AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

11. april sendte Bayern-ledelsen speidere for å inspisere Bordeauxs 22 år gamle defensive midtbanespiller Varela på stedet sist søndag Billige fotballdrakter. Selv om Varelas kontrakt med Bordeaux inneholder en likvidasjonsklausul på 70 millioner euro, følger også Premier League-giganter som Manchester City, Chelsea, Manchester United og Liverpool oppmerksomhet til Varela Bayern München fotballdrakter. ..
Read More
4. april arrangeres Marca: Årets Europacup i Tyskland, med åpningsseremoni 14. juni. Dette er også fristen for Mbappe fotball draktsett å kunngjøre sin offisielle overgang til Real Madrid, men Real Madrid vil la Mbappe velge det spesifikke tidspunktet. Når det gjelder når Mbappe velger å kunngjøre nyheten, avhenger det også av Paris Saint-Germains prestasjoner i årets Champions League. Hvis Paris kan nå Champions League-finalen, Real Madrid fotballdrakter kan Mbappe velge å kunngjøre nyheten om å bli med den første uken i juni . ..
Read More
"Daily Mail" rapporterte at både Manchester United og Real Madrid tar hensyn til Olmos bevegelser denne sommeren. Den 25 år gamle spanske landslagsspilleren fortsetter å prestere godt i Leipzig Red Bull Billige fotballdrakter. Det er en klausul i kontrakten hans som vil tre i kraft denne sommeren, da kan han gå for £52m. I vennskapskampen mot Brasil startet Olmo som nr. 10 og scoret et fantastisk individuelt mål for å hjelpe laget med å lede 2-0. Til slutt spilte de to lagene uavgjort 3-3. Han scoret også hat-trick mot Bayern München i den tyske supercupen tidligere denne sesongen, Real Madrid fotballdrakter/draktsett butikken og prestasjonene hans fortsetter å tiltrekke seg oppmerksomheten til speidere fra Europas eliteklubber. Manchester City, Chelsea og Tottenham er også klubber som fortsetter å holde øye med Olmo, spesielt med tanke på hans evne til å spille både utenfor og bak spissen. Olmo signerte en ny kontrakt med Leipzig i juni i fjor frem til 2027, men vilkår som trer i kraft denne sommeren betyr at en rekke klubber vurderer om han er et realistisk alternativ. ..
Read More
The Sun melder at Chelsea og Manchester City har blitt advart om at de kan bli kastet ut av Premier League hvis de blir funnet å ha brutt FFP-reglene fotballdrakter til barn. Manchester City hadde tidligere sterkt protestert mot 115 anklager fra Premier League i februar 2023. En uavhengig kommisjon forventes å begynne å behandle saken på senhøsten. Chelsea, som er rangert på 11. plass i ligaen, er ennå ikke saksøkt. Men i fjor sommer ble det funnet at Blues hadde gjort økonomiske uregelmessigheter i klubben under Abramovich-tiden, Manchester City fotballdrakter med utbetalinger til agenter fra kontoer utenfor klubbens bøker. Chelseas siste finansregnskap viser at £150 millioner ble satt av for å dekke potensielle juridiske kostnader da Burghley-konsortiet kjøpte opp klubben. ..
Read More
Den andre etappen av Champions Leagues 1/8-finale fortsetter, og Atletico Madrid vender hjem for å møte Inter Milan igjen. I møtet i første runde mellom de to sidene vant Nerazzurri 1-0. Den tidligere kinesiske Super League-utenrikshjelpen Anautovic scoret vinnermålet med et tilleggsskudd. Oddsen for dette spillet er 2.78 (Atletico Madrid) 3.05 (uavgjort) 2.22 (Inter Milan) Inter Milan, Billige fotballdrakter som er i sterk form, har fordelen! Atletico Madrids siste form har vært middelmådig, med bare 3 seire, 2 uavgjorte og 5 tap på de siste 10 kampene. De har lidd tap på flere fronter, inkludert tap for Inter Milan i Champions League og dobbelt tap av Bilbao i Copa. del Rey. På grunn av tapet i første runde må Shenzhen-hæren angripe med all sin styrke.I følge siste nytt har spiss Griezmann deltatt på lagets fellestrening og kommer mest sannsynlig tilbake i kampen på liv og død. Det skal imidlertid bemerkes at når laget først presser tungt, vil forsvaret uunngåelig være tomt Inter Milan fotballdrakter. Atletico Madrid har sluppet inn mål i hver av de siste fem kampene. Fortidens jernblodsforsvar eksisterer ikke lenger, og det kan bli enklere for Inter Milan å gripe mulighetene. ..
Read More
