AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Lionel Messi trente søndag morgen da Barcelona kom tilbake til anstrengelse etter lørdagens 5-2 seier over Valencia på Camp Nou. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Barcelona-kaptein Messi, som ikke har spilt ennå denne sesongen på grunn av en leggskade, deltok i hele økten, selv om han fortsatt er i utvinningsprosessen. Søndag trente han sammen med de som ikke hadde startet mot Valencia, mens de som hadde gjort restitusjonsarbeid til siden. Du kan også kjøpe Messi drakt barn i butikken vår. Barcelona reiser til Dortmund på mandag foran sin debut i denne sesongens Champions League på tirsdag. ..
Read More
De nye bildene av FC Barcelona 2019-2020 tredje billige fotballdrakter har blitt lekket. Det tredje settet i Barcelona fra 19 til 20 gir en inspirasjon fra 1990-tallet til bordet, og kombinerer en lys flisfarge med trim i klubbens primærfarger 'edel rød' og 'dyp kongeblå'. Sistnevnte brukes også til den klassiske Nike-logoen på høyre bryst av den tredje trøyen i Barcelona 2020-20. Barcelona drakt 2019/20 for salg nettbutikk. I tråd med andre Nike 2019-2020 tredje sett, har Barcelona-skjorten et helt trykk, i dette tilfellet Barcelona våpenskjoldet, som også er basen til klubbens kråke. Nike FC Barcelona 19-20 tredje skjorte har en tradisjonell krage som er halv rød, halvblå, mens ermet mansjetter også er blå. Rakuten-sponsoren er hvit. ..
Read More
Det tredje settet med Chelsea 2019-2020 introduserer et rent utseende, basert på merkets siste 1990-tallsinspirerte tredje sett-stil. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den tredje trøyen for Chelsea 2020-20 er overveiende svart med oransje og hvit pynt. Logoene er hvite, inkludert en omfarget klubbkam på høyre bryst. Du kan også kjøpe Chelsea drakt 2019/20 for å vise din støtte. Malvis er den tredje skjorta fra Chelsea fra 19-20 inspirert av Nike-kit fra begynnelsen av 1990-tallet, inkludert bruken av den klassiske merkevarelogoen fra den tiden. Kraven, som er direkte fra den epoken, har oransje, hvit og svart striping, en stil som gjentas for ermet mansjetter. ..
Read More
Rekord Serie A-mesterne Juventus har overtent Manchester United som den tredje mest fulgte klubben på Instagram. Bainconeri har nå 31,1 millioner følgere på nettstedet for sosiale medier, mens de røde djevlene har 31 millioner. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Bemerkelsesverdig har 20 millioner av de 31,1 millioner følgere begynt å følge klubben siden ankomsten av Cristiano Ronaldo, som ble med i 2018 mot et gebyr på over 100 millioner euro. Den portugisiske superstjernen har over 181 millioner følgere på nettstedet. Juventus drakt 2019/20 med høy kvalitet! Til tross for økningen i antall tilhengere, er klubben fortsatt langt bak lederne Real Madrid som har 77,6 millioner følgere. Nest på listen er Reals La Liga-rivaler FC Barcelona som har 76,4 millioner.   ..
Read More
Kevin De Bruyne kan understreke sin status som en av de mest produktive skaperne i Premier League-historien ved å slå Mesut Özls assistanserekord hvis han sørger for et mål for Manchester City på AFC Bournemouth på søndag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. City-spilleren satte opp begge sidene sine mål i forrige helgs 2-2 uavgjort med Tottenham Hotspur. Det forlot ham en borte fra 50 assist i Premier League. Du kan også kjøpe Manchester City drakt 2019/20 for å vise din støtte. De Bruyne har nådd 49 assists på bare 122 kamper og skal snart treffe et halvt århundre enn noen av de 36 spillerne som har nådd det totalt. Den raskeste til 50 Premier League-assists er Özil, som tok 141 opptredener for Arsenal for å gjøre det. De Bruyne har 18 kamper for å gi sin 50. assist og slå tyskeren. ..
Read More
