cristiano Ronaldo skal gå til Juventus. Bayern München kommer tredje. Her er de 10 største jersey selgerne i 2018: 1. Manchester United (Adidas - England) 3.250.000 2. Real Madrid drakt 2018/19 (Adidas - Spania) 3.120.000 3. Bayern München (Adidas - Tyskland) 2,575,000 4. FC Barcelona (Nike - Spania) 1,925,000 5. Liverpool (New Balance - England) 1.670.000 6. Juventus Turin (Adidas - Italia) 1.615.000 7. Chelsea (Nike - England) 1.525.000 8. Borussia Dortmund (Puma - Tyskland) 1.205.000 9. Paris Saint-Germain (Nike - Frankrike) 1,146,000 10. Manchester City (Nike - England) 1,085,000   ..
Read More
Nye bilder av Bayern München pre-match billige fotballdrakter har blitt lekket. Igjen produsert som en del av Adidas løpende samarbeid med resirkuleringsselskapet Parley, er Bayern 19-20 pre-match jersey satt i lansering sammen med det nye hjemmet. Etter vifteprotokoller er Bayern München 2019-20 hjemmekit satt til å være rød og hvit, selv om det ikke er noen lekkasje ennå. Bayern München 2019-20 pre-match toppen presenterer et 1990-inspirert utseende i rød og hvit. Den har en interessant all-over grafisk utskrift og monokromatiske logoer. Bayern München drakt 2018/19 til salgs nettbutikk.   ..
Read More
Paris Saint-Germain vil hylle Notre Dame i Ligue 1-kampen mot Monaco denne søndag 21. april. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. En ødeleggende brann på mandag kveld ødela store deler av den ikoniske kirken i Paris, og ber om at folk rundt om i verden skal løfte deres støtte for å hjelpe gjenoppbyggingsprosessen. Bare i går skapte en lokal butikk sin egen patch som kan skrives ut på skjorter, med € 10 per solgt skjorte til gjenoppbyggingsfondet. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2018/19 for å vise din støtte. PSG-trøyen med spesiell utgave kommer med to detaljer som minnes Notre Dame: En spesiell grafikk vil bli brukt på forsiden av skjorten, mens Notre Dame vil bli skrevet ut på baksiden. Selv om det ikke er bekreftet ennå, vil dette trolig være i stedet for spillernes navn, siden Ooredoos logo allerede tar plass nederst under tallene.   ..
Read More
Barcelona vil hvile Lionel Messi og Sergio Busquets mot Huesca i La Liga lørdag før Champions League-kvartfinalen mot Manchester United. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Barca vert United i andre etappe på tirsdag, og vil ta en 1-0 ledelse i spillet på Nou Camp. Men før de tar på Ole Gunnar Solskjaers side, møter de Huesca, som er seks poeng fra sikkerhet på bunnen av La Liga med syv spill å spille. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2018/19 for å vise din støtte. De vil gjøre det uten Messi og Busquets, som holdes friske for Uniteds besøk, samt flere andre førstegangspartnere.   ..
Read More
Mål fra Aaron Ramsey og Alexandre Lacazette ga Arsenal en 2-0-seier over Newcastle United på mandag og løftet dem til tredje plass i Premier League over rivaler Tottenham Hotspur og Manchester United. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ramsey fant veien gjennom et pakket forsvar på halvtime for å score med et lavt skudd før franskmannen Lacazette satte kampen til sengs i det 83. minutt med en chip over målvakten. Du kan også kjøpe Arsenal drakt 2018/19 for å vise din støtte. Resultatet satte Arsenal på 63 poeng med syv kamper igjen, to over Spurs og Manchester United, med Chelsea et ytterligere poeng bak, da Unai Emerys side økte håpet om en topp fire-mål og Champions League-fotball neste sesong.   ..
Read More
Manchester United utnevnte Ole Gunnar Solskjaer som sin faste leder på en treårig kontrakt, sa klubben torsdag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den norske som vant ligatittelen og European Cup som spiller i Manchester United, kom tilbake til klubben som oppsynssjef i desember, etter Jose Mourinhos sparking. Du kan også kjøpe Manchester United drakt 2018/19 for å vise din støtte. Siden da har han ledet laget til 14 seire fra 19 kamper i alle konkurranser og sikret en berømt comeback-seier over Paris Saint Germain for å nå Champions League-kvartfinalen, som er Europas toppklubben-turnering.   ..
Read More
Tottenham Hotspur vil få en spesiell Champions League pre-match jersey av Nike, akkurat som alle andre toppklubber i Swoosh. Tottenham 2019-20 tredje settet er satt til å bli utgitt sammen med det tilsvarende 19-20 tredje settet. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Basert på 2019-2020 Nike Champions League pre-match kit stil for flere toppklubber, kombinerer Tottenham Hotspur 19-20 Champions League trenings toppen forskjellige nyanser av blått med lette turkise applikasjoner. I midten av brystet er Nike Sportswear-logoen og en monokromatisk versjon av Tottenham-kammen. Du kan også kjøpe Tottenham Hotspur drakt 2018/19 for å vise din støtte.   ..