10. mars har Camarda, en stigende stjerne fra Milano som ble født i 2008, nådd alderen for å signere en proffkontrakt fotballdrakter til barn. Det er imidlertid rapporter om at det er mange problemer i Camardas kontraktsfornyelsesforhandlinger med Milan. Faktisk har han har allerede forlatt Milano med en fot. . Inter Milan har for tiden en veldig spesifikk etterforskning av Camarda, Juventus og Roma har også gjort den samme etterforskningen, men hvis Camarda ikke fornyer kontrakten med Milan, Inter Milan fotballdrakter er det mest sannsynlig at fremtiden hans vises i Premier League Camarda Han fyller 16 år 10. mars Denne sesongen slo han den yngste opptredensrekorden i Serie A-historien i en alder av 15 år og 260 dager. Han er også i ferd med å nå alderen for å signere sin første proffkontrakt. ..
Read More
Mundo Deportivo rapporterer at Manchester United har vært oppmerksom på Real Madrids låneforsvarsspiller Miguel Gutierrez i flere måneder, men de røde djevlene er ikke den eneste Premier League-klubben som tar hensyn til den unge forsvarsspilleren Billige fotballdrakter. Etter at han kom til Girona på lån fra Real Madrid, viste Gutierrez en veldig god tilstand. Så langt denne sesongen har han gitt 5 assists og skapt 12 utmerkede scoringsmuligheter, og rangert først blant alle spillere i La Liga. Gutierrez er spilleren som har spilt flest minutter i Girona, selv foran keeper Gazzaniga. I desember i fjor rapporterte "World Sports News" at hvis det ikke er noen dramatiske endringer, vil Real Madrid implementere Gutierrez sin tilbakekjøpsklausul på 8 millioner euro denne sommeren, og hvorvidt Alphonso Davis blir med vil ikke påvirke ham.s fremtid. Hvis Gutierrez returnerer til Real Madrid innen da,Manchester United fotballdrakter vil trener Carlo Ancelotti vurdere om han skal beholde ham eller akseptere et tilbud som er fordelaktig for klubben. ..
Read More
"Gazzetta dello Sport" rapporterer at siden Inter Milan har låst seg inne i kvalifiseringen for å delta i klubb-VM sommeren 2025, forventes det å motta minst 50 millioner euro i inntekter (det kan til og med stige til 100 millioner euro hvis den vinner til slutt mesterskapet), fotballdrakter til barn noe som også gir åpenbare konsekvenser. Inter Milan-ledelsen rekrutterer for tiden. Marotta og Ausilio har signert to gratisagenter, Zielinski og Taremi. Buchanan, som kom til i januar i år, forventes også å spille en større rolle neste sesong Inter Milan fotballdrakter. Cuadrado, Sensi, Klassen og Sanchez er ventet å forlate laget neste sesong, og de kan også frigjøre litt lønnsplass. Hvis alt går etter planen, kan Inter Milan danne to lagoppstillinger på høyt nivå neste sesong, med 22 kraftige spillere.Selv det såkalte «Inter Milan andrelaget» vil ha europeisk styrke på krigsnivå. ..
Read More
Den 23. La Liga-runden blir et høydepunkt, med Real Madrid som møter Atletico Madrid på hjemmebane. Dette vil være det tredje møtet mellom de to lagene den siste måneden og det fjerde Madrid-derbyet denne sesongen. Atletico Madrid hadde den siste latteren to ganger i de tre foregående møtene Billige fotballdrakter. Det er verdt å se frem til om Real Madrid kan komme tilbake i denne kampen. Real Madrid har blitt enda kraftigere denne sesongen etter å ha ønsket velkommen til Bellingham. Ved å gå inn i La Liga i 2024, har de opprettholdt en komplett seierrekord og er fortsatt i en ledende posisjon i konkurransen med dark horse Girona, Real Madrid fotballdrakter som har prestert ekstremt godt denne sesongen. årstid. Real Madrid, som ser ut til å ha vunnet påfølgende kamper, har imidlertid fortsatt mange problemer i oppstillingen. Rudiger ble skadet i siste runde og var tvilsom til denne kampen.Samtidig ble også den defensive hovedspilleren Chuameni suspendert på grunn av gult kort og kunne bare sitte på sidelinjen. Det går rykter om at Mendy eller Carvajal vil spille som midtforsvarspartner Nacho i denne kampen, noe som gjør Real Madrids allerede strukket forsvar enda verre. Heldigvis klarte ikke Girona å vinne i den siste kampen, og Real Madrid ledet fortsatt med ett poeng med én kamp mindre. Derfor er det for Real Madrid i denne kampen å opprettholde uavgjort og å vinne et mer realistisk mål. ..
Read More
