AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Barcelona er interessert i Chelseas to forsvarsspillere, Azpilicueta og Marcos Alonso, men Chelsea har uttalt seg og vil ikke la dem gå gratis. I følge «Daily Sports»-rapporten har Chelsea merket prisen på 13 millioner euro for begge. Begge spillernes kontrakter går ut neste år. Barcelona har holdt øye med disse to bakspillerne, som Xavi håper å hente inn, men Chelsea vil ikke slippe dem lett. Billige fotballdrakter Chelsea mener det er rettferdig at Barcelona betaler 26 millioner for de to. Skal de hentes inn gratis, må det vente til neste år. Imidlertid er de to transaksjonene uavhengige, deres situasjon er ikke den samme. Marcos Alonso er opptatt av å forlate og Chelsea har ordnet med en erstatter. Azpilicuetas situasjon er mer komplisert, Tuchel vil at han skal bli neste sesong, og klubben vil prøve å beholde AZP. Azpilicueta signerte en automatisk forlengelse til juni 2023 etter å ha spilt 30 kamper for Chelsea forrige sesong. Barcelona har bedt Azpilicueta sende inn en overgangssøknad til Chelsea for å sikre hans flytting, men AZP ser ikke ut til å ha gjort det. Kort sagt, Chelsea fotballdrakter Barca håper å få Azpilicueta og Marcos Alonso. Det gjenstår å se om forhandlingene vil lykkes og om de kan få duoen for under 13 millioner euro. ..
Read More
I følge franske medier har regnskapene til Barcelona Saint-Germain-klubben, og deres mulige uregelmessigheter i å overholde økonomisk fair play, forårsaket årvåkenhet til UEFA og en mulig etterforskning. L'Equipe rapporterte at UEFAs finanskontrollorgan (ICFC) sendte ut en "forespørsel om informasjon" til Paris-klubben for noen uker siden etter å ha analysert dataene som ble gitt i samsvar med dens vanlige prosedyre. De må ha funnet noe uvanlig å be om mer informasjon for å supplere de opprinnelige dataene Billige fotballdrakter. Ifølge L'Equipe kan denne holdningen fra UEFA bety «bevis for bekymringene til uavhengige finanseksperter som jobber for UEFA». Ikke glem at på slutten av 2021-sesongen tapte Barca 224,3 millioner euro. Etter en grundig gjennomgang av den nye rapporten som ble bedt om av ICFC, vil UEFA åpne en etterforskningsprosess for Paris-klubben hvis den anser det nødvendig. Alt dette kommer ettersom La Liga fordømmer Paris og Manchester City for ikke å følge Financial Fair Play. Den spanske profesjonelle fotballigaen, ledet av Tebas, har anlagt søksmål mot UEFA samt domstoler i EU og Frankrike. "Disse praksisene endrer fotballens økosystem og bærekraft,Paris Saint Germain fotballdrakter skader alle europeiske klubber og ligaer, bare blåser opp markedet kunstig, pengene deres genereres ikke gjennom selve fotballen," sa Tebas. Paris, 2014 Etter å ha blitt truet med sanksjoner, måtte han akseptere en rekke tiltak for å forhindre UEFA-sanksjoner. I juni 2018 forseglet UEFAs finanskontrollbyrå en sak om påståtte uregelmessigheter i Paris-sponsorinntektene. Selv om saken fortsatte etter det, avsluttet Den internasjonale voldgiftsdomstolen saken med den begrunnelse at fristen var overskredet. ..
Read More
Lørdag kunngjorde Real Madrid signeringen av Chuameni. Spanias "Aspen" analyserte også rollen som Chu Ameni. "Aspen News" sa at med Chu Amenis tiltredelse har Real Madrid styrket posisjonen til midtbanespilleren, noe som kan gi Casemiro tid til å hvile fotballdrakter til barn. På mellomlang og lang sikt kan Chu Ameni også erstatte Casemiro og bli den viktigste midtbanespilleren til Real Madrid i fremtiden. Chuameni, Valverde og Camavinga forventes å erstatte Casemiro, Modric og Kroos i fremtiden og bli Real Madrids nye midtbanetrekant. For Real Madrid betyr det å beseire Paris og vinne Chu Ameni også at etter feilen med å introdusere Mbappe, Real Madrid fotballdrakter har det gjenvunnet en seier mot Paris på overgangsmarkedet og pusset opp lagets moral. Det er verdt å nevne at Real Madrid introduserte Kamawinga etter å ha unnlatt å introdusere Mbappe i fjor sommer. I år klarte ikke Real Madrid å introdusere Mbappe igjen og signerte Chuameni. For klubben kan dette være en god ting i stedet. ..
Read More
Chelsea er favoritter til å signere Barcelona-vingen Dembele denne sommeren. Dembele, 25,fotball draktsett er satt til å forlate Barcelona når kontrakten hans går ut i juli og kan være Blues' første signering under den nye sjefen Todd Boley. Dembele, som tidligere jobbet med nåværende Blues-sjef Thomas Tuchel i Borussia Dortmund, flyttet til Barcelona for 126 millioner pund etter å ha scoret 10 mål og 21 assists i debutsesongen. Men karrieren i Barcelona var ikke jevn, Chelsea fotballdrakter med flere skader og gjentatte straffer for disiplinære problemer. ..