Barcelona og Real Madrid har gitt mislykkede tilbud for Paris Saint-Germain-spiss Neymar. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Neymars tidligere klubb Barcelona antas å ha tilbudt 100 millioner euro (92,4 millioner pund) pluss Philippe Coutinho. Ivan Rakitic ble også diskutert med den franske klubben som en del av avtalen for den 27 år gamle Brasil-internasjonalen. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2019/20 for å vise din støtte. Real har lagt frem en avtale som inkluderer penger så vel som Gareth Bale og James Rodriguez. PSG ba om Vinicius Junior, men Real satte ikke navnet sitt i rammen. Ingen av budene har blitt akseptert, men det antas at PSG foretrekker å selge til Real. ..
Read More
Real Madrid vil gjøre et forsøk på å signere Neymar hvis en avtale for nr. 1 overføringsmål Paul Pogba ikke klarer å realisere seg. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Paris Saint-Germain er imidlertid tilsynelatende usikker på hvor ekte Madrids interesse er. En kilde fortalte ESPN FC at PSG ennå ikke vil motta et tilbud fra Los Blancos for Neymar. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2019 i vår butikk. PSG er angivelig glade for å selge Neymar til enhver klubb. Barcelona har også flørt med ideen om å signere spilleren de solgte igjen i 2017 for en verdensrekord på 222 millioner euro. Men Ligue 1-gigantene kunne bruke sitt vennskapelige forhold til Madrid for å sende Neymar til Barcelonas rivaler. Kilder sier PSG-president Nasser Al-Khelaifi og Madrid-kollega Florentino Perez deler et veldig godt forhold. ..
Read More
Med Premier League-sesongen 2019-20 denne måneden, tar vi en titt på hvilke lag som får mest ut av skjortesponsoren. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Manchester United topper tydelig listen med 64 millioner GBP fra Chevrolet-avtalen. Andre toppklubber i Premier League får nesten alle de samme, rundt 20 millioner GBP mindre (Man City, Spurs, Arsenal, Chelsea, Liverpool). Du kan også kjøpe Manchester United drakt 2019 i vår butikk. Imidlertid er hovedårsaken til at Manchester United får mye mer enn de andre klubbene, ikke hovedsakelig fordi Chevrolet verdsatte dem mye høyere enn andre toppklubber. Faktisk ble Man United Chevrolet-avtalen signert i amerikanske dollar - det svake britiske pundet og den sterke dollaren betyr at avtalen er verdt rundt 64 millioner GBP sammenlignet med 47 millioner GBP da den ble signert. ..
Read More
Da de første bildene av det nye Barcelona 2019/2020 hjem billige fotballdrakter ble lekket, delte det revolusjonerende rutete designet fansens meninger. Fra et kommersielt synspunkt er imidlertid hjemmeskjorta i Barcelona 19-20 en stor suksess så langt. Ledere i FC Barcelona har blitt overrasket over suksessen med den nye rutete trøya, hvis salg langt overgår forventningene. Salgstallene er høyere enn de opprinnelig var planlagt i de offisielle butikkene. Faktisk blir 32 prosent mer utstyr sendt enn planlagt, selv om forventningene allerede var høye. Barcelona drakt 2019 til salgs nettbutikk. Det er foreløpig ingen informasjon om hvor mange skjorter FC Barcelona solgte de første ukene siden lanseringen. Vanligvis selger FC Barcelona rundt 2 millioner sett per sesong. ..
Read More
Å sikre seg en åttende strake Bundesliga-tittel denne sesongen vil ikke være noen enkel oppgave for Bayern, spesielt i lys av hvor mye Dortmund har styrket troppen sin. I et nylig intervju med Bundesliga.com sier imidlertid nubmer 9 billige fotballdrakter eier Robert Lewandowski, Bayern München er klar til å gjøre alt det som trengs for å holde seg i toppen. Lewandowski føler at laget har opprettholdt en høy arbeidsmoral denne pre-sesongen, og at troppen vil være klar til å gå om to ukers tid. Bayern München drakt 2019 til salgs nettbutikk. Lewandowski sa: ”Sesongen kommer til å bli veldig lang, men vi har fortsatt noen uker til. Det er også Supercup og DFB Cup før starten av Bundesliga sesongen, og vi har allerede jobbet veldig hardt. Men det viktige er at vi er på full vippe når ligaen starter. ”king really hard. But the important thing is that we are at full tilt when the league starts.” ..
Read More