London Evening Standard rapporterte at Arsenal-midtbanespiller Thomas, som har vært ute i nesten tre måneder på grunn av skade, returnerte til treningsfeltet denne uken og forventes å være på listen for neste ukes Premier League-kamp mot Nottingham Forest Billige fotballdrakter. Thomas har vært ute siden slutten av oktober på grunn av en lårskade, og Ghana-landskampen har heller ikke vært i stand til å delta i African Cup of Nations. Det meldes at Thomas har kommet seg og skal tilbake til Arsenals treningsbane denne uken. Tatt i betraktning Thomas' skadehistorikk, vil ikke Arsenal skynde seg for å arrangere hans retur. Hvis alt går bra, forventes Thomas å være i troppen til neste ukes Premier League-kamp mot Nottingham Forest Billige Arsenal drakt.Hans retur er et stort pluss for Arsenal, som har som mål å konkurrere om mesterskapet. I tillegg er Rice, som gikk ut av den siste kampen på grunn av ubehag i hamstringen, sikker på å spille i kampen mot Nottingham Forest. ..
Read More
Den 17. januar, fotballdrakter til barn etter å ha sparket Mourinho, annonserte Roma-klubben offisielt at den hadde ansatt den berømte Roma-stjernen De Rossi som lagets nye hovedtrener, med en kontrakt frem til juni 2024. Ifølge Romanos nyheter, AS Roma fotballdrakter selv om De Rossi signerte en korttidskontrakt, hvis han kan lede laget til gode resultater i andre halvdel av sesongen, vil Roma fornye kontrakten. ..
Read More
Tidlig morgen 13. januar, etter en kort pause,Billige fotballdrakter begynner Premier League-lagene å konkurrere i 21. serierunde. I følge de siste Premier League-mesterskapsoddsene fra relevante byråer topper Manchester City fortsatt listen med 1,72 til 1, Liverpool hopper til andreplass på 3,25 til 1, mens Arsenal ligger på tredjeplass med 7 til 1 og faller gradvis ut av striden. Siden beseiret Brighton 2-0 hjemme, har Arsenal tapt 4 kamper i alle konkurranser og tapt 3 kamper på rad. The Gunners er for øyeblikket uavgjort med Manchester City, som har én kamp på hånden, og er rangert som nummer fire i ligaen. Med en totalverdi på 1,11 milliarder euro har Arsenal høye forventninger denne sesongen, men ettersom timeplanen når midten av sesongen, ser det ut til at Gunners har kommet tilbake til den kjente rytmen med å konkurrere om de fire beste. Ikke nok med det,Billige Arsenal drakt laget har blitt eliminert fra ligacupen og FA-cupen etter hverandre, og det er urealistisk å ønske å vinne Champions League etter å ha kommet tilbake på scenen etter mange år. I den siste oddslisten ligger Arsenal på tredjeplass med 7 til 1, og beveger seg gradvis vekk fra den første gruppen. ..
Read More
Den 7. januar, ifølge overgangsekspert Romano, ble den tyske spissen Werner til Tottenham på lån fotball draktsett. Det meldes at Tottenham skal bære hele Werners lønn og vil ha en utkjøpsklausul på 15-20 millioner ved sesongslutt. Den 27 år gamle Werner har spilt 14 ganger for Leipzig denne sesongen og scoret 2 mål Tottenham Hotspurs fotballdrakter. ..
Read More
Tidlig på morgenen den 29. desember innledet den 19. runden av Premier League en London-derbykonkurranse, hvor Arsenal spilte mot West Ham United hjemme. Denne kampen er avgjørende for Gunners. De må få alle tre poengene for å komme tilbake til toppen av listen Billige fotballdrakter. Dessuten har laget kun vunnet 1 kamp i alle konkurranser i de siste 4 kampene. Denne kampen kommer tilbake til hjemmet og trenger en rebound. Den offisielle oddsen for dette spillet er 1,23, noe som er veldig åpenbar støtte for Gunners. Arsenals siste tilstand har vært opp- og nedturer, med kun 1 seier på 4 kamper i alle konkurranser, og de 3 uvinnelige kampene kom alle fra bortekamper. Arsenal fotballdrakter Selv om Arsenal har opprettholdt sterk konkurranse om topplasseringen i Premier League siden de gikk inn i desember, har deres egen prestasjon ikke svart til forventningene. Bare 1 av de 6 kampene i desember har vunnet data. Arsenal opprettholder fortsatt sin ubeseirede rekord på hjemmebane denne sesongen og har for øyeblikket 7 hjemmeseire på rad i ligaen og Champions League. Dette viser at Arsenals prestasjon på hjemmebane er ganske stabil. ..
Read More