Read More
Hoeness, æresformann i Bayern München, kritiserte Barcelona for å ville tyve Lewandowski, og sa at hvis det var i Tyskland, ville Barcelona måtte erklære seg konkurs. Hoeness sa: "De burde ha ønsket å signere Lewandowski. For et år siden hadde de en gjeld på 1,3 milliarder fotballdrakter til barn. De måtte være artister. I Tyskland måtte de erklære seg konkurs nå." Hoeness sa, Han tror Bayern vil la Lewandowski oppfyller kontrakten sin, som varer til juni 2023, selv om Lewandowski håper å forlate denne sommeren. "Jeg vet ikke hvem i Bayern som vil være villig til å la Lewandowski forlate før kontrakten er fullført. Alt viser at klubben ikke har funnet en erstatter. Det er derfor klubbens posisjon er veldig klar," understreket Hoeness. Bayerns offisielle holdning er at de ikke vil la Lewandowski forlate til tross for press på klubben fra hans agent, Pini Zahavi. Hoeness mener at det å beholde Lewanki i minst ett år til ikke nødvendigvis betyr at han reiser gratis i 2023. "Hvis Lewandowski blir og spiller bra i Tyskland og føler seg bra, Bayern München fotballdrakter vil han kanskje en dag si: 'Jeg liker det her, jeg kommer til å bli i to eller tre år til'," sa han. "Bayern er veldig gode. Nå. Sannsynligvis slipper han ham, og det betyr ikke at han ikke vil spille for oss i 2023-24. Han og vi vil ha et år på oss til å vurdere situasjonen." ..
Read More
Ifølge ESPN er en av betingelsene for at Mbappe skal bli i Paris at laget inviterer Zidane som hovedtrener. Ifølge flere medieoppslag har sportsdirektør Leonardo i Paris blitt sparket, Billige fotballdrakter og Pochettino kan bli sparket når som helst. Nå gjør Paris alt for å nå dette målet om å introdusere Zidane. Det er rapportert at da Mbappe tok avgjørelsen, foreslo Paris-siden at Zidane skulle være hovedtrener, noe som er en av grunnene til at balansen vippes mot Paris. «Marca» påpekte imidlertid at dersom Zidane tar over som Paris-trener, vil han bli en «persona non grata» i Real Madrid Paris Saint Germain fotballdrakter. Etter Mbappe-hendelsen ønsker ikke Real Madrid-fans at han skal være Paris-trener. Zidane er den som har det siste ordet.Velger han å trene Paris, eller fortsette å vente på muligheten til å trene det franske landslaget? ..
Read More
FA-cupfinalen var over, og det sto 0-0 på 120 minutter Liverpool vant 6-5 på straffe. Liverpool kom til FA-cupfinalen for første gang på 10 år, forrige gang det tilfeldigvis ble tap for Chelsea fotball draktsett. Dette er Liverpools andre FA-cuptittel etter 16 år, og den åttende FA-cuptittelen i Liverpool-klubbens historie. Liverpool vant sist FA-cupen i 2005-06, da de slo West Ham 6-4 på straffe. Liverpool er imidlertid ikke det laget som har vunnet flest FA-cuper. Arsenal har flest. Gunners har vunnet mesterskapet 14 ganger. På andreplass kommer Manchester United, Liverpool fotballdrakter som har vunnet 12 titler.Liverpool har i likhet med Chelsea og Tottenham vunnet 8 titler. Dette er også Liverpools andre trofé for sesongen, etter å ha vunnet ligacupen tidligere. ..
Read More
I denne runden av La Liga vant Barcelona kvalifiseringen til neste sesongs Champions League etter å ha beseiret direkterival Betis 2-1 på bortebane. Barcelona har vunnet 5 påfølgende seire borte fra Betis Billige fotballdrakter.Barcelona har vunnet 26 kamper på Betis stadion, nest etter seieren på Mestalla Stadium (Valencia), hvor de vant i Valencia.34 seire. Xavis hovedmål da han tok over Barcelona var en Champions League-billett. Da Xavi tok over var Barcelona bare niende i La Liga, og nå ligger de på andreplass, fem poeng foran tredjeplasserte Sevilla. I de siste 6 bortekampene har Barcelona vunnet 6 seire på rad.De slo Valencia 4-1, Elche 2-1, Real Madrid 4-0, Levante 3-2 og Real Sociedad 1-0. 2-1 seier over Betis. Xavi pekte på det faktum at Barça slo de 10 beste lagene i ligaen i andre omgang. Barcelona fotballdrakter/draktsett butikken I andre omgang slo Barcelona Real Madrid 4-0, Sevilla 1-0, Atletico Madrid 4-2, Betis 2-1, Real Sociedad 1-0 og Athletic Bilbao 4-0. Osasuna 4-0 og Valencia 4- 1. Andre omgang av kampen mot Villarreal er ennå ikke spilt, men første omgang vant 3-1. ..
Read More
I denne runden av Premier League vant Manchester City 4-0 borte fra United, og fortsatte å opprettholde en 1-poengs fordel over Liverpool. Rodri, Ake, Jesus og Fernandinho scoret etter hverandre.Billige fotballdrakter Jesus har vært spesielt varm den siste tiden, og scoret mål i 3 kamper på rad. I det 78. minutt slo Foden en direktepasning, og Jesus skjøt i nettet fra 10 meter og stillingen ble 3-0. Han har scoret 6 mål de siste 3 kampene, inkludert en fireårsseier mot Watford og 1 mål hver mot Real Madrid og Leeds United. I de siste 5 startene var Jesus direkte involvert i lagets 9 mål, inkludert 6 mål og 3 målgivende pasninger. Manchester City fotballdrakter/draktsett butikken Så langt denne sesongen har Jesus gjort 38 kamper for Manchester City i alle konkurranser, inkludert 25 starter, scoret 13 mål og gitt 11 assists. Faktisk scoret han 8 mål i Premier League, 4 mål i Champions League og 1 mål i FA-cupen. ..