Den nye Liverpool 2019-2020 tredje billige fotballdrakter ble offisielt utgitt, og fullførte Champions League-vinnernes sett for den nye sesongen. New Balance Liverpool 2019-2020 tredje jersey er mørkegrå / svart med lyse tealogoer. Basert på den nye NB-malen, har Liverpool FCs nye 2019-2020 tredje skjorte et dristig og iøynefallende grafisk trykk på forsiden. Liverpool drakt 2019 til salgs nettbutikk. Mønsteret på den nye Liverpool 2019-20-t-skjorten er faktisk inspirert av byen Liverpool med sin form som er avledet fra dens ikoniske gateskilt. 'Tidepool'en blå blåser igjen inspirasjon fra Liver Birds som sitter oppe på Royal Liver Building. ..
Read More
Juventus sammen med Konami Digital Entertainment B.V. har kunngjort, i dag, et langsiktig og eksklusivt partnerskap. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Det nye partnerskapet med Konami vil se at eFootball PES-serien har eksklusiv bruk av Juventus immaterielle rettigheter innenfor konsollfotballvideospill, inkludert lagets navn, krøllet og offisielle prosjektpakker. I tillegg har utviklingslaget fått dyptgående tilgang til spillerne selv, via full-body 3D-skanning, for å gjenskape sin sannsynlighet i spillet så nøyaktig som mulig. Du kan også kjøpe Juventus drakt 2019 for å vise din støtte. Den ikoniske Allianz stadion vil også bli gitt full og eksklusiv tilgang i eFootball PES 2020, for å gjenskape stadion og fotballfans i en slik grad at detaljnivået ikke vil gå ubemerket. ..
Read More
Borussia Dortmund har lansert en svart og grå unna billige fotballdrakter for 2019/20 sesongen. Designet er inspirert av stål, som har preget byen Dortmund for omore enn hundre år siden midten av 1800-tallet. Borussia Dortmund drakt 2019 til salgs nettbutikk. Som en hyllest til stål domineres skjorten av fargene svart, grått og sølv. De brede vertikale stripene har blitt holdt svarte, med en svart og grå grafikk som nå er synlig mellom dem. Logoen til PUMA og Evonik og de to formstripene på skuldrene har blitt holdt i slående sølv, mens den eneste streken av gul kommer fra klubbens emblem på brystet. En spesiell detalj er trykket som leser "Forever Borussia Dortmund" på tysk i nakken. ..
Read More
Barcelona 2019-20 unna billige fotballdrakter ble offisielt avduket, feiret 40 års jubileum for grunnleggelsen av La Masia med et retro-inspirert utseende. Den nye borte skjorten er gylden gul med en blå og rød sash overfor, inspirert av ikoniske jerseys slitt på 1970-tallet. På samme måte som på den originale retro-designen går sokkelen på Barcelona 19-20-jerseyen fra øverst til høyre til nederst til venstre, med et lite gap igjen for Rakuten-sponsoren. Barcelona drakt 2019 til salgs onlien butikk. Den blå og røde som brukes på Barcelona 19-20-jerseyen, er de samme som vil gjøre opp plassene på hjemmesettet, og det samme gjelder for gult, hvilke funksjoner i form av Nike-logoer i hjemmet. ..
Read More
Arsenal har offisielt avduket sitt nye hjem billige fotballdrakter for 2019/20 sesongen, og det er trygt å si at det er en av de beste klubben har hatt i nyere tid. Gunners 'avtale med tidligere skjorte produserer Puma ble avsluttet i fjor, med klubben skiftet til en £ 300m-pakkeavtale med adidas, 25 år på - til dagen! - fra den siste tiden hadde Gunners de berømte tre stripene. Arsenal drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Kittet i seg selv har en klassisk all-over rød kropp, suppleret med popping hvite ermer og kontrasterende krage. Den hvite høykrage designen er emblazoned med en sentral rød stripe og svart trim. Denne designen gjentas på begge ermer og de karakteristiske tre stripene løper over skulderen i en lys hvit. ..
Read More
Real Madrid nettopp lansert sin nye 2019-20 bort billige fotballdrakter, som sies å ha blitt inspirert av støy laget av fans Bernabeu i løpet av sesongen av 'La Decima. Real Madrid 2019-2020 borte jersey er marineblå med gull aksenter. Nøyaktig komplementere det hvite hjemmekitet og mintgrønne tredje, er Real Madrid 2019-20 unna jersey mørkblå med gull trim og logoer, inkludert en monokrom klubbkamp på venstre bryst. Real Madrid drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. De 3 Stripes har en mørkere farge enn skjorten. Fly Emirates-logoen er gull. Shorts og sokker i den nye Real Madrid 2019-2020-brikken er også marine / gull. ..