Tidlig på morgenen den 22. desember, i den 18. runden av La Liga, utfordret Real Madrid nyopprykkede Alaves i en bortekamp.Denne kampen var en stor mulighet for Galacticos til å returnere til førsteplassen. Med tanke på at dark horse Girona skal møte Betis,fotballdrakter til barn som er ubeseiret hjemme i ligaen så langt denne sesongen, blir det vanskelig å få med seg alle tre poengene. Hvis Girona ikke klarer å vinne og Real Madrid vinner borte, vil Galacticos returnere til toppen av La Liga. La Liga går inn i vinterpausen etter konkurranserunden 18. For Real Madrid vil det å vinne "vintermesterskapet" med en ufullstendig lineup utvilsomt øke lagets selvtillit betraktelig, Real Madrid fotballdrakter noe som også vil være fordelaktig for andre halvdel av ligaen. Chengs mesterskap, motstanderen på slutten av omgangen er underdog Alaves. Det er ingen grunn for Galacticos å ikke gå helt ut for de tre poengene. ..
Read More
Tidlig morgenen 18. desember starter de etterlengtede Premier League -doblene. På grunn av den dårlige rekorden før, har Manchester United -trener Torghag blitt presset til cusp.Billige fotballdrakter Liverpool Liverpool, som har vært de siste årene, er sannsynligvis mer hard i Manchester United. Relevante byråer har også oppdatert oddsen for Manchester Uniteds nye trener. Porter 1 Lost 4 er den mest lovende. Zidane, som har vært fritid i mer enn to år, er rangert som nummer to med 1 tap og 5. Dømt fra dagens odds for trener, ledet tidligere Chelsea -trener Potter med en odds på 1 4. Porter er kjent for sin glatte fotballstil opprettet i Brighton, men han tilbrakte en dårlig sesong i Chelsea forrige sesong. Det er et spørsmål å være den velstående trenerens stilling. Det rapporteres at Sir, Billige Manchester United drakt den nye eieren av Manchester United, elsker Porter, og Potter venter også på en sjanse til å bevise seg. For tiden, hvis Tenggag er ute av klassen, tar Potter over. ..
Read More
Tidligere Manchester United-spiller Louis Saha aksepterte nylig et intervju med media og snakket om muligheten for at Muller slutter seg til Manchester United. Saha sa: "Muller er definitivt en stor leder, og hele fotballverdenen beundrer ham. Han spilte for en av de beste klubbene i verden i mange, mange år, og han oppnådde mye i Bayern München fotballdrakter til barn. Han kanskje ikke. Det gjør han ikke spille like raskt eller så truende som Lewandowski gjorde i Bayern, men han er en stor spiss og ingen tviler på evnen hans. Han er en veldig smart spiller med mye personlighet." "Han er kanskje 34 år gammel, men han kan fortsatt være svaret for Manchester United, selv om det ikke er den langsiktige løsningen for ten Hag. Det er ikke mange spillere i verden med kombinasjonen av personlighet og erfaring som Muller , akkurat som da Manchester United signerte som Zlatan Ibrahimovic og Cristiano Ronaldo, er disse spillerne ikke i tvil om deres evner og nivå, og de er villige til å utfordre hvem som helst." "De vil utfordre seg selv og lagkameratene sine, det er det vi trenger. Hver gang disse spillere spiller for Manchester United Til enhver tid var de fulle av energi og selvtillit. Manchester United fotballdrakter Uansett om de spilte bra eller dårlig, våget de å ta ballen og de unnlot seg ikke sitt ansvar." ..
Read More
Juventus.com rapporterte at Arsenal ønsket å selge Thomas i vintervinduet, og Juventus var interessert, men hadde ikke nok midler. Arsenal vurderer å selge midtbanespilleren Thomas i vintervinduet. Spilleren har pådratt seg flere skader i løpet av tiden i Arsenal,Billige fotballdrakter noe som har påvirket prestasjonen hans og reist spørsmål om hans stabile utseende. Gjentatte skader har påvirket Thomas' konsistens på banen, noe som førte til at Arsenal vurderer å selge ham. Arsenal prøvde å sette Thomas på overgangsmarkedet i sommer, men fikk ingen tilbud som svarte til forventningene deres. I det kommende vintervinduet vil Arsenal nok en gang sette Thomas på overgangsmarkedet,Juventus fotballdrakter i håp om å motta et passende tilbud slik at Arsenal kan skaffe midler og søke å introdusere andre mål. Juventus er også interessert i Thomas og følger nøye med på denne potensielle overgangen, men de har ikke nok midler til å betale Thomas sin lønn og overgangssum. ..
Read More
22. november, i den sjette runden av den søramerikanske verdensmesterskapet, spilte Brasil hjemme mot Argentina. Før kampen i det hele tatt startet, fotballdrakter til barn kjempet fansen på tribunen allerede! Argentinske og brasilianske spillere klatret over reklametavler for å overtale fansen til ikke å slåss, og opprørspoliti ble satt inn. Deretter returnerte de argentinske spillerne til garderoben. Under konflikten skilte en fan iført trøye nr Argentina landslagsdrakter 2024. 11 til Yi Jianlians landslag seg ut! ..