Read More
I denne runden av Premier League slo Arsenal Manchester United 3-1 hjemme, og Xhaka scoret et mål for å sikre seieren. Arsenal ledet 2-1, B fee bommet på en straffe, og Cristiano Ronaldo fikk også et mål dømt. I det 70. minutt passerte Elneny ballen og Xhaka skjøt nede i høyre hjørne fra 25 meter, fotballdrakter til barn og sikret Arsenal seieren. I følge den offisielle statistikken til Premier League er Xhaka en av spillerne som har scoret flest mål for Manchester United utenfor straffefeltet i Premier Leagues historie, og nådd 3 ganger. Gerrard, Les Ferdinand og Kevin Phillips scoret også. 3 mål. Det var Xhakas første mål i hans 26. opptreden for Arsenal denne sesongen. Sist gang han scoret på vegne av Gunners var mot Chelsea i 15. runde av Premier League forrige sesong. Dette er også det 10. målet som Xhaka scoret i Premier League-karrieren, inkludert 3 mål mot Manchester United. Manchester United er hans favorittmotstander. Arsenal fotballdrakter Interessant nok felte Xhaka Sancho i denne kampen og fikk gult kort. Dette er det 50. gule kortet (183 kamper) som Xhaka har fått i Premier League siden han kom til Arsenal i 2016. Det kan sies at han er kongen av gule kort i Premier League. Men like etter kortet brøt han Manchester United-porten. ..
Read More
På en pressekonferanse før kampen mot Frankfurt sa Xavi at Barcelona er den vanskeligste klubben i verden. Barcelona blir alltid bedt om å vinne og spille bra. Det er bare 1-0 på 90 minutter. Ikke nok. Real Madrid-stjernen Valdano er imidlertid ikke enig i denne uttalelsen. Valdano tilbakeviste Xavi: "Barcelona er ikke den vanskeligste klubben i verden, Billige fotballdrakter den vanskeligste er klubben som alltid er forpliktet til å vinne, der alt ikke er nok, det er Real Madrid." "Selv om Real Madrid vinner La Liga-tittelen, er det ingenting for alle. De vant Champions League, og folk vil si for å se hva som skjer neste år. Dette er situasjonen for Real Madrid i lang tid. " Men Valdano synes Harveys uttalelse er veldig viktig.Clever, som brukes til indre fordøyelse, utløser intern stolthet. Harvey visste hvem han snakket med. Real Madrid fotballdrakter/draktsett butikken Men en slik påstand ville være kontroversiell, da det er mange som er uenige i Harveys påstand. ..
Read More
Spanias «Daily Sport» sa at Chelsea-forsvareren Christensen ble «forrådt» av treneren Tuchel. Christensen ga ingen god prestasjon mot Real Madrid, eller til og med dårlig prestasjon. Den danske midtstopperen, som skal spille for Barcelona neste sesong, Billige fotballdrakter ble fullstendig undertrykt av Vinicius og Benzema. «Daily Sports Daily» sa at Tuchel solgte Christensen, den tyske treneren spilte med tre backer, og Reece James ble dyttet til fronten og kunne ikke hjelpe den danske forsvarsspilleren. Med 2-1-underskudd bestemte Tuchel seg for å gjøre noen endringer for å snu underskuddet. Chelsea fotballdrakter/draktsett butikken Han erstattet Christensen med Kovacic, og laget ble en backfirer igjen. Tuchel innrømmet feilen sin på pressekonferansen etter kampen. På spørsmål om Christensens manglende evne til å gå tilbake til å forsvare Venezius, sa Tuchel: "Ja, det var min feil." ..
Read More
Mbappe ser ut til å komme nærmere og nærmere Real Madrid. Den berømte reporteren Romano avslørte at Real Madrid har utarbeidet en kontrakt for Mbappe, bare venter på at den franske spilleren skal signere kontrakten, og «Aspen» avslørte at Real Madrid har utarbeidet et signeringsgebyr for Mbappe. Billige fotballdrakter Mbappes kontrakt med Paris Saint-Germain går ut til sommeren, og han kan bli med Real Madrid gratis, men denne gratisen står i anførselstegn, fordi Real Madrid må betale ham et signeringsgebyr. I følge "Aspen"-rapporten har Real Madrid utarbeidet et signeringsgebyr på 80 millioner euro for Mbappe, så lenge han signerer kontrakten, kan han få denne bonusen. Billige Real Madrid drakt Nå kan Real Madrid sies å ha alt klart for å introdusere Mbappe, kun aksjonærvinden av Mbappe signering. På den annen side er Real Madrid også tydelig på at introduksjonen av Haaland for å fornye kontrakten på 150 millioner euro inkluderer en frigjøringsklausul for Dortmund, samt en provisjon for hans far og agent Raiola. ..