Read More
Cristiano Ronaldo har blitt bøtelagt € 20.000 ($ 22.700) av UEFA for sin "cojones" feiring under Juventus 'siste 16 Champions League seier over Atletico Madrid. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Etter å ha fullført sitt hat-trick, likte den portugisiske fremover feiringen av Atleti-treneren Diego Simeone, som feiret et mål i første etappe ved å ta tak i hans skritt. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2018/19 for å vise din støtte. UEFAs disiplinære panel fant Ronaldo, 34, skyldig i feilaktig oppførsel, men han unngår et forbud mot sin side Champions League-kvartfinalen mot Ajax neste måned. Ronaldo fikk det samme beløpet Simeone hadde for sin "uanstendige" feiring under Atletis 2-0-seier i Madrid.   ..
Read More
Liverpool er angivelig i samtaler med flere kitprodusenter da de nærmer seg slutten av partnerskapet med New Balance. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Det amerikanske selskapet har produsert noen excellence strips i løpet av sin tid på jobben, inkludert årets hjemmeskjorte, som har brutt klubbrekord. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2018/19 for å vise din støtte. Avtalen løper imidlertid ut etter neste sesong, og allerede er det mange spekulasjoner om hvilket selskap som vil være den som lager sine neste strimler fra 2020/21 og utover. Enhver ny kontrakt vil utvilsomt være den høyeste i Liverpool historie, mens den også kunne være en av de største noensinne.   ..
Read More
Real Madrid har bekreftet Zinedine Zidane tilbake til klubben som sjef, og erstatter Santiago Solari. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Franskmannen, som forlot Real sist sommer etter å ha ledet klubben til tre suksessive Champions League-titler, har signert en kontrakt på Bernabeu til juni 2022. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Zidane ble først utnevnt til Real Madrid-sjef i januar 2016 etter å ha stavet ansvar for B-laget, og han ble den første treneren for å vinne Champions League i tre rette sesonger. Zidane er klar til å ta sin første treningsøkt tirsdag før han administrerer sitt første spill tilbake mot Celta Vigo på Bernabeu på lørdag.   ..
Read More
Franske fotballgigantene Paris Saint-Germain er satt til å selge en million skjorter i en sesong for første gang på baksiden av samarbeidet med Nike-eide Jordan Brand. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ligue 1-gigantene annonserte tilbake i september at de ville slå sammen med basketballlegenden Michael Jordanas motebutikk på sitt tredje sett for denne sesongens UEFA Champions League. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2018/19 for å vise din støtte. Siden da har PSG produsert et komplett utvalg av Jordan-merket utstyr som har blitt stadig mer populært i USA, der klubbens skjorte salg har økt med 470 prosent. Den første helgen etter at pakken ble løslatt oppdratt 40.000 skjorte salg. I fjor sankte PSGs skjortesalg 800.000, men årets tall er satt for å se at de går inn i de fem beste klubber for skjortesalg, bak bare Real Madrid, Barcelona, ​​Bayern München og Manchester United.   ..
Read More
Med mange forventer fem-time Ballon d'Or-vinneren nummer 10 billige fotballdrakter eier Lionel Messi for å gjenoppta internasjonal plikt i år, mener FC Barcelona ikke at han vil gå tilbake til Argentina-folden ennå. Med en internasjonal pause nærmer seg fansen ivrig etter å forutse den 31 år gamle vinnerens retur til plikt for sitt landslag. Barcelona drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Det har blitt hevdet at Albiceleste-lederen Lionel Scaloni ønsket at Messi bare skulle delta i deres kamp i Spania, men Barcelona antas å presse på at kapteinen ikke vil spille i fixturen i det hele tatt.   ..
Read More
Manchester City har kunngjort en tiårig £ 650million avtale, med Puma. Etter annonseringen delte klubben og merkevaren både litt informasjon om design og utgivelsesdatoer for den aller første Puma Manchester City billige fotballdrakter. Manchester City-sjef ga innspill da designere utarbeidet utseendet på de nye skjorteene, shorts og sokker. Manchester City sjef Ferran Soriano sa: "Pep og trenerne er interessert i de tekniske aspektene til skjorten og treningsutstyret. De er veldig interessert og deres krav er svært høye. Manchester City drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. "Det er i form av vekt og så videre for å håndtere varmen og svetten - ikke så mye fargene, men de tekniske aspektene. Funksjonelle stoffer, kompresjon, passform, materialer - trenerne som spilte vet alt fordi de spilte seg selv og de er veldig forsiktige over kravene. " ..