Read More
15. november ble det avslørt at både Bayern-trener Tuchel og ledelsen mener at Mbappes potensielle handel ikke er umulig. Mbappe er høyt verdsatt i Bayern,Billige fotballdrakter og Hoeness og Rummenigge er begge fansen hans. Mbappes navn har blitt nevnt tilfeldig i flere diskusjoner innad i klubbens ledelse. Bayern ville i det minste vurdert muligheten til å hente Mbappe hvis de fikk sjansen. Mbappes kontrakt med Paris går ut i juni neste år, da han blir en gratis agent, men den største hindringen for å signere er lønnen hans. Mbappes årslønn i Paris er på rundt 100 millioner euro. Hvis Mbappe velger å slutte seg til Bayern, Bayern München fotballdrakter må han ta et betydelig lønnskutt, og Bayern håper å holde seg til det interne årlige lønnstaket på 25 millioner euro. Og Mbappe vet også hva han vil ha ved å slutte seg til Bayern.Han må tenke på hva som er viktigere for karrieren hans - mye penger eller muligheten til å vinne mange mesterskap.   ..
Read More
  I fjerde runde av gruppe A i Champions League-gruppespillet snudde København ti-manns Manchester United 4-3 hjemme og tok seg opp til andreplass i gruppen fotball draktsett. Etter kampen ble den 17 år gamle svenske spissen Rooney Baddji, som scoret vinnermålet, intervjuet: "Jeg kan ikke beskrive hvordan jeg følte det den gangen. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Hver gang jeg sitter. på benken i hver kamp tror jeg det har vært drømmen min siden jeg var liten å kunne avgjøre en kamp som dette i Champions League Manchester United fotballdrakter. Det er så kult.» Baddj har representert København i 23 kamper i alle konkurranser denne sesongen og scoret 10 mål. Den nåværende tyske omsetningsprisen er 4 millioner euro. ..
Read More
Manchester United offisielle nyheter, fotballdrakter til barn McTominay ble kåret til lagets månedens spiller for oktober. McTominay spilte 4 kamper i alle konkurranser i oktober og scoret 3 mål (en dobbel stoppetid mot Brentford hjalp laget til å vinne, og mot Sheffield United åpnet han scoringen). I kåringen av månedens spiller fikk McTominay 45 % av stemmene, Manchester United fotballdrakter mens de to andre kandidatene Maguire og Onana fikk 30 % og 25 % av stemmene. Vinneren av denne månedlige prisen i august er B Fee, og i september er det Casemiro. ..
Read More
I den 11. La Liga-runden vil forsvarende mester Barcelona møte Real Madrid hjemme, Billige fotballdrakter og den første El Clasico for den nye sesongen begynner! Sportslotteriets funksjonær har åpnet en oddskombinasjon på 2.18 3.50 2.53 for dette spillet. Barcelona, ​​​​som er hjemme, har en liten fordel. Barcelona ligger for tiden på tredjeplass i La Liga, ett poeng bak de to beste Real Madrid og Girona. Det skal bemerkes at Barcelonas nåværende skadesituasjon er relativt alvorlig.I den siste Champions League-kampen mot Shakhtar satt Lewandowski, Barcelona fotballdrakter De Jong, Pedri, Rafinha, Konde og kaptein Roberto alle på sidelinjen. Flere skadde spillere var på Barcelonas midlertidige hjemmebane Åstedet for å se kampen på tribunen på Olympiastadion fikk kallenavnet "skadelaget" av fansen. Denne kampanjen mot Real Madrid er trener Xavi strukket tynn, noe som virkelig er en stor test. ..
Read More
Den 19. oktober ble det rapportert at fotballforbundene i Spania, Portugal og Marokko formelt ville sende inn sine offisielle søknader om å være vertskap for verdensmesterskapet i 2030 den 28. denne måneden. FIFA uttalte tidligere denne måneden at FIFA-rådet enstemmig ble enige om at Spania, Portugal og Marokko i fellesskap skal arrangere verdensmesterskapet i 2030 fotballdrakter til barn. Så lenge disse tre landene passerer anbudsprosessen, vil de offisielt få rett til å arrangere verdensmesterskapet i fotball FIFA-kongressen 2024. Samtidig bestemte FIFA seg for å holde en feiring i Uruguay, arenaen for verdensmesterskapet i 1930 billige Spania VM drakter . Uruguay, Argentina og Paraguay vil være vertskap for hvert sitt verdensmesterskap i 2030. ..
Read More