Read More
Ifølge europeiske sportsmedier ONZE har Bayern også sluttet seg til rekken av jakten på Haaland, Billige fotballdrakter og gitt mye styrke er de villige til å møte kravene til Haaland og hans agent. Ifølge media har Haaland blitt Bayerns mål nummer én, og de har en fordel med å introdusere Bundesliga-spillere. Haaland ble tidligere antatt å være nærmere Manchester City og Real Madrid, men med Bayern som slutter seg til, er ting annerledes. "Daily Sports Daily" sa at selv om Haaland kommer lenger og lenger bort fra Barcelona, ​​kommer Lewandowski nærmere og nærmere Barcelona. Hvis Bayern introduserer Haaland, Bayern München fotballdrakter/draktsett butikken vil det definitivt la Lewandowski gå. Ifølge «Daily Sports»-rapporten markerte Bayern en pris på 60 millioner euro for Lewandowski. ..
Read More
Den italienske journalisten Romano avslørte at det er vanskelig for ham å avgjøre om Salah vil fornye kontrakten med Liverpool, fordi de to sidene har en stor forskjell i lønnsspørsmålet. Salahs kontrakt med Liverpool går ut sommeren 2023, men de to sidene har så langt ikke klart å komme til enighet. Billige fotballdrakter Romano sa at Liverpool kan gjøre Salah til den best betalte spilleren i laget, men det er en grense.Lønnen til Salah blir ikke for høy, men Salah kan ikke akseptere Liverpools forslag. Romano sa at fotballverdenen de siste årene har vært skummende, og mange vanlige spillere har ekstremt høye lønninger. Situasjonen er annerledes nå, og dersom Liverpool ikke kan møte Salahs krav, Liverpool fotballdrakter/draktsett butikken er det ingen sikkerhet for at egypteren vil signere en ny kontrakt. Salah har spilt 36 kamper for Liverpool denne sesongen, scoret 28 mål og gitt 10 assists. Det ble tidligere rapportert at Salah ønsket å motta en årslønn på nivå med Ronaldo og De Bruyne, det vil si mer enn 20 millioner euro. ..
Read More
Barcelona møter Galatasaray hjemme i den første etappen av Europa League-kvartfinalen. Barcelona-trener Xavi sa før kampen at laget hans ikke er favoritten til å vinne tittelen, Sevilla er den mest populære. Xavi sa på en pressekonferanse før kampen: "Jeg tror ikke laget mitt er favorittene, vi vet ikke mye om konkurransen og vi har aldri vunnet den. Jeg tror Sevilla er flere favoritter enn oss, det er uten en tviler, fotballdrakter til barn vi er bare seriøse tittelkandidater." Xavi innrømmet at noen spillere føler seg slitne nå, og denne kampen vil bli rotert, men sa at han ikke ser ned på Europa League, "Vi har to store mål, det første er å komme inn i Champions League neste sesong, enten det er er gjennom Europa League eller La Liga Barcelona fotballdrakter/draktsett butikken. Uansett, det andre er å vinne Europa League." Torrent var medlem av Pep Guardiolas trenerteam og fulgte Pep Guardiola til å trene Barcelona, ​​​​Bayern og Manchester City før han tok over Galatasaray i januar i år. I denne forbindelse sa Xavi: "Vi er venner, min taktiske modell er veldig lik vår, men det tar tid. Jeg kan gjøre spillet komplisert, vi må få dem til å lide." ..
Read More
Arnold satte opp kampens eneste mål mot West Ham i går kveld i Liverpools seier på Anfield. Billige fotballdrakter Så langt har Arnold 16 assists i alle konkurranser denne sesongen. Liverpool er også det toppscorende laget i ligaen med 71 mål på 27 kamper. Manchester City er neste med kun 64 mål på de samme 27 kampene. I denne forbindelse sa Souness i et intervju med Sky Sports: "Grunnen til at Liverpool kan rangere først på Premier League-scorerlisten er fordi de har Arnold på laget. Pasningen hans er flott, få mennesker kan være som ham Billige Liverpool drakt 2021/22. Passering, selv på et så høyt nivå i Premier League." "Han kan gjøre hva han vil med fotball. Han gjør det riktige valget ni ganger av ti i den angripende tredjedelen av kampen. Hvis du er en spiss og når du ser at hvis Arnold har ballen, uansett hva han gjør, kommer han til å finne deg." ..
Read More
Pablo Gavira (kallenavnet Garvey), selv om han bare er 17 år gammel, har allerede tatt en plass i Barcelona og Spanias landslag. Xavi stoler på den unge spilleren, men Billige fotballdrakter Barcelona-ledere har ikke gitt Garvey en tilfredsstillende kontraktsforlengelse. Garveys kontrakt med Barcelona går ut 30. juni 2023. Han håper å bli i Barcelona, ​men han blir ikke på vilkårlige betingelser. I følge Spanias «Marca»-rapport er Real Madrid veldig interessert i Garvey, og Garveys agent, den tidligere spanske landskampen de la Pena dukket nylig opp i Real Madrid-klubben, noe som utløste spekulasjoner. Florentino og Laporta hadde en herreavtale om ikke å tjuvskytte hverandre, men det inkluderte ikke spillere hvis kontrakter hadde utløpt. Barcelona fotballdrakter/draktsett butikken Bayern og Real Madrid er begge interessert i Garvey. Nå som agenten hans har begynt å handle, må Barcelona komme til en avtale om fornyelse av kontrakten med Garvey så snart som mulig. ..