Read More
Chelsea Eden Hazard har sagt at spillerne er "alle sammen med" sjef Maurizio Sarri, og at de må "ta ansvar" for å få Blues-sesongen tilbake på sporet. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Hazards svar har vært å kalle for enhet i et intervju med klubbens offisielle nettside på onsdag: "Vi er alle sammen. Vi er alle sammen med sjefen. Jeg vet at denne måneden var litt vanskelig, men vi må være sammen, bli sammen, hvis vi ønsker å gjøre noe på slutten av sesongen. " Du kan også kjøpe Chelsea drakt 2018/19 for å vise din støtte. Hazard er det mest talentfulle medlemmet i Chelsea-truppen, og hans støtte til sjefen hans kunne være avgjørende for italienernes stående med resten av gruppen.   ..
Read More
Paul Pogba har vært i fantastisk form for Manchester United siden Ole Gunnar Solskjaer overtok som vaktmester, men Gary Neville har bekymringer over midtbanespillerens langsiktige fremtid på klubben. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter på butikken vår. Pogba har vært involvert i flere mål enn annen spiller i Europas fem store ligaer siden Solskjaer tok opp tøylene på Old Trafford. Gary Neville sa til Sky Sports: "I de siste to eller tre månedene spiller han som spilleren som for å være rettferdig ble kjøpt for £ 95m. Og han er en fremragende spiller når han spiller som han gjør for øyeblikket. Manchester United drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. "Hvis han spiller for Manchester United i de neste fem årene på nivåene han spiller nå, blir det ingen lykkeligere enn oss to ser ham der ute fordi han er helt fremragende."   ..
Read More
Antoine Griezmann sier at Atletico Madrid har ekstra motivasjon for å nå Champions League-finalen denne sesongen. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den endelige vil bli avholdt på Atleticos hjemmebane, Wanda Metropolitano. Den spanske siden har nådd minst kvartfinalen i konkurransen i fire av de siste fem sesongene, mens finalen ble gjennomført i både 2014 og 2016. Du kan også kjøpe Atletico Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte. Griezmann er fast bestemt på å se lagspillet i en finale i hjemmet og mener at prospektet kunne gi Diego Simeones side en viktig kant. Griezmann sa: "Det gir oss og fansen enda mer motivasjon. Det er alltid en god atmosfære, og det er det vi trenger, det er det vi vil ha som spillere. Vi vil gjøre alt vi har for å komme dit, og så ser vi. "   ..
Read More
Arsene Wenger mener å miste Aaron Ramsey sine unike kvaliteter på midtbanen vil være et tilbakeslag for Arsenal. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den 28-årige vil bli med Juventus på en gratis overføring om sommeren etter at han signerte en kontrakt med Serie A-mesterene som flytter når hans eksisterende avtale i Emiratene utløper 1. juli. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2018/19 for å vise din støtte. Ramsey spilte under Wenger i 10 år, og paret likte relativ suksess, løftet FA Cup tre ganger, med Ramsey to ganger scoring det vinnende målet. Wenger sa: "Det kommer til å bli et tap for Arsenal, han er en spiller som går bra fremover. Du finner ikke mange spillere i dag som kan gjøre midtbanen løper av ballen. Det blir et interessant tillegg for Juventus."   ..
Read More
Fotballdirektøren i Juventus mener at kun superstjernen Lionel Messi fra FC Barcelona vil kunne forbedre Bianconeri, og ikke Paris Saint Germain's Neymar. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Med tanke på fremtiden til de italienske gigantene har Fabio Paratici insistert på at lederen Massimiliano Allegri vil forbli på klubben, samt spiller Paul Dybala. Spurt om hvem som kunne komme inn, insisterte Paratici bare på en spiller som Messi kunne forbedre sin allerede sterke gruppe. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2018/19 for å vise din støtte. Han sa: "Det er bare noen få spillere som kan forbedre dette laget. Kanskje Messi, kanskje ikke Neymar, jeg er i tvil. James Rodriguez er en stor spiller, men vi må se. Det er vanskelig å forbedre dette laget."   ..
Read More