Read More
Real Madrid har tilbudt € 130 millioner (£ 115m) pluss enten Gareth Bale eller James Rodriguez til Paris Saint-Germain for Neymar, ifølge rapporter i Spania. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Neymar har fortalt PSGs president Nasser Al-Khelaifi at han vil forlate klubben denne sommeren og tar sikte på en retur til Barcelona. Men ifølge Mundo Deportivo må Barcelona selge mer enn en etablert første lagspiller for å finansiere et trekk for den brasilianske. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2018/19 for å vise din støtte. Madrid er klar over Barcas nåværende situasjon og har gjort det første skrittet for å signere Neymar med et kontant-plus-spiller-bud. Madrid ønsker å selge både Bale og Rodriguez og har fortalt PSG at en av dem kan bli med i flyten til Neymar. ..
Read More
Manchester United har fullført signeringen av Wales-vingen Daniel James fra Swansea City for en innledende avgift på rundt £ 15m. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den 21-årige, som har signert en femårig kontrakt, er Ole Gunnar Solskjaers første underskrift siden han lyktes Jose Mourinho som leder. Du kan også kjøpe Manchester United drakt 2018/19 for å vise din støtte. Swansea akademikandidat James scoret fem mål i 38 skikkelser i et gjennombrudd 2018-19 sesong. ..
Read More
Cristiano Ronaldo scoret et hat-trick, inkludert to forsinkede mål, for å gi Portugal en 3-1-seier over Sveits i en Nations League-finale med en ekstraordinær VAR-hendelse på onsdag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ronaldo sa: Det var en vanskelig kamp. Sveits er et utmerket lag. De spilte bra og var veldig farlige, men Portugal hadde flere sjanser og sjansene vi hadde vi tok. Vi er fortjente vinnerne. Vi er glade for å være i finalen og laget fortjener mye kreditt. Du kan også kjøpe billige Ronaldo drakt for å vise din støtte. Jeg vil også sende en melding til fansen: de spilte en grunnleggende rolle og støttet oss mye. Jeg håper at finalen vil være full også, og at folk vil støtte oss fra start til slutt. Det vil gi oss motivasjon og styrke til å vinne denne konkurransen. ..
Read More
Liverpool har avsluttet samtaler med Tottenham Hotspur om den potensielle bruken av den nordlige London-klubbens nye stadion for en pre-season-vennlig. billige fotballdrakter for salg nettbutikk. Planen for Jurgen Klopps side for å bruke 850 millioner pund på slutten av juli ble skrapt på grunn av klubber som møtes i lørdagens Champions League-finale. Liverpool betraktet stadion et alternativ til Anfield, men nå anser det upassende fordi en av klubbene vil pleie sine sår på lørdag kveld. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2018/19 for å vise din støtte. I stedet tenker Liverpool på å bruke Murrayfield i Edinburgh som vert for en oppvarmingsarmatur den 28. juli foran 2019-20 sesongen. Anfield er ikke tilgjengelig i slutten av juli, fordi banen blir re-laid etter en serie med sommer pop og rockekonserter. ..
Read More
AC Milan sluppet sin nye Puma 2019-2020 hjemme billige fotballdrakter. Det er den andre sesongen for det tyske merket på de italienske gigantene, og den resulterende 2019-2020 Milan jerseyen er hver bit så klassisk som den i debutkampanjen. Milan 2019-2020 hjemme jersey introduserer et veldig klassisk utseende med tynne svarte og røde striper, en referanse til klubbens tidlige dager. Stripene har ikke bare på forsiden av Milano 19-20-settet, men også ermene og ryggene. AC Milan drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Det er en Puma Cat-logo på høyre bryst, samt på begge ermer i Milano 19-20-settet, noe som ellers er veldig lavt og kommer uten å være i vei for detaljer. Den har en svart kragehals krage, og den lille djevelens logoen som finnes på denne sesongens skjorter er plassert på øvre baksiden like under nakken. ..