Read More
I denne runden av La Liga beseiret Real Madrid Alaves 3-0 med mål fra Asensio, Vinicius og Benzema. Benzema hjalp også Asensio og Vinicius til å score i kampen. Billige fotballdrakter Denne sesongen har Benzema scoret 18 mål i La Liga og er toppscorer i La Liga.I tillegg har han 9 målgivende pasninger og er også toppscorer i La Liga. I La Liga-kamper har Benzema scoret 210 mål og assistert 91 ganger i Real Madrid, og har deltatt direkte i totalt 301 La Liga-mål. Han har vært nummer to etter Ronaldo og Raul i Real Madrid de siste 50 årene. Blant dem deltok Ronaldo i 399 mål, inkludert 311 mål og 88 målgivende pasninger. Billige Real Madrid drakt 2021/22 Raul scoret 228 mål og 83 målgivende pasninger. Med 285 seire i La Liga har Benzema likt Gento og Buyo, og har blitt den 10. spilleren med flest seire i La Liga. Blant utenlandsk bistand er han nest etter Messi som har vunnet 383 kamper. ..
Read More
Manchester United spilte uavgjort 1-1 med Burnley. Etter kampen kommenterte Manchester Evening News Manchester Uniteds prestasjon.De mente at det ikke fantes noen leder i Manchester United-laget, og deres evne til å motstå press på banen var for dårlig, Billige fotballdrakter og de klarte ikke å beholde fordelene sine. Ifølge britiske medier har Manchester United blitt utlignet eller forbigått av sine motstandere mange ganger denne sesongen mens de ledet. Dette har blitt normen. Den mest grunnleggende årsaken er at Manchester United for tiden mangler en leder. Selv om Maguire er Manchester Uniteds kaptein, er prestasjonen hans på banen veldig dårlig, han har ingen prestisje i laget, og han kan ikke kommandere Manchester Uniteds forsvar. I tillegg er Manchester Uniteds spilleres evne til å tåle press også et stort problem, og laget ser skjørt ut. Manchester United fotballdrakter/draktsett butikken Derfor ansatte Rangnick en idrettspsykologisk ekspert etter at han tiltrådte, men så langt er effekten fortsatt svært begrenset. ..
Read More
Live it, 27. januar, ifølge "World Sports Daily"-rapporten, håper Barcelona for tiden å styrke posisjonen til midt- og kantspiller, og navnet til Wolves-angriperen Traore har dukket opp igjen sterkt.Billige fotballdrakter Ifølge rapporter har spillerens agent Mendes Traore anbefaler til Barcelona. Barcelona innrømmet også at Traore er et av alternativene. Når det gjelder dagens situasjon, ønsker Barcelona å låne spillere til slutten av sesongen, i stedet for permanente overganger, fordi de i stor grad ønsker å forsterke kantspilleren. er Infati skadet, ønsket de ikke å satse stort på vinterens overgangsvindu fra start. Og fra Traores ståsted ønsker han å jobbe hardt før VM og overbevise Enrique om å gjøre ting enklere.Barcelona fotballdrakter/draktsett butikken Traores nåværende kontrakt med Wolves går ut i 2023, og 26-åringen kom ut av La Masias ungdomsakademi og sluttet i august 2015. ..
Read More
Arsenal tapte 2-0 for Liverpool i EFL Cup torsdag. Den ghanesiske midtbanespilleren Thomas Partey, som nettopp kom tilbake fra Afrikacupen, gjorde «to gule til én rød» kort tid etter at han kom fra benken. Men trener Arteta sa etter kampen at han ikke angret på at han lot ham spille. Patty, fotballdrakter til barn som spilte i det 74. minutt av kampen, hadde allerede to gule kort i besittelse i det 90. minutt, «to gule ble til ett rødt», og gikk hjem på bare 15 minutter. Men faktisk kan avslutningen til Pattis ha liten innvirkning på kampen. Arsenal var allerede to mål bak i det 77. minutt. Og hovedtreneren forsvarte det etter kampen: "Jeg angrer ikke på at jeg lot ham spille.Arsenal fotballdrakter/draktsett butikken Han jobbet hardt etter at han spilte, men han deltok ikke engang på en trening før. Det samme gjelder Odegaard, som allerede er flott." Samtidig benektet hovedtreneren også Thomas' foul og hans jetlag-tretthet. ..
Read More
Lev det, 13. januar, ifølge Tysklands "Sky Sports"-rapport, har Dortmund til hensikt å signere Manchester United-tenåringen Amade Diallo, han kan bli med Dortmund på lån. Selv om Dortmund tidligere har uttalt at de ikke ville gjøre noen grep i vintervinduet, stoppet ikke dette folk fra å spekulere om overgangen deres. Overgangsryktene om Diallo kom fra Tysklands "Sky Sports".De avslørte at Dortmund har til hensikt å signere den unge Manchester United-tenåringen. I tillegg er mange andre ligaer og lavere ligaklubber også veldig interessert i denne tenåringen. Men Tysklands «Sky Sports» sa også at Dortmunds interesse for Diallo ikke er klar for øyeblikket, og det ser ut til at han er mer sannsynlig å bli med en annen engelsk klubb på lån. Billige fotballdrakter Dortmund prøvde å betjene lånet til Odoi i fjor sommer, men Tuchel gikk ikke med på å forlate Odoi til slutt. Diallo har kun spilt 3 ganger for Manchester United denne sesongen. Skader og hard konkurranse i laget har hindret ham i å få nok spilletid. Manchester United håper å låne ham ut for å gi ham mer spilletid. Diallo kom til Manchester United fra Atalanta i januar i fjor for et gebyr på 21 millioner euro.Borussia Dortmund fotballdrakter/draktsett butikken. ..