SITE MAP

VM 2018 Drakter
Argentina VM Drakt Australia VM Drakt Belgia VM Drakt Brasil VM Drakt Colombia VM Drakt Costa Rica VM Drakt Denmark VM Drakt Egypt VM Drakt England VM Drakt Frankrike VM Drakt Iran VM Drakt Island VM Drakt Japan VM Drakt Kroatia VM Drakt Marokko VM Drakt Mexico VM Drakt Nigeria VM Drakt Panama VM Drakt Peru VM Drakt Polen VM Drakt Portugal VM Drakt Russland VM Drakt Saudi Arabia VM Drakt Senegal VM Drakt Serbia VM Drakt Spania VM Drakt Sveits VM Drakt Sverige VM Drakt Sør-Korea VM Drakt Tunisia VM Drakt Tyskland VM Drakt Uruguay VM Drakt

Klubber Drakter

Premier League drakt
Arsenal drakt Aston Villa drakt Chelsea drakt Crystal Palace drakt Everton drakt Leicester drakt Liverpool drakt Manchester City drakt Manchester United drakt Newcastle United drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt West Ham United drakt

La Liga drakt
Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt Valencia drakt

Bundesliga drakt
Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Borussia Dortmund drakt FC Schalke 04 drakt Hamburger SV drakt Wolfsburg drakt

Ligue 1 drakt
As Monaco drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt

Serie A drakt
AC Milan drakt AS Roma drakt Fiorentina drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt SSC Napoli drakt

Andre Klubber drakt
AFC Ajax drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Celtic drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt FC Porto drakt Los Angeles Galaxy drakt New York City drakt River Plate drakt


Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Albania Drakt Barn Argentina Drakt Barn Belgia Drakt Barn Brasil Drakt Barn Chile Drakt Barn Colombia Drakt Barn England Drakt Barn Frankrike Drakt Barn Irland Drakt Barn Island Drakt Barn Italia Drakt Barn Kroatia Drakt Barn Mexico Drakt Barn Nederland Drakt Barn Nord-Irland Drakt Barn Polen Drakt Barn Portugal Drakt Barn Russland Drakt Barn Spania Drakt Barn Sveits Drakt Barn Sverige Drakt Barn Tsjekkia Drakt Barn Tyskland Drakt Barn Uruguay Drakt Barn USA Drakt Barn Wales Drakt Barn Østerrike Drakt Barn

Dame Drakter
AC Milan Dame 2018 Arsenal Dame 2018 Barcelona Dame 2018 Bayern München Dame 2018 Borussia Dortmund Dame 2018 Chelsea Dame 2018 Inter Milan Dame 2018 Juventus Dame 2018 Liverpool Dame 2018 Manchester City Dame 2018 Manchester United Dame 2018 Paris Saint Germain Dame 2018 Real Madrid Dame 2018 Argentina Dame 2018 Belgia Dame 2018 Brasil Dame 2018 Colombia Dame 2018 England Dame 2018 Frankrike Dame 2018 Italia Dame 2018 Mexico Dame 2018 Nederland Dame 2018 Portugal Dame 2018 Russland Dame 2018 Spania Dame 2018 Tyskland Dame 2018 USA Dame 2018

Spillere Drakter
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

Landslagsdrakt 2018
Albania Drakt 2018 Argentina Drakt 2018 Australia Drakt 2018 Belgia Drakt 2018 Brasil Drakt 2018 Canada Drakt 2018 Chile Drakt 2018 Colombia Drakt 2018 Costa Rica Drakt 2018 Denmark Drakt 2018 Ecuador Drakt 2018 Egypt Drakt 2018 Elfenbenskysten Drakt 2018 England Drakt 2018 Finland Drakt 2018 Frankrike Drakt 2018 Ghana Drakt 2018 Hellas Drakt 2018 Iran Drakt 2018 Irland Drakt 2018 Island Drakt 2018 Italia Drakt 2018 Japan Drakt 2018 Kamerun Drakt 2018 Kroatia Drakt 2018 Marokko Drakt 2018 Mexico Drakt 2018 Nederland Drakt 2018 Nigeria Drakt 2018 Nord-Irland Drakt 2018 Norge Drakt 2018 Panama Drakt 2018 Paraguay Drakt 2018 Peru Drakt 2018 Polen Drakt 2018 Portugal Drakt 2018 Romania Drakt 2018 Russland Drakt 2018 Saudi Arabia Drakt 2018 Senegal Drakt 2018 Serbia Drakt 2018 Slovakia Drakt 2018 Slovenia Drakt 2018 Spania Drakt 2018 Sveits Drakt 2018 Sverige Drakt 2018 Sør-Afrika Drakt 2018 Sør-Korea Drakt 2018 Tsjekkia Drakt 2018 Tunisia Drakt 2018 Tyrkia Drakt 2018 Tyskland Drakt 2018 Ukraina Drakt 2018 Ungarn Drakt 2018 Uruguay Drakt 2018 USA Drakt 2018 Venezuela Drakt 2018 Wales Drakt 2018 Østerrike Drakt 2018

Landslagsdrakt 2017
Albania Argentina Belgia Brasil Chile Colombia Costa Rica Czech Danmark Ecuador England Finland Frankrike Hellas Irland Island Italia Kalkun Kroatia Mexico Nederland Nord-Irland Norge Polen Portugal Romania Russland Skottland Slovakia Slovenia Spania Sveits Sverige Tyskland Ukraina Ungarn Uruguay USA Wales Østerrike