I følge "World Sports News", etter at Miami International mistet kvalifiseringen til sluttspillet denne sesongen, Billige fotballdrakter var det nyheter om at Messi kan bli lånt tilbake til Barcelona. Realiteten er at Messi vil fortsette å bli i Miami International, selv om han går til Barcelona, ​​det blir bare ferie. Messi har ingen intensjoner om å returnere til Barcelona på lån.Messi fotballdrakter Han drar på ferie i desember og starter forberedelsene til Inter Miami i januar neste år. Den forrige relevante nyheten er alle falske nyheter. ..
Read More
Ifølge den argentinske lagreporteren Gastón Edul, fotballdrakter til barn har Manchester Uniteds argentinske forsvarer Lima gjennomgått en operasjon igjen, og resultatene har vært jevne. Edul sa at Lima nå har gått inn i restitusjonsstadiet, men han vil ikke spille for Argentina igjen i år Argentina landslagsdrakter 2024. Lima pådro seg en gjentakelse av metatarsalbruddet i september, og Sky Sports sa at han vil være ute til desember. ..
Read More
«Daily Sports» rapporterte at Barcelona ønsker å fornye De Jongs kontrakt til 2029, men spillerne må prestere lønnsmessig. Deco har begynt forberedelsene til neste sesong. Billige fotballdrakter Åpenbart vil klubbens lønnsgrenseproblem fortsatt eksistere. Toppprioritet nå er å fornye De Jongs kontrakt, som vil beskytte spillerens fremtid i laget og samtidig la spilleren bli enige å utsette lønnen sin.. Både Deco og Barcelona ønsker å fornye De Jongs kontrakt for å vise hans vilje til å dedikere sine toppår til klubben.Derfor er klubben forberedt på å gi De Jong en kontrakt som varer til 2029, Barcelona fotballdrakter som er høyere enn Ter Stegens nye kontrakt. 1 år lang. Barcelonas idé er at begge parter skal komme til enighet slik at De Jong ikke taper pengene, men kan spre pengene inn i en lengre kontrakt. Forhandlingene har allerede startet og Deco håper å fullføre avtalen før slutten av året. Det var en kompleks forhandling da De Jong gikk gjennom en vanskelig periode for to somre siden og hadde anstrengte forhold til toppledelsen. Nå ser det ut til at hendelsen er glemt, og det er optimisme i Barca om at det vil være en vinn-vinn-situasjon for begge parter. ..
Read More
Ifølge The Athletic har Odegaard blitt den best betalte spilleren i laget etter å ha fullført kontraktsforlengelsen med Arsenal Billige fotballdrakter. TA sa at Odegaard signerte en femårskontrakt med Arsenal, som ikke inkluderte forlengelsesmuligheter, og spilleren ble Arsenals best betalte spiller. Forhandlingene mellom de to sidene startet i mai, og Odegaard har vakt interesse fra andre klubber tidligere, Tyskland landslagsdrakter 2024 men han er kun fokusert på å fornye kontrakten med Arsenal. ..
Read More
I den første runden av søramerikansk kvalifisering til verdenscuppen beseiret Brasil Bolivia 5-1 Billige fotballdrakter. Neymar scoret to ganger i kampen, Brasil landslagsdrakter 2024 noe som brakte antall mål på landslaget til 79, og overgikk dermed Peles 77 mål og kronet det brasilianske landslagets historiske målscorer. ..
Read More
6. september avslørte noen mediekilder at 16 år gamle Yamal vil fornye kontrakten sin til 2026 med et oppsigelsesgebyr på 1 milliard euro fotball draktsett. Denne nyheten vil bli offisielt annonsert etter den internasjonale konkurransedagen. Den 16 år gamle Yamal kom fra Barcelonas ungdomstreningsleir og spiller i hovedsak rollen som kantspiller og spiss, Barcelona fotballdrakter så langt denne sesongen har han spilt 4 ganger for Barcelona og gitt 2 assists. ..
Read More
2. september kunngjorde Ligue 1 Paris Saint-Germain at laget signerte Mouani fra Frankfurt Billige fotballdrakter. Det rapporteres at Muanis totale overføringspris nådde 90 millioner, hvorav 75 millioner er faste og 15 millioner er flytende. Billige Paris Saint Germain drakt  Muani vil ha på seg trøyen nr. 23 i den nye sesongen. Han signerte med klubben frem til 2028. ..
Read More
23. august, ifølge Sky Sports-rapporter, økte Bayern tilbudet for Peretz etter flere timer med gode forhandlinger fotballdrakter til barn. Men det er fortsatt lavere enn Tel Avivs prisantydning på 7 millioner euro, men Bayern-ledere er sikre på at avtalen vil bli fullført i tide. Peretz er en 23 år gammel israelsk målvakt som spilte 45 kamper for Tel Aviv forrige sesong, Bayern München fotballdrakter slapp inn 32 mål og fullførte 25 clean sheets. ..
Read More