Read More
Tidligere Manchester City-spiller Sinclair mener at Manchester City slapp unna katastrofen ved å ikke signere Cristiano Ronaldo. Sinclair sa: "Jeg tenkte at Manchester City ikke signerte Ronaldo, det gjorde de. Jeg er mer og mer tilbøyelig til å tro det. Billige fotballdrakter Du ser på noen av spillerne som har problemer i Manchester United: Sancho, Rashford Tyskland, etc., det er veldig vanskelig for dem å spille en god kamp, ​​selvfølgelig kan vi klandre Ronaldo for det." "Du kjenner rollen din. De hentet deg inn for å få deg til å spille. Noen ganger er det beste du kan gjøre å lukke munnen. Han skaper mange problemer i klubben. Mangel på mål i en kamp. Jeg føler at han er en slags signering som ser bra ut, men det er det ikke i det hele tatt." "For meg var en av grunnene til at han ikke tenkte på å gå til Manchester City fordi han ikke ønsket å spille med Pep Guardiola. Innbytter. Hos United, Billige Manchester United drakt 2021/22 han følte at han kunne avskrekke Ole (Solskjær). Jeg tror han bare tenker på seg selv, noe som ikke er bra for klubben." ..
Read More
I følge "Daily Sports"-rapporten ble Barcelonas renseoperasjon hindret, Harvey trengte ikke Coutinho og Langley, og tenkte at de kunne forlate laget, men de to spillerne har ingen intensjon om å forlate laget. Etter introduksjonen av Ferran setter Barcelona fart på ryddearbeidet for å frigjøre lønnsplass for Ferran for å få registrering. Coutinho og Langley står på Barcelonas ryddeliste Disse to spillerne har høye årslønninger. Hvis de drar, fotballdrakter til barn kan de hjelpe Barcelona med å løse store problemer. «Daily Sports» avslørte imidlertid at det ser ut til at de to spillerne ikke har til hensikt å forlate Barcelona. "Daily Sports" uttalte at Coutinho og Langley begge liker Barcelona veldig godt. Kontrakten deres er fortsatt veldig lang. Coutinhos kontrakt går ut i juni 2023, og Langleys kontrakt vil være til 2026. Nettopp utløpt. Og dagens lønn er ikke gitt av andre klubber. Invitasjonene som er mottatt så langt har ikke oppfylt kravene. Derfor ønsket ingen av disse to spillerne å forlate laget, noe som førte til at Barcelonas utrenskning ble hindret. Barcelona fotballdrakter/draktsett butikken Noen Premier League-lag er interessert i Langley, og Coutinho var en gang assosiert med Arsenal. Imidlertid uttalte "Daily Sports Daily" at de to ikke var villige til å forlate laget i vintervinduet. Hvis Barcelona ikke får plass til lønn, kan de ikke registrere seg for Ferran. ..
Read More
Simeone ble hovedtrener for Atletico i desember 2011. Under hans styre ble Atletico Madrid en ekte europeisk gigant. Billige fotballdrakter Han ledet laget sitt til å gjenvinne La Liga-mesterskapet og kom inn i Champions League-finalen to ganger. Men i Simeones karriere som trener for Atletico, har Ronaldo alltid vært hans nemesis. I løpet av sin tid i Real Madrid ledet Ronaldo Real Madrid til å beseire Atletico i Champions League-finalen to ganger, og ledet også laget til å eliminere motstandere i en kvartfinale. Etter at han kom til Juventus, tapte han for Atletico Madrid 0-2 i første runde. I andre runde fikk Cristiano Ronaldos direkte hat-trick en stor reversering.Billige Manchester United drakt 2021/22 Det var også det fjerde hat-tricket i Ronaldos karriere mot Atletico Madrid. Han scoret 25 mål på 35 ganger mot Simeones lag. Ronaldo sa imidlertid i et nylig intervju: «Jeg beundrer Simeones mot veldig mye, jeg liker ham.» Alle vet at Manchester United vil gå inn på trenerstadiet etter sesongslutt, og Simeone kan også være en av kandidatene. ..
Read More
Inter Milan tar for tiden fart. Fra et datasynspunkt har Nerazzurri blitt låst som "halvtidskonge" av Serie A, og ifølge historiske data har endelig omtrent to tredjedeler (67%) av vintermesterne utnyttet. Ta det til slutten. Fra dette synspunktet er Inter Milans mesterskap bundet til å vinne. På den annen side tapte AC Milan mot Napoli. Billige fotballdrakter Dette er rett og slett et overskudd. Dette gjorde at Inter Milan, som scoret 43 poeng på 18 kamper, lo og ledet AC Milan og Napoli med 4 poeng. Så uansett hva resultatet av den 19. runde har Inter Milan sikret seg halvtidsmesterskapet. Og det er også en interessant statistikk.Siden 2004/05-sesongen har bare 3 vintermestere i Serie A-historien endelig gått glipp av mesterskapet, Billige Inter Milan drakt 2021/22 nemlig Napoli i 2015/16 og 2017/18, og forrige sesongs AC Milan. ..