Read More
Lionel Messi ble æret av Catalonia regjeringen på torsdag da han mottok Creu de Sant Jordi (St. George's Cross) -prisen i en spesiell seremoni. Barcelona drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Prisen utdeles årlig til 28 personer og 15 organisasjoner i anerkjennelse av sine fremragende tjenester til regionen og er en av Catalons høyeste æresbevisninger. Du kan også kjøpe Billige Messi drakt for å vise din støtte. Katalisterns president, Quim Torra, presenterte Messi med sin pris, som belønnet ikke bare hans sportsvennlighet, men også hans arbeid fra banen. Messi ble beskrevet som "den største fotballspiller av all tid" som "legemliggjør slike grunnleggende sosiale attributter som ydmykhet, ærlighet, utdanning, kreativitet, samarbeid og respekt." ..
Read More
Manchester City holdt på øverste plass etter å ha slått Brighton bort 4-1, og tok tittelen for den andre sesongen på rad. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Det var den åttende Premier League-tittelkonkurransen å gå ned til siste dag, med Manchester City et poeng foran Liverpool i begynnelsen av søndagen. Du kan også kjøpe Manchester City drakt 2018/19 for å vise din støtte. Sergio Aguero, Ilkay Gundogan, Aymeric Laporte og Riyad Mahrez scoret ett mål hver. City har blitt den første siden siden Manchester United i 2008-09 for å løfte back-to-back Premier League-titlene. ..
Read More
De lekkede bildene av BVB 2019-2020 hjemme billige fotballdrakter og den offisielle teaser for lanseringen av settet, bekrefter at klubben vil endre plasseringen av Dortmund på settet fra bunn til topp. For tiden har Borussia Dortmund sitt lagnavn 'Dortmund' skrevet under og spillernes navn over nummeret. Nå ønsker klubben, i likhet med forskjellige andre Bundesliga klubber, å bytte posisjonering - lagets navn på toppen og spillerens navn på bunnen. Borussia Dortmund drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Årsaken til at Dortmund og andre lag har laget sitt navn på toppen er at laget er viktigere enn spilleren. Spillerne forandrer seg, klubben holder det samme. Rundt 13 Bundesliga-lag har spillerens navn under tallene, mens resten har dem på toppen. ..
Read More
For å feire den allerede 8. Serie A-tittelen på rad, lanserte Adidas og Juventus en spesiell Champions billige fotballdrakter Adidas 2018-2019 Serie A champions tee kommer med symbolet uendelig lidenskap og antall påfølgende mesterskap vunnet av teamet vårt: en stor 8, hvit på svart "omfavnet av navnene på mesterne som har gjort stor historien om dette mesterskap. Juventus drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Juventus tilbyr også en spesiell utskrift for Adidas 2018-2019-settene med den offisielle tittelen hashtag # w8nderful og de åtte som også skrives ut på Champions-t-skjorten. ..
Read More
South American-baserte sportsmarkedsføringsbyrå Euromericas Sport Marketing i denne uken publiserte sin årlige rangering av topp 10-lagene som solgte mest billige fotballdrakter i Europa. Hvilken klubb solgte de mest fotballtrøyene i 2018? Tre Adidas-lag leder listen, med Manchester United å ha erobret topprommet fra Real Madrid. En grunn til det er at Cristiano Ronaldo skal gå til Juventus. Bayern München kommer tredje. Her er de 10 største jersey selgerne i 2018: 1. Manchester United (Adidas - England) 3.250.000 2. Real Madrid drakt 2018/19 (Adidas - Spania) 3.120.000 3. Bayern München (Adidas - Tyskland) 2,575,000 4. FC Barcelona (Nike - Spania) 1,925,000 5. Liverpool (New Balance - England) 1.670.000 6. Juventus Turin (Adidas - Italia) 1.615.000 7. Chelsea (Nike - England) 1.525.000 8. Borussia Dortmund (Puma - Tyskland) 1.205.000 9. Paris Saint-Germain (Nike - Frankrike) 1,146,000 10. Manchester City (Nike - England) 1,085,000   ..
Read More