SITE MAP

Klubber Drakter

Premier League drakt
Arsenal drakt Aston Villa drakt Chelsea drakt Crystal Palace drakt Everton drakt Leicester drakt Liverpool drakt Manchester City drakt Manchester United drakt Newcastle United drakt Stoke City drakt Tottenham Hotspurs drakt West Ham United drakt

La Liga drakt
Athletic Bilbao drakt Atletico Madrid drakt Barcelona drakt Real Betis drakt Real Madrid drakt Valencia drakt

Bundesliga drakt
Bayer Leverkusen drakt Bayern München drakt Borussia Dortmund drakt FC Schalke 04 drakt Hamburger SV drakt Wolfsburg drakt

Ligue 1 drakt
As Monaco drakt Olympique De Marseille drakt Olympique Lyonnais drakt Paris Saint Germain drakt

Serie A drakt
AC Milan drakt AS Roma drakt Fiorentina drakt Inter Milan drakt Juventus drakt Lazio drakt SSC Napoli drakt

Andre Klubber drakt
AFC Ajax drakt Benfica drakt Boca Juniors drakt Celtic drakt Chivas drakt Corinthians drakt Cruz Azul drakt FC Porto drakt Los Angeles Galaxy drakt New York City drakt River Plate drakt


Barn Drakter
AC Milan drakt barn Al Hilal SFC drakt Barn Al-Nassr FC drakt Barn Arsenal drakt barn AS Roma drakt barn Atletico Madrid drakt barn Barcelona drakt barn Bayern München drakt barn Borussia Dortmund drakt barn Chelsea drakt barn Crystal Palace drakt Barn Everton drakt barn Inter Miami CF drakt Barn Inter Milan drakt barn Ittihad FC drakt Barn Juventus drakt barn Liverpool drakt barn Manchester City drakt barn Manchester United drakt barn Paris Saint Germain drakt barn Real Madrid drakt barn Tottenham Hotspurs drakt barn Albania Drakt Barn Argentina Drakt Barn Belgia Drakt Barn Brasil Drakt Barn Chile Drakt Barn Colombia Drakt Barn Danmark Drakt Barn Egypt drakt barn England Drakt Barn Frankrike Drakt Barn Irland Drakt Barn Island Drakt Barn Italia Drakt Barn Kroatia Drakt Barn Mexico Drakt Barn Nederland Drakt Barn Nigeria drakt barn Nord-Irland Drakt Barn Panama Drakt Barn Polen Drakt Barn Portugal Drakt Barn Russland Drakt Barn Spania Drakt Barn Sveits Drakt Barn Sverige Drakt Barn Tsjekkia Drakt Barn Tyskland Drakt Barn Uruguay Drakt Barn USA Drakt Barn Wales Drakt Barn Østerrike Drakt Barn