Read More
Med Villarreal i 16-delsfinalen i Champions League, vil alle de 16 Champions League bli produsert. Det er verdt å nevne at etter at Villarreal slo Atlanta for å vinne på andreplass, har muligheten for at Real Madrid spiller mot Chelsea og Paris også økt. Den spanske dataeksperten Alexis analyserte muligheten for møter mellom de 16 beste lagene i Champions League. Billige fotballdrakter Som et resultat er muligheten for møte mellom Real Madrid og Chelsea den største blant ulike kombinasjoner, og når 32,315 %. Hvis de to lagene møtes, vil det være andre sesong på rad etter Champions League-semifinalene forrige sesong. I tillegg er sannsynligheten for at Real Madrid og Paris møter 19,389 %. Sannsynligheten for at Real Madrid møter Paris eller Chelsea er mer enn 50 %. For Paris er det mest sannsynlig å møte Real Madrid, og i tillegg til Real Madrid er ikke andre mulige motstandere svake, inkludert Bayern, Juventus, Manchester United, Liverpool, Ajax. Billige Real Madrid drakt 2021/22 Chelsea vil bare møte Bayern, Real Madrid, Ajax og Lille, og sannsynligheten for å møte Real Madrid eller Bayern er mer enn 50 %. ..
Read More
Golden Globe-utdelingen i 2021 er over. I tillegg til Golden Globe-prisene har noen priser også kunngjort vinnerne, blant annet vant Barcelona Copa-prisen og Golden Globe-prisen for kvinner. Billige fotballdrakter Kopa-prisen har som mål å berømme fremragende spillere under 21 år. Barcelona-tenåringen Pedri ble vinneren av dette året Pedri presterte bra i Barcelona og Spania forrige sesong. Kvinners Ballon d'Or ble vunnet av Barcelonas midtbanespiller Putras. Forrige sesong hjalp hun Barcelona med å vinne La Liga for kvinner, Copa del Rey og treble i Champions League for kvinner. Billige Barcelona drakt 2021/22 Yassin-prisen ble vunnet av den italienske keeperen Donnarumma, som hjalp Italia med å vinne europacupen i sommer. ..
Read More
Tirsdag offentliggjorde Premier League Tottenham Hotspur Club sin siste økonomiske rapport for kvartalet Regnskapet viser at Tottenhams gjeldsgrense har nådd 706 millioner pund (omtrent 838 millioner euro). Tottenhams inntekter for sesongen 2019-20 var 402,4 millioner pund,fotballdrakter til barn og sesongen 2020-21 ble påvirket av epidemiens inntekt, som bare var 361 millioner euro. På grunn av ikke å komme inn i Champions League falt bonusen fra 51,3 millioner pund til 23,6 millioner pund. I tillegg kostet oppsigelsen av Mourinho Spurs 16 millioner pund. Tottenham tapte 80,2 millioner pund i sesongen 2020-21 og 67,7 millioner pund i sesongen 2019-20. Billige Tottenham Hotspurs drakt 2021/22 Den nåværende gjelden har steget til 706 millioner pund, som er ytterligere 100 millioner pund mer enn forrige sesong. ..
Read More
Ifølge den spanske avisen Aspen ønsker Real Madrid å introdusere Harland, hele driftskostnaden kan komme opp i 400 millioner euro. Det er rapportert at det ikke er noen kontraktbruddsklausul i Harlands kontrakt. Media rapporterte at kontraktsbruddet hans var på 75 millioner euro, Billige fotballdrakter noe som ikke er nøyaktig. Uansett, med Haalands nåværende prestasjoner og potensial er han verdt rundt 100 millioner euro. I tillegg håper Harland å få en årslønn etter skatt på 25 millioner euro, som er om lag 50 millioner euro før skatt. Hvis Real Madrid ønsker å eie Harland i 5 år, vil summen av lønn og overgangssum komme opp i 350 millioner euro. I tillegg vil faren til agenten Raiola og Harland definitivt be om en enorm provisjon, beregnet til å nå 50 millioner euro. Billige Real Madrid drakt 2021/22 Du må vite at Dortmund ga Raiola en provisjon på 14 millioner euro for å introdusere Harland.Harlands far fikk også 7 millioner euro, mens Harlands overgangssum var bare 25 millioner euro. ..
Read More
Å fornye kontrakten med Dembele er et av Harveys krav. Da han ble spurt om Dembele på pressekonferansen, gjorde han det klart at fornyelse av kontrakten med den franske kantspilleren er Barcelonas toppprioritet, og han har også bedt om Barcelonas styreformann. Porta sa. det klart. Harvey liker Dembele fordi han liker en ren kantspiller. Med en kantspiller kan laget åpne plassen godt. Han tror at "mygg" vil være nøkkelen til Barcelonas taktikk fotball draktsett. Dembeles kontrakt blir neste juni. Utløp, ifølge " Daily Sports News", har Barcelona tatt en beslutning om å fornye kontrakten sin, og resten er å la ham sette seg ned og signere en ny kontrakt. Dembele er entusiastisk over å fornye kontrakten med Barcelona fordi han allerede vet at treneren har tillit til ham. Harvey sa på pressekonferansen at hvis Dembele trener godt, kan han bli den beste spilleren i sin posisjon. Det meldes at Barcelona også er enig i det store potensialet til Dembele,Billige Barcelona drakt 2021/22 som bare er 24 år gammel. Noen i klubben tror til og med at han kan være bedre enn Paris Saint-Germains Mbappé. Forutsetningen er selvfølgelig at han ikke er plaget av skader. ..