Nye bilder av Bayern München pre-match billige fotballdrakter har blitt lekket. Igjen produsert som en del av Adidas løpende samarbeid med resirkuleringsselskapet Parley, er Bayern 19-20 pre-match jersey satt i lansering sammen med det nye hjemmet. Etter vifteprotokoller er Bayern München 2019-20 hjemmekit satt til å være rød og hvit, selv om det ikke er noen lekkasje ennå. Bayern München 2019-20 pre-match toppen presenterer et 1990-inspirert utseende i rød og hvit. Den har en interessant all-over grafisk utskrift og monokromatiske logoer. Bayern München drakt 2018/19 til salgs nettbutikk.   ..
Read More
Paris Saint-Germain vil hylle Notre Dame i Ligue 1-kampen mot Monaco denne søndag 21. april. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. En ødeleggende brann på mandag kveld ødela store deler av den ikoniske kirken i Paris, og ber om at folk rundt om i verden skal løfte deres støtte for å hjelpe gjenoppbyggingsprosessen. Bare i går skapte en lokal butikk sin egen patch som kan skrives ut på skjorter, med € 10 per solgt skjorte til gjenoppbyggingsfondet. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2018/19 for å vise din støtte. PSG-trøyen med spesiell utgave kommer med to detaljer som minnes Notre Dame: En spesiell grafikk vil bli brukt på forsiden av skjorten, mens Notre Dame vil bli skrevet ut på baksiden. Selv om det ikke er bekreftet ennå, vil dette trolig være i stedet for spillernes navn, siden Ooredoos logo allerede tar plass nederst under tallene.   ..
Read More
Barcelona vil hvile Lionel Messi og Sergio Busquets mot Huesca i La Liga lørdag før Champions League-kvartfinalen mot Manchester United. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Barca vert United i andre etappe på tirsdag, og vil ta en 1-0 ledelse i spillet på Nou Camp. Men før de tar på Ole Gunnar Solskjaers side, møter de Huesca, som er seks poeng fra sikkerhet på bunnen av La Liga med syv spill å spille. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2018/19 for å vise din støtte. De vil gjøre det uten Messi og Busquets, som holdes friske for Uniteds besøk, samt flere andre førstegangspartnere.   ..
Read More
Mål fra Aaron Ramsey og Alexandre Lacazette ga Arsenal en 2-0-seier over Newcastle United på mandag og løftet dem til tredje plass i Premier League over rivaler Tottenham Hotspur og Manchester United. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ramsey fant veien gjennom et pakket forsvar på halvtime for å score med et lavt skudd før franskmannen Lacazette satte kampen til sengs i det 83. minutt med en chip over målvakten. Du kan også kjøpe Arsenal drakt 2018/19 for å vise din støtte. Resultatet satte Arsenal på 63 poeng med syv kamper igjen, to over Spurs og Manchester United, med Chelsea et ytterligere poeng bak, da Unai Emerys side økte håpet om en topp fire-mål og Champions League-fotball neste sesong.   ..
Read More
Manchester United utnevnte Ole Gunnar Solskjaer som sin faste leder på en treårig kontrakt, sa klubben torsdag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den norske som vant ligatittelen og European Cup som spiller i Manchester United, kom tilbake til klubben som oppsynssjef i desember, etter Jose Mourinhos sparking. Du kan også kjøpe Manchester United drakt 2018/19 for å vise din støtte. Siden da har han ledet laget til 14 seire fra 19 kamper i alle konkurranser og sikret en berømt comeback-seier over Paris Saint Germain for å nå Champions League-kvartfinalen, som er Europas toppklubben-turnering.   ..
Read More
Tottenham Hotspur vil få en spesiell Champions League pre-match jersey av Nike, akkurat som alle andre toppklubber i Swoosh. Tottenham 2019-20 tredje settet er satt til å bli utgitt sammen med det tilsvarende 19-20 tredje settet. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Basert på 2019-2020 Nike Champions League pre-match kit stil for flere toppklubber, kombinerer Tottenham Hotspur 19-20 Champions League trenings toppen forskjellige nyanser av blått med lette turkise applikasjoner. I midten av brystet er Nike Sportswear-logoen og en monokromatisk versjon av Tottenham-kammen. Du kan også kjøpe Tottenham Hotspur drakt 2018/19 for å vise din støtte.   ..
Read More

SITE MAP

Klubber Drakter

Premier League drakt
Arsenal drakt Aston Villa drakt Chelsea drakt Crystal Palace drakt Everton drakt Leicester drakt Liverpool drakt Manchester City drakt Manchester United drakt Newcastle United drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt West Ham United drakt

La Liga drakt
Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt Valencia drakt

Bundesliga drakt
Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Borussia Dortmund drakt FC Schalke 04 drakt Hamburger SV drakt Wolfsburg drakt

Ligue 1 drakt
As Monaco drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt

Serie A drakt
AC Milan drakt AS Roma drakt Fiorentina drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt SSC Napoli drakt

Andre Klubber drakt
AFC Ajax drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Celtic drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt FC Porto drakt Los Angeles Galaxy drakt New York City drakt River Plate drakt


Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Albania Drakt Barn Argentina Drakt Barn Belgia Drakt Barn Brasil Drakt Barn Chile Drakt Barn Colombia Drakt Barn England Drakt Barn Frankrike Drakt Barn Irland Drakt Barn Island Drakt Barn Italia Drakt Barn Kroatia Drakt Barn Mexico Drakt Barn Nederland Drakt Barn Nord-Irland Drakt Barn Polen Drakt Barn Portugal Drakt Barn Russland Drakt Barn Spania Drakt Barn Sveits Drakt Barn Sverige Drakt Barn Tsjekkia Drakt Barn Tyskland Drakt Barn Uruguay Drakt Barn USA Drakt Barn Wales Drakt Barn Østerrike Drakt Barn

Landslagsdrakt
Albania Drakt 2018 Argentina Drakt 2018 Australia Drakt 2018 Belgia Drakt 2018 Brasil Drakt 2018 Canada Drakt 2018 Chile Drakt 2018 Colombia Drakt 2018 Costa Rica Drakt 2018 Denmark Drakt 2018 Ecuador Drakt 2018 Egypt Drakt 2018 Elfenbenskysten Drakt 2018 England Drakt 2018 Finland Drakt 2018 Frankrike Drakt 2018 Ghana Drakt 2018 Hellas Drakt 2018 Iran Drakt 2018 Irland Drakt 2018 Island Drakt 2018 Italia Drakt 2018 Japan Drakt 2018 Kamerun Drakt 2018 Kroatia Drakt 2018 Marokko Drakt 2018 Mexico Drakt 2018 Nederland Drakt 2018 Nigeria Drakt 2018 Nord-Irland Drakt 2018 Norge Drakt 2018 Panama Drakt 2018 Paraguay Drakt 2018 Peru Drakt 2018 Polen Drakt 2018 Portugal Drakt 2018 Romania Drakt 2018 Russland Drakt 2018 Saudi Arabia Drakt 2018 Senegal Drakt 2018 Serbia Drakt 2018 Slovakia Drakt 2018 Slovenia Drakt 2018 Spania Drakt 2018 Sveits Drakt 2018 Sverige Drakt 2018 Sør-Afrika Drakt 2018 Sør-Korea Drakt 2018 Tsjekkia Drakt 2018 Tunisia Drakt 2018 Tyrkia Drakt 2018 Tyskland Drakt 2018 Ukraina Drakt 2018 Ungarn Drakt 2018 Uruguay Drakt 2018 USA Drakt 2018 Venezuela Drakt 2018 Wales Drakt 2018 Østerrike Drakt 2018

Dame Drakter
AC Milan Dame Arsenal Dame Barcelona Dame Bayern München Dame Borussia Dortmund Dame Chelsea Dame Inter Milan Dame Juventus Dame Liverpool Dame Manchester City Dame Manchester United Dame Paris Saint Germain Dame Real Madrid Dame Argentina Dame Belgia Dame Brasil Dame Colombia Dame England Dame Frankrike Dame Italia Dame Mexico Dame Nederland Dame Portugal Dame Russland Dame Spania Dame Tyskland Dame USA Dame

Spillere Drakter
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

VM 2018 Drakter
Argentina VM Drakt Australia VM Drakt Belgia VM Drakt Brasil VM Drakt Colombia VM Drakt Costa Rica VM Drakt Denmark VM Drakt Egypt VM Drakt England VM Drakt Frankrike VM Drakt Iran VM Drakt Island VM Drakt Japan VM Drakt Kroatia VM Drakt Marokko VM Drakt Mexico VM Drakt Nigeria VM Drakt Panama VM Drakt Peru VM Drakt Polen VM Drakt Portugal VM Drakt Russland VM Drakt Saudi Arabia VM Drakt Senegal VM Drakt Serbia VM Drakt Spania VM Drakt Sveits VM Drakt Sverige VM Drakt Sør-Korea VM Drakt Tunisia VM Drakt Tyskland VM Drakt Uruguay VM Drakt