Landslagsdrakt
Albania Drakt 2021 Argentina Drakt 2024 Australia Drakt 2024 Belgia Drakt 2024 Brasil Drakt 2024 Canada Drakt 2024 Chile Drakt 2021 Colombia Drakt 2021 Costa Rica Drakt 2024 Denmark Drakt 2024 Ecuador Drakt 2024 Egypt Drakt 2022 Elfenbenskysten Drakt 2021 England Drakt 2024 Finland Drakt 2021 Frankrike Drakt 2024 Ghana Drakt 2024 Hellas Drakt 2021 Iran Drakt 2024 Irland Drakt 2021 Island Drakt 2022 Italia Drakt 2022 Japan Drakt 2024 Kamerun Drakt 2024 Kroatia Drakt 2024 Marokko Drakt 2024 Mexico Drakt 2024 Nederland Drakt 2024 Nigeria Drakt 2021 Nord-Irland Drakt 2021 Norge Drakt 2021 Panama Drakt 2021 Paraguay Drakt 2021 Peru Drakt 2021 Polen Drakt 2024 Portugal Drakt 2024 Qatar Drakt 2024 Romania Drakt 2021 Russland Drakt 2021 Saudi Arabia Drakt 2024 Senegal Drakt 2024 Serbia Drakt 2024 Skottland Drakt 2021 Slovakia Drakt 2021 Slovenia Drakt 2021 Spania Drakt 2024 Sveits Drakt 2024 Sverige Drakt 2021 Sør-Afrika Drakt 2021 Sør-Korea Drakt 2024 Tsjekkia Drakt 2021 Tunisia Drakt 2024 Tyrkia Drakt 2021 Tyskland Drakt 2024 Ukraina Drakt 2021 Ungarn Drakt 2021 Uruguay Drakt 2024 USA Drakt 2024 Venezuela Drakt 2021 Wales Drakt 2024 Østerrike Drakt 2021

Spillere Drakter
Alli Aubameyang Dembele Dybala Forsberg Griezmann Haaland Heung Min Son Kane Lacazette Lukaku Mane Mbappe Messi Modric Rashford Salah Sancho Sane van Dijk Vardy Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria David Luiz Ribery Oscar Ozil Kompany Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa

Dame Drakter
AC Milan Dame Arsenal Dame Barcelona Dame Bayern München Dame Borussia Dortmund Dame Chelsea Dame Inter Milan Dame Juventus Dame Liverpool Dame Manchester City Dame Manchester United Dame Paris Saint Germain Dame Real Madrid Dame Argentina Dame Belgia Dame Brasil Dame Colombia Dame England Dame Frankrike Dame Italia Dame Mexico Dame Nederland Dame Portugal Dame Russland Dame Spania Dame Tyskland Dame USA Dame

EM 2024 Drakter
Belgia EM 2020 Danmark EM 2020 England EM 2020 Finland EM 2020 Frankrike EM 2020 Italia EM 2020 Kroatia EM 2020 Nederland EM 2020 Polen EM 2020 Portugal EM 2020 Russland EM 2020 Spania EM 2020 Sveits EM 2020 Sverige EM 2020 Tsjekkia EM 2020 Tyrkia EM 2020 Tyskland EM 2020 Ukraina EM 2020 Wales EM 2020 Østerrike EM 2020

VM 2026 Drakter
Argentina VM Drakt Australia VM Drakt Belgia VM Drakt Brasil VM Drakt Canada VM Drakt Costa Rica VM Drakt Denmark VM Drakt Ecuador VM Drakt England VM Drakt Frankrike VM Drakt Ghana VM Drakt Iran VM Drakt Japan VM Drakt Kamerun VM Drakt Kroatia VM Drakt Marokko VM Drakt Mexico VM Drakt Nederland VM Drakt Polen VM Drakt Portugal VM Drakt Qatar VM Drakt Saudi Arabia VM Drakt Senegal VM Drakt Serbia VM Drakt Spania VM Drakt Sveits VM Drakt Sør-Korea VM Drakt Tunisia VM Drakt Tyskland VM Drakt Uruguay VM Drakt USA VM Drakt Wales VM Drakt