Read More

SITE MAP

EM 2020 Drakter
Belgia EM 2020 Danmark EM 2020 England EM 2020 Finland EM 2020 Frankrike EM 2020 Italia EM 2020 Kroatia EM 2020 Nederland EM 2020 Polen EM 2020 Portugal EM 2020 Russland EM 2020 Spania EM 2020 Sveits EM 2020 Sverige EM 2020 Tsjekkia EM 2020 Tyrkia EM 2020 Tyskland EM 2020 Ukraina EM 2020 Wales EM 2020 Østerrike EM 2020

Klubber Drakter

Premier League drakt
Arsenal drakt Aston Villa drakt Chelsea drakt Crystal Palace drakt Everton drakt Leicester drakt Liverpool drakt Manchester City drakt Manchester United drakt Newcastle United drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt West Ham United drakt

La Liga drakt
Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt Valencia drakt

Bundesliga drakt
Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Borussia Dortmund drakt FC Schalke 04 drakt Hamburger SV drakt Wolfsburg drakt

Ligue 1 drakt
As Monaco drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt

Serie A drakt
AC Milan drakt AS Roma drakt Fiorentina drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt SSC Napoli drakt

Andre Klubber drakt
AFC Ajax drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Celtic drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt FC Porto drakt Los Angeles Galaxy drakt New York City drakt River Plate drakt


VM 2022 Drakter
Argentina VM Drakt Australia VM Drakt Belgia VM Drakt Brasil VM Drakt Colombia VM Drakt Costa Rica VM Drakt Denmark VM Drakt Egypt VM Drakt England VM Drakt Frankrike VM Drakt Ghana VM Drakt Island VM Drakt Japan VM Drakt Kroatia VM Drakt Marokko VM Drakt Mexico VM Drakt Nederland VM Drakt Nigeria VM Drakt Panama VM Drakt Peru VM Drakt Polen VM Drakt Portugal VM Drakt Russland VM Drakt Saudi Arabia VM Drakt Senegal VM Drakt Serbia VM Drakt Spania VM Drakt Sveits VM Drakt Sverige VM Drakt Sør-Korea VM Drakt Tunisia VM Drakt Tyskland VM Drakt Uruguay VM Drakt

Barn Drakter
AC Milan drakt barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Everton drakt barn Inter Milan drakt barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Albania Drakt Barn Argentina Drakt Barn Belgia Drakt Barn Brasil Drakt Barn Chile Drakt Barn Colombia Drakt Barn Egypt drakt barn England Drakt Barn Frankrike Drakt Barn Irland Drakt Barn Island Drakt Barn Italia Drakt Barn Kroatia Drakt Barn Mexico Drakt Barn Nederland Drakt Barn Nigeria drakt barn Nord-Irland Drakt Barn Polen Drakt Barn Portugal Drakt Barn Russland Drakt Barn Spania Drakt Barn Sveits Drakt Barn Sverige Drakt Barn Tsjekkia Drakt Barn Tyskland Drakt Barn Uruguay Drakt Barn USA Drakt Barn Wales Drakt Barn Østerrike Drakt Barn

Dame Drakter
AC Milan Dame Arsenal Dame Barcelona Dame Bayern München Dame Borussia Dortmund Dame Chelsea Dame Inter Milan Dame Juventus Dame Liverpool Dame Manchester City Dame Manchester United Dame Paris Saint Germain Dame Real Madrid Dame Argentina Dame Belgia Dame Brasil Dame Colombia Dame England Dame Frankrike Dame Italia Dame Mexico Dame Nederland Dame Portugal Dame Russland Dame Spania Dame Tyskland Dame USA Dame

Landslagsdrakt
Albania Drakt 2021 Argentina Drakt 2021 Australia Drakt 2021 Belgia Drakt 2021 Brasil Drakt 2021 Canada Drakt 2021 Chile Drakt 2021 Colombia Drakt 2021 Costa Rica Drakt 2021 Denmark Drakt 2021 Ecuador Drakt 2021 Egypt Drakt 2022 Elfenbenskysten Drakt 2021 England Drakt 2022 Finland Drakt 2021 Frankrike Drakt 2022 Ghana Drakt 2022 Hellas Drakt 2021 Irland Drakt 2021 Island Drakt 2022 Italia Drakt 2022 Japan Drakt 2021 Kamerun Drakt 2021 Kroatia Drakt 2022 Marokko Drakt 2022 Mexico Drakt 2022 Nederland Drakt 2022 Nigeria Drakt 2021 Nord-Irland Drakt 2021 Norge Drakt 2021 Panama Drakt 2021 Paraguay Drakt 2021 Peru Drakt 2021 Polen Drakt 2021 Portugal Drakt 2022 Romania Drakt 2021 Russland Drakt 2021 Saudi Arabia Drakt 2021 Senegal Drakt 2021 Serbia Drakt 2021 Skottland Drakt 2021 Slovakia Drakt 2021 Slovenia Drakt 2021 Spania Drakt 2022 Sveits Drakt 2022 Sverige Drakt 2021 Sør-Afrika Drakt 2021 Sør-Korea Drakt 2021 Tsjekkia Drakt 2021 Tunisia Drakt 2021 Tyrkia Drakt 2021 Tyskland Drakt 2022 Ukraina Drakt 2021 Ungarn Drakt 2021 Uruguay Drakt 2022 USA Drakt 2021 Venezuela Drakt 2021 Wales Drakt 2021 Østerrike Drakt 2021

Spillere Drakter
Alli Aubameyang Dembele Dybala Forsberg Griezmann Haaland Heung Min Son Kane Lacazette Lukaku Mane Mbappe Messi Modric Rashford Salah Sancho Sane van Dijk Vardy